sâmbătă, 19 ianuarie 2019

SFÂNTA EVANGHELIE , DIN DUMINICA A 29 A DUPĂ RUSALII !


                   Vindecarea  celor  10  Leproşi !

                               Sfânta Evanghelie de la Luca !

                                                        (XVII, 12-19 )

În vremea aceea când a intrat Iisus într-un sat , L-au întâmpinat zece bărbaţi leprosi care stăteau departe şi care au ridicat glasul şi au zis :Iisuse, Învăţătorule,fie-Ţi milă de noi !
 Iar El,văzându-i , le-a zis lor :duceţi-vă şi vă arătaţi Preoţilor .
                       Image result for cei 10 leprosi imagini
Dar , pe când ei se duceau , s-au curăţit de lepră. Iar unul dintre ei, văzând ca s-a vindecat , s-a întors şi cu glas mare slăvea pe Dumnezeu; şi a căzut cu faţa la pământ lângă picioarele Lui Iisus şi I-a mulţumit.
                                                Image result for cei 10 leprosi imagini
Şi acela era samarinean. Iisus însă, răspunzând, a zis : oare, nu toţi zece s-au curăţit ? Dar cei nouă unde sunt ? Nu s-a găsit să se întoarcă să dea slavă lui Dumnezeu , decât numai acesta care este de alt neam ? Apoi a zis către acela : scoală-te şi du-te; credinţa ta te-a mântuit.
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie !
                            Amin !

                                  Dragii mei, 

Oriunde vă aflaţi pe acest Pământ, dacă aveti pe lângă voi O SFÂNTĂ  BISERICĂ, lăsaţi toate treburile la o parte, lăsaţi televizorul si calculatorul şi mergeţi la Sfanta si DUMNEZEIASCA  LITURGHIE !
Credeţi-mă dragilor, căci asta este tot ce contează: grija pentru sănătatea sufletului.
Venirea  MÂNTUITORULUI  IISUS  HRISTOS, este mai aproape decât credeţi!
Aveti grija de suflet dragilor, si nu uitaţi să mulţumiţi Domnului si pentru cele bune, dar si pentru cele mai puţin bune.
Iubiti-vă sufleteste unii pe altii, si ajutaţi-vă  între voi, asa ne spune Măicuţa Domnului.
Aşa precum în Pilda celor 10 leprosi, când Iisus  a întrebat : "oare nu zece s-au vindecat?",tot asa dragii mei, ne va intreba pe toţi: 
Oare nu toti ati avut Biserici ale Tatălui Meu, si Preoţi între voi?   
De ce nu ati avut grija de suflet, căci Eu v-am chemat la MINE în fiecare clipă.
Nu mai amânaţi fratilor, ci mergeţi măcar în ZIUA  DOMNULUI, în ZIUA  SFANTA a DUMINICII la Sfanta Biserica, si veti simti Ajutorul Divin care,vă va învălui cu Dragoste Dumnezeiasca, şi care nu se va termina niciodata, oricat ati darui din aceasta Dragoste, Semenilor din jurul vostru.
Asa cum trupul nostru cere hrana materiala si imbracaminte, tot asa dragilor, si Sufletul nostru cere Hrana spirituală care, să înmulţeasca Lumina Învierii Lui Hristos. 
Daţi trupului ce este al trupului, dar mai ales, daţi Sufletului ce este al Sufletului !
                                Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Doamne,multe popoare suntem pe pamant,si nu toti iti multumesc ca ne-ai daruit atatea minunatii,sa ne bucuram de ele,cat suntem pe acest pamant.Doamne,si noi ne vom intoarce cu mic cu mare,sa-ti cerem iertare,pentru greselile noastre si ale stramosilor nostrii,nimic nu este imposibil daca te iubim don suflet.

    RăspundețiȘtergere