marți, 29 octombrie 2019

INVAZIE DE EXTRATERESTRI ! EXTRATERESTRII CU DOUA ANTENE !

      5                                   28 Octombrie 2019,ora 6,12 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata Cerul de noapte,iar pe Cer, navalisera multe,foarte multe OZN-uri,precum frunzele care cad toamna pe jos.
Toate OZN-urile aveau forma rotunda,precum ar fi acestea din imaginile de mai jos:
Cele mai tari desene cu si despre extraterestri. Cum a avut un om simplu acces la arhive ultrasecrete.Imagine similarăImagine similară.
Brusc, sub toate aceste OZN-uri multe,apare un singur Extraterestru  de culoare gri deschis.
Prietenul nostru, avea doua Antene pe cap,de-a stanga si de-a dreapta cate una.
Antenele de culoare alba (lumina alba) erau mai inalte decat trupul sau de circa 1,20 -1,30 metri.
In mijlocul dintre cele doua Antene,era o forma ovala neagra,ce părea o aparatura sofisticata.
Antenele se terminau cu o sfera alba la varfuri.
Ochii Extraterestrului erau oblici ,negri si luciosi.
                 Imagine similară
In urmatoarea clipa ,vad jos pe pămant,vad in noapte multe familii de Extraterestri.
Da,am spus corect  multe familii,deoarece,Extraterestrii isi tineau copilasii de manute si alergau pe Pămantul nostru,ca atunci cand,ar fi coborât din OZN-urile de sus si cautau un loc in care, sa nu fie inca vazuti de oameni.Extraterestrii care alergau pe pămant aveau culoarea verde de smarald, dar si albi stralucitori.
                                        Imagini pentru imagini extraterestri.
Extraterestrii verzi pareau a fi mai inalti si cu faţa mai rotunda,la fel si ceilalti albi precum fulgul de nea.
Dragii mei, pot spune ca ,vedeam o adevarata Invazie de Extraterestri de mai multe specii.
Cel putin ,pe acestia verzi cand i-am vazut,pot sa va marturisesc ca ,ei au dat nas in nas cu mine, au tresarit si au facut ochii si mai mari cand m-au vazut.
Erau uimiti acestia verzi cand m-au vazut.Eu nu am fost deloc uimita,deoarece,i-am mai vazut si-n alte dăti, si sunt convinsa ca vor veni cu ganduri bune,cu ganduri de pace.
Orice s-ar spune despre Extraterestri,eu pot afirma fara ca sa gresesc ,faptul că, EXTRATERESTRII sunt Prietenii pămantenilor!
Sunt si Extraterestri care vor raul omenirii; dar acestia sunt pusi la punct de celelalte specii de Extraterestri, asa cum si la noi sunt mai multe naţii de oameni care,sunt condusi de altii mai puternici.
Extraterestrii care ne-ar vrea disparuti de pe pămant ,sunt cei negri si inalti cu capul negru si rombic,precum si cei gri inchis care au inaltimea oamenilor, adica,pana la 1,90 !
Dragii mei,sa nu ne fie teama de EXTRATERESTRI ! Sunt si ele fiinte create de DUHUL CEL PREA SFANT! Tot ce misca in UNIVERS ,tot ce se vede si ce nu se vede,este CREATIA LUI DUMNEZEU.
Nu suntem singuri in UNIVERS !!!
DUMNEZEU a creat 5 Lumi diferite!
Iata:
5 dec. 2017 - "5 Lumi ! DUMNEZEU a creat 5 Lumi diferite !" Clipa in care dragilor,vad o masa sub Cerul .... Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai .... http://astrologykom.blogspot.ro/2011/07/dimensiunile-universului.html.
                                4 Decembrie 2017,ora 4,13 zori de zi !

                                         Dragii mei,

Majoritatea Semenilor nostri ,neaga existenta FRATILOR nostri EXTRATERESTRI.Acesti Semeni ai nostri care nu numai ca neaga EXISTENTA EXTRATERESTRILOR,dar mai arunca si cu noroi si jigniri in cei care sustin EXISTENTA EXTRATERESTRILOR. Ei cred ca ,numai noi suntem buricul UNIVERSULUI intreg creat de DUMNEZEU .
Nu fratilor ! Nu suntem singuri in UNIVERS !!! CATEGORIC nu suntem singuri in UNIVERS !
DUMNEZEU a mai creat si alte LUMI pe alte PLANETE nedescoperite inca de pămanteni.
Dar aceste LUMI ,care sunt si ele LUCRUL MAINILOR LUI DUMNEZEU ,sunt LUMI diferite cu fiinte diferite ,care au  chip diferit,au inteligenta si preocupări diferite.  
Iata ce spunea un glas ,astazi in zori de zi:       
                
                  "5 Lumi !
              DUMNEZEU  a creat 5 Lumi diferite !" 

Clipa in care dragilor,vad o masa sub Cerul liber,pe care o mâna aseaza o Revista subtire ca si file, ce avea Coperta faţă din doua culori,si anume: cafea cu lapte (maro deschis) si galben -auriu.
Pe coperta REVISTEI scria ceva ce nu intelegeam,dar o Lumina alba s-a asezat pe acele litere mari, iar cand s-a ridicat putin mai sus de ele, am putut citi asa:

                 "Cinci  Lumi !"

După care ,totul a disparut.
Dragii mei, trebuie sa fiti convinsi de faptul ca, nu suntem singuri in acest UNIVERS ! Mai exista si alte fiinte care, asa cum e si firesc,se numesc EXTRATERESTRI ,deoarece ,locuiesc inafara Pămantului.
Dar acesti EXTRATERESTRI au diferite chipuri,au diferite indeletniciri,sunt extrem de inteligenti.
Si iata ca ,nu sunt numai Omuletii verzi sau gri ! Ei sunt doar o LUME din cele 5 LUMI create de BUNUL DUMNEZEU.
Care sunt celelalte 4 Lumi ? Cu siguranta cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT le vom afla cu totii.
O parte cu si despre EXTRATERESTRI ,veti afla dragilor din CARTEA care se afla sub lumina tiparului intitulata:
VIATA  EXTRATERESTRA,si care va apărea atunci cand ,EDITURA va putea ca sa le editeze pe toate.
Totodata cu VIATA EXTRATERESTRA va apărea si al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM.
Pana atunci insa,ar trebui ca sa invatam CODUL BUNELOR MANIERE,ca sa nu mai jignim si sa aruncam cu piatra,atunci cand,nu credem in ceva ca ar exista,sau nu suntem de acord cu ceva.

               Image result for extraterestrii.

                        Image result for extraterestrii.
Extraterestrii fratilor, vor veni curand !
Intotdeauna EXTRATERESTRII au dorit si doresc BINELE PĂMANTENILOR.
Ei au scapat Pămantenii din multe CATASTROFE naturale sau provocate de mâna omului. Eu i-am vazut de multe ori,cum tineau Pămantul ca sa nu se cutremure prea tare;cu umerii lor,cu trupul lor plin de sudoare tineau Pămantul; da si ei transpira ca si noi.
De multe ori îi vedeam construind case,sau reparand cisterne de petrol si gaze.
EXTRATERESTRI vor veni pe PĂMANT ca o FORTA a BINELUI; ca un colac de salvare pentru Omenire.
Drept Marturie ,sta si acest articol din linkul de mai jos.
Iata:
            

Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII SUB STEAGUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii-sub-steagul-alb-a...

Translate this page
Oct 17, 2017 - Feb 15, 2017 - Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum ca o forţă a Răului. Oamenii vor intelge acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor ... You've visited this page 4 times. Last visit: 9/9/17. 14 Februarie 2017,ora 4,13 zori de zi! Dragii mei,. În aceasta dimineata în zori,o lumina puternică ...

      

UN BEBELUŞ EXTRATERESTRU - Dumnezeu există - Mărturii.

15 mar. 2019 - 5 dec. 2017 - "5 Lumi ! DUMNEZEU a creat 5 Lumi diferite !" Clipa in care dragilor,vad o masa sub Cerul liber,pe care o ... mariaghiorghiu.blogspot.com/. 4 Decembrie                     
                                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sa ajutam acesti copilasi !
Copilasii locuiesc in GHERMANESTI ,judetul VASLUI !
Pentru cei care vor sa ajute aceasta familie greu încercată pot lua legătura cu MAMA copiilor Nicoleta Radu – Telefon 0766644334, sat Ghermanesti, comuna Dranceni, judetul Vaslui.


STIRIEST.RO
Destinul trist a cinci copii din judetul Vaslui. Dorm ingramaditi si mananca mamaliga cu ceapa. Merg toti la scoala si nu ar renunta la cursuri pentru nimic in lume. Un băiat și patru fete, cu vârste cuprinse între 6 si 18 ani, lupta in fiecare zi cu foamea. Antonia e cea mai mică si are […]

16 comentarii:

  1. Acum ma faceți sa zâmbesc. EUn am văzut din păcate demoni pe pământ și stele care cad din cer...este o veste tristă pentru toți locuitorii pământului.
    Am mai spus poate ca Dumnezeu a creat 5 lumi diferite dar toți oamenii sunt creați după chipul și asemanarare Lui Dumnezeu. Dacă vedeți în viziuni cumva un extraterestru cu parul alblond ca lumina soarelui și trupul învăluit intr-o lumina rosiatica portocalie iar în jurul acestei lumini care-i învăluie trupul un curcubeu din cap pana în picioare...sa anunțați neapărat. Adică ma refer dacă vedeți ce a văzut proorocul Ezecheil sau Isaia...

    RăspundețiȘtergere
  2. intreb-cum se adapteaza extraterestrii la modul de viata a pamantenilorsi ,cum pot respira oxigenul din atmosfera si cum comunica cu noi daca suntem sub nivelul lor de cunoastere?! asadar D-NA MARIA va intreb-cum ati comunicat d-stra cu ei?-stiu ca ei comunica prin telepatie-dar cu celelalte nu-mi inchipui cum se face-si eu stiu ca extreterestrii pozitivi au statura oamenilor si o aura mare dar si chipul este asemanator oamenilor-ba chiar mai frumosi-ASTEPT RASPUNS ,MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  3. D-NA MARIA raspundeti-mi la intrebari -scurt si la obiect-stiu ca sunteti ocupata-dar eu sunt o persoana care apreciaza activitatea d-stra si postez des pe blog la modul pozitiv-astept raspuns -multumesc anticipat-sa fiti sanatoasa-sunt an 29 oct 17:27

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraterestrii albi de mai sus, seamana cu chinezii. Aia negri, s-ar putea fi din familia "SATANIA" adica diavolii. Daca alti extraterestri nu ne plap, este din faptul ca ne-am distrus planeta cu tehnologia de masini pe motorina, petrol si alte prostii. Va urasc pe toti care aveti autoturisme personale indiferent pe ce combustibil lucreaza. Voi ati ajutat la distrugerea planetei si eu ami doresc sa va distrug pe voi toti care aveti masini si care lucrati intopitorii de metale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone si tu ai creierul spalat? Tu gandesti o clipa ce scrii? Mai om al lui Dumnezeu, ce consuma plantele ca sa poata sa produca O2? ( nu cumva Co2?) Schimba-ti ura ( cu toate ca ura nu face bine) spre cei care taie padurea, copacii, si spre cei care nu vor sa planteze un pom sau o planta cat d3 mic(a) in fiecare an!

      Ștergere
    2. cicerone,prea multa ura ai in tine si nu e bine.nu mai fa jocul satanei,incearca sa te lepezi de satana,intoarcete la DUMNEZEU cit mai ai timp,timpul este foarte scurt.pocaiestete acuma cit e timpul

      Ștergere
  5. Doamne ajuta! ma iertati, Doamna Maria, nu neg existenta extraterestrilor insa v-as ruga sa ne lamuriti urmatoarele: 1. Jertfa Dumnezeului si Mantuitorului Nostru Iisus Hristos S-a facut si pentru ei si cum ii ajuta pe ei ? neavand - sau avand ? - pacat stramasosesc - asa cum avem noi oamenii 2. ei ne ajuta ca frati de creatie sau se substituie Sfintilor? adica daca ne ajuta extraterestrii, ce ajutor vom mai primi de la Sfinti? sau sunt unealta prin care suntem ajutati de Dumnezeu si de Sfinti? 3. s-a scris despre ei in lucrarile Sfintilor Parinti ai Bisericii sau vreun Sfant i-a mentionat? astept raspunsurile Dumneavoastra. Sanatate va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu raspunde d-na Maria ca nu este lasata de fratii ei cum ii numeste, pe extraterestrii .Mai bine nu ar scrie ca nici un clar vazator care are legatura cu adevarata Divinitate nu scrie si nu a scris de extraterestri. Stiu ca nu publici mesajul dar macar il ci testi dumneata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria dacă vin acum s-au aproape acum nu stiu cum sa ma exprim acest lucru prevestește ca se va întâmpla ceva pe pământ și vin sa apere,mai bine zis sa ne apere de ceva rau.
    Tin minte ca la cutremurul din 1977 eram la bunica in vacanta ceva cu vr-o 2 saptamani inainte de cutremur si m-am sculat dimineata si in fata casei peste un rau adânc este sa zic un deal,o coasta abruptă cu stânci,
    Asa cum aveam acest loc in fata am vazut o sumedenie de obiecte luminoase,se împărțeau deasupra acelui loc au plutit si au dispărut ca prin minune.
    Am rămas uimită de ce am vazut,bunica zicea mama asta este un semn ceva se va întâmpla.
    A mai fost 2 saptamani si a venit cutremurul.
    Aici vreau sa fac o paranteza la ce inseamna sa ai credința în Dumnezeu,nimic nu sa clintit din loc nici macar apa din găleată,nu s-a vărsat.
    Acest lucru poate ca se intampla si acum.
    Poate vin sa ne avertizeze de ceva doamna Maria si totodata sa ne ajute.
    Cu mt drag si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  8. 30 oct 11:29-si eu astept raspuns dar nici vorba sa fim bagati in seama-daca as srie sub nume fals poate-este ocupata cu scrierea cartilor banuiesc-ma intreb de ce nus-au vandut toate-asa sunt multi scriitori si putini mai citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce raspuns astepti si la ce sa-ti raspund! Fii mai explicit !

      Ștergere
  9. Cicerone de ce vrei sa-i distrugi pe cei care au masini?-tu te auzi ce spui-pai vorbele acestea sunt de la vrajmas-de fapt tu ai convingeri aiurite asta se stie-mai invata sa scrii si nu ura lumea ca DOMNUL i-a iubit pe toti-se vede ca nu ti-a placut cartea!

    RăspundețiȘtergere
  10. intrebarile sunt la an 29 oct 17:27-legate de existenta extraterestrilor probabil n-ati citit mesajul

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria, va rog sa ne lamuriti si la nedumeririle din 30.10. ora 11:29 postat de Elena. Multumesc, Sanatate!

    RăspundețiȘtergere