joi, 4 ianuarie 2024

A VENIT DOMNUL, IN ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

                                               4 Ianuarie 2024,ora 5,12 !

                                                                    

                                            LA MULTI ANI,dragii mei ! 




Astazi dimineata in zori, m-au trezi mai multe glasuri care strigau cu mare bucurie asa:

                                      "A venit Domnul!

Dar un glas puternic striga:

                              Pofteste-L înauntru!

Iar glasurile cele multe strigau fara intrerupere asa:

             A venit Domnul, in Romania Adevarului Duhului Sfant !"

Dupa care,glasurile dispar,si vad spre uimirea mea, Harta ROMANIEI SFINTE in mijlocul careia statea pe Tron Insusi Domnnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria .



In dreapta Mantuitorului, statea Imparateasa Cerului si a Pamantului,tot pe un Tron  Imparatesc,avand pe bratul stang pe Pruncutul Iisus,chiar daca Iisus ca adult era pe Tronul Său. 

                               


Romania dragilor, era acum CentruL Universului, imi graieste chiar acum un glas in partea dreapta a mea.

Romania dragilor, este Tara Sfanta, este Tara aleasa de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ca sa fie al Doilea Nou Ierusalim.

Dragii mei, eu stiu ca acest articol, acest Mesaj divin, vor da idei multora dintre cititori si vor spune ca IISUS este deja in Romania,ca s-ar fi nascut in cutare si cutare loc, si ca nu este timpul ca sa se arate.

Este o mare eroare sau o mare minciuna. Sa nu-i credeti pe cei care scriu sa va spun ca Iisus Hristos s-a nascut deja in Romania.

Dragilor, Iisus Hristos nu se va mai naste niciodata,nicaieri !

Iisus Hristos va veni in Romania Adevarului Duhului Sfant,asa precum S-a si inaltat la Ceruri acum 2000 de ani.

Aceasta Mare Minune, se va petrece in vazul tuturor, in vazul a toata suflarea de pe pamant si de pe alte Planete.Nu va fi nimic in ascuns!

Nu va lasati inselati dragilor, de cei care vor sa castige faima si nu numai.

IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi, va coborâ din Cer, insotit de Sfinti Săi Ingeri, pe norii Cerului si nicidecum altfel.

Dragilor, chiar daca Mesajul este la prezent, Evenimentele divine se vor intampla in viitor.Eu nu am voie sa schimb sensul Mesajului divin.

IISUS va veni in Romania Adevarului Duhului Sfant ,si se va intampla chiar in zilele vietii noastre.

Sa nu va indoiti de aceasta Mare Minune,nici macar in gandul vostru dragii mei.

Sa ne rugam cu inima si cu sufletul Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi ,in fiecare clipa a vietii noastre, sa fim buni si milostivi, si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce, pe care Mantuitorul nostru Iisus Hristos a murit,pentru ca noi sa fim mantuiti.

                                                         Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Mai era un mesaj care spunea ca omenirea nu se schimba motiv pentru care trebue sa faca ce vrea de sus din lumea spirituala Cristul , Mesia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mare Schimb de prizonieri intre Rusia si Ucraina mediat de Arabia Saudita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre cei eliberati Erau 200 de ostatici ucrainieni luati de ocupantul Terorist rus de la centrala nucleara de la Zaporoje-craciun.

      Ștergere
  3. Atac USRist la Iohannis pe tema consumarii de acesta a 8 milioane pe deplasari si un miliard Euro pentru vaccinul nefolosit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Liderilor Hamas si alt comandant ucisi de rachete din un avion Israelian sint inmormintati azi la Beirut.
    Blinken vrea sa temperate Israelul in timpul inmormintarii dupa Atentatul Si din Iran pentru a nu extinde
    Conflictul
    dupa ce seful Mosad spune vom pune mina pe ei ori unde s-ar afla la fel ca Netanyahu premierul Israelului cel cu Etnocidul din Gaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Siri launches prins in Germania dupa 32 de ani dupa ce a ucis un strain si l-a aruncat in Lacul Morii din Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Viol in lumea virtuala Supra tinerilor cu efecte ca si in lumea reala si tot mai dese-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tarile Nato si Romania cumpara 1000 de rachete Patriot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta harta gasita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. NASA a facut O lista cu 100 de de mari orase care vor disparea sub ape in acest secol printre ele SantPetersburg si Venetia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Viermele-atacul unitatii rusesti cibernetica prin care in 2023 au penetrat sistemul Ucrainian de telefonul Mobila cu date de localitatea si conturi pe Telegtam , domeniu in care Romania trebuia sa ii ajute dupa intelegerea dinaintea generalizatii razboiului.
    Ucraina averizeaza ca nici occidentul nu e imun la astfel de atacuri.
    Ei avertizeaza ca Rusia a consumat in citeva zile de bombe de 2 miliarde de Euro si ca are nevoie urgenta de munitie din vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tuta - boala legumelor in crestere favotizate de incalzirea globala si lipsa gerului pentru repausul culturilor si bolilor,
    distruge o sera intr-o saptamina necessitind stropirea cu un cocteil scump cu trei substante, care scumpesc productia regăsita in golirea buzunarelor cumparatorilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o încălzire globală , sunt substanțele aruncate de ei din avioane așa numitele dârele morții.!!!

      Ștergere
    2. Da si atunci unde au plecat banchizele de mor ursii de foame ne mai avind de pe ce pescui-craciun.

      Ștergere
    3. Pai tocmai banchizele a crescut nivelul oceanului cu 20 cm care va modifica pozitia scoartei fata de poli vazuta bine de doamna Maria si de multi calugari-craciun.

      Ștergere
  12. Virusul HCN1 -al gripei aviatie ,ajuns la usii polari prin intermediul pasarilor si datoria incalzirii polare si disparitiei banchizelor polare datoria vinovatiei Omului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Universitatea Oxford studiaza cu 25 mii de Voluntari papirusuri egiptene descoperite in 1897 in Egipt la 200km sud de Cairo.
    Printre ele fragmente descifrate care aduc
    Noi Detalii despre Iisus
    in plus fata de cele din Luca si Matei referitor la exorcizarea facuta de acesta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alerta la Arad
    dupa ce un drog sau amestrcuri fac din drogati timp de ore ca statui paralizati in strada
    Dar fenomenul este si MORTAL chiar si de la o singura Doza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din vestul țării incepe Marea Revoluție pentru adevăr și dreptate in Romania Sfânta,se incepe pedeapsa:judecători,procurori,avocați,notari,parlamentari ,primari,etc.

      Ștergere
  15. Ați avut aceea viziune cu sf.Arhanghel Gavril și Mihail , cu Tatăl ceresc care ținea în mina o balanta și va spus ca venirea lui va fi peste 2600 zile , deci calculând 2600÷ 365 zile = cu circa 7 ani pina la venirea lui Isus, dar sar putea sa vina și mai repede , deci sa fim pregătiți, ani zboară și noi avem foarte mult de lucru la spălarea și albirea sufletului nostru, Isuse drag cred cu adevărat ca vei veni, dar cind vei veni TE rog ca sa iti aduci , aminte și de familia mea mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  16. Isus Hristos( mintuitorul), v-a venii pe norii cerului, dar dragilor atentie mare,Fiul Omului care nu este personal Iisus, ci fiul Duhului Sfint( intrupat)caci s'a intrupat in femeie ((femeia mielului)si al domnului Isus Femeia care reprezinta este printre noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. in biblie scrie clar-ASA CUM S-A RIDICAT LA CE IISUS HRISTOS ASA VA SI VENI-in trup de lumina-sfintii apostoli au spus

    RăspundețiȘtergere
  18. IISUS DOMNUL va veni pentru putinii ramasi dupa dezastrul vrajmasilor -asa cum a fost la Ierusalim-ateii ar vrea sa anihileze venirea lui prin rautatea antihristului -TATAL CREATOR nu permite asa ceva-EL are drept de viata si moarte

    RăspundețiȘtergere