duminică, 1 septembrie 2013

AZI , SOARELE DREPTĂŢII A RĂSĂRIT ! SĂ NU VĂ LĂSAŢI ISPITIŢII , DE CUMPLITUL DIAVOL !!!

                                                       29 Decembrie 2004, zori de zi !


Dormeam şi brusc ,mă trezeşte,fără să deschid ochii, UN GLAS,dumnezeiesc de frumos şi duios, şi astfel văd cu ochii închişi, UN CER de noapte albastra, şi în CER, într-un TUNEL de LUMINĂ ALBĂ, stralucitoare, O VĂD, pe MAICA LUI DUMNEZEU, în veşminte roşii, catifelate, având în braţele SALE, pe PRUNCUL  IISUS.
În LUMINA ALBĂ, din CERUL de noapte transparentă şi catifelată, văd O GRADINĂ frumoasă, plină cu flori şi pomi de tot felul; iarba era de un verde neasemuit de frumos; nu exista culori asemănătoare pe Pământ cu cele din CERUL SFÂNT.
În mijlocul acestor MINUNĂŢII SFINTE, se plimba MAICA DOMNULUI, cu PRUNCUL IISUS, în braţe, înconjuraţi fiind, de LUMINA ALBĂ, orbitor de stralucitoare.
Aud UN GLAS, care cântă dumnezeiesc de frumos aşa :

                    "AZI , SOARELE  DREPTĂŢII  A  RĂSĂRIT ,
                      ŞI  ÎNTRE  DOUĂ  LUMINI , VA  FI  O  LUMINĂ  LINĂ  "!

Clipă în care am în faţa ochilor închişi, o foaie albă, pe care scria UN SOLFEGIU muzical, cu note muzicale, cu cifre şi versuri scrise.
În timp ce eu mă chinuiam să văd ce scrie acolo, văd cum CERUL de noapte se deschide, şi în CER, O LUMINĂ ROŞIE, caldă, foarte plăcută, în mijlocul căruia se afla O LUMINĂ ALBA stralucitoare, unde se afla şi hărtia cu solfegiul muzical.
Atunci când încercam să citesc, ce era scris sub notele muzicale, UN GLAS DIVIN, cânta ca mai sus, şi am să mai scriu iar:

                        "AZI , SOARELE  DREPTĂŢII A  RĂSĂRIT ,
                         ŞI  ÎNTRE  DOUĂ LUMINI , VA FI  O  LUMINĂ  LINĂ "!

Da , dragii mei, erau DOUĂ LUMINI, în CERUL SFÂNT, una ALBĂ orbitor de stralucitoare, şi cealaltă, roşie ,foarte caldă şi plăcută, aducătoare de pace şi linişte sufleteasca.
Fraţilor !  Cu mâna pe inimă vă spun :
             SĂ  CREDEŢI CU TOATĂ  FIINŢA, ÎN DUMNEZEU ŞI ÎN MĂICUŢA  DOMNULUI !
Oricât aţi auzi pe alţii că se îndoiesc , sau spun că, nu există, să nu-i credeţi! Pentru că, aceştia au devenit unealta diavolului, şi caută să vă îndepărteze de la CREDINŢĂ !
Întotdeauna, în fiecare zi, să priviţi în sufletul vostru, şi să vă întrebaţi dacă aţi făcut o faptă bună, în acea zi . Să nu treacă fraţilor, nicio zi, fără să faceţi o faptă bună ! Numai aşa, veţi reuşi să vă apropiaţi, tot mai mult şi mai mult, de DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI.
                                    Cu dragoste şi cu preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu