vineri, 25 ianuarie 2019

POVARĂ PENTRU ROMÂNIA ! IA PUNE TU ASTA ,POVARA PENTRU ROMÂNIA !



                                      25  Ianuarie 2019,ora 15,23 !

                                       Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Un prim glas intreaba asa:

           "Îţi place Viţelul ?

(aici ne putem gandi dragilor, la Vitelul de aur din Vechiul Testament facut de Aaron si poporul său,ca sa i se inchine ).
Apoi ,un alt glas spune hotărât :

         Ia pune tu  Povara asta ,pentru România ."

Acest din urmă glas ,era tare supărat din pricina Vitelului ce (cred eu )ca-i fusese arătat.
Prieteni dragi, este cumplit daca poporul roman se inchina si se va inchina "zeilor  ".
               Imagini pentru vitelul de aur imagini
Oamenii au uitat de Dumnezeu,au uitat de Maica Sfantă si "se inchina"la tot ce este material si financiar. 
DUMNEZEU ne iubeste,dar Poporul Său a uitat de El, a uitat ca EL este TATAL CREATOR,ca EL este ATOTTIITORUL si ATOTFACATORUL a tot si a toate.
Noi suntem Fii ai LUI DUMNEZEU si ai MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA,iar tot ce avem ca bogatie pe acest pămant,nu este a noastra; ci a Lui Dumnezeu. Noi suntem doar administratorii DARULUI divin pe care ,l-am primit fiecare după puterea sa de a face faţă.
Prieteni dragi, sa nu ne alipim inima noastra de bunurile materiale. Daca avem o haina in plus,sa dam una si celui care nu are; daca avem o pereche de incaltari in plus,sa incaltam si pe cel desculţă; daca avem numai o singura pâine si vedem un flamand langa noi, sa frangem pâinea si sa hranim si pe cel sarac si necajit.
Asa Îi este placut Bunului Dumnezeu,ca sa fim buni si milostivi,ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu uitam de El.
Sa -I multumim in fiecare clipă a vietii noastre pentru faptul că, suntem sanatosi ,si ca-i avem pe toti cei dragi in viata,dar si in mijlocul nostru.
Sa ne intoarcem la Credinta dragilor, si sa implinim Poruncile Domnului cu dragoste si din dragoste.
Numai asa Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului nu -si vor întoarcea Faţa de la noi păcatosii.
Iata Pilda VITELULUI de aur:

Exodul 32 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

Viţelul de aur

32 Când poporul a văzut că Moise întârzie să coboare de pe munte, s-a strâns în jurul lui Aaron şi i-a zis:
– Vino şi fă-ne nişte zei[a] care să meargă înaintea noastră, căci nu ştim ce s-a întâmplat cu acest Moise, care ne-a scos din ţara Egiptului!
Aaron le-a răspuns:
– Scoateţi cerceii de aur din urechile soţiilor voastre, ale fiilor voştri şi ale fiicelor voastre şi aduceţi-i la mine!
Şi toţi şi-au scos cerceii de aur din urechi şi i-au adus la Aaron. El a luat aurul de la ei, l-a bătut cu o unealtă şi a făcut din el un viţel turnat[b]. Ei au zis: „Israele, aceştia sunt zeii tăi care te­au scos din ţara Egiptului!“ Când a văzut Aaron lucrul acesta, a zidit un altar înaintea lui şi a zis: „Mâine va fi o sărbătoare în cinstea Domnului!“ A doua zi s-au sculat dis-de-dimineaţă şi au adus arderi de tot şi jertfe de pace[c]. Poporul s-a aşezat să mănânce şi să bea, după care s-a sculat să se distreze.
Domnul i-a zis lui Moise:
– Coboară de pe munte, căci poporul tău, pe care l-ai scos din ţara Egiptului, s-a stricat. S-au abătut repede de la calea pe care le-am poruncit-o; şi­au turnat un viţel, i s-au închinat, i-au adus jertfe şi au zis: „Israele, iată zeii tăi care te-au scos din ţara Egiptului!“ Am văzut cât de încăpăţânat este acest popor, a continuat Domnul să-i spună lui Moise. 10 Acum, lasă-Mă! Mânia Mea are să se aprindă împotriva lor şi-i voi mistui, iar din tine voi face un neam mare.
11 Dar Moise a căutat faţa Domnului, Dumnezeul său, zicând:
– Doamne, de ce să se aprindă mânia Ta împotriva poporului Tău, pe care l-ai scos din ţara Egiptului cu mare putere şi cu mână puternică? 12 De ce să zică egiptenii: „Spre nenorocirea lor i-a scos, ca să-i omoare prin munţi şi să-i şteargă de pe faţa pământului!“ Întoarce-Te din mânia Ta cea aprigă şi lasă-Te de răul pe care vrei să-l faci poporului Tău. 13 Adu-Ţi aminte de robii Tăi: Avraam, Isaac şi Israel, cărora le-ai jurat pe Tine Însuţi, zicându-le: „Vă voi înmulţi urmaşii[d] ca stelele cerului şi toată această ţară, pe care v-am promis-o, o voi da urmaşilor voştri şi ei o vor moşteni pentru totdeauna.“
14 Atunci Domnul a renunţat la răul pe care avea de gând să-l facă poporului Său.
15 Apoi Moise s-a întors şi s-a coborât de pe munte cu cele două table ale Mărturiei în mâini, table care erau scrise pe ambele părţi, scrise pe faţă şi pe spate. 16 Tablele erau lucrarea lui Dumnezeu şi scrisul era scrisul lui Dumnezeu săpat pe table. 17 Când Iosua a auzit zgomotul făcut de poporul care striga, i-a zis lui Moise:
– Este zgomot de război în tabără.
18 Moise a răspuns:
– Nu este nici strigăt de biruinţă,
    nu este nici vaiet de înfrângere,
ci zgomot de petrecere
    este ceea ce eu aud.
19 În timp ce se apropia de tabără, Moise a văzut viţelul şi dansul. Atunci s-a aprins de mânie, a aruncat tablele din mâini şi le-a sfărâmat de poalele muntelui. 20 A luat viţelul pe care l-au făcut şi l-a ars în foc. L-a măcinat până s-a făcut cenuşă, după care a împrăştiat cenuşa pe apă şi a dat-o israeliţilor s-o bea.
21 – Ce ţi-a făcut acest popor de ai adus asupra lui un păcat atât de mare? i-a zis Moise lui Aaron.
22 – Să nu se aprindă de mânie domnul meu, i-a răspuns Aaron; tu cunoşti poporul acesta şi ştii că este pornit la rău. 23 Ei mi-au zis: „Vino şi fă-ne nişte zei care să meargă înaintea noastră, căci nu ştim ce s-a întâmplat cu acest Moise, care ne-a scos din ţara Egiptului.“ 24 Atunci eu le-am răspuns: „Oricine are aur să-l scoată!“ Ei mi l-au dat, iar eu l-am aruncat în foc şi din el a ieşit viţelul acesta.
25 Când a văzut Moise că poporul era fără frâu – căci Aaron îl făcuse să fie fără frâu şi de batjocură înaintea duşmanilor lui – 26 a stat la intrarea în tabără şi a zis: „Cine este de partea Domnului, să vină la mine!“ Toţi leviţii s-au adunat în jurul lui.
27 El le-a zis: „Aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeul lui Israel: «Fiecare dintre voi să se încingă cu sabia! Întoarceţi-vă şi mergeţi din poartă în poartă, prin toată tabăra şi fiecare să omoare pe fratele, pe prietenul şi pe vecinul său.»“ 28 Leviţii au făcut aşa cum le-a poruncit Moise şi aproape trei mii de oameni au căzut în ziua aceea. 29 Apoi Moise le-a zis: „Astăzi v-aţi predat[e] Domnului, fiecare cu preţul fiului şi al fratelui său, aducând binecuvântare peste voi.“

Mijlocirea lui Moise

30 În ziua următoare Moise a zis poporului: „Aţi făcut un mare păcat. Acum mă voi sui la Domnul; poate voi putea face ispăşire pentru păcatul vostru.“ 31 Moise s-a întors la Domnul şi I-a zis:
– Oamenii aceştia au săvârşit un mare păcat, făurindu-şi zei din aur. 32 Dar acum, Te rog, iartă-le păcatul! Dacă nu, şterge-mă din cartea pe care ai scris-o.
33 – Pe acela care a păcătuit împotriva Mea îl voi şterge din cartea Mea, i-a răspuns Domnul lui Moise. 34 Acum du-te şi condu poporul spre locul despre care ţi-am spus. Iată că Îngerul Meu va merge înaintea ta. Totuşi, atunci când va veni ziua pedepsei, îi voi pedepsi pentru păcatul lor.
35 Domnul a lovit poporul, pentru ceea ce făcuseră cu viţelul făurit de Aaron.

                        Cu dragoste,Maria.

P.S.


EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

23 de comentarii:

  1. Asta așa că tot duceți voi grija altora din UE că tot nu mai puteți voi de grija altora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNA MARIA MA CUTREMUR LA CE SUNT IN STARE UNII OAMENI S-A FACA.
    OARE NU MAI AVEM NIMIC SFANT?
    AM VAZUT SI FILM MOISE DACA NU MA INSEL.CAND A URCAT PE MUNTE SI CAND A VENIT OAMENII AU TOPIT AURUL SI A FACUT ACEL VITEL.
    DOAMNA MARIA POATE OR MAI PUNE TAXE,IMPOZITE CINE MAI STIE CE VOR S-A FACA CEI CARE NE CONDUC.
    ESTE BINE CA OMUL S-A AIBA O MASURA IN TOT CE FACE.
    NU TREBUIE S-A NE CONDUCA BANUL.
    NOI CARE TRAIM DIN MUNCA NOASTRA ABIA AJUNGE S-A PLATESTI DARILE CARE SUNT DIN CE IN CE MAI MARI.
    DACA MAI RAMANE PUTINI DE MEFICAMENTE PENTRU CARE SUNT BOLNAVI.MA CUTREMUR DOAMNA MARIA DAR NU PIERD NADEJDEA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    STIU CA NU MA LASAT NICIODATA,NU AM CUVINTE DE MULTUMIRE BUNULUI DUMNEZEU SI LA MAICUTA DOMNULUI.
    AM TRAIT SI O MINUNE CAND ERAM COPII ACASA,AM RAMAS FARA MALAI AVEAM O JUMATAYE DE MAMALIGUTA,ERAM 4 COPII SI MAMA DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA NE SPUNEA MAMA ASTA ESTE TOATA MAMALIGUTA.VA ROG S-A MA CREDETI CA NOI AM MANCAT SI N-EAM SATURAT SI A MAI RAS DE PARCA NU MANCA-SE NIMENI.
    AM VAZUT ACEASTA MINUNE SI VORBEAM CU MAMA CARE SI EA SE MINUNA.
    ERA O FEMEIE TARE CREDINCIOASA. DACA SE RUGA AZI PENTRU CEVA MAINE DUMNEZEU II DADEA CE SE RUGA.
    DE ATUNCI EU AM RAMAS CU CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    SI VA SPUN CA SI CU MINE A FACUT MULTE MINUNI.
    NU ESTE SPRE LAUDA ESTE CREDINTA MEA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    S-A NE RUGAM DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SI NU RAMANE NIMENI NE AUZIT.VA SPUN DIN TOT SUFLETUL CA ASA ESTE.
    DOAMNE AJUTA ORICATE VOR VENI PESTE NOI S-A NU NE PIERDEM CREDINTA.
    CU MULT DRAG TUTIROR.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iluminatii se închină la un tap-vitel. Este un simbol pe care il expun de câte ori au ocazia, inclusiv, il reprezinta cu mana printr-un salut hidos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie la toate acele statuete cu vaci bălțate,în mărime naturală,ce s-au tot pus prin București(începănd de prin 2009),în fața unor instituții,restaurante,parcuri.În anii 2010-2011 a"tronat"o vacuță violet pe esplanada din fața Primăriei București vis-a-vis de Parcul Cișmigiu.Apoi s-a mutat la intrarea în Cișmigiu.Apoi au dispărut,reapărând prin alte părți.Permanent se află în fața unor braserii(Lipscani)și în Pipera.Dar și în fața BNR de pe Lipscani a stat acum 3 ani! Atentie pe unde le vedeți!Sunt și simboluri de semnalare a întălnirilor sau acțiunilor francmasonilor.

      Ștergere
  4. Iar s-a reactivat impostorul''-craciun'' la 07,32 cel cu diacritice .
    Parerea mea ca se vrea a ni se impune de afara de la ''Poarta'' ''Luxemburgheza un vitel tinar si nou in locul ''Boului' cel mare,capos si batrin, la alegerile de anul asta.
    -craciun- cel adevarat si fara diacritice pe calculator

    RăspundețiȘtergere
  5. In România aproape toti sant creștini ortodocși si numărul celor de alte religii este mic,neglijabil.Povară pentru România este ca o îndreptare pentru cei care se îndoiesc,dar odată cu coborârea Domnului Iisus Hristos toti se vor supune lui.Iisus alături de poporul român să realizeze o echipa de succes care sa puna bazele convietuirii sociale pentru urmatorii 2000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am inteles ce legătură are vitelul cu povara si de unde ati scos-o cu inchinatul românilor la zei. Care zei????

    RăspundețiȘtergere
  7. Inchinatori la sfinta Vaca sint indienii,majoritari in Londra unde au si un primar indian-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate vine vreo boala in bovine,si povara ar fi scaderea pretului la carnea de vita,/vitel ,pt producatori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.ro.sputnik.md/society/20190130/24421578/Nu-stim-ce-mancam-in-Romania-a-intrat-carne-de-la-animale-bolnave-din-Polonia.html?mobile_return=no

      Ștergere
  9. Viţelul de aur este simbolul idolatriei omului față de bani (frecvent utilizat de bancheri; o statuie arhicunoscută este cea de pe Wall street, replici nenumărate fiind amplasate în foarte multe orașe ale lumii). Vițelul de aur este totodată şi simbolul rebeliunii împotriva lui Dumnezeu deoarece omul, idolatrizând banul, renunță la principii, morală, echilibru, demnitate și onestitate în favoarea avuției. Astăzi, banul nu mai are valoarea reală în aur, ci a devenit o hârtie prin care se manipulează facil orice, inclusiv politici naționale, internaționale, războaie, asasinate, numiri de președinți de stat, miniștri etc. Pe scurt, vițelul de aur e iluzia, pierderea minților în favoarea avantajelor materiale, compromisuri josnice făcute de unii pentru sau în contul banilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă duceți după fentă se pare că nu mai este nici o șansă cu voi! V-ați petrecut câțiva ani pe acest blog degeaba dacă încă nu reușiți să vedeți pădurea de copaci. Dacă poporul român se închină,, vițelului,, da și încă ce se închină, zilnic se închină banului își vând și sufletul pentru bani așa au ajuns. Mă semnez așa că altfel nu apare postarea—craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3.19
      nu apare postarea pentru ca esti impostor viclean si iei numele d-lui d-lui Craciun . Ti-e rusine cu numele tau si cu siguranta ai fost blocat pe alte site-uri. Aici ti-ai facut cuib ca multi altii .
      Pentru cei care nu inteleg de ce s-a ales anonimatul pe blog , asta e raspunsul : pentru a nu fi furati de propria identitate . De hoti si impostori , din pacate, s-a umplut lumea!Tu esti unul din ei, care te recunosti dupa nesimtire si limbaj .

      Ștergere
    2. 16:23
      Tu ti-ai facut cuib. Tu te numeri printre "multi altii"! Cate mizerii ai in cap...mama-mama!

      Ștergere
  11. Eu cred ca "Povară pentru România" este criza
    care se desfasoară sub ochii nostri :

    - deficitul balantei de plati si de cont curent.
    - împrumuturi ale gevernului din ce in ce mai mari si la cele mai mari dobânzi.
    - plata pensiilor in dec 2018 din rezerva de stat.
    - nu se poate face bugetul din cauza maririlor nesustenabile.
    - scăderea continua a cursului leului.
    - OUG 114/2018 care ingenunchează economia.
    Etc

    Ca o remarca finala, exact acesta a fost parcursul si in cazul Venezuelei,
    Mărirea din pix a veniturilor si cu masuri de distrugere a economiei, alungarea firmelor străine, confiscarea profitului firmelor de stat, propaganda anti-occidentala.
    .

    RăspundețiȘtergere
  12. 03,19 iar clona IMpostoare-''craciun'' dupa ora de noapte a comentariului pare a fi si mercenar epolet
    -craciun cel fara diacritice

    RăspundețiȘtergere
  13. "Domnul Iisus, a fost Unul și El a reprezentat o Biserică. Azi s-a ajuns la sute de secte. Toate acestea trebuie să se desființeze și ele se vor desființa prin ardere, prin purificare, se va ajunge la singura Biserică a Credinței Creștine. Pentru a se ajunge la această Credință, se cere timp și acest timp este la sfârșit."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va ajunge la o singura religie, la religia ateista

      Ștergere
  14. nu cred ca ortodocsii romani se vor inchina animalelor!-ar fi o grea povara de dus -unii spun ca suntem indoctrinati daaar NIMENI NU STIE CE GANDESTE APROAPELE-in general noi romanii suntem cei mai credinciosi din Europa si asta am vazut cu ochii mei-sa ramanem asa -s-a studiat ca omul in rugaciune are creierul mult mai activat decat inversul-iata stiinta care se apropie de credinta cu pasi repezi

    RăspundețiȘtergere