joi, 10 ianuarie 2019

TSUNAMI UCIGAS LA APUS ! 22 DE SECUNDE !


                 10 Ianuarie 2019,ora 5,22 dimineata !

                           Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

             "22 Secunde !"

Clipă în care ,vad in faţa ochilor inchisi o Apă fara de margini pe timp de noapte,iar din Apă se ridica la inceput incet,apoi din ce in ce mai puternic,un adevarat "Monstru " de cativa zeci de metri.
Era vorba de un TSUNAMI urias,ucigas.
Era inalt, cat un Bloc de locuinte foarte inalt,cu multe etaje.
Imagini pentru TSUNAMI  URIAS
Dragii mei, vom auzi de un astfel de TSUNAMI cum nu a mai fost vreodata (parerea mea), un TSUNAMI care va secera multe vieti omenesti,din păcate.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul că, la un moment dat acesta se va produce,posibil,ca o consecinta a unui Cutremur mare despre care voi scrie in articolul urmator.
Sa ne rugam unii pentru altii ,sa ne rugam pentru toti Semenii nostri care vor fi in mare pericol in acele momente.
Sa nu uitam ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă,pentru faptul că suntem sanatosi si-i avem pe cei dragi langa noi.
                              Cu dragoste,Maria.




P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            



              



  



   

          



                           

8 comentarii:

  1. Din ce am constatat la AApus ar putea fi o zona din America Latina,zona Indoneziei,zona Marii Negre,zona Mediteranean însă unde au fost cutremure cu tsunami s-au consumat energiile asa rămâne de văzut dacă este posibil în Mediteranean,Marea neagra,Golful Mexican .Dureros este că mor oameni si ar fi de folos măsuri de prevenire,mai ales că în ultima perioadă au devenit tot mai dese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil atat va tine cutremurul 22secunde cine stie doamna Maria
    Bunul Dumnezeu s-ai aiba in paza sa acolo unde se va produce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cand te gandesti ca noi dam putere acestor manifestari climatice, dandu-ne energia prin atentie!!!! Nu mai zic nimic ca irosesc energie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim 10:05:Omul nu poate influența clima prin "punere de putere"prin energia propriei găndiri!Îi lipsește această putere,pe care o au doar SFINȚII! Clima este controlată de către ÎNGERII PĂMÂNTULUI.Lor li se opun cei posedați de Demoni,care neavănd puterile îngerilor de lumină și a sfinților,se folosesc de știință și tehnologie ptr.punerea în aplicare a planului de distrugere a omenirii.Cum te poți opune prin simpla ta găndire pozitivă,tu un simplu muritor,acestei forțe malefice?Cum te poți sustrage de la influența rețelei Haarp,a emițătoarelor psihotronice,a chemtrailer-lor,a vaccinărilor otrăvite,cutremurelor provocate,incendiilor provocate cu laser din sateliții artificiali,plănuite de către elitele globului,dirijate de Satan spre distrugerea ta?Prin găndire pozitivă?Fără credință adevărată în Dumnezeu,iubire și fapte bune,nu o să te poți opune lui Satan!
    Ești în completă eroare,la fel ca și cei din mișcarea satanistă New Age,care promovează teoria puterii omului ce se crede egalul lui Dumnezeu,și care crede că stă în puterea lui ca prin focalizarea energiei găndirii pe aspecte pozitive(sau negative),poate atrage materializarea lor!
    1.De unde știi,că ceea ce crezi tu că este râu,este râu și în ochii lui Dumnezeu? Pentru un găndac de bucătărie de ex(dacă ar gândi prin absurd),imaginarea că ar fi strivit este o punere de putere pe acest posibil râu,prin urmare,presupunănd că știe teoria materializării,ar evita să se găndească la acest lucru pentru a nu-l materializa.Și-ar imagina în schimb,numai bucătării cu oameni binevoitori.Consecință:Nu numai că nu ar atrage binele pe care și-a focalizat energia,dar refuzănd să ia în considerare un posibil risc(din teama de a nu-l materializa găndindu-se la el),ajunge să fie complet nepregătit(cu variante de salvare),atunci cănd omul îl va strivi cu gheata.Confrații lui,negănditori pozitiv",se găndesc că pot fi striviți,și din teamă,își iau măsuri de precauție și întreadevăr vor scăpa!Găndacul crede că e rău să fie ucis,omul crede că e bine să-l ucidă!Echilibrul în această dualitate îl reprezintă Dumnezeu.El stabilește de ce parte e binele!Poate că acel lucru perceput de tine ca fiind RÂU este considerat de către DUMNEZEU drept un mare BINE,sau un RÂU mai MIC, prin care te ferește de unul MAI MARE care îți era sortit!
    2.Nu punerea focalizată a energiei găndirii pe aspectele pozitive atrage binele,ci Dumnezeu este Cel ce trimite binele și ne apără de râul demonic.Cum? Prin intermediul RUGĂCIUNII,alături de FAPTELE NOASTRE BUNE și a IUBIRII NOASTRE NECONDIȚIONATE FAȚĂ de DUMNEZEU și de SEMENI! Vă dau exemple cu zeci de yoghini,care au"găndit pozitiv"imaginându-și numai fericirea,prosperitatea și binele,care au evitat să-și pună energia pe lucruri negative(chiar scoțănd radioul,TV-ul din viața lor),care au ajuns să-și controleze respirația,imaginația,visele etc.Și tot s-au îmbolnăvit de cancer și au murit în chinuri groaznice.Sau au sărăcit ajungănd cerșetori scotocind prin gunoaie după măncare!E pedeapsa lui Dumnezeu ptr.că s-au crezut mai sus sau egali cu El în controlul și generarea evenimentelor din viața lor,a celor dragi,sau a planetei Terrei,la fel ca și Lucifer!
    3.Cum poți tu personal,să împiedici un eveniment negativ(din punctul tău de vedere fiind negativ)să se manifeste,împotrivindu-te voinței divine,care a decis că acel lucru negativ(din punctul TĂU de vedere negativ),să aibă loc? Doar prin focalizarea energiei găndirii pozitive pe aspectele bune,pozitive(din punctul TĂU de vedere pozitive,bune),pe principiul atracției și materializării rezonante?!Chiar dacă toată omenirea ar începe brusc să găndească și să se focalizeze numai pe pozitiv(din punctul ei de vedere pozitiv),tot nu ar putea abate evenimentele negative ce vor veni și care sunt deja hotărăte să aibă loc de către Insuși Dumnezeu,prin voința Sa Divină!
    Concluzie:DOAR DUMNEZEU ESTE DĂTĂTORUL BINELUI în funcție de MERITELE NOASTRE! Cele 3 ingrediente pentru atragerea binelui Divin spre noi sunt:IUBIREA,FAPTELE BUNE și RUGĂCIUNEA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacov (23:29), bine punctat.

      Ștergere
    2. Dar, de ce nu-ti dai cu parerea si despre cei rai care o duc bine(sanatosi si in belsug), inselind pe altii toata viata? Vei zice ca doar Dumnezeu stie cit sint de buni! Nu-i asa ca-ti fac greata cu filozofia mea? La fel si tu,altora!

      Ștergere
  5. 11 ian 20:16-dar de aparatura electromagnetica ai auzit-care poate controla atmosfera?-o au rusii si americanii care pot produce si seisme-stiu asta pentru ca am cunoscut o persoana din Rusia care avea asa ceva -facea si tratamente pt chacre

    RăspundețiȘtergere
  6. in indonezia s-a activat vulcanul KRACATOA -e posibil sa rupa vreo placa in oceanul indian-care este la rasarit -nu la apus

    RăspundețiȘtergere