miercuri, 23 ianuarie 2019

24 ianuarie 1859: Mica Unire – Unirea Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza !


              La Multi Ani dragi români !
La Multi Ani România Viitorului al Doilea Nou IERUSALIM !
160 de Ani, dela UNIREA  PRINCIPATELOR  ROMÂNE !


                               Dragii mei, 

Scriam în Februarie 2016,un minunat articol în care mi s-a arătat de Bunul Dumnezeu si de Măicuta Domnului, faptul că, BASARABIA va reveni la PATRIA  MAMĂ - ROMÂNIA !
Iata:

BASARABIA SE VA UNI CU PATRIA MAMĂ, ROMÂNIA

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../basarabia-se-va-uni-cu-patria-ma...

Translate this page
Jan 24, 2017 - 26 -27 August 2016,ora 1,10 ! Dragii mei, În aceasta noapte în timp ce scriam aici peBlog,aud glas care striga : ”BasarabiaBasarabiaBasarabia! În timp ce un alt glas ,spune asa : Să colindăm ați spus! Să colindăm Basarabia!” Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu ...

                              Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

                             
                        Image result for tricolorul romanesc.

                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog vad dragilor înspre Nord un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

                  Image result for inimi pe cer imagini

Brusc,aud si o muzica uimitoare cu versuri minunate, iar aceasta era : HORA  UNIRII :


  • Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :
  •                  "UNIREA !"
  • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI, si ca de un magnet atrasă pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta,si astfel ,devine O INIMĂ mai mare in care, Stelele ce o formaseră au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta pe ritmul muzicii din HORA  UNIRII.
  • Acum,cele două inimi s-au contopit una cu cealalta ,iar o singura inima batea atât pentru BASARABIA 
  • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
  • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte că ,ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim va fi din nou reântregită.
  • Republica Moldova va reveni la Ţara mamă,România. 
  • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este faptul că, ROMÂNIA îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia care  ne-a fost luata pe nedrept ,în mod oficial în 1944.  
Bucura-te  BASARABIE ! 
ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă larg deschise.

               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că este timpul să revii Acasă, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim! 

                                     Cu dragoste,Maria. 


Dumnezeu există - Mărturii.: BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../basarabia-basarabia-basarabia.htm...

Translate this page
BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! 26 -27 August 2016,ora 1,10 ! Dragii mei, În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga : ..... Cam asa ar suna ce le trece prin inteligenta :"Lasa ma,ca ei astia de comenteaza pe Blogul (si acum partea frumoasa) Doamnei Maria Ghiorghiu (sa fie respect, ...


                                              26 -27 August 2016,ora 1,10 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga :
                 ”Basarabia! Basarabia! Basarabia!

În timp ce un alt glas ,spune asa :
                     Să colindăm ați spus!
             Să colindăm Basarabia!”

Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu nu stiu.
Dar e clar ca vom auzi de BASARABIA,in care se va petrece ceva . Sa nadajduim însă, ca va fi ceva de bine. 
                                        Cu dragoste,Maria. 



Aproximativ 54.700 rezultate (0,58 secunde) 





ultate (0,58 secunde) 

P.S.





EVENIMENT

24 ianuarie 1859: „Mica Unire”, primul pas spre România. Unirea Principatelor Române sub domnia lui Cuza.




MICA UNIRE din 24 ianuarie 1859- Unirea Principatelor Române: Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române, în anul 1859, la foarte scurt timp după numirea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești.
După mai mulți ani în care pașii spre îndeplinirea acestei dorințe au fost „mărunțiți” de atitudinea marilor puteri ale Europei, aceasta a devenit realitate, într-un context favorabil, care a dus, pe parcurs, la transformarea „României” de atunci într-un stat modern, aducând pentru prima dată câteva elemente occidentale în viața românilor.
Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1 Decembrie 1918, de la Alba Iulia), reprezintă unificarea vechilor principate, Moldova și Țara Românească, într-un Principat unit.
La mijlocul secolului al XIX-lea, soarta principatelor Moldovei și Țării Românești era în mâinile Rusiei și ale Imperiului Otoman, care se opuneau unirii lor.
Situația s-a schimbat în urma războiului Crimeii, dintre 1853 și 1856, când Rusia a fost învinsă de Marile Puteri, formate din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, Imperiul Francez, Regatul Sardiniei și Imperiul Otoman.
Principatele române, din mâinile rușilor și turcilor, în ale marilor puteri europene
După război, în 1856, prin Tratatul de Pace de la Paris se iau decizii care privesc și principatele Moldovei și Țării Românești.
De exemplu, Moldovei i se atașează trei județe din sudul Basarabiei, Cahul, Ismail și Bolgrad.

În contextul discuțiilor despre unirea celor două principate, în 1857 Marile Puteri acordă acestora dreptul organizării unui „referendum” (consultarea populației cu drept de vot) despre Unire.
În acest scop, se constituiau adunări Ad-hoc, în care se discutau alegerile pentru Divanurile Ad-hoc, care urmau să se pronunțe asupra organizării politice și sociale a țărilor române.
Falsificarea alegerilor, un obstacol pentru Unire
În Țara Românească, majoritatea membrilor din Divanul Ad-hoc au spus „Da” pentru Unire, însă în Moldova, situația a fost mai controversată. Aici, caimacanul (locțiitor la conducerea Moldovei), Nicolae Vogoride, sprijinit de Imperiul Otoman, care îi promitea domnia dacă Unirea nu se va realiza, a falsificat listele electorale de reprezentare în divanul Ad-hoc.
Șansa a făcut însă ca Vogoride să se destăinuie, prin scrisori, fratelui său din Constantinopol, iar corespondența a fost furată și publicată în presa europeană, la Bruxelles.
Descoperirea a iscat scandaluri atât printre români, cât mai ales la nivel european. Marile Puteri au rupt relația cu Imperiul Otoman, au solicitat întâlniri cu împăratul Franței, Napoleon, și regina Marii Britanii, Victoria, iar falsele alegeri au fost, astfel, anulate. În toamna anului 1857, în urma noilor alegeri, toți s-au pronunțat pentru Unirea Pprincipatelor Moldovei și Țării Românești.
În 1858, Convenția de la Paris a stabilit mai multe prevederi referitoare la principatele române, dintre care cea mai semnificativă a fost unirea parțială a principatelor Moldovei și Valahiei sub denumirea „Principatele Unite ale Moldovei și Valahiei”, care rămâneau sub suzeranitatea „Maiestății Sale Sultanul” și sub protecția Marilor Puteri. Unirea propusă aici s-a dovedit a fi mai degrabă una formală, cele două principate urmând să funcționeze separat în mare parte, ca până atunci, cu doar câteva puncte comune: o Comisie Centrală la Focșani, care reprezenta un fel de Parlament mai mic, Înalta Curte de Justiție și Casație și Armata. Capitalele rămâneau aceleași, la București și Iași, și se intenționa ca domnitorii să fie diferiți.
Problema Principatelor a fost pusă în cadrul Congresului de contele Walewski, ministrul de Externe al Franţei.
Principale măsuri care au vizat Principatele au fost:
  • desfiinţarea protectoratului rusesc şi înlocuirea lui cu o garanţie colectivă a Marilor Puteri. Prin acest fapt s-a reuşit eliminarea influenţei ruseşti şi asigurarea că trupele ţariste nu vor mai putea străbate teritoriul Principatelor fără acordul puterilor garante. Astfel, era se stopată posibila înaintare a Rusiei în Balcani.
  • cedarea sud-estului Basarabiei Principatului Moldovei. Această măsură a îndepărtat Rusia de gurile Dunării.
    libera circulaţie pe Dunăre sub atenta supraveghere a Comisiei Europene a Dunării. Scoaterea Dunării de sub influenţa rusească era o prioritate strategică pentru puterile din centrul Europei.
  • suzeranitatea otomană era menţinută. Fiind sub suzeranitate otomană, Principatele nu puteau avea propria politică externă, fapt ceea ce constituia o garanţie în plus că cele două teritorii nu vor cădea sub sfera de influenţă rusească.
  • armata naţională. Măsura dădea Principatelor posibilitatea de a-şi asigura ordinea internă.
În ceea ce priveşte Unirea Principatelor, opiniile Marilor Puteri au fost împărţite în funcţie de interesele lor strategice de politică externă:
  • Franţa. Instrumentul din cadrul politicii externe franceze elaborată de Napoleon al III-lea avea la bază principiul naţionalităţilor, care presupunea ca fiecare naţiune să îşi decidă singură soarta. Acesta era doar un pretext dintr-un proiect mult mai amplu prin care împăratul francez a încercat pe tot parcursul domniei sale să refacă prestigiul ţării sale după Congresul de la Viena din 1815 şi să readucă Franţa la statul de primă putere de pe continent. Se înţelege astfel de ce problema Principatelor a fost adusă în discuţie tocmai de Franţa. De asemenea, unirea Principatelor constituia un pretext în rivalitatea franco-habsburgică.
  • Rusia. Fiind puterea învinsă, ea nu a avut un cuvânt de spus, însă nu era deranjată de o eventuală unire a Principatelor.
    Sardinia. Franţa îi cere să aibă o atitudine pozitive pentru a lovi în interesele habsburgice. Regatul Piemontului şi a Sardiniei dorea la rândul său unificarea Italiei sub casa de Savoia. Era important pentru a lovi în Imperiul Habsburgic, deoarece Lombardia şi Veneto se aflau sub stăpânirea sa.
  • Prusia. Prusia dorea, de asemenea, să lezeze interesele habsburgice deoarece îşi dorea unificarea Germaniei în jurul ei sub casa de Hohenzollern şi nu în jurul Austriei şi casei de Habsburg.
  • Marea Britanie. Deşi iniţial susţine ideea unirii, în cele din urmă s-a opus deoarece Imperiul Otoman a garantat neutralitatea strâmtorilor (niciunui vas militar sub pavilion străin nu i se va permite străbaterea strâmtorilor), iar Marea Britaniei nu mai avea astfel nici un interes strategic.
  • Imperiul Otoman. S-a împotrivit deoarece se putea constitui un precedent.
  • Imperiul Habsubrigic s-a opus pentru a leza interesele Franţei.
În cele din urmă s-a decis ca Principatele să-şi decidă singure soarta în cadrul unor divanuri ad-hoc.
Surpriza alegerilor domnitorilor din cele două principate
În anul următor, în data de 5/17 ianuarie 1859, au fost organizate alegeri la Iași, în Moldova, iar noul domnitor a fost desemnat Alexandru Ioan Cuza. Peste o săptămână, în 12/24 ianuarie 1859, au avut loc alegeri și la București, iar profitând de faptul că Marile Puteri nu specificau clar că principatele române nu pot fi conduse de același domnitor, și aici a fost ales tot Alexandru Ioan Cuza. Puse în fața faptului împlinit, Marile Puteri au avut brusc de a face cu două principate conduse de același domnitor.
Marele merit al lui Cuza a fost că a reușit să aducă recunoașterea internațională a Unirii Principatelor Române și, prin reformele sale din toate domeniile, a pus bazele statului român modern. Noua țară a început să se numească România abia după abdicarea lui Cuza, din anul 1866, când a fost redactată prima constituție.
În tot acest timp, în care două dintre principatele române au reușit să se unească, Transilvania se afla sub stăpânire austriacă, iar din 1867, sub dominație austro-ungară, până în 1918, când a avut loc Marea Unire de la Alba Iulia.
După 157 de ani de când s-au întâmplat toate acestea, ziua de 24 ianuarie ne va face din nou să retrăim, cel puțin la nivel de poveste, acești câțiva pași făcuți de strămoșii noștri pentru tot ce înseamnă astăzi România. Mulțumim istoricului Liviu Zgârciu de la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia pentru disponibilitatea și răbdarea cu care ne-a povestit cum s-a petrecut evenimentul.
surse: Enciclopedia României, Wikipedia

Sep 2, 2016 - BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA !BASARABIA ! BASARABIA 
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



     



20 de comentarii:

  1. https://burebista2012.blogspot.com/search/label/Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar partea care este zdrobita de statul ucrainean? Romanii abia mai sufla-tot Romania a fost si acolo, inca una foarte civilizata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basarabenii de acum sunt si ei dezbinati si bine rusificati.O parte vor unirea alta nu,nu cunosc care sunt cei mai multi dar stiu ca multi din ei sunt numiti ,,racheti,,asta insemnând ca le-a intrat in sânge ura rusa fata de români.Cred ca daca România ar fi avansat în dezvoltare sa ajunga la nivel european cu adevarat,atunci si basarabenii ar fi vrut sa se uneasca cu noi cu toata inima.Timpul ne va arata daca ne vom uni sau natia asta româna v-a disparea cu totul.Deja nascutii din români plecati in lumea toata nu cred ca au ceva din dorul si iubirea de tara a parintilor.Omul iubeste locul natal deci cum sa iubeasca cu inima o tara de care doar au auzit povesti de la parinti sau masmedia.Din pacate tara este hulita si defaimata din toate partile,si ce este mai rau chiar fiii si fiicele ei (o parte din ei) o denigreaza fara mila.Numai Dumnezeu stie ce viitor o sa aiba floricica asta de tara strivita de necazuri si greutati,create de straini si tradatori de tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI!!
    DOAMNE AJUTA DOAMNA MARIA S-A VA AUDA BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA SE UMEASCA CU FRATII NOSTI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce paradox! Suntem dezbinati dar aniversam Unirea! Unirea cui,cu cine? Cu cine esti tu unit domnule sau doamna? Esti unit cu vecinul,cu fratele cu parintele tau? Chiar te simti unit in Romania? Te simti unit cu presedintele tau cu guvernantii tai,cu profesorii,cu doctorii cu preotii cu TOT CEEA CE ESTI si cu TOT CE TE INCONJOARA!
    Tot vorbesc despre UNIRE,UNITATE,UNIME si lumea ma ia la suturi verbale.Despre ce vorbim oameni buni!?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai ganit vreodata ca acei "oameni buni", la care te referi tu, iti vor doar binele si ca vor sa te ajute sa traiesti doar in iubire, cu iubire, dragoste, in armonie, in pace si fericire in existenta si ca, de fapt, asta chiar reprezinta si nu partea pe care vrei tu s-o integrezi si pe care o "poleezi cu aur"?! Iti trag atentia ca oricat s-ar poleii cineva cu aur, n-are cum sa afiseze decat ceea ce este! Ai grija al cui joc il joci si-l si propovaduiesti!

      Ștergere
    2. Daca mai intru pe acest blog,e doar datorita comentariilor pertinente si interesante ca cele scrise de D si ale altor cativa anonimi care mai intra pe aici!In rest muuulta ignoranta si fanatism…

      Ștergere
    3. 10:02, si eu la fel.

      Ștergere
    4. Eu cred ca fiecare intra sa- si impuna ideile sau credinta. Foarte putini sint cei care citesc ceva din ce se recomanda pe aici. E lene mare. Vorba cuiva,oamenii nu se schimba,degeaba combatem pe aici.

      Ștergere
  6. Dna Maria TOATE comentariile anti românesti,le publicati IMEDIAT !!! DL EU SUNT D. sărbătorim MICA UNIRE (unirea Moldovei cu Ţara Românească) nu unirea cu,,vecinul,fratele,parintele,presedintele,guvernanţii,profesori,doctori....) !!!! NICIODATĂ SĂ NU ÎI UITĂM PE ROMÂNII CARE AU ÎNFĂPTUIT UNIREA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, atat timp cat Comentariile nu contin jigniri si injurii, ele pot fi publicate. Cred ca ai observat c toate cate scrii ,sunt publicate ! Iar cel care se da drept IISUS HRISTOS pe Pămant (IO FIUL OMULUI ),nu mai are Comentarii aici pe Blog. L-am blocat chiar si la telefonul meu public.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Foarte bine Maria,ma bucur că l-ai blocat pe acel individ,Doamne ajuta!

      Ștergere
  7. ASA ESTE DOAMNA MARIA A AVUT UN MESAJ DE AM CREZUT CA NU CITESC BINE.
    FEREASCA DUMNEZEU FAR CRED CA ARE CEVA LA MANSARDA.DOAMNE FERESTE.

    RăspundețiȘtergere
  8. An 17.30,unde bree, vezi mata comentarii anti-romanesti?Sa fii unit cu cei de langa tine,inseamna altceva decat Unirea Principatelor Romane? Serios acum,chiar asa greu ma exprim sau este greu de inteles!!!!

    An 17.26. nu exista oameni buni si oameni rai, ci doar minti constiente si minti inconstiente care creaza oameni si Oameni,functie de alegerile pe care le fac.Deci, da, binele si raul sunt etichetari date de mintea noastra asa cum ne convine noua,sunt doar stari relative ale unei situatii.

    Cred in intentia ta buna de a ma face sa vad realitatea ta, dar n-o pot vedea decat pe a mea, este lege,restul sunt doar pareri,care credem noi sunt bune.Si cei care arunca bombe nucleare sau biologice (ca, in cazul de fata al epidemiei de gripa),cred in sinea lor ca fac un mare bine populatiei(numai Dumnezeu stie ce-i in mintea lor),totul se rezuma la perspectiva.

    Deci da, cred ca acei "oameni buni" imi doresc binele dar este binele pe care-l vad ei,ori binele meu este cel care corespunde realitatii mele.Deci multumesc pentru grija! Chiar asta simt,nu-i o aroganta,cum poate,s-ar grabi mintea sa eticheteze.

    Fiecare dintre noi crede ca are dreptate, ca realitatea lui este cea adevarata,si chiar asa si este,dar trebuie sa ajungem la un nivel de constiinta in care sa acceptam si realitatile celorlalti fiindca acelea sunt corecte pentru ei,chiar daca noi le vedem altfel.

    Asta facem noi pe aici,fiecare isi spune parerea, care corespunde realitatii lui si fiecare parere contrubuie la formarea constiintei colective care arata, cum arata,si buna si rea.Mie mi se pare distorsionata si inclinata negativ,poate tu o vezi altfel,si fiecare o vede corect, d.p.s.d.v.

    Important este sa invatam sa acceptam orice manifestare caci aceasta este un instrument puternic ce linisteste haosul mai ales cel interior
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona (Eu sunt D), repeti mereu ca te-ai trezit si ai descoperit adevarul si pe Dumnezeul adevarat. Si tot incerci sa ne trezesti pe noi ignorantii si nestiutorii.

      In toamna lui 2017 ai scris ca in decurs de cateva saptamani vor fi schimbari majore la nivel mondial, ca va incepe o noua era, ca Oculta e invinsa in Romania odata cu venirea PSD-ului la putere, ca va curge lapte si miere, etc.

      Pai Dumnezeul adevarat pe care l-ai descoperit (spre deosebire de elohimul care este Dumnezeul crestin) ori te-a mintit, ori nu stie.

      Cum explici toate astea?
      Daca ai prezis o multime de lucruri care nu s-au adeverit, cum mai poti sa continui cu lozincile tale si cu superioritatea asta cu cunoasterea adevarului spre deosebire de noi adormitii?

      Ștergere
  9. Da anonim EU SUNT D !!! INSEAMNĂ CU TOTUL ALTCEVA !!! E SĂRBĂTOARE APARTE ,O SINGURĂ DATĂ PE AN ( MICA UNIRE ) !!! NU O BANALIZA !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. D. realitatea este una singura, restul sant perceptii !

    RăspundețiȘtergere