miercuri, 16 ianuarie 2019

DEZASTRE,DEZASTRE,DEZASTRE ! APOCALIPSA ALBA !


                             16 Ianuarie 2019,ora 6,19 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea asa:

                "Dezastre ! Dezastre! Dezastre !"


Clipă în care ,am in faţa ochilor inchisi, (eu asa vad cel mai bine )multa zapada,munti de zapada.
Oriunde priveam,totul era alb de parca eram in camp. Dar nu era numai câmp,ci erau case si garduri acoperite de munti de zapada.
Imagini pentru munti de zapadaImagini pentru zapadaImagini pentru munti de zapada.

Prieteni dragi, suntem la mijlocul iernii, si mai avem inca de infruntat gerul napraznic si ninsori abundente.
Unde anume,in ce Tara si cand se vor abate aceste ninsori si viscol,nu stiu a va spune.
Dar trebuie sa fim pregatiti pentru orisice situatie,si să multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă a vietii noastre.
                                      Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Zapada ca zapada....
    Ia vezi aici:
    https://www.comisarul.ro/articol/horror!-toti-romanii-ar-trebui-sa-citeasca-pe-cine_979942.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest guvern e un dezastru mai mare ca zapada fiindca proasta guvernare are efecte pe durata mult mai mare. Ce nemernici, pentru asi scoate din puscarii acolitii partidului, fac dezastru social prin insecuritatea cetatenilor. Avem o invazie de puscariasi periculosi in societate si lumea nu se poate feri de violenta lor. Dumnezeu sa-i pedepseasca pe cei ce au adus aceasta stare in Romania. Niste nemernici au ajuns sa guverneze tara si uite rezultatul.

      Ștergere
    2. Gresesti profund!legea a fost data de raluca pruna cu ciolos intr-o noapte cand au facut 160de legi. Documenteaza-te nu fezinforma!dezastru e iohanis care se opune la tot si la toate si voi postaci dezinformatori

      Ștergere
    3. Traim intr-o inchisoare. Conditiile din penitenciare evidentiaza conditiile societatii in care supravietuim. Ar indrazni cineva sa investeasca in reabilitarea, construirea de penitenciare (7 inchisori recomandate de UE!), mai inainte de reabilitarea, construirea de spitale regionale, construirea unei infrastructuri adecvate? Stransi cu usa: nu reglementati situatia in materie de conditii pt detinuti, primiti SANCTIUNE - absolut necesara la BUGETUL UE si-asa afectat urmare a contextului hibrid la niv global. Cine n-ar avea nevoie de un act de clementa? Inainte de '89 detinutul pus in libertate era imediat integrat in societate, recuperat, iertat, incadrat intr-un loc de munca, redat familiei. Cu bunele si relele acelui regim politic. Acum, subiect pe AGENDA GLOBALA in scopul distragerii atentiei publice de la evenimentele extreme. Statutul de detinut. Starea de captivitate. Ocna. Doamneeee, apara si pazeste-ne!

      Ștergere
    4. Anonim 10:01 e mai bine sa te interesezi tu, să nu dezinformezi. Legea data de R.Prună a fost macelarita,schimbata total IN PARLAMENT !!! Cu toate că nu jignesc pe nimeni ,dna Maria cred ca nu o să dea drumul la comentariul meu

      Ștergere
  2. Mică era glaciara ❄️

    RăspundețiȘtergere
  3. repet au fost zapezi si in tara noastra de faceam tunele sa iesim din casa pe drum-greu este cand se topeste si vin inundatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce putem face inaintea lui Dumnezeu?
    Nu ne ramane decat sa ne rugam si sa asteptam. Ce vrea Dumnezeu asta este.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere