joi, 24 ianuarie 2019

UN CUTREMUR ASTEPTAT , DE PESTE 45 DE ANI !


                             23 -24  Ianuarie 2018,ora 2,22 !

                                Dragii mei,

Asta noapte,cand inca nu apucasem ca sa adorm, aud glas care ne aminteste despre un Cutremur "mult asteptat" si despre care,s-a vorbit enorm de mult in ultimii ani.
Iata ce spunea glasul:

     "Un Cutremur asteptat ,de peste 45 de ani !
                       

                                    Imagini pentru SEISMOGRAF.

Iar un alt glas continuă:
           
                Institutiile de Cercetare,ne spun de Cutremur."

Iata Prieteni dragi, cum primim vesti si despre acel Cutremur mare, despre care ,se va vorbi mult mai mult ca pâna acum.
Dar,sa nu ne gandim la un posibil Cutremur mare in Romania!
Până acum, chiar daca multe televizuni si multi experti si cercetatori, multi vizionari spuneau ca va fi in anul x,in luna y Cutremurul mare in Romania, eu va scriam de fiecare dată dragilor , ca sa nu va panicati,deoarece,Cutremurul mare nu va veni inca in Romania Duhului Sfant.
Acelasi lucru, va spun si acum dragilor !
Sa avem Credinta si Dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,si sa nadajduim cu toata fiinta noastra că,vom fi ocrotiti si de acum incolo.
Sa nu ne-ndoim nicio clipă de Ajutorul divin, ci sa cerem in fiecare secunda a vietii noastra,Credinta,Dragoste si Mantuire.
Sa cerem ,dar si sa multumim pentru fiecare clipă traita din viata noastra,alaturi si impreuna cu cei dragi noua si inimii noastre.
Asadar fratilor,sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa auzim numai vorbindu-se despre un posibil Cutremur mare,fara ca acesta sa se produca pe undeva in lumea asta mare si sa faca victime.
                                 Cu dragoste,Maria.


P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

10 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA S-A STITI CA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU CRED DECAT IN CEA CE SPUNETI DV.
    NU SPUN ACEST LUCRU ASA SA MA AFLU IN TREABA ,SPUN CA AM VAZUT CS TOATE SE INTAMPLA ASA CUM LE VEFETI SI AUZITI DV. SI PENTRU MINE ESTE DE AJUNS.CU MULT DRAG DONA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S'A FIE CU NOI CU TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria, va port un deosebit respect pentru devotamentul cu care slujiti Duhului Sfant , Sfintei Treimi si la Maicuta Domnului. De mai multi ani ati tot transmis mesajele primite si va intreb daca ati facut cumva o statistica (procentual) cu privire la mesajele care s-au adeverit/intamplat, fata de mesajele cate (inca) nu s-au adeverit. Cred ca daca s-ar fi implinit toate, ar fi fost prea multe dezastre pe Pamant si viata pe Terra ar fi aratat altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi 24.ianuarie a fost un cutremur de proportii,zone afectate Chile si Argentina.MariaH

      Ștergere
  3. FITI POZITIVI, ce va fi e la mâna lui Dumnezeu,ne gândim toata ziua la cutremur asa o sa fie,ce gândim aia primim universul da ce tot urlam în gând!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit filmul documentar realizat in mai multe serii de monahi rusi in colaborare cu mama unui copilaș venit pe lume ca un înger, despre ultimele timpuri ale acestei lumi care este in curs de schimbare. Se referea mai mult la Rusia. Filmul l-am gasit pe google si se numeste "Înger rus". Daca il veti urmati veti vedea catastrofe uriase care vor schimba fata pământului profetite de acest "ultim prooroc rus" despre venirea căruia scrie in alte profeții ale acestui neam. Fiecare neam are îngerul si ingerii lui. Dumnezeu ne poarta de grija prin acesti mesageri. Cu adevarat este mare, mare emotia sa stii ca Dumnezeu ca un parinte iubitor sta alaturi de tine ca fiu al Sau, permanent. Timpurile sunt pt rugaciune si pregatire de a asculta voia divina. Se petrec lucruri mari si uneori înfricosătoare in lume. Părintele Arsenie Boca spunea ca mulți se vor pierde din cauza fricii dar indemna sa nu ne temem sa ne salvăm sufletele prin credinta. Fața acestei lumi va trece. Sf. Apostol Pavel scrie in una din epistole ca "Dumnezeu a pregatit celor ce-L iubesc pe El ceea ce urechea nu a auzit, ochiul nu e vazut si la inima omului nu s-a suit". Cu siguranta, "cerul si pământul nou" din Apocalipsa Sf. Ioan Evanghelistul va fi o lume neasteptat de frumoasa...doar avem nevoie de credinta, rabdare si nevointa de a accede spre bine...mereu spre îmbunătățirea noastra, asa cum ne indeamna si doamna Maria. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa nazuim noi oamenii, ca neam si comunitate, prin comuniune in Duh si Adevar, la a fi un singur trup spiritual, Trupul Domnului Iisus Hristos prin Biserica Sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1977
    Cind a fost ultimul cutremur+45 de ani de cind se vorbeste=2022 Cutremurul despre care se vorbeste,Peste inseamna dupa 4 Martie 2022 cind se va produce noul cutremur si nu va mai fi asteptat la viitor pentru ca urmatorul mare cutremur se va fi produs/produce dupa 4 Martie 2022???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu chemam raul ca el vine-cred ca aceste seisme sunt pe tot globul mai mici sau mai mari-frica naste depresii- noi sa ne rugam zilnic

    RăspundețiȘtergere
  7. Se va forma o falie in sudul Moldovei ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceea ce trebuie sa fie va fi,nu dați putere celor care va spun: cutremur,vijelii,extratereștrii,boli....și alte lucruri ce fac rau.Nu ai putere fara ei ,prin ei tu faci rău căci aceasta este menirea ta pe pământ.Timpul exista aici și este limitat dar gândește la ce te asteapta când vei pleca de aici .

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne bucuram din suflet si sa aducem slava lui Dumnezeu si Fiului Iisus Hristos pentru ca Romania este pasuita de cutremur pana in 2022.Rugaciunile au fost ascultate.

    RăspundețiȘtergere