luni, 16 septembrie 2013

DUMNEZEULE ! DUMNEZEULE ! TE RUGĂM DĂRUIEŞTE - NE PUTERE , CA SĂ NE UITĂM CERULUI !

                                                     16  Septembrie  2013, zori de zi  !

Ce minunat este să te treazească GLAS din CER , care se roagă  aşa DUMNEZEULUI  nostru, citez :

                 "Miluieşte-ne  pe  noi  HRISTOASE  DUMNEZEULE , şi întoarce-i pe cei ce s-au lepădat de la  SLAVA  TA "!

Aşa implora Glasul, pe DOMNUL  nostru  IISUS  HRISTOS, apoi aud alt GLAS, tare trist, care spunea cu durere aşa :
                     "Astăzi , ziua  precedentă , să  ne  rugăm ca să ne dea DUMNEZEU  putere , ca să ne uităm CERULUI "!

Dragii mei, astăzi , în zilele noastre, oamenii auitat de DUMNEZEU, au uitat de MAICA SFÂNTĂ !
Aproape toată lumea aleargă pentru asigurarea hranei de fiecare zi, şi mai mult, cei bogaţi vor să fie şi mai bogaţi, nepăsându-le de cei flămânzi, necăjiţi şi un acoperiş deasupra capului. 
Va veni vremea fraţilor, şi este foarte aproape, când vom fi atât de aspru pedepsiţi de DUMNEZEU, pentru păcatele noastre, pentru indiferenţa cu ,care ne tratăm aproapele,  încât nu vom avea puterea ca să ridicăm privirea spre CERUL SFÂNT.
Credeţi-mă fraţilor, căci zi şi noapte aud GLASUL SFINŢILOR LUI DUMNEZEU, care se roagă pentru noi păcătoşii, ca să nu ne piardă DUMNEZEU. 
Dar noi ce facem pentru DUMNEZEU ? ÎL cinstim ? Îi dăruim dragostea noastră ? Mergem duminica la SFÂNTA BISERICĂ ? Majoritatea dintre noi, nu facem acestea, din motive...diavoleşti. Ba că avem treabă acasă, ba mergem le piaţă, ba ne este somn şi ne odihnim, că doar e dumincă, ba spunem pur şi simplu...las că mai am timp ,până la pensie şi după pensie.
Fraţilor, timp nu mai este ! Timpul, este cel pe care îl trăim, şi nu cel ce va să vină, pentru că nu ştim dacă vom mai trăi. Şi-atunci vom pleca din astă lume, cu frică, şi cu sufletul încărcat de păcate şi remuşcări, şi gol de faptele bune, pe care le-am fi putut face cât eram în viaţă.
Lumea aceasta, în care trăim şi noi, nu va dispărea nici din cauza războiului, nici din pricina bombelor atomice, ci va dispărea până va rămânea doar o treime, la nivel de glob pământesc, din cauza INUNDAŢIILOR care se vor abate asupra pământului întreg.
Nu o spun de la mine, ci de la BUNUL DUMNEZEU, care mi-a arătat cu ani în urmă, cum dinspre Apus, Pământul întreg era acoperit de ape mari, şi doar o treime din omenire va scăpa.
Din acest motiv, SFINŢII LUI DUMNEZEU, se roagă pentru noi,şi  nu cum se spune în popor...până la Dumnezeu, te mănâncă SFINŢII. Imploră pe BUNUL DUMNEZEU, să nu piardă pe fiii SĂI, ci să-i ajute ca să se întoarcă la CREDINŢĂ, şi să-şi poată ridica ochii lor spre CER, şi să spună cu smerenie, să se roage...
DOAMNE, am greşit şi la CER şi la Pământ, te rugăm iartă-ne şi fii nouă ,mult milostiv !
                                    Cu dragoste, Maria.
                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu