miercuri, 25 septembrie 2013

ŞI CUTREMURUL A AVUT LOC ! S -A ADEVERIT , EXACT DUPĂ 10 ZILE !

                    ŞI  CUTREMURUL , S - A ADEVERIT  !

Dragii mei, scriam pe 14 septembrie 2013, cu titlul de INUNDAŢIILE ŞI CUTREMURELE,  că va avea loc şi UN CUTREMUR mare, undeva pe acest Pământ, UN CUTREMUR ca al nostru din 1977 ! Verificaţi fraţilor, şi vă convingeţi singuri, în acest articol. 
Astăzi 24 Septembrie 2013, ora 14, 29 ,ora ROMÂNIEI, a avut loc din nefericire, în PAKISTAN, UN CUTREMUR FOARTE MARE, de 7,8 grade, în regiunea AWARAM. 
Sunt cel puţin 46 de morţi, şi zeci de răniţi, şi multe pagube materiale. 
Căutaţi pe net, dragii mei, şi vă veţi convinge fără îndoială, de cele scrise şi afirmate de mine, dar care, nu sunt de la mine, ci de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !
Întotdeauna fraţilor, voi scrie aici, numai ADEVĂRUL, aşa cum îl primesc de sus.
     Să nu vă îndoiţi niciodată de EXISTENŢA LUI DUMNEZEU, care vede toate şi ştie toate !
                      Cu dragoste, Maria.
P.S. Între timp, victimele  din pricina CUTREMURULUI actual, au ajuns la sute de morţi şi sute de răniţi, din nefericire.
CUTREMURUL , l-am văzut ,dar nu stiam locul şi ziua când va avea loc. Aşa voieşte BUNUL DUMNEZEU, ca să-mi descopere numai cât voieşte EL !
Să ne rugăm dragilor, pentru sufletele celor care au murit la CUTREMUR, şi pentru cei răniţi de sub dărâmături !
Să ne rugăm cu toată inima noastră şi din tot sufletul nostru !
                                         Cu mult drag, Maria

6 comentarii:

 1. Buna ziua dragi cititori!
  Vreau sa imi raspunda cineva la o intrebare...incepem cu una simpla,daca imi raspunde-ti va voi povestii si eu cum am ajuns pe acest blog!
  Sa o luam sistematic,imi da-i ceva,iti ofer in schimb alceva!
  Intrebarea mea este:

  DUMNEZEU EXISTA?

  O zi buna astept parerea voastra,sa o discutam impreuna,fiecare cu ce cunostiinte are,fiecare cu ce poate sa raspunda,cu totii avem un drept la opinie.Am sa o rog pe Maria sa de-a voie si celor care au pareri in contradictoriu sa scrie pe acest blog,dar va rog eu Daniela,sa incercam sa avem un limbaj civilizat,fiecare are parerea lui dar sa nu ne batem joc unii de altii.

  Stiti cum e vorba aia!
  Ma RESPECTI,te RESPECT!

  Cu drag Daniela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daniela, îmi place provocarea pe care ai postat-o pentru cititori.
   Cu siguranţă ,toate mesajele vor fi publicate, inclusiv cele în contradictoriu, dacă se va folosi un limbaj civilizat, aşa cum şi noi suntem oameni civilizaţi.
   Promit să răspund cu promtitudine, oricărei provocări, şi la toţi cititorii Blogului nostru.
   AŞADAR, RĂSPUNDEŢI DRAGILOR, d-nei PSIHOLOG DANIELA, la întrebarea pe care v-a pus-o vouă tuturor, care citiţi pe acest Blog.
   Întrebaţi pe d-na PSIHOLOG, orice doriţi, descărcaţi-vă sufletul şi vă va ajuta, fără să vă coste ceva. În DAR, a primit d-na PSIHOLOG DANIELA, DARUL de a alina sufletele si durerea, în DAR, vă va da şi vouă, aici pe Blog, un sfat, o povaţă, o alinare sufletească.
   ÎNDRĂZNIŢI ! BATEŢI ŞI VI SE VA DESCHIDE ! CREDEŢI ŞI CERCETAŢI ! Cu dragoste ,Maria

   Ștergere
  2. D-na psiholog...in momentul de fata sunt foarte sigur ca raspunsul este da.Chiar daca nu am argumente foarte solide , Il simt....asta e tot ce conteaza.
   O seara Placuta!
   Doamne ajuta!

   Ștergere
  3. Robert!Faptul ca simti este cel mai Solid argument,crede-ma si eu simt multe si cred cu toata fiinta mea ca totul este datorita prezentei si existentei Lui Dumnezeu,in viata,in inima mea...

   Daniela

   Ștergere
 2. Eu inca astept......! Cat mai pot evident (glumesc) e nevoie si de un zambet pe ici pe colo...nu?

  Daniela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zâmbetul, dragă Daniela, aduce cu el ,dragostea faţă de Aproapele, dragostea faţă de DUMNEZEU şi MAICA SFÂNTĂ.
   Trebuie să învăţăm a şi zâmbi, pentru că, necazurile şi obstacolele vieţii acesteia, ne ţin încruntaţi şi mereu ocupaţi , spunând mereu...nu am timp., nu-mi ajunge timpul, ca să mai privesc şi spre CER.
   Încercaţi dragii mei, în fiecare dimineaţă, să daţi Bună dimineaţa, CERULUI, şi să -i spuneţi : Ce minunat mă simt că te pot privi şi azi ! Iar seara, priviţi CERUL, şi spuneţi :
   DOAMNE, ÎŢI MULŢUMESC PENTRU TOATE CÂTE MI-AI DAT AZI, ŞI TE ROG, AJUTĂ-MĂ SĂ MĂ BUCUR ŞI DE ZIUA DE MÂINE !
   Cu drag, Maria

   Ștergere