duminică, 22 septembrie 2013

LUMINĂ DIN LUMINĂ ! ŞI MORMINTELE, ALUNECAU CU TOTUL LA VALE !

                                                           Zori de 19  februarie 2006 !

Dormeam şi brusc tresalt de pe pat, şi aud GLAS, care spune cu bucurie mare aşa :

                     "LUMINĂ  DIN  LUMINĂ !!!"

Clipă în care văd cu ochii închişi ,SFÂNTA  ICOANĂ din camera mea, cu SFINŢII  VOIEVOZI şi ARHANGHELI  MIHAIL şi GAVRIIL !
Astfel văd cum din mijlocul celor doi SFINŢI, dintre Ei, iese O LUMINĂ aurie, orbitor de strălucitoare, care ieşea în cercuri, cercuri, cercuri concentrice.  Această LUMINĂ, ce izvora din SFÂNTA ICOANĂ, întrecea cu mult strălucirea Soarelui. 
LUMINA AURIE, ce ieşea din SFANTA  ICOANĂ a SFINŢILOR  VOIEVOZI  MIHAIL şi GAVRIIL, se revărsa toată în camera mea şi peste mine, peste locul în care şedeam eu, adică în patul meu.
Vedeam toată camera mea plină de LUMINA AURIE, caldă şi extrem de strălucitoare. Simţeam în sufletul meu, o fericire imensă,
UN GLAS , spune cu tărie aşa, în timp ce LUMINA umplea camera mea, citez :

                  "DECI , LUMINĂ  DIN  LUMINĂ  "!

Şi eram şi eu învăluită în acea LUMINĂ AURIE, ce se revărsa din belşug din SFANTA ICOANĂ, ca o cascada de pe un vârf de munte.
Seara, în timp ce mă rugam singură în camera mea, văd brusc cu ochii închişi, UN  CIMITIR,spre Răsărit din care Mormintele au plecat la vale, cu tot cu pământ; se îndreptau spre apus, pluteau ca pe apă, aşa pluteau şi înaintau pe Pământ. 
Şi era UN CER, ca de amurg, iar curtea acelui Cimitir, rămăsese goală de Morminte, pentru că, Mormintele au plecat singure de-acolo, cu tot cu Pământ alunecând la vale , spre Apus.
Dragii mei, aveţi CREDINŢĂ nestrămutată în IISUS HRISTOS şi MAICA DOMNULUI, iubiţi pe APROAPELE, mergeţi la SFANTA BISERICĂ, respecatţi-vă Părinţii, şi veţi simţi MILA şi AJUTORUL LUI DUMNEZEU şi al MAICII DOMNULUI.
                                                Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu