miercuri, 23 ianuarie 2019

BARBATII STRIGĂ LA UNINUNEA EUROPEANA !

Imagini pentru STEAGUL  UE.

                                        22  Ianuarie 2019,ora 13,08 !

                                    Dragii mei,

Tot astazi la pranz, desi eram preocupata cu alte lucruri, aud glas care spune ceva ce are legatura cu UNIUNEA EUROPEANA.
Iata ce spunea glasul:

              "Bărbatii  striga  la UNIUNEA EUROPEANA !"

Iata dragilor, ce ne asteapta in legatura cu UE !
Chiar daca unora dintre noi le este greu sa accepte ca UNIUNEA EUROPEANA se va destrama(un glas imi spune chiar acum că  UE ,va disparea),totusi acest lucru se va intampla.
UNIUNEA EUROPEANA dragilor, asa cum imi spune acum glasul, va disparea.

                "UNIUNEA EUROPEANA va disparea !"

Vom vedea impreuna dragilor, pe parcursul timpului,ce se va intampla cu STATELE din UE,ce se va intampla cu insusi UNIUNEA EUROPEANA.
                          Cu dragoste,Maria.

P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



     

27 de comentarii:

  1. Va dati seama ce sprijin are seful hastagistilor din Romania daca la Brasov doar cativa oameni si-a permis sa plateasca sa strige si sa huiduie ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Ce prostie!. Romania a contribuit cu fonduri dar nu a avut capacitatea de a atrage multe din fondurile care ni s-au cuvenit noua. Toate tarile (vezi Polonia, Ungaria, Cehia, etc.) si-au dezvoltat infrastructura de transport, economia si toate domeniile prin care au putut atrage fonduri nerambursabile, pe cand noi datorita prostiei si incompetentei am ramas in coada Europei. Acum, cand am mai putea sa mai recuperam ceva si sa ne dezvoltam si noi cat de cat, doriti sa se destrame UE. Doamne cata nebunie si prostie e in tara asta ca ti se face lehamite. Cum mai poate rabda Dumnezeu un popor asa de retardat?.

      Ștergere
    2. 01:02, asa este. Este o grupare oculta, lucrare satanica. Raul nu are viitor.

      Ștergere
    3. Oculta pe dracu, si-n mintea ta. Fara UE tarile foste comuniste ar fi ramas ca vai de mama lor. Daca Romania este condusa de incapabili nu inseamna ca UE este oculta. Si Uniunea Statele Americane este tot o lucrare satanica?. Vai de religia ta ca te tine in ignoranta!. Cu asa oameni nu ma mir ca prolifereaza protestantismul religios.

      Ștergere
    4. 15:49,vorbesti fără să găsești,Romania era o tara bine dezvoltată în comunism,dupa așa zisa revoluție(a se citi lovitura de stat)s-a distrus tot!

      Ștergere
    5. 15:49, lucrurile profunde tu nu le cunosti iar ce vezi la suprafata nu are relevanta pentru a percepe un adevar ascuns. Habar nu ai despre multe si "adanci" ... tare.

      Ștergere
    6. 01:02, mai bine zi: Doamne fereste!
      Stii, daca se implineste ce iti doresti, ai sa regreti, pentru ca: Adio ajutoare! Adio asistati! Adio lene! rste.etc. Succes!

      Ștergere
    7. 09:14, Romania nu are nevoie de UE.

      Ștergere
  3. Nu e vesnic nimic,total a durat numai o perioada si in trecut....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:26 ai dreptate nimic nu e veșnic nici românia nici voi.

      Ștergere
    2. Oare de ce USA mai dureaza, oare nu pentru ca unirea da putere, forta economica si forta militara?. Ai minte, oare de ce n-o folosesti?.

      Ștergere
  4. Din literatura de pe blog am citit ca acel acord numit NESARA se va pune in aplicare cât de curând.Trump este pazit acum ca niciodata pt ca s-a incercat uciderea lui de hienele ocultei.El a ordonat arestari in masa a anumitor jucatori la bursa din America.Oculta masonica incearca o criza mondiala a bancilor,si se pare ca asta si la noi a ajuns.Euro creste artificial Isarescu fiind una din micile tentacule ce respecta ordinile ocultei.Caderea va fi teribila daca NESARA intra pe făgaș.UE are toate sansele sa se destrame din cauza asta.E bine ca Isarescu a fost chemat sa dea explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se naste ultimul imperiu franco- german de unde v-a iesi antihristul
    Cancelarul german Angela Merkel și președintele francez Emmanuel Macron și-au reafirmat marți voința pentru crearea unei „armate europene”, în pofida opoziției frontale a președintelui american Donald Trump față de această idee, informează AFP, citată de Agerpres..

    Noul tratat de cooperare franco-german semnat marți la Aachen (în Germania), care prevede o apropiere dintre cele două țări în sectorul apărării, se vrea a fi o „contribuție la crearea unei armate europene”, a afirmat cancelarul german.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bata-l norocu de antihrist cum se naste in mintea ta.

      Ștergere
  6. Nu va dispare nici o uniune europeana aveti sa vedeti dumnezeu si maicuta domunului si copilul de 2 anisori care a cazut in un pozo in Totoran Malaga Spania va fi scos in viata de acolo eu am vazut in vis ca il ocroteste un fratior de al lui care a murit la 3 anisori si este ingeras il ocroteste sa poata sal scoata in via dumnezeu si maicuta domnului aparal si ocroteste acest copilas si scoatel in viata asa cum am vazut eu doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:38, sigur Uniunea Europeana va disparea, precum ne spune prin Maria chiar Dumnezeu Duhul Sfant.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Anticrist inseamna cel ce va demola religiile. Religiile trebuie sa dispara!

      Ștergere
    2. Unde este l-ai vazut?. Aratani-l si noua ca sa-l jupuim!.

      Ștergere
  8. Mihaiserban,venirea anti-Cristului este o mare gogorita inventata de insusi SISTEMUL ANTICRIST,tocmai pentru a nu-ti gasi Cristul interior, ca sa sperie omul ca sa poata fi controlat.Nu are de unde sa vina fiindca Pamantul este una dintre planetele unde dumnealui ca un intreg sistem de control, domneste de mii de ani.Bineiteles ca tu si majoritatea nu stiti asta fiindca nu trebuie ca omul sa stie aceasta.Dar unii dintre noi s-au trezit si vad o realitate care multora nu li se arata,sau mai bine spus,pe care nu vor s-o vada.

    Esti dintre cei care dorm in constiinta si nu vad si nu recunosc pe acest anti-crist care iti este stapan si nu te lasa sa vezi mai mult decat conditia umana traitoare in bezna uitarii.Stai asa, in acest confort mental fara responsabilitati si asteapta inca cateva mii de ani sa vina cineva sa te scoata din imparatia prostiei!

    Sunteti incredibili! Va este o teribila frica de acest anti-crist, in schimb il asteptati cu ardoare,vorbind numai despre asta.Vedeti numai demoni-diavoli ,in loc sa vedeti pe Dumnezeu in tot ce va inconjoara.Si acuzati in stanga si in dreapta pe toti cei care va vorbesc despre o realitate in care trebuie sa deveniti responsabili pentru ce creati in jurul vostru.

    FREATILOR,VOI NU VA MAI FACETI BINE, SUNTETI PIERDUTI IN NEGURA MINTILOR INTUNECATE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gura ta sa vorbeasca intai pentru tine si urechile tale mai intai sa auda vorbele transmise de catre tine, fiindca intai este valabil pentru tine.

      Ștergere