luni, 2 septembrie 2013

TUNELUL DE LUMINĂ AURIE ŞI SFÂNTA CRUCE , DIN MIJLOCUL LUMINII !

                                                   8 Ianuarie  2005 , zori de zi !

 Eram trează, dar mai stăteam în pat cu ochii închişi, şi astfele, văd UN CER de noapte albastra, fără de stele, fără de LUNĂ, şi în mijlocul CERULUI, pe BOLTA CEREASCĂ ,  s-a deschis în mod cu totul tainic, UN TUNEL de LUMINĂ AURIE, mai strălucitoare decât Soarele.
Numai că, intrarea în TUNELUL DE LUMINĂ, nu era rotundă, ca la orişice tunel, ci era sub forma  SFINTEI  CRUCI, de LUMINĂ AURIE.
Dar O SFÂNTA CRUCE MARE, care era intrarea, în LUMINA AURIE din CERUL de noapte, LUMINA LUI DUMNEZEU.
Brusc, în faţa LUMINII SUB FORMĂ DE CRUCE, ce era gura TUNELULUI, apare tot în mod tainic, O SFÂNTĂ  CRUCE maro, ca din lemn, ce era mult mai mică, decât SFANTA CRUCE aurie, care era gura tunelului de LUMINĂ din CER.
SFÂNTA  CRUCE , maro, a fost absorbită ca de un magnet., de LUMINA AURIE, şi a intrat în TUNELUL DE LUMINĂ din CERUL de noapte, după care, gura TUNELULUI DE LUMINĂ AURIE, s-a închis.
SFÂNTA CRUCE AURIE, a luat în inima ei, pe SFANTA CRUCE maro, si a înghiţit-o pur si simplu, dispărând în adânc, şi închizându-se ,ca şi cum n-ar fi existat niciodată.
Puţin mai târziu, aud GLAS, care spune aşa ;

                        "BINELE  STATE, DIN ACEST  IRAK !
                         VESTEŞTE  DE MOARTE ! VESTEŞTE  DE  MOARTE ! (şi un alt glas, întreabă speriat foarte ):             NEPTUN ?  NEPTUN ?   (si multe glasuri cântă în cor aşa ,foarte rugător ):
                         "STĂPÂNEeeeeeee! ATOTŢIITORULEeeee!
şi iarăşi :           ANGAJAMENTELE  LUMII , SUNT  PREA  SĂRACE...!"

Şi văd cu ochii deschişi, de astădată, văd O LUMINĂ albă , orbitor de strălucitoare, ce stă ca şi sub plafonul camerei mele, deasupra patului meu, unde mă aflam, şi care LUMINĂ, are forma rotundă înconjurată fiind, de O LUMINĂ albă ,ca o ceaţă densă, sub forma unui norişor.
Şi aşa, această LUMINĂ rotundă , s-a îndreptat prin plutire în aer, spre SFINTELE ICOANE, de pe peretele meu., a luat formă de AUREOLĂ  şi s-a aşezat în mijlocul lor, stralucind ca UN SOARE alb orbitor.
Dragiii mei, fie ca LUMINA LUI HRISTOS, să vă lumineze inima şi sufletul, pentru ca să sporească, bunătatea inimii,nădejdea şi dragostea în DUMNEZEU şi MAICA SA., PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                                          Cu smerenie şi cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu