duminică, 27 ianuarie 2019

LUPTA POLITICĂ DINTRE CELE DOUA PALATE ,VA FI SI MAI APRIGĂ !


                                              27 Ianuarie 2019,ora 5,23 !

                                Dragii mei,

Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrjorator.
Glasul spunea asa:

               "Lupta dintre România -(aici se spune un nume ) şi (un alt nume arhicunoscut noua ) va fi dusă atat in tara ,cât si peste hotare."

Dragii mei ,nu am dat nume deoarece ,stim cu totii cine cu cine se lupta, si mai ales,pentru ce se lupta.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului fratilor, ca sa avem PACE si armonie intre noi românii de oriunde am fi, ca sa avem pace si intelegere in Romania.
Daca avem PACE fratilor,pe celelalte le-om duce pe toate cu ajutorul PREA SFINTEI TREIMI si-a Impărătesei Cerului si a Pămantului ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,Careia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.
P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





54 de comentarii:

  1. Stim doamna Maria nu se mai termina acest scandal.
    Acum s-a fim sinceri credeti ca cei din UE nu stiu? Stiu dar le convine s-a nu creada ei ca poporul roman nu intelege.
    Cuult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, CEI mari dezbina ca sa poata conduce si prosti mai bine lumea. Intodeauna a fost asa...

      Ștergere
  2. Pacea cu un Alogen in frunte care calca pe cadavre pentru interesul sau nu prea se poate,asta ar rupe tot si nu-i pasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea mereu "guvernul meu" de aceia nu lasa guvernul ales in mod democratic sa-si faca treaba. Spuneti voi a cui interese le reprezinta? Nu se vede ca ar reprezenta interesele Romaniei...

      Ștergere
    2. Care guvern ales democratic?. Ai ales cumva guvernul?. Guvernul a fost numit (nu ales) de Dragnea. Doamne cata .........

      Ștergere
  3. mare pacat ca nu au zis si camd se da lupta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alogenul nu are copii,nu are mama nu are tata in Romania ci doar in GERMANIA pe mama Merkel,el vrea daca poate Puterea totala dar nu pentru romani.
    De aceia voia sa fie Guvernator pe Tinutul Craiesc sa nu dea raportul si socoteala la majoritarii romani,are in subconstent programare de stapin fara limite ,de aceia a facut statue baronului Brukental cel ce i-a deportat pe baesii de la baile de aur din Apuseni binenteles dupa ce le-a luat aurul cu care a facut colectia de tablouri si palatul Brukental.
    Asa se explica ca Alogenul nu a vrut nici gratuita statuia facuta de sibieni din donatii ,a lui Avram Iancu in parcul ASTRA din SIBIU...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine i-a dat aceasta putere, oare nu poporul roman prin vot democratic?. Cei ce au stat acasa si nu au mers la vot se plang acuma?. Asa cetateni, asa conducatori!.

      Ștergere
    2. Subscriu. Degeaba il urati PE Dragnea, este un om inteligent si patriot spre deosebire de acest urmas al nazistilor

      Ștergere
    3. 22.31 sa nu uitam ca alegerile in Ro pot fi fraudate

      Ștergere
    4. 23:41, ai grija ce cuvinte folosesti. Vrei sa ajungi la Haga?!

      Ștergere
    5. Chiar prostii nu trebuie sa se spuna la adresa presedintelui. Nu o fi el cel mai iubit de catre toti romanii, dar sa-l faci nazist este o mare tampenie.

      Ștergere
    6. Iohannis, nou atac: S-a consolidat regimul nazist | DCNews
      https://www.dcnews.ro/iohannis-nou-atac-la-coalitie-s-a-consolidat-regimul-nazist_63...
      Acum 3 ore - Klaus Iohannis a comparat coliția de guvernare cu regimul nazist, în timpul ... La începutul fiecărui an, în preajma zilei de 27 ianuarie, ne ...
      Ați accesat această pagină în data de 28.01.2019.

      Ștergere
    7. 21.39 are dreptate Iohannis, ceea ce face dragnea cu tara se apropie de regimul nazist. Iar ziarul din care citezi este unul psdist.

      Ștergere
    8. 1

      Anonim28 ianuarie 2019, 23:53, Iohannis nu are dreptate și este antiromân nu stiu cum de nu vezi....
      Citește părerea unui evreu despre Iohannis tot din "ziarul psd ist " și ai să vezi că nu coincide cu ce spui tu.

      https://m.dcnews.ro/declaratii-iohannis--analistul-h-d--harmann--pozitie-dura_634412.html

      27 Ianuarie 1945 a fost ziua în care umanitatea a privit în abisul lăsat de naziști. Armatele sovietice au eliberat lagărul Auschwitz-Birkenau. De fapt au eliberat doar pe cei care mai rămăsăseră, căci majoritatea internaților, pentru a preîntâmpina eliberarea, naziștii i-au trimis într-un marș al morții, săptamani doar inainte. Prea durii soldați sovietici au amuțit când au deschis porțile acelui lagăr.

      Abisul a întors privirea rece către umanitate. Atunci și în acel loc, se vor fi năruit absolut toate valorile umanității. De la formarea ei, trecând prin marile epoci ale barbariei, umanitatea nu a văzut sau cunoscut asemenea cădere a fiului omului. Nimic, absolut nimic, nu mai rămăsăse intact în acel abis. Umanitatea întreagă dispăruse în abisul nazist. Acolo la Auschwitz-Birkenau răul a devenit normalitate. Lumina soarelui, dătătoare de căldură, nu a mai străpuns. Viața a murit, în sensul ei genetic, absolut, atomic.

      27 Ianuarie 2005, ONU decide declararea zilei mondiale a Holocaustului. Oricât de puțini supraviețuitori mai există astăzi în viață (eu am avut onoarea și imensul privilegiu al vieții de a cunoaște și asculta oameni cu numărul tatuat pe mâini, supraviețuitorii fiind copiii de atunci, acum înțelepții durerii cum Primo Levi i-a definit), în fața tragediei trăite de poporul evreu, de milioane de oameni de alte rase, națiuni, religie sau orientare sexuală, nu există decât tăcere. Am tăcut întotdeauna atunci când ascultam poveștile din lagăre. Am vizitat patru lagăre naziste, incluzând Auschwitz-Birkenau. Tăcerea copleșește strigătul de mânie. Taci pentru că numai în acele locuri înțelegi că umanitatea, în absolutul ei, în chemarea sa divină și crăiasă a lumii, a fost ucisă de banalitatea răului (definiție exactă dată de către Hanah Arendt). Acolo și numai acolo înțelegi de ce nimeni nu are voie să vorbească despre durerea. De aceea nimeni nu mai are voie, din 27 Ianuarie 1945, să vorbească despre Holocaust decât respectând tăcerea.

      Ștergere
    9. 2
      Și totuși unul de prin România a vorbit. Tare și prost. Mult și fără niciun fel de respect față de istorie, față de adevăr, față de cultură și civilizație. A vorbit de la înălțimea lui Wagner și al walkiriilor sunând din goarna abisului.

      Insultând memoria milioanelor de victime ale Holocaustului, folosindu-se fără rușine de ziua comemorării Holocaustului, fără niciun fel de justificare morală sau substanță culturală, președintele Iohannis a avut ieri după amiază o declarație politică năucitoare prin ignoranța sa absolută. A comparat modelul de acaparare a puterii de către naziști în Germania anilor 30 cu politicile actualei guvernări PSD din România. Năucitoare, dementă și arogant sinucigașă paralelă. Prin acest discurs Iohannis a devenit, redevenit sau simplu încarnat, în sala tronului regilor (germani) ai României, suma tuturor erorilor monumentale făcute de națiunea germană care, atunci când își pierde metafizica, uitând de Kant și mințit de Hegel, devine hitleriană și construește Auschwitz. Iohannis a vorbit ca un german fugit din lumea lui Hegel. Fugind de abis tocmai în abis cade. Iohannis este refuzul german, tot mai coerent și mai vizibil, astșzi, de a se uita în abis.

      Alături de Primo Levi (cuvântul) si Hannah Arendt (înțelepciunea) un al treilea supraviețuitor, Ellie Weisel (devenit soldat al memoriei, născut pe pamânturile României) vine să întregească memoria crimei abisale. Triada aceasta de supraviețuitori ai abisului (deși la ani diferență unul de celălalt, iar Hannah Arendt fiind scăpată ca prin minune de lagăre, fugind după prima sa arestare de către Gestapo în Elveția) vor oferii umanității șansa de a nu uita. Nici unul însă, în marile lor scrieri, nu vor mai permite folosirea cuvantului nazist pentru a acuza alte popoare. Arendt chiar atrage atenția asupra banalizării răului absolut, al cuvântului Holocaust, prin declararea oricărui rău ca fiind nazist. Iohannis tocmai păcatul originar îl face, crezând că știe ceva despre abisul nazist. Nu știe nimic. Nu înțelege nimic. Nu știe că Hitler a venit la putere prin lovituri de stat machiate și succesive, prin alegeri slăbite de asaltul cămșilor negre, nu știe că antisemitismul ideologiei naziste are rădăcini culturale și istorice mult mai adânci decât cuvintele sale fără noimă. Iohannis nu înțelege că pierderea umanității s-a făcut doar prin jocul pierderii absolute culturale și spirituale a poporului german.

      Iohannis minte când spune că politica PSD actuală este asemănătoare cu cea nazistă. Presupun că a lipsit la lecțiile de istorie, fiind german wagnerian, altfel nu se înțelege lipsa sa de cultură în domeniul crimei abisale.

      Ștergere
    10. 3

      Analiza discursului


      S-au scris și se scriu biblioteci despre abisul german al nazismului. Vom încerca doar să luăm câteva elemente centrale ale simbolisticii naziste și să vedem dacă le regăsim și în România.

      Focul, exact focul lui Andrei Caramitru, este simbolul nazismului. Focul purificator al distrugerii umanitații, simbol pagân preluat din runele distrugătoare ale unui ev mediu întunecat. Propus ca formă de curățare a României. Legionarii lui Codreanu și Horia Sima foloseau focul exact în același scop.

      Lingivistica identificării dușmanului național din timpul nazist este exact aceeași cu lingivistica despre penali al președinției Iohannis.

      Politic, astăzi acești dușmani ai lui Iohannis sunt cei care critică UE. Îi atrag atenția domului Iohannis că sunt zeci de milioane de europeni care critică UE pentru minciunile, aroganța și prostia de care dă dovadă ca organizație. Votează de ani de zile partide anti sistem sau pur anti europene. Sunt aceștia dușmanii Europei germane identificați după metodologia lingivstică nazistă de către Iohannis? Nefiind aleasă de către nimeni, această organizație își arogă drepturi pe care nu i le-a conferit nimeni. Iohannis pare să accepte ilegitimitatea reală a unei organizații suprastatale, fară legitimitate populară. Este exact visul nazist de dominare a Europei.

      Folosirea legilor pentru a distruge oamenii condamnați deja de o ideologie (lupta anti-corupție) este identică cu formele aberante ale legilor din Germania lui Hitler. Același principiu și anume că toți sunt criminali a prevalat atât în cadrul propagandei naziste cât și în cel al propagandei anti-corupție.

      Construcția unui narativ cultural și istoric despre evreii bogați, care jefuiau economia germană și pe cetățeanul sărac german din perioada nazită, este identică cu construcția, formarea și propagarea propagandei anti corupție formulate de către PNL, USR și, de ieri, de către europeanul Cioloș. Astăzi nu mai sunt evreii ci doar patronii români, care sigur au furat ca să ajungă bogați.

      Multinaționalele sunt apărate. În special în România este vorba de către Raiffeisen Bank si grupul Alexis de Toqueville (Iohannis știe de ce este nevoie de aceste două elemente împreunate de un cuplu toxic pentru România). În Germania nazistă marile corporații internaționale foloseau gratuit munca deținuților sclavi, proveniți din milioanele de prizonieri ai sistemului concentraționar nazist. IG Farben și altele ca această multinațională nu au plătit niciodată pentru crimele lor.

      Propagarea mecanismului de arestări-spectacol, telejustiția făcută de către presa lui Coldea și a lui Dumbravă, astăzi sprijinitoarea lui Iohannis, este similară până la identificare atomică cu propaganda nazistă a lupei anti-corupție. Ceea ce Iohannis nu pare a ști este că în numele unui ..ideal suprem (stărpirea corupției) în Romania, ca și în Germania nazistă, a fost posibilă distrugerea (prin arestarea patronilor) a mii de afaceri. Întregi industrii au fost trecute în proprietatea statului nazist (Germania lui Hitler era stat socialist cu proprietate de stat, dacă Iohannis dorește să învețe ceva) prin arestarea proprietarilor sau simplu falimentarea lor. Raptul economic nazist a fost atât de masiv încât la finalul războiului, statistica atât de dragă lui Iohannis, a demonstrat că unul din 5 patroni de intreprinderi mici sau de familie fusese deposedat ilegal de munca sa de către regimul hitlerian.

      Poate Iohannis află că singurele state care au avut luptă impotriva corupției au fost doar statele staliniste și naziste. Adică numai dictaturile abisale ale secolului XX. Democrațiile nu cunosc și nu permit campanii de luptă împotriva unei clase sociale, economice sau culturale.

      Ștergere
    11. 4

      Discursul președintelui, greșeală politică


      Distrugerea partidelor de stânga și oricărei mișcări democratice a fost un proces politic asumat integral de către Germania nazistă. Pe timpul acela, în locul societății civile de astăzi, existau trupe de asalt politice, care, la ordin, organizau manifestații împotriva unui dușman identificat, cu nume și prenume, de către propaganda lui Goebells. Acest proces este identic astăzi în România. La un ordin, în special al lui Iohannis, de prin pădurile României, apar cete de demonstranți. Strigă exact ceea ce propaganda prezidențială a spus. Dacă cineva are timp va vedea, ca urmare a discursului halucinant Iohannist cu ocazia Zilei Holocaustului, cum televiziunile-unități militare au început asaltul. L-au început imediat, instantaneu. Organizarea aceasta precisă, exactă este tipică organizării naziste din Germania, la începutul preluării puterii de către aceștia. Organizarea militară, unicitatea gândirii și violența propagandei din România (și a sateliților săi politici) este identică până la asimilare cu cea nazistă din timpul inceputurilor politice ale lui Hitler.

      Folosirea procurorilor activiști sau a judecătorilor ideologici, pentru a da o tentă de legalitate a ideologiei naziste, prin condamnările pronunțate în numele unor legi special construite să servească propria această ideologie, este la fel identificabilă in România de astăzi. Căci ce altceva se poate numi Codul penal propus și promovat de către regimul Basescu, decât un cod penal subordonat ideologiei totalitare a luptei împotriva corupției. Pe timpul Germaniei naziste erau cunoscute și au rămas de renume criminală completurile de judecători care condamnau fără să se uite in dosare. Identic și astăzi, în România, unde sunt trist celebre completuri care au condamnat pentru că au primit plicul galben.

      Ar fi enorm de multe similarități între ideologia nazistă, aplicarea ei și modelul politic din ultimii 15 ani din România europeană. Nu mai amintim de similaritățile culturale și cele religioase.

      Ceea a făcut acest Iohannis, astăzi, este de departe, cea mai mare prostie politică a sa. Dar nu trebuie uitat că ceea ce România a pierdut în regimul Basescu, Macovei, DNA, Maior-Coldea (și lista ar putea continua cu numele a zeci și sute de colaboratori români zeloși la procesul de distrugere a României democrate) Iohannis trebuia să repare. Nu numai că nu a făcut-o, dar a înjosit și mai mult victimile acelei perioade. Exact cum a făcut-o cu victimile Holocaustului. Le-a folosit pentru a justifica goliciunea propriei existențe.

      A fi european înseamnă să îți asumi istoria. Nu să o folosești pentru a te ascunde de abis. Abisul acela te va găsii oriunde. Și te va înghiții. Căci nu ai deschis ochii la timp, ca să vezi realitatea din jurul tău.

      https://m.dcnews.ro/declaratii-iohannis--analistul-h-d--harmann--pozitie-dura_634412.html

      Ștergere
  5. Dna Maria sunt mai in vârstă decât dvs. dar tot nu înțeleg de ce ni-l băgaţi pe gât pe Dragnea ! La vot,șase milioane de români au ales să voteze cu Iohanis . Dragnea a devalizat judetul Teleorman (valoarea este MULT MAI MARE DECÂT 6 sau 7 case), nu i a păsat de vizita ( dupa 100 de ani ) a premierului Japoniei cu o echipa de 42 oameni de afaceri, nici de centenar,nici de MICA UNIRE si multe altele. Nu îl intetesează decât să scape de inchisoare,să rămână cu toată averea (poate obtine si insula Belina) si să rămână cu cazierul curat !!! NU IL INTERESEAZĂ DECÂT PERSOANA LUI SI CEI APROPIAŢI LUI !!! PUŢIN ÎI PASĂ DE ROMÂNIA !!!! Chiar dacă nu v am jignit ,probabil nu o să mi răspundeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Anonim27 ianuarie 2019, 21:01
      Arata-mi te rog si mie,unde am scris eu vreodata despre acest om !
      Atata doar ! Restul, chiar nu ma intereseaza absolut deloc !

      Ștergere
    2. Aveti mare dreptate anonim 21:01,singurul care a distrus si distrug in continuare tara este infractorul Dragnea cu PSD-ul. Cei care urmaresc A3 nu-si dau seama pentru ca A3 il sustine pe infractorul Dragnea sustin infractorii din PSD .Pe cei de la A3 nu ii intereseaza soarta poporului roman ,pe ei ii intereseaza sa le intre cat mai multi bani in buzunar si sa laude infractorii. A3 niciodata nu a spus ca Tudorel Toader a eliberat mii de puscariasi (infractori,violatori,criminali)si acuma vor sa dea si Ordonanta de urgenta pentru a scapa de puscari pe Dragnea(care are o avere de 2 miliarde de euro numai in Teleorman )pe Tariceanu si toti infractorii care au furat de si-au facut palate. Deja unul dintre violatorii de la Vaslui este liber .

      Ștergere
    3. An.21.01 esti postacul platit a lui verner dusmanul PE fata a Romaniei si a romanilor! Ce tot ai cu Dragnea?vorbesti aiurea scorneli ca sa vorbesti ceva. Dragnea este un adevarat patriot,altfel demult Romania nu mai era intreaga. Ocupa-te de verner mai bine daca ai cat de cat o consideratie pentru Romania

      Ștergere
    4. e un comentariu scris de dvs la alt articol in care scrieti dvs ca Dragnea e mai patriot decat Basescu.
      alt anonim.

      Ștergere
    5. Anonim 21:01,PSD-ul a a ajuns la guvernare pt ca era Ponta in fruntea partidului...iar dna Maria nu a scris niciodata despre Dragnea...ii citesc in fiecare zi postarile de pe blog...mai fratilor nu va mai certati intre voi..pentru ca niciun partid nu este ok...toti politicieni nostri in frunte cu presedintele acestei tari se gandesc doar la ei si nu la noi ca popor...se lasa condusi din afara..nu vedeti ca vor sa ne dezbine? De la asa zisa revolutie tara noastra a fost jefuita in lung si n lat si inca ne mai jefuesc...mai bine ne am unii cu totii in numele Sfintei Treimi, a Sfintei Cruci cum au facut o stramosii nostri si ne am apara tara...suntem un popor cu vechime...acest popor n a ravnit sa ocupe alte teritori...cum au ravnit si ravnesc in continuare alte popoare sa ne ocupe...acest aspect nu l vedeti....doar tineti ba cu un partid ...ba cu altul...si toti sunt o apa si un pamant...stiu sa faca doar peomisiuni frumoase ca sa va incante voua auzul..si cand ajung la putere...fac ce le dicteaza cei din afara...atat. Sa va dea Domnul intelepciune si credinta...ca sa vedeti odata adevarul pana nu este prea tarziu.

      Ștergere
    6. Nu ati scris dar in mod invers ati tot scris de negativ si ati sugerat cat de rau este Johannis pentru Romania. Nu l-ati ridicat pe Dragnea in slavi ci i-ati decazut in exprimari pe opozantii lui. Asta nu mi se pare a fi o atitudine neutra si impartiala.

      Ștergere
  6. Se bat pentru ciolan nu pentru altceva,pentru noi sigur ca nu se bate niciunul!!!Salariul de parlamentar in 2017 era de 7000 de lei,acum este de 18.000 lei,si ma intreb oare al nostru a crescut ceva! ?De aceea v-am spus eu,ca nu-si nicideoparte nici de alta!!!Nu stiu cine ii mai satura pe astia !?Dumnezeu trebuie sa intervina sa separe neghina de griu....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul trebuie sa intervina prin vot nu Dumnezeu. Dumnezeu nu vrea sa inlature liberul arbitru al oamenilor, aceasta este legea Lui ca fiecare sa aleaga ...

      Ștergere
  7. Dna Maria mutumesc că mi ati răspuns ! Chiar dvs. spuneti ca ,,nu dau nume ,știm cu toţii intre cine se dă lupta" !!! Aşa e . Se dă intre Io hanis si Dragnea !!! Viorica Dăncilă,T. Toader si toti din guvern inclusiv Daea cu ,,cormosarii" lui, nu fac nimic FĂRĂ APROBAREA LUI DRAGNEA !!!! Ar fi multe de spus...dar ,oricum ,vă mulțumesc că mi ati răspuns !

    RăspundețiȘtergere
  8. Lasa sa-si rupa gâstereata unul altuia poate scapam de ei,nici Iohanis,nici Dragnea sau Tariceanu nu se lupta pt noi,lupta lor este averea personala.Când or crapa tot 4 scânduri vor lua dupa ei.Grav este ca sacul lor cu pacate e lung si greu vor avea de dat grea sama pt ce au facut cu acest popor.Acum a mai intrat si BNR în jocul murdar dintre politicieni,iar noi vom fi cei ce vor suferi,ca nevolnicii astia vor duce tara in colaps. Vai si amar va fi de cei cu credite pe la banci daca se v-a ajunge sa nu se mai dea salarii si pensii,toate merg pe banda rulanta,daca capii tarii se bat aschiile bâtelor vor ajunge in noi daca nu ne trezim odata.

    RăspundețiȘtergere
  9. 21,01 Comparatia intre Dragnea care a inceput prin a cara lazi de bere pe la crismele lui de la tara si Iohanis sapte case si tot timpul bugetar e net favorabila lui Dragnea.
    Deunazi m-am intilnit cu actrita sibiana Popescu o femeie apriga care spre deosebire de Iohanis a fost printre primii la revolutie in Piata Mare a Sibiului care desi arenume romanesc e nemtoaica 100 la suta.
    Discutind cu ea despre Iohanis bineinteles a incercat sa-i ia apararea spunind ca casele pe care acesta le-a pierdutla proces erau ale sasilor si contrazicind-o sa ridicat nervoasa si a plecat spunind ca;''Iohanis ar fi trebuit sa stea dracului la Sibiu sa nu mearga la Bucuresti daca stia ca are problemele astea''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:55 chiar crezi că dl.Dragnea s a ÎNBOGĂTIT ÎN HALUL ĂSTA , CĂRÂND LĂZI LA CRĂŞME????? Sunt in vârstă dar sper să ajung ziua în care să votăm oameni deosebiţi NU SĂ ALEGEM RĂUL MAI MIC !!!!

      Ștergere
    2. 09.55 tu ti-ai sustinut minciuna grosolana de la antena 3, nu un adevar. Cat despre individul numit craciun, eu spun ca are o statuie crescuta in cap care nu-i da pace.

      Ștergere
  10. Atentie! Important!
    https://www.bugetul.ro/toti-pensionarii-sunt-vizati-daca-faceti-asta-va-puteti-pierde-dreptul-la-pensie/

    "Bravo", psd!

    RăspundețiȘtergere
  11. 21,01 si mai e ceva,desi Iohanis a fost conducatorul de conjunctura si nestatutar al liberalilor, dupa mentalitate el nu a fost si nu va fi niciodata un liberal si nu o spun doar eu.
    Pe cind Dragnea mai repede cu crismele lui de la inceput avea mentalitate de liberal,in orice caz ar fi fost mult mai bun decit Orban.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai lasati politica si politicienii sa va inversuneze,ca nu ajutati cu nimic acest popor,ba din contra,veti participa la cufundarea poporului roman si mai mult in mocirla! Lasati-i sa-si faca numarul,iar domniile voastre imaginativa aceasta tara asa cum v-ar placea si astfel vom conlucra la schimbare,impreuna.Nu minimalizati puterea imajinatiei fiindca astfel se creaza realitatea.Asa creaza Spiritul.

    Detasati-va de ei, caci voi le dati putere, prin atentia voastra!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, dar crezi ca oamenii stiu ce le place cu adevarat? Daca ar fi stiut cu adevarat, lucrurile erau mult diferite pe planeta aceasta.

      Ștergere
  13. Prezicătoarea lu' pește ia-ți pensia de boală și tratamentul corespunzător nu îți mai scrie delirul mintal cauzat de boală care nu are nimic de-a face cu realitatea. Am postat pe internet despre credibilitatea unei,, prezicătoare,, pensionată pe caz de boală ca să știe lumea adevărul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca taceai, te facea Dumnezeu poate un mare filozof.

      Ștergere
    2. 15.33 unde ai scris pe net? Pune link-ul aici.

      Ștergere
  14. Stati calmi..., viitorul Presedinte al Romaniei va fi IOAN AUREL POP actualul Presedinte al Academiei Romane, un Nationalist Ortodox pentru Neam si Tara. Dumnezeu cu Noi.Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu il cunoaste aproape nimeni. Are degând să candideze sau decât dvs vă doriţi să cadideze???

      Ștergere
    2. Asta este omul Iezuitilor.Cu el presedinte pierdem sigur Ardealul...

      Ștergere
    3. 17.37 e vreunul in afara de dragnea care sa nu fie aservit cuiva in mintea voastra otravita de minciuni?

      Ștergere


  15. Anonim28 ianuarie 2019, 15:33

    Multumesc pentru cuvintele tale si pentru oboseala ta de a ma face cunoscuta pe Internet ! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te binecuvinteze cu MILA si cu DRAGOSTEA SA !

    RăspundețiȘtergere
  16. 17:01,razi tu, dar nu e rasul tau...
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  17. Aici 15,33 gresesti,daca numai 1 la suta s-ar implini si tot ar trebui sa le scrie Doamna Maria fie si numai ca o provocare pentru mintile luminate.Dar sint citite si de epoleti care luna asta au retras una din viziuni si o sa-ti aduc aminte de ea dupa vre-un an cind ce se va fi implinit ,pentru a nu-i stinjeni
    Dar nici tu nu crezi ce spui altfel nu te-ai mai obosi pe blog,doar ca nu-ti convine de comentariile politice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria cata rautate au unii oameni in sufletul lor chiar nu pot s-a mi explic.
    Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a le dea dupa sufletul si dupa inima lor.
    Mai fratilor ce aveti cu un mesager al lui Dumnezeu?
    Asteptam si ne rugam sa vina Mantuitorul Nostru in poporul sau ales asa il intampinam?
    Odata ce huliti si jigniti pe mesagerul lui,cum il primiti pe el?
    Prin tot ce spune doamnei Maria si prin tot ce scrie multi se mantuiesc ca au ce imvata.
    Pentru mine este hrana sufletului meu doamna Maria.
    Pacat ca unii nu au inteles nimic doamna Maria mare pacat.
    Cand o sa va dati seama cat de mult ati gresit jignind-o o sa fie prea tarziu.
    Doamna Maria va doresc s-a fiti si mai tare ca o stanca de GRANIT.
    CU MULT DRAG SI RABDARE,RABDARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promit ca asa voi fi draga mea ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sunt cu mine si cu noi toti.
      Te pup si te imbratisez cu mult drag ! Multumesc din suflet pentru randurile frumoase !

      Ștergere
  19. Ei se lupta.. dar din punctul meu de vedere nu e niciunul mai bun ca altul. Apare sa zicem unul necunoscut ce sa facem cu el? E mai bun sau e la fel ca toti politicienii ? Daca maine ar fi alegeri pe bune ca nu as sti pe cine sa aleg... trist! Simt ca si cum as avea de ales din 100 de otravuri.. nu conteaza pe care o iau, tot otrava e...

    RăspundețiȘtergere
  20. Iar ora curcanilor sub acoperire 00,01

    RăspundețiȘtergere
  21. 19,59 Din cauza asta spuneam eu ca Moldovenii care au fost campioni la Referendumul pentru Familie si Identitate nationala Crestina sa-si aleaga un candidat pentru alegerile Prezidentiale de anul asta, un Bun Crestin care sa fie sustinut de ceilalti 4 milioane de romani care au votat la Referendum astfel ca aceste voturi sa nu se piarda in Vint;
    Soarta ii ajuta doar pe cei pregatiti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Valeu, 16:43/29 ian!!!
    EXCLUSIV Paul Stănescu DEMISIONEAZĂ din PSD! Majoritatea parlamentară, în pericol! Cine mai pleacă din PSD. Liderul PSD Olt, Paul Stănescu demisionează din PSD, declară surse din anturajul acestuia. Urmează să demisioneze, de asemenea, Marian Neacșu și Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău!

    Majoritatea parlamentară este în pericol!

    https://www.comisarul.ro/articol/exclusiv-paul-stanescu-demisioneaza-din-psd!-major_982279.html

    Tu spui ca este credibil "dcnews"?
    Inca ceva, gazda spunea ca nu a mentionat niciodata ceva despre "acest om"...
    Dar astea ce sunt?!
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/12/liviu-dragnea-premier.html?m=1
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/10/oauuu-tineti-de-psd-nu-ne-vindeti-lui.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă faci să râd cap mic cu creier care joacă n el :)))

      Te iei de dna Maria degeaba că nu ai dreptate...

      Ai să te saturi tu și de Iohannis....

      Ștergere