joi, 17 ianuarie 2019

LUPTA POLITICA DINTRE PRESEDINTE SI PSD ,VA FI DUSĂ LA EXTREME !



                                          17  Ianuarie 2018,ora 6,44 ! 

                                    Dragii mei,

Doresc doar sa va spun ca,lupta politica dintre Presedinte si PSD, va atinge cote de neimaginat.
Niciodata de la Revolutie incoace,nu s-a mai intamplat asa ceva, asa cum se intampla in zilele noastre. 
Tot ce PSD va intreprinde,PRESEDINTELE va dărâma.
Ce se va alege pana la urma de aceasta Tara sfanta si de acest popor ales,bun si credincios?
Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie.
Stiu si eu o mica parte,dar nu o pot scrie aici.
Doar atat am putut scrie!
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa le lumineze mintile la toti, si sa fie pace si liniste in Romania, respect si buna intelegere. Amin!
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


     






              

39 de comentarii:

  1. La ce te poti astepta de la unul fara copii si Alogen,la trafic de copii si calcator pe cadavre,il comparam cu cele doua femei care erau judecate de imparatul Solomon si trageau de acelasi copil.
    S-a format si sustinatori de aceiasi teapa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A facut un copil de curand cu una... Femeia lui, nu o iubeste de asta nu i-a oferit un copil. Daca a-ti sti cum se comporta cu ea...

      Ștergere
    2. Anonim oo:05 nu îţi este silă de tine ??? Il admiri pe Dragnea care și a înbogatit peste măsura ambii copii,fosta sotie nu mai spun de el care acum se culca cu o copilă mai mică ca el cu 30 de ani. Da,spre deosebire de Iohannis , lui Dragnea îi ,,plac" copii !!

      Ștergere
    3. Dragnea este o persoana inteligenta, un roman adevarat cu dragoste de tara si popor. Viata intima a unei persoane nu priveste PE nimeni!!!

      Ștergere
  2. Nu-l va lasa bunul Dumnezeu sa-si bata joc de tara si de oameni! Nu va trece mult timp si va primi de sus un semn, iar daca nu va intelege din pacate va fi atins unde-l va durea mai tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-l alse Domnul un pic ca poate se trezeste si poporul asta ca deocamdata o mare parte din el doarme. Sa-mi fie iertat dar asta e realitatea.

      Ștergere
    2. De s-ar trezi ca de mult ai canta sa se trezeasca !!!

      Ștergere
  3. Sper ca acest presedinte care stie numai sa blocheze va culege ce a semanat. Este evident ca pentru asta a fost pus. Dar daca i trimitem ura nu vom scapa de el. Intunericul nu este biruit de intuneric ci de lumina. Rugativa pentru guvernul tarii sa gaseasca cakea dreapta si puterea de a invinge dusmanii tarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. ASA EDTE BINELE VA BIRUI RAUL INTODEAUNA.
    NU POT S-A INTELEG DE CE ATATA URA INTRE EI.
    BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A LE DEA MINTEA DE PE URMA.
    IN ISTORIA OMENIRII NU AM AUZIT DE UN CONDUCATOR DE TARA S-A FIE CONTRA A TOT CE SE INCEARCA SA SE FACA BUN IN ACEASTA TARA.
    DAR AM CREDINTA CA BUNUL DUMNEZEU NU VA INGADUI MULT ACEST LUCRU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ura vine din lupta pentru putere. Se bat pe ciolan precum cainii in tarana. Iohannis vrea sa fie totul al lui. Oricum este ghidat din afara si lupta se duce intre romani si straini.

      Ștergere
    2. asa este Mona draga...saraca tara bogata...

      Ștergere
    3. Mona Matei,luptq nu se duce intre romani si straini...din pacate si ma repet,din pacate lupta se duce romani intre romani. Daca ne am uni si nu ne am mai lupta intre noi...toti politicieni, toate firmatiunile politice in frunte cu presedintele tarii, ar disparea din peisaj si nimeni din afara tarii nu si ar mai baga nasul in tarisoara noastra.

      Ștergere
  5. 00,05 si unde ar fi presupusul copil?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne-am cam saturat de toti. Hai sa ii trimitem pe toti la munca normala sa vada si ei traiul romanului de zi cu zi si sa gasim altii... poate or fi ceva mai buni. Dar ce imi doresc suna a Santa Claus....

    RăspundețiȘtergere
  7. Degeaba il blamam pe unul,si sustinem pe altul,asa a fost si inainte intre presedinte si Ponta,mereu se certau, chiar a si fost suspendat presedintele pe atunci...Eu nu sint nici de o parte,nici de alta,Dumnezeu stie,ca ce se mai poate face,sa nu mai fie asa ,cum este...poate o sa aibe dreptate indianul acela clarvazator,Sundar nu stiu cine;si din Bucovina se va ridica un presedinte puternic....cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohanis desi o fi nascut aici el nu are singe românesc,se vede dupa coportament ca este un antiromân.Asta a fost strategia lui de GICA CONTRA inca de la inceput cind guvernul Ciolos a fost dat jos.Merge cu pâra la Bruxelles unde umple capul tuturor cu minciuni si exagerari de tot felul.Durerea este ca si PNL are acelasi comportament de ,,muiere destrabalata,,denigreaza si infloresc greselile astora care sunt la putere dupa cum vor muschii lor.În acest razboi de fapt sunt trei jucatori nu doi cum cred ei,dar de atâta ura si dispret ce este intre ei au uitat electorii care cât de curând vor da cu biciul.Aseara am vazut un reportaj cu nenorocirile ce au facut DNA-ul cu Nela Secara si am ajuns la concluzia ca toti micii afaceristi români asa vor sfârsi iar comanda este de le UE nu vor concurenta.Probabil au observat ca foarte multi români prefera produse românesti in detrimentul celor din UE.Ma gindesc si la fabricuta Bradet unde au plantat salmonela sa distruga afacerea românului.Nemernicii au mers pâna si in cotetele românilor de rând tot plantând pesta porcina.Iar GICA CONTRA nu exista zi in care sa nu lase doua ministere foarte importante fara ministru,asta este strategia lui de a distruge tara asta.De ce nu il suspenda nu stiu.Când ma gândesc ca eu insa-mi l-am ales presedinte îmi vine sa îmi dau pumni in cap,am crezut ca va fi un bun gospodar si va ridica tara cum aridicat Sibiul.Acum sa aflu ca nu lasa din punct de vedere cultural nimic românesc in Sibiu.Multi regreta acum ca l-au ales,sper sa nu mai repetam aceiasi greseala la alegerile ce vin.Doamne ajuta sa candideze macar un om, bun cu drag de tara asta frumoasa ca o floare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Jurnalistul Ion Cristoiu critică în termeni duri atitudinea președintelui Klaus Iohannis, care a refuzat să detalieze în fața presei motivele pentru care a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltării și Transporturilor.

    "Are importanță că președintele României, cel care se dă huța la Cotroceni pe banii contribuabililor și e protejat de Garda pretoriană a lui Lucian Pahonțu, tot pe banii de la Buget, are obligația de a explica nu presei, nu PSD, nu Vioricăi Dăncilă sau lui Liviu Dragnea, ci opiniei publice de ce a refuzat mai nou pe Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici. Tot ceea ce face el de vreo lună de zile în chestiunea revocării nu e un fleac, un fel de partidă de table în weekendul de la Sibiu. E o chestiune care interesează opinia publică. Întreaga opinie publică și nu numai cea întruchipată de electoratul PSD. Pînă la urmă Guvernul nu e al PSD, așa cum președinția nu e a familiei Iohannis, alături de multele case de la Sibiu și de aiurea. E Guvernul României. Repet ce am mai spus de atîtea ori. Ca parte a Puterii executive, Klaus Iohannis nu e obligat să semneze ca primarul. Principiul dublei chei îl obligă să cumpănească înainte de a semna propunerile de miniștri. Și dacă o face și dacă nu o face, el are însă datoria – una dintre datoriile minime de președinte – să se explice, să se justifice. Nu în fața Guvernului sau a PSD, ci în fața presei, purtătoarea de cuvînt a opiniei publice. Ce face Klaus Iohannis? La întrebarea pusă în numele opiniei publice el răspunde arogant, plin de el, (nu e El Președinte cu p mare?) ca presa să studieze scrisorile trimise Guvernului. Presa independentă le-a studiat. Și în afară de argumente Așa vreau eu! Dacă nu vă convine vă vîră SRI microfoane și în fund, iar Augustin Lazăr vă cheamă la Parchet!, presa independentă n-a găsit. Dar chiar și în aceste condiții, un președinte de republică democratică, un președinte de standarde europene, care știe că vremea lui Statul sînt eu! a apus de cîteva secole, un președinte conștient că nu e unsul lui Dumnezeu, ci un Înalt funcționar, în slujba cetățenilor, catadicsește să se explice și să se justifice opiniei publice. Numai și pentru astfel de aroganțe insultătoare, de tip care nu dă doi bani pe propriul popor, Klaus Iohannis trebuia suspendat de mult", scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

    https://www.stiripesurse.ro/ion-cristoiu-il-desfiin-eaza-pe-klaus-iohannis-se-da-hu-a-la-cotroceni-e-arogant-plin-de-el_1318530.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.51 stiii cati bani ia Cristoiu ca sa verse minciuni despre presedinte? Iar tu esti fraierul de serviciu care il crezi!

      Ștergere
  10. La Ploesti au aparut benere despre procurorul PORTOCALA si abuzurile justitiei.
    Cind justitia nu se mai face de institutiile


    platite in acest scop-vezi CSM si incepe a se face in strada e semn ca incepe REVOLUTIA,dar nu asa cum a vrut instigatorul Iohanis ci invers impotriva lui si instigatorilor lui platiti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate vede si orbul Iohanis cum falsifica dosare procurorii lui pe care-i protejaza prin toate metodele nelegale.
    Da dar sotia lui are invoire de 3 luni nu se prezinta la solicitarea Procuraturii din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine face! Uite asa va dati voi cu turul de pamant.

      Ștergere
  12. Premierul Viorica s-a intilnit cu premierul Israelului si incearca sa repare relatia de prietenie stricata de DELATORII Iohanis si Orban

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.11 daaa, am vazut cum o repara, nici macar nu intelegea ce spunea acela in limba engleza! El spunea ca vrea sa i se mute capitala iar ea raspundea cu multumesc! Vai de capul vostru ca refuzati sa vedeti realitatea!

      Ștergere
  13. https://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-poveste-tulburatoare-haituita-de-procurori-din-razbunare-504051.html

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.dcnews.ro/procuror-ardelean-victima-dosar-marturii-cutremuratoare-faceti-ce-vreti-cu-ea-sa-moara-aici_632877.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu trebuie să-i judecaj noi O să-i judece bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.29 si pe voi o sa va judece pentru minciunile pe care i le puneti in carca degeaba!

      Ștergere
  16. Prin OUG 114/2018 s-a hotarat impozitarea pensiilor mai mari de 2000 lei. Punctul de pensie va creste incepand cu 1.09.2019, nu cu 1.01.2019 asa cum anuntase Olguta Vasilescu. Euro a ajuns la cea mai mare cotatie ceea ce inseamna ca vor creste facturile. Sa nu mai spun iar ca urmeaza OUG pe Codul Penal si Codul de procedura si vor iesi multi delincventi din puscarie. P.S.Sper sa nu imi cenzurezi iar mesajul ( este scris corect, nu insult pe nimeni, nu am folosit limbaj licentios ) a

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca cei care beneficiaza de OUG sa le faca o vizita celor care ii sustin! Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Probabil VOR corecta cele 160 de legi facute noaptea de pruna cu ciolos ajuns premier dupa colectiv...

      Ștergere
    3. Ora 01:23 Cand o sa intri intr-o sala de penal la TMB, atunci sa imi vorbesti mie despre legi in penal. Pana una-alta, vad ca majoritatea celor de pe aici isi iau informatiile de la Antena x si nu verifica nimic. Pricepeti ca vor scapa multi din puscarii! La concursul de infractiuni ( cand unu are mai multe fapte ),se va renunta la sporul de 1/3 din totalul pedepselor. Va fi aplicata peseapsa principala plus un spor de 1/3 din aceasta. Cei condamnati definitiv vor face cerere de revizuire si vor iesi din puscarii.

      Ștergere
  17. Nici Dragnea nu s-a prezentat de multe ori,isi trimite avocatii,niciunul nu-i mai bun ,ca celalalt!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Din partea mea, cu drag , poate sa-i ia naiba pe toti, caci sunt la fel de ticalosi si vanzatori de tara, indiferent din ce partid ar face parte!
    Toti sunt o apa si-un pamant !

    RăspundețiȘtergere
  19. 19:24, sunt de partea ta cu drag !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. dna maria gheorghiu, de ce publicati doar comentariile psdistilor iar pe celelalte nu? Unde va e dreapta masura? Nu aveti frica de Dumnezeu pentru nedreptatea care o faceti? Asa mult iubiti un partid corupt pana in maduva oaselor?

    RăspundețiȘtergere
  21. 10,50 realitatea e ca Iohanis a numit-o pe Viorica in 2 ore convenindu-i ca e slaba si o poate critica si sa-i ia presedentia UE,dar pe Olguta Vasilescu nu o numeste de 2 luni pentru ca ii e frica de ea ca e prea desteapta olteanca si il mai ia si la misto.

    RăspundețiȘtergere
  22. Azi Elefantul e invitat la semnarea intelegerii Franco-Germane,sper sa nu fie si vinzare cum am mai patit-o cu nemtii.

    RăspundețiȘtergere
  23. A patra solicitare a premierului pentru numirea Olgutei Vasilescu in timp ce Elefantul face''tumbe' pe afara la sefa lui din Germania.

    RăspundețiȘtergere