joi, 24 ianuarie 2019

IARNA PESTE POMII INFLORITI , SI PESTE FLORILE PĂMANTULUI !


                                24 Ianuarie 2019,ora 4,44 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi , ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza noaptea inspre centru, Nord,si Nord -Vest,si astfel, vad cu ochii inchisi fiind (asa vad eu toate )vad cum rasar florile din pămant,vad cum infloresc frumos asa cum numai ele stiu s-o faca Primavara, si mai vad, multi pomi infloriti.
Peste toate acestea dragilor, vad si un strat de zapada de cel puţin 10 cm asezat direct pe flori si pe ramurile pomilor infloriti.


Imagini pentru zapada peste pomi infloritiImagini pentru zapada peste pomi infloritiImagini pentru zapada peste pomi infloriti.
Prieteni dragi, din nefericire, ne vom confrunta cu o astfel de situatie critică, sau , vom vedea aceasta situatie ingrijoratoare in alta Tara posibil.

Imagini pentru zapada peste pomi infloritiImagini pentru zapada peste pomi infloritiImagini pentru zapada peste pomi infloritiImagini pentru zapada peste pomi infloritiImagine similară.

Cert este faptul că, vom avea o iarna grea ,o iarna care se va lua la "lupta " chiar cu Primavara.Vom avea o Iarna lunga si capricioasa, dar,aceasta Iarna care va face ravagii se va extinde si in multe alte Tari.
Clima dragilor,nu mai tine cont de cele 4 Anotimpuri.
După aceasta iarna bogata,va veni caldura brusc,iar Inundatiile vor face ravagii.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu ne dea mai mult decat putem duce  ,ci sa ne ajute in fiecare clipă a vietii noastre.
Sa multumim fratilor, pentru toate DARURILE divine din viata noastra, si sa ne intarim in Credinta,in iubire si-n dragoste faţă de Aproapele.
                          Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA SCRIE IN CARTI CA VOM VUNOASTE PRIMAVARA SI VARA DUPA FRUNZA
    ACUM NU MAI DUNTEM SIGURI DE CE-O SA FIE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu e buna,doar mila Domnului sa ne mai ocoleasca de asa prapad.Poate are grija de România cum a avut asta vara,când toata Europa ardea la propiu de cald ce era,la noi meteorologii au spus ca a fost blocat un front atmosferic mai rece.Oare ce sau cine l-o fi blocând sa nu ne prajim si noi?Ciudata explicatie nuuuuuuuuuuu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte ciudata explicatia daaaaaaaaa!!!.Ma rog fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea.

      Ștergere