luni, 16 septembrie 2013

LUNA DE PE CER , ÎN ASTĂ SEARĂ ! CUM OARE , ARATĂ LUNA DE PE CER ?

           LUNA  DE CER , ÎN SEARA  DE 16  SEPTEMBRIE  2013 !
                               Dragii mei,

Am dorit tare mult, ca să vă spun cum arată LUNA de pe CER, în astă seară la ora 22 , ora ROMÂNIEI.
CERUL, este senin şi e plăcut afară. Pe BOLTA CEREASCĂ, privesc liber, adică cu ochii deschişi, şi văd LUNA, de un galben crud, ca lămâia mai crudă, are formă uşor ovală, precum mingea de fotbal la americani,are în mijlocul ei, acele semne, pe care eu le.am explicat cândva aici pe BLOG, cum arată şi ce semnifică, dar....în jurul LUNII, văd cu ochii deschişi, UN CERC de lumină albastră violet strălucitor , care pulsează în jurul ei, apoi după CERCUL violet, mai este un alt CERC de lumină roşie stralucitoare, un roşu trandafiriu, iar lipit de roşu trandafiriu, se află un alt cerc de LUMINĂ aurie, auriu orbitor de strălucitor.
Toate aceste 3 CERCURI de LUMINĂ , albastru violet, roşu şi auriu, sunt ca un curcubeu în jurul LUNII, care pulseaza, se mişcă circular , în jurul LUNII, mai întâi încet, apoi din ce în ce mai tare, până ce se formează UN CON, de lumini, cu vârful în LUNA de pe CER, şi cu partea circulară în jos spre Pământ.
În mişcarea lor, în jurul LUNII, se formează UN NOR uriaş auriu stralucitor, iar CERUL nopţii, devine şi el de un albastru indigo transparent.
Dacă închid ochii, văd LUNA de pe CER, mică, precum LUCEAFĂRUL dimineţii, strălucitoare, sclipitoare, în mijlocul unui ocean de LUMINĂ roşie -cărămizie, care este înconjurat de un imens CER, albastru violet  ca de catifea. Toate aceste culori, nu stau pe loc, ci izvorăsc de sus în jos, spre Pământ, sub formă conică. 
Aşa văd eu dragii mei, cu ochii deschişi şi închişi, LUNA de pe CERUL nopţii.
Mâine, voi privi liber SOARELE de pe CER, adică tot cu ochii deschişi (voi să nu faceţi asta ,că orbiţi, eu pot s-o fac, că nu am nimic )şi o să vă spun şi cum arată SOARELE, privit liber de mine, apoi o să închid ochii şi o să-l studiez şi aşa.
Dar am mai scris, despre cum văd eu Soarele, cu ochii liberi.Azi am muncit foarte mult, şi m-am relaxat privind la LUNA de pe CER.
                         Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu