sâmbătă, 26 ianuarie 2019

BRAZILIA ! CUMPLIT S - A ADEVERIT ! UN BARAJ MINIER S - A RUPT IN BRAZILIA !


                                                                Dragii mei,

Scriam in noaptea de 23 -24 ianuarie 2019,un articol cu titlul din linkul de mai jos:
Acum 1 zi - Dupa incendii, Atena este afectata de inundatii grave: Masini inghitite cu totul de apa ... Dragii mei,vom auzi de o astfel de Catastrofa care se va produce odata cu venirea Primaverii. ... Cu dragoste,Maria. ... 

Şi din nefericire dragilor, la doar o zi distanta ,ceea ce eu credeam ca va fi o consecinta a topirii zapezilor,iata ca, a fost mai cumplit.
Un Baraj minier s-a rupt in Brazilia,iar apa murdara,mâloasa, asa cum scriam in articol,a acoperit totul in calea sa si se pare ca a facut si sute de victime omenesti.
Iata dragilor cumplita tragedie:


Acum 4 ore - Ruperea unui baraj minier în statul brazilian Minas Gerais (sud-est), ... Barajul, cares-a rupt vineri, aparţine gigantului minier Vale, care a ...
Acum 5 ore - Mai multe persoane au murit şi circa 200 de persoane sunt date dispărute în Brazilia, după ce s-a rupt un baraj minier din Brumadinho, un oraș ...

HOME     EXTERN  

Imagini dramatice după ce un baraj minier s-a rupt în Brazilia. Oamenii au fost înghiţiţi de valul de noroi (Video)

    
Un baraj minier din Brazilia s-a rupt, vineri, acoperind cu noroi și deșeuri miniere o suprafață de zeci de kilometri în Brumadinho, statul Minas Gerais, informează diariodepernambuco.com.br.
(Actualizare) - Potrivit Departementului local de pompieri, 200 de persoane sunt date dispărute.

Un baraj minier s-a rupt in Brazilia


                  Imagini dramatice au fost surprinse în zonă, după ce mai mulți oameni au fost acoperiți de valul de noroi și deșeuri miniere.

"Primele informații indică faptul că deșeurile miniere au ajuns în zona administrativă a companiei și au acoperit o parte din localitatea Vila Ferteco. Nu există nicio confirmare dacă există victime", au declarat autoritățile.
Dezastrul s-a produs la trei ani de la ruperea barajului Fundão, deținut de compania minieră Samarco, în Mariana, statul Minas Gerais, în noiembrie 2015. Atunci, 122 de case din localitatea Bento Rodrigues au fost înghițite de torentul de noroi.   

Iata si articolul meu mai pe larg:

                         Noapte de 23 -24 Ianuarie 

                              2019,ora 2,45 !

                                 Dragii mei,

Abia ma bagasem in pat, si astfel, vad stand cu ochii inchisi,vad o strada inspre Nord, strada pe care curg puhoaie mari de apă murdara,de apă mâloasa.


Dupa incendii, Atena este afectata de inundatii grave: Masini inghitite cu totul de apa (Video)Imagini pentru INUNDATII GRAVE IMAGINI.
Apa venea la vale,precum vine in jos apa dintr-o cascada; adica,cu o viteza zdrobitoare.
Blocurile de pe marginea strazii, erau inconjurate de apele involburate ,ape mari de pana la 1 metru; mai concret,apa ajungea la ferestrele de la parterul blocurilor.

Imagini pentru INUNDATII GRAVE IMAGINI.

Dragii mei,vom auzi de o astfel de Catastrofa care se va produce odata cu venirea Primaverii.
Zapezile se vor topi foarte repede,iar consecintele vor fi dezastruoase.
Daca acestea vor fi in Romania sau in alta Tara,ramane de vazut.
Noi trebuie doar sa fim pregatiti sufleteste si trupeste ,pentru toate cate ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi si intariti in Credinta.
Si nu in ultimul rand, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                        Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Asa este doamna Maria eu am zis ca sunt inundatiile din Antalia si Spania.
    Doamne fereste de asa dezastre.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere