luni, 20 iunie 2016

DUMNEZEU TATĂL, SE SFATUIESTE CU DUMNEZEU FIUL !

XX
                      Noapte de 3 - 4 mai ,2014 ,ora 0,14 !

                                         Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe blog, văd într-o clipită cum se deschide Cerul nopţii, şi după acest Cer fraţilor ,a apărut un alt Cer, un Cer bleu senin si cu stralucirea ca de oglindă.
În acest Cer dragii mei, văd două  scaune înalte, două Tronuri înalte. Pe Tronul din stânga mea ,cum priveam eu, în vesmânt roşu cu albastru , stătea IISUS  HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu.
Pe Tronul din dreapta ,stătea DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC !
În mijlocul Lor ,stralucea orbitor de tare, O Lumină aurie .
           
      DUMNEZEU  TATĂL ,SE  APLEACĂ  SPRE FIUL  SĂU MULT PREA  IUBIT, CA  ATUNCI  CÂND VREA SĂ-I SPUNĂ  CEVA !
DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT , strălucea negrăit de tare ,sub Globul din mâinile Tatălui.
               ...
                                     ..
Deci, DUMNEZEU  TATĂL şi cu DUMNEZEU  FIUL, se sfătuiau , având în mijlocul lor în dreptul genunchilor, O Lumină aurie ,orbitor de stralucitoare.
Aud un cor de Îngeri, care cântă nespus de frumos, aducând Slavă ,Cinste şi Închinare ,Prea Sfintei Treimi, din care se desprinde tot in mod cântat ,cuvântul :
                     "Arhanghelul.....!"  ...
După alte câteva clipe,Cerul s-a închis la loc, aşa precum s-a deschis, şi -n care ,am văzut toate aceste Minuni !  
Dragilor, să credeţi din toată inima şi din tot sufletul, că fiecare dintre noi oamenii, după Credinţa noastră şi cu Voia Lui Dumnezeu,  putem cu adevărat să-L vedem pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI !
Să ne închinăm şi noi fratilor, si sa aducem Cinste ,Slavă şi Închinare, Prea  Sfintei Treimi şi Pururea Prea Curatei Fecioara Maria, precum si Sfintilor Lui Dumnezeu.
Să promitem Prea Sfintei Treimi, si sa ne ţinem Promisiunea făcută,că, începând din acest moment,ne vom dedica toată viaţa slujirii Sale, cu inima şi cu sufletul nostru, împlinind cu dragoste şi cu iubire, Poruncile Sale !Amin !
                                            Cu dragoste şi cu preţuire, 
                                                                  Maria!   

22 de comentarii:

  1. E timpul ca Isus sa strige cu glasul unui Arhanghel, sa sune cu trambita lui Dumnezeu si se va cobori din Cer si intai vor invia cei morti, care vor fi rapiti la Ceruri impreuna cu cei vii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Iisuse Cristoase îmi doresc atit de mult ca Fam.mea și cu mine să avem parte de această realitate de care a avut parte și doamna Maria.Va mulțumim că ne explicați atit de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. FRUMOASE CUVINTE,DOAMNA MARIA. DACÃ AR FI ASA TOATE POSTARILE DUMNEAVOASTRÃ,CU SIGURANTA AR FI MAI SIMPLU. LUMEA SE TEME DE UNELE PREVIZIUNI NEGATIVE ALE DUMNEAVOASTRA. SE MAI TEME DE ASOCIEREA CARE O FACETI INTRE DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII. LUMEA IARASI ESTE CONSTERNATA DE ASOCIEREA BOGATIILOR SI A PLACERILOR CU DIAVOLUL PE CARE O FACETI. LUMEA MAI ESTE CONSTERNATA CA TOTUSI NU PUBLICATI TOATE COMENTARIILE SI PENTRU CA PUNETI IN VANZARE O CARTE CARE NU ESTE TERMINATA. EU PERSONAL VA IUBESC SI VA RESPECT CA FIINTA UMANA. DESI RECUNOSC,CÃ AVEM PUNCTE DE VEDERE DIFERITE SI CA IUBESC PLACERILE ACESTEI LUMI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel pe unde ai disparut ca ai venit mai ravasit decat erai ? !

      Ștergere
    2. DEPINDE DE UNDE SE INCEPE SOCOTEALA.

      Ștergere
    3. Ai apărut Gabriel? De ce ai dispărut așa brusc?🤗

      Ștergere
    4. Nu te-ai obisnuit, Gabriel, ca mesajele postate de doamna Maria pe blogul dumneaei, sunt primite si nu solicitate? Asta primeste, asta posteaza. Si de multe ori, asa cum a scris si dumneaei, se gandeste bine inainte de a posta sau nu mesajul primit. Putin respect, acum doamna Maria trece printr-o perioada dificila. Daca sunt persoane care vor sa o ajute cu publicarea cartii, ce te intereseaza pe tine? Ti-a luat cineva bani cu forta din buzunar? Tu intri de buna voie pe acest blog si comentezi. Ma gandeam ca dupa ce te-ai obisnuit cu situatia reala de pe acest blog, vei avea si tu comentarii pertinente. Cat despre comentariile nepublicate, e dreptul doamnei Maria sa publice ce vrea dumneaei si nu priveste pe nimeni de ce pe unul il publica si pe altul nu.

      Ștergere
    5. Bun raspuns,Gabriel!

      Ștergere
    6. ANONIM 12:27 NU AM NIMIC ÎMPOTRIVA DOAMNEI MARIA. DACĂ RECITEȘTI COMENTARIUL VEI VEDEA CĂ AM SPECIFICAT CĂ O IUBESC CA FIINŢĂ UMANĂ. DECI O ȘI RESPECT. ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SITUAŢIA DOAMNEI MARIA NU NE RĂMÂNE DECÂT SĂ NE RUGĂM LA IISUS HRISTOS CU MULTĂ CREDINŢĂ SĂ O AJUTE SĂ TREACĂ PESTE. NU S-A PUS PROBLEMA CĂ MESAJELE SUNT VOLUNTARE SAU INVOLUNTARE. TREBUIE DOAR SĂ GÂNDEȘTI ȘI POATE VEI SIMŢI ADEVĂRUL,ASTA NUMAI DACĂ ÎŢI DAI VOIE ȘI CU MULTĂ SMERENIE. DACĂ IISUS HRISTOS ARE CHEILE MORŢI ȘI NEPUTINŢEI OARE LEAR ŢINE PENTRU EL? CATEGORIC NU!

      Ștergere
    7. Gabriel,esti subtil.

      Ștergere

  4. Documentar cu subtitrare în limba română .
    Părintele Efrem (Filotheitul) din Arizona (n. 1927) este unul dintre cei mai mari părinţi duhovniceşti contemporani ai Ortodoxiei, în vârstă de 89 de ani; ucenicul cel mai tânăr al Cuviosului Iosif Isihastul, în a cărui ascultare a stat 12 ani la Nea Skiti, în Sfântul Munte Athos, până la adormirea acestuia din 1959.
    A pustnicit în continuare până în 1973, când din voia lui Dumnezeu a ajuns Stareţ şi Egumen al Sfintei Marii Mănăstirii Filotheu, din Sfântul Munte.

    A înnoit viaţa duhovnicească a acesteia şi a altor mănăstiri athonite, Xiropotamu, Konstamonitu şi Karakalu, devenind cunoscut ca un mare duhovnic în întreaga Grecie şi nu numai.

    În 1991, printr-o încredinţare de la Dumnezeu, se mută în SUA, unde devine un părinte contemporan al monahismului american, prin întemeierea a 18 mănăstiri în pustia duhovnicească de acolo.

    Are mii de fii duhovniceşti în întreaga lume, episcopi, preoţi, monahi şi mireni.

    În română i-au apărut mai multe cărți, dintre care se remarcă “Starețul meu Iosif Isihastul” (Ed. Evanghelismos, 2010) și “Sfaturi din Sfântul Munte” (Ed. Bunavestire, 1999).


    https://www.youtube.com/watch?v=84yL-xsgEvw

    http://ortodoxiatinerilor.ro/interviurile-ot/20549-interviu-cu-staretul-efrem-filotheitul-prietenul-lui-dumnezeu




    S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfinta icoana prezentata aici se afla in Biserca Invierii din Ierusalim. Daca va uitati atenti si mariti imaginea veti vedea o lacrima care se prelinge pe fata Domnului Nostru Iisus Hristos. Am fost acolo de curind si mi-a fost si mie aratata aceasta icoana. Iarta-ne Doamne pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  6. SAVED BY THE LIGHT - Salvat de lumina - filmul este bazat pe experienta de moarte clinica a unui om .

    Subiectul său este experienţa în preajma morţii (NDE) trăită de autor, care i-a adus uimitoare revelaţii despre lumea de dincolo, precum şi o schimbare dramatică a felului său de a trăi.

    În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet şi a murit. Când s-a trezit la morgă, totul era diferit pentru el. În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu îngeri şi a primit revelaţii referitoare la viitorul umanităţii. De atunci, multe din aceste revelaţii s-au împlinit deja.

    Vizionare placuta !

    http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/saved_by_the_light.htm



    S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa,un film minunat!
      multumim, Sambata de Sus :)

      Ștergere
  7. Anonim 23:52 ,tu esti mai ravasit decat Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
  8. am vizionat filmul propus de anonimul de mai sus.Foarte bun si foarte educativ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am vizionat toate filmele si documentarele propuse de doamna care posteaza cu ,, S ''. Mai aflam cate ceva , ne mai informam . Multumim .

      Ștergere
  9. Bine ai revenit, Gabriel !

    RăspundețiȘtergere
  10. IONUT SOARE :
    Chiar daca te cheama Soare,tu nu pre stai in lumina !
    Daca tu crezi că toate cate eu scriu sunt de la draci, esti liber sa alegi ceea ce ti se potriveste.
    Nu te obliga nimeni sa citesti acest Blog !

    RăspundețiȘtergere
  11. Permanent in viata noastra vin mesageri trimisi de Dummnezeu pentru a ne atentiona ca am "luat-o pe aratura",dar avand libertate de alegere ii putem indeparta sau ii putem asculta incepand sa ne punem intrebari, vor aparea mesaje din ce in ce mai multe.
    Orice persoana care apare in fata noastra vine cu un mesaj,doar sa fim atenti si vom intelege mesajul.
    Daca preocuparea noastra este sa alungam tot ce vine spre noi la un moment dat vom ramane singuri.
    Ce vom face cu propria statuie a orgoliului pe care ne-am straduit din rasputeri s-o construim, cand nu vom mai avea cui s-o aratam! Pana si pasarile cerului o va ignora, iar atunci durerea va fi extrema.Doar orgoliul are nevoie disperata de validare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. Pacat ca nu citim zilnic mesajul lui Dumnezeu catre oameni: Biblia.
    Daca nu ne cunoastem istoria suntem usor de cucerit de falsii profeti ai iubirii.

    RăspundețiȘtergere