miercuri, 23 ianuarie 2019

LUVRU ! GENERALUL TANASESCU !

            22 Ianuarie 2019,ora 5,23 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas  care spune ceva tare de neinteles.
Glasul spunea asa:

             "Luvru !
            Ăsta e neam de-al lui. 
          A trebuit sa fie Generalul Tanasescu !"

După care,glasul dispare.
Am cautat pe net dragilor, ca sa vad daca a existat sau exista Generalul Tanasescu.
Dar mai intai,sa privim la PALATUL LUVRU din inima Parisului,care ,gazduieste unul dintre cele mai mari Muzee ale lumii,dar si un Monument istoric de prim rang din capitala Frantei.
Iata:

Imagini pentru LUVRU.

Muzeul Luvru este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii, dar și un monument istoric de prim rang din capitala Franței. Expoziția permanentă este găzduită în Palatul Luvru, cel care a fost ridicat iniţial ca o fortăreață la sfârşitul secolului al XII-lea dar care acum păstrează unele dintre cele mai de seamă opere de artă ale lumii. Din păcate puține lucruri mai amintesc astăzi de acele vremuri pentru că palatul a fost extins și înfrumusețat de mai multe ori de-a lungul secolelor.




Muzeul Luvru

Vizitatorii au putut intra pentru prima dată în Muzeul Luvru pe 10 august 1793. La acea vreme expoziția nu avea mai mult de 537 de tablouri, majoritatea aparținând casei regale franceze sau reprezentând obiecte confiscate din averea bisericii. Trei ani mai târziu porțile palatului au fost închise datorită unor probleme ce amenințau integritatea structurală a clădirii.

Muzeul Luvru, cuceririle artei

După 1801, Muzeul Luvru se deschide din nou iar în timpul domniei lui Napoleon colecțiile sunt îmbogățite cu numeroase exponate aduse de acesta din expedițiile de cucerire. În acea perioadă muzeul a fost redenumit Musée Napoléon, denumire pe care nu a păstrat-o însă pentru foarte multă vreme. Mai târziu, colecțiile au fost din nou extinse în perioadele în care Franța s-a aflat sub conducerea regilor Louis XVIII și Charles X, tendință ce s-a păstrat inclusiv pe perioada celui de-al Doilea Imperiu Francez.




Muzeul Luvru intrarea de la Marea Piramidă noaptea

Din anul 2008, colecția de exponate din Muzeul Luvru a fost împărțită pe mai multe departamente: Antichități Egiptene, Antichități din Orientul Apropiat, Antichități Romane, Grecești și Etrusce, Artă Islamică, Sculpturi, Arte Decorative, Picturi, Tipărituri și Desene. Toate se întind pe aproximativ 60.000 de metri pătrați și sunt vizitate în fiecare an de peste 8 milioane de turiști, transformând astfel Luvru în cel mai vizitat muzeu din lume.




Muzeul Luvru statui expuse

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale arhitecturii de la Muzeul Luvru este Piramida de sticlă ce joacă rolul de intrare principală în edificiu. Proiectul nu este foarte vechi, el datând de la sfârşitul anilor ’80, atunci când președintele francez François Mitterrand a inițiat un set de măsuri pentru renovarea Palatului Luvru. Câțiva ani mai târziu a fost realizată și La Pyramide Inversée, sora mai mică a primei dar care stă azi complet inversată, baza ei putând fi admirată de la nivelul solului și oferind o perspectivă foarte interesantă spre subsolul muzeului.




Muzeul Luvru, Piramida inversată

Poate că cea mai celebră lucrare din tot Muzeul Luvru este Mona Lisa sau Gioconda după cum mai este cunoscută. Portretul misterioasei femei a fost realizat de Leonardo da Vinci și se presupune că o reprezintă pe Lisa Gherardini, soția unui anume Francesco del Giocondo. Originile sigure ale tabloului pictat în jurul anului 1506 s-au pierdut, în urma lor rămânând doar surâsul enigmatic al Giocondei și compoziția deosebit de complexă a tabloului ce a generat și încă generează un interes enorm în mediul artistic, mai ales acum după ce s-a descoperit că printre trăsăturile Mona Lisei și în fundalul picturii se află ascunse numere al căror înțeles nu poate fi descifrat.
Muzeul Luvru se află în centrul Parisului pe malul drept al Senei în preajma a ceea ce era odata Palatul Tuileries. În prezent, accesul se face prin trei puncte principale: Piramida de sticlă (intrarea principală), Carrousel du Louvre și Porte des Lions.
Iar acum dragii mei, iata cine a fost Generalul Tanasescu si cum a sfarsit el:

General SIE mort in conditii neelucidate pe deplin




Un fost adjunct al Serviciului de Informatii Externe (SIE), generalul in rezerva Alexandru "Bebe" Tanasescu, si-a pierdut viata, in noaptea de duminica spre luni, "din motive de sanatate", conform primelor indicii, au declarat, ieri, surse oficiale din SIE. "Generalul Tanasescu, care avea 58 de ani, a decedat in noaptea de duminica spre luni. Conform primelor noastre informatii, motivele sint de sanatate", a spus un oficial SIE. Autoritatile desfasoara o ancheta pentru a afla exact ce s-a intimplat cu generalul Tanasescu, au declarat surse din Comisia parlamentara de control SIE. Potrivit parlamentarilor, generalul si-ar fi pierdut viata in Bucuresti, intr-un loc neprecizat.
Generalul Tanasescu a fost prim-adjunct al sefului SIE in perioada 1997-1999, dupa care a fost trecut in rezerva la propunerea directorului serviciului de atunci, Catalin Harnagea. Conform unor informatii de presa, Tanasescu a lucrat si in Departamentul de Informatii Externe, "aripa externa" a Securitatii.
Fostul sef SIE Catalin Harnagea, care nu a comentat activitatea lui Tanasescu, a declarat ca adjunctul sau avea inca din acea perioada probleme de sanatate, fiind supraponderal. "Intotdeauna persoanele supraponderale au avut si probleme de inima", a apreciat fostul sef SIE. Conform unor surse convergente, Tanasescu ar fi fost un apropiat al actualului consilier prezidential pe probleme de siguranta nationala, Ioan Talpes (fost director SIE). Bebe Tanasescu i-ar fi devenit consilier lui Talpes in anul 2001, potrivit surselor citate.
Bebe Tanasescu a fost acuzat, in articole publicate in urma cu citiva ani de presa centrala, ca ar fi predat din proprie initiativa serviciilor secrete franceze celebrul dosar de spionaj "Hernu", in care, inainte de 1989, Securitatea a reusit, cu sprijinul ministrului francez al Apararii, Charles Hernu, sa obtina informatii din interiorul NATO.

Ce spuneti dragilor, oare sa aiba vreo legatura cu acest Mesaj despre care am scris mai sus?
Astept cu drag ,Comentariile voastre !
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



     

2 comentarii:

  1. Din cate stiu, mai sunt persoane care au fost decorate de francezi, ultimul stiut fiind hingherul oprescu, in plina campanie de ucidere;oare de ce l-au iubit atat francezii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca a fost lichidat a stiut si a vazut prea multe doamna Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere