joi, 17 ianuarie 2019

THERESA MAY , PREMIERUL REGATULUI UNIT SI AUSTRIA !


            17  Ianuarie 2019,ora 5,14 dimineata !

                                                 Dragii mei,

Astazi dimineata ma trezeste un glas care spune asa:

                  "Theresa May si Austria..."

Şi au mai fost si alte cuvinte,dar nu le-am inteles.
Dragii mei, cu siguranta vom auzi de Premierul Regatului Unit si de Austria.
Ce se va intampla anume, eu nu stiu a va spune.
Dar sa speram ca va fi ceva bun.
Iata:

''Planul B'' pentru Brexit al premierului May: Ce va urma in Parlamentul de la Londra

Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 19:23Foto: Arhiva Ziare.com
Parlamentul britanic se afla intr-un impas dupa ce a respins marti acordul privind Brexitul convenit impreuna cu Bruxellesul de catre premierul conservator Theresa May.
Aceasta din urma a anuntat ca se va intalni cu liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a incerca gasirea unui acord care sa poata primi sustinerea Camerei Comunelor, dar care de asemenea sa poata fi negociat cu Bruxellesul, relateaza joi agentia Reuters intr-o prezentare a etapelor ce vor urma in acest dosar.

21 ianuarie: Theresa May propune pasii urmatori

Sefa executivului de la Londra va veni luni in fata Parlamentului cu o declaratie si cu o motiune despre pasii urmatori pe care-i propune in dosarul Brexitului. Insa Parlamentul nu va dezbate motiunea in acest stadiu.

21-29 ianuarie: Parlamentarii britanici propun alternative

Dupa ce premierul May va prezenta motiunea, parlamentarii vor putea propune amendamente la aceasta, respectiv alternative pentru prevederile acordului.

Toate acestea se vor intampla in contextul in care legislativul britanic este puternic fragmentat in chestiunea Brexitului, in randul deputatilor existand sustinatori pentru o paleta larga de variante, de la iesirea din UE la 29 martie fara niciun acord si pana la anularea Brexitului sau convocarea unui nou referendum ori ramanerea intr-o uniune vamala cu UE.

Un amendament pe care probabil il va formula parlamentarul conservator Nick Boles ar merge chiar mai departe de simpla propunere a unei alternative in abordarea Brexitului.

El doreste sa ceara pur si simplu ca Parlamentul de la Londra sa preia controlul asupra procesului Brexitului, schimband regulile parlamentare astfel incat sa li se permita asa-numitilor "backbenchers" (parlamentari ce nu au o pozitie oficiala in guvern sau in partidele de opozitie) sa propuna acte normative.

In plus, amendamentul pe care Nick Boles ar urma sa-l propuna i-ar da premierului May termen pana la inceputul lunii martie sa incheie un acord revizuit cu UE si care sa poata fi sprijinit la Londra de o majoritate parlamentara.

Daca sefa guvernului ar esua in acest demers, atunci ea ar trebui, conform aceluiasi posibil amendament evocat, sa ceara o extindere a datei efective a Brexitului stabilite in baza articolului 50 din Tratatul UE, astfel incat pe 29 martie Regatul Unit sa nu iasa din UE fara niciun acord.

29 ianuarie: Parlamentul dezbate pasii urmatori

Camera Comunelor va dedica toata aceasta zi dezbaterii pasilor propusi de Theresa May si a alternativelor avansate de catre deputati.

Nu se va organiza atunci un vot asupra unui acord revizuit privind Brexitul, insa voturile asupra alternativelor propuse de membrii Parlamentului vor arata daca exista vreo cale de a se obtine o majoritate in Camera Comunelor pentru un asemenea acord revizuit.

Theresa May nu va fi obligata sa puna in practica alternativele sprijinite de Parlament, insa ea se va afla sub o puternica presiune politica de a proceda astfel.

Daca legislativul de la Londra voteaza favorabil o anumita optiune, atunci premierul May se va putea intoarce la Bruxelles pentru a incerca sa obtina o revizuire a acordului. Insa, chiar daca europenii ar accepta asa ceva, in final Parlamentul britanic tot va trebui sa se pronunte prin vot asupra acordului in ansamblu.

Citeste si:

BREAKING: Theresa May a obţinut votul de încredere al Partidului Conservator şi rămâne prim-ministru al Marii Britanii

Majoritatea membrilor Partidului Conservator îşi menţin încrederea în premierul Marii Britanii, Theresa May, arată rezultatele votului desfăşurat miercuri seară.
Imaginea articolului BREAKING: Theresa May a obţinut votul de încredere al Partidului Conservator şi rămâne prim-ministru al Marii Britanii
BREAKING: Theresa May a obţinut votul de încredere al Partidului Conservator (Foto: Facebook/Theresa May)
Potrivit rezultatelor oficiale, Theresa May a obţinut 200 de voturi pentru şi 117 împotrivă, astfel că rămâne lider al Partidului Conservator (centru-dreapta) şi prim-ministru al Marii Britanii, informează cotidianul The Guardian şi postul tv Sky News.
Înaintea votului pe tema moţiunii de încredere, Theresa May a semnalat, potrivit presei britanice, că se va retrage din funcţiile de lider al Partidului Conservator şi de prim-ministru înainte de următorul scrutin parlamentar, programat în anul 2022.
Rezultatul votului riscă să amplifice clivajul în Partidul Conservator, în contextul Acordului privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană în martie 2019. Acordul pe tema Brexit riscă să fie respins de Camera Comunelor, iar, în cazul în care ar fi aprobat, Guvernul conservator riscă să piardă majoritatea parlamentară din cauza eventualei retrageri a susţinerii de către formaţiunea nord-irlandeză Partidul Democrat Unionist (DUP). Situaţia ar putea conduce la alegeri anticipate, la amânarea ieşirii Marii Britanii din UE, la un nou referendum şi chiar la anularea deciziei privind Brexit.
Uniunea Europeană a semnalat că nu va accepta renegocierea Acordul semnat cu Marea Britanie pe tema Brexit. Theresa May vrea renegocierea situaţiei frontierei nord-irlandeze. Acordul pe tema Brexit prevede un statut special pentru provincia britanică Irlanda de Nord, în scopul evitării introducerii controalelor la frontiera cu Irlanda, stat membru al Uniunii Europene. Prevederea este contestată de numeroşi parlamentari britanici. Garanţiile acordate Irlandei de Nord riscă să blocheze Marea Britanie în "serii de negocieri repetate" în următorii ani, se arată în raportul guvernamental de evaluare juridică.
Theresa May a amânat deja votul parlamentar pe tema Acordului Brexit, de teama unui eşec.
Acordul Brexit elaborat de Guvernul Theresa May şi Bruxelles prevede reciprocitate în privinţa libertăţii de circulaţie, o perioadă de tranziţie post-Brexit, menţinerea Marii Britanii în uniunea vamală, un statut special al provinciei britanice Irlanda de Nord şi păstrarea aranjamentelor comerciale. Proiectul de acord este contestat de numeroşi politicieni britanici. Cinci membri ai Guvernului de la Londra au demisionat ca protest faţă de acordul pe tema Brexit negociat cu Uniunea Europeană. Premierul Theresa May a exprimat regret că unii membri ai Cabinetului de la Londra au demisionat, însă a subliniat că este determinată să obţină aprobarea acordului.

P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


     





              

14 comentarii:

  1. Parca Austria a fost la presedentia UE inaintea Romaniei.Ar fi vorba de probleme nerezolvate care vor trena in acest an

    RăspundețiȘtergere
  2. Mr Trump, vad ca nu l ai schimbat pe asta, esti complet ,, botnitat'' nu mai spui si faci nimic pe stilul de dinainte de a fi ..ales; unele le inteleg, parca il vad pe Vadim sa fi iesit prs. Romaniei, clar facea pace cu ungurii , tu ai facut pace cu Kim, dar nu intorci voturile alegatorilor, cazul de fata si ale mele, pacat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar si daca va face Brexit Anglia,vai de tot,nu va fii bine,atunci va da criza peste noi in Europa iar...vedem la sfirsitul lui martie...

    RăspundețiȘtergere
  4. Facebook inchide sute de conturi care fac activitati rusesti anti-NATO,Trump vrea instalarea de arme in spatiu iar Rusia pluseaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnita Maria,
    AUSTRIA, ca si FRANTA, ITALIA, Tarile Scandinave DORESC iesirea rspida din UE.
    Foarte curand acest lucru se va , intampla, Uniunea Europeana seva DESTRAMA intr-o NOAPTE, si totodata va disparea si moneda EURO, si se vor REINTRODUCE VIZELE

    RăspundețiȘtergere
  6. Theresa May sa faca bine sa ne dea rezerva de aur carata in Anglia de la BNR.Nu este aurul lor e hotie curata ce au facut cu coplicitatea tolomacilor astora de la putere.Vor trage englezii multe ponoase pt jafurile care le-au facut de-a lungul timpului prin multe parti ale lumii.E bine ca si-au bagat sirienii si alte natii de astea salbatice in tara,ve-ti vedea ce ,,bucurii,, vor avea dea lungul anilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe tari au incercat sa-si retraga aurul din Marea Britaie ,dar fara succes. O singura tara a reusit dupa multe insistente si "atacuri" reciproce.

      Ștergere
    2. si...am uitat sa spun : BUMERANGUL INCA SE INVARTESTE si doamne fereste cand loveste acolo de unde a plecat

      Ștergere
  7. Statuie din lut din cultura PRE-Cucuteni si Gumenita cu vechime de peste 6000 de ani descoperita in jud.Buzau.
    De.. atunci nu era Iohanis sa ne spuna ca sintem in tara asta de 100 de ani si nici sa se opuna montarii statui a lui Avram Iancu din parcul ASTRA din SIBIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare singur trebuie sa fii. Esti plin de ura si neinteles de nimeni.

      Ștergere
  8. Anglia si Austria sunt pe acelasi calapod=spolierea popoarelor cat pot mai bine-englezii n-or sa manance stanci de la austrieci pt ca problema alimentatiei vine de la statele din est-si-atunci vom vedea ce taxe se vor pune!ca de la orient=china mananca mortaciuni-sau poate englezii bogati asta vor!? sa decimeze populatia

    RăspundețiȘtergere
  9. NU Uk a luat aurul, ci aici un anume personaj l-a dat.Toata lumea stie ce inseamna "perfidul Albion". Si l-a dat repede, inainte de Brexit ca sa nu mai existe nici o parghie cat de cat legala, sa se ia inapoi propria noastra avere.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anglia e condusa de conservatori care o apara pe regina-toti sunt masoni calati pe avere

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a adeverit si pentru premierul Austriei.
    https://www.realitatea.net/guvernul-austriei-a-fost-demis-prin-motiune-de-cenzura_2196179.html

    RăspundețiȘtergere