duminică, 15 septembrie 2013

S - A ADEVERIT ! INUNDAŢIILE , AU ÎNGENUNCHEAT STATUL COLORADO !

                            ŞI  S - A  ADEVERIT !!!

          CU  DURERE  MARE  ÎN  SUFLET , SCRIU  ACESTE  CUVINTE !

            INUNDAŢIILE , AU  ÎNGENUNCHEAT                      STATUL  COLORADO !


                            Dragii mei, fraţi şi surori  ÎNTRU  DOMNUL  !


Scriam doar ieri ,14  Septembrie 2013, un articol despre CUTREMURE şi INUNDAŢII, (puteţi să-l citiţi ), în care spuneam că indiferent de ce spun meteorologii INUNDAŢIILE nu se vor termina, ci vor mai fi atât la noi în ţară cât şi in alte ţări. 
Şi cu durere în suflet vă spun că, astă seară, am văzut la tv, cum că în STATUL  COLORADO,  INUNDAŢIILE au acoperit totul, sunt oameni morţi, sunt oameni daţi dispăruţi, case nu mai sunt...,animăluţe nu mai sunt, totul este o apă şi un Pământ.
În data de 12 septembrie 2013, (am scris în articolul de ieri ), am zăyut cu ochii închişi, case ce erau inundate până la jumătatea ferestrelor de sub streşină, scriam că mai era circa o jumătate de metru şi ajungea la acoperiş.
Şi iată fraţilor că ceea ce am scris s-a adeverit întocmai, cum am văzut. Casa, care mi-a fost arătată în trăirea mea, era albă şi cu ferestre micuţe mai jos de acoperiş, nu cu mult.
Astă seară, la ştirile tv, am văzut aceeaşi casă în prim plan, cu apa mâloasă, până la jumătatea ferestrelor, ce erau puţin mai jos de streşină.
Precum vedem Marea întinsă şi largă, aşa am văzut eu, inundaţiile catastrofale din STATUL COLORADO, în trăirea mea., neştiind  locul unde era să se întâmple. 
Am mai spus-o de curând şi o mai spun : vom auzi şi de UN CUTREMUR mare, nu ştiu locul, dar am văzut cum mobila din încăpere se îndoia ca o salcie din cauza Cutremurului, care mi-a fost arătat.
                                                       Fraţilor !
Să nu vă îndoiţi de EXISTENŢA  LUI  DUMNEZEU ! DUMNEZEU  EXISTĂ, VEDE TOATE, ŞTIE TOATE, CUNOAŞTE  ŞI  GÂNDURILE  NOASTRE !
Tot ceea ce eu trăiesc, nu sunt de la mine, nu sunt născociri ! SUNT , TAINE  DIN TAINELE  LUI  DUMNEZEU !
BUNUL  DUMNEZEU, MI LE ARATĂ MIE PĂCĂTOASA, PENTRU  CA EU, SĂ VI LE SPUN VOUĂ, SĂ LE SCRIU AICI PE BLOG, PENTRU CA VOI SĂ CREDEŢI FRAŢILOR, ŞI SĂ VĂ ÎNTĂRIŢI  ÎN CREDINŢĂ !
Toate ce eu scriu, este CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ! Tot despre ce eu scriu, nu face decât să vă ajute şi să vă apropiaţi de DUMNEZEU şi de MĂICUŢA DOMNULUI.
De veţi avea CREDINŢĂ, măcar cât un graunte de muştar, cu adevărat fraţilor, veţi muta şi munţii din loc, aşa cum spune la CARTEA  SFANTA.
Gândiţi-vă că nu luăm nimic cu noi, atunci când vom pleca din această lume! În schimb, vom lua cu noi, FAPTELE BUNE şi RELE, pe care le-am făcut în această viaţă, şi care vor fi puse în faţa JUDECĂTORULUI PREA DREPT, care ne va trimite în ÎMPĂRAŢIA SA, sau în iad, după cum merităm.
Şi-atunci, la ce bun să ne purtăm urât unii cu alţii ? La ce bun să ne urâm unii pe alţii ?
FIŢI  BUNI ŞI BLÂNZI  ŞI SMERIŢI  FRAŢILOR , PRECUM ŞI IISUS HRISTOS, BLÂND ŞI BUN ŞI SMERIT A FOST, ACUM 2000 DE ANI., ŞI  S-A LĂSAT  RĂSTIGNIT  DE OAMENI, CA SĂ NE MÂNTUIASCĂ PE NOI !
                                                    Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu