marți, 10 septembrie 2013

DIAVOLUL , OMUL , ŞI URAGANUL CATRINA !

                                                  11  Ianuarie  2012 , seara  târziu !

Ma rugam, singură fiind în colţişorul meu de Rai, din camera mea in care mă simt minunat şi mai aproape de DUMNEZEU şi de MAICA DOMNULUI, mai aproape de toţi SFINŢII  SĂI .
Brusc, văd UN CER de ziuă, văd cu ochii închişi, şi pe Pământ văd O CREATURĂ, hidoasă, foarte urâtă, cu gheare şi copite, cu păr negru pe corp şi coadă la spate; copitele-i erau ca de cal, iar chipul îi era precum chipul boului, dar turtit ,adică pătrat; foarte înfiorător, îţi doreşti să nu-l fi văzut niciodată, căci dacă îl vezi, te înspăimânţi şi nu-l poţi uita toată viaţa. 
Dar pe mine, nu m-a înspăimântat, ci l-am privit cum îşi bătea joc de un biet om, şi i-am promis că-i voi zdrobi capul cu SFANTA CRUCE şi cu RUGĂCIUNILE mele, către DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
Deci, îl vedeam pe cumplitul diavol pe Pământ, care a prins în ghiarele sale, un bărbat, cam la 4o de ani, ca vârstă.
Diavolul îl cuprinde pe la spate cu ghiarele sale, şi îl întoarce cu faţa spre apus ,şi-l întreaba :

                  "CE  VEZI  ACOLO ?   (barbatul răspunde cu vocea-i tremurândă ):
                   URAGAN !  URAGAN ! (şi văd cum din Pământ ţâşnea apă  şi foc , până la CER ).
Apoi diavolul îl întoarce cu faţa spre Răsărit , şi-l întreabă :
                  DAR  ACOLO ?  (şi omul  răspunde iar, cu frică mare ):
                  URAGAN !  URAGAN !  URAGAN !
(şi iar văd cum din Pământ, ţâşneşte ca la un vulcan, apă, lavă şi foc, ce atingeau BOLTA CEREASCĂ ).
Apoi diavolul, îl cuprinde şi mai strâns cu ghearele sale, şi-l întoarce cu faţa spre Est, şi-l întreabă aşa :

                  DAR  ACOLO ?  (şi diavolul se bucură şi aşteaptă răspunsul de la acel bărbat ):
Omul spune din nou, cu vocea tremurândă :
                  URAGANUL  CATRINA !  URAGANUL  CATRINA !"

Şi vedeam cu ochii închişi, CERUL de ziuă, şi Pământul care, se întorsese parcă pe dos.
Din Pământ, ieşea POTOPUL ! Apă ,foc, lavă, mâl, tot iadul se revărsase pe Pământ, şi în timp ce aveam în faţa ochilor închişi, acest POTOP, îl aud pe cumplitul diavol cum râde sarcastic, plin de ură şi de bucurie pentru el,şi îl văd frecându-şi ghiarele una de alta, şi râde atât de tare, căci aveam impresia că se crapă şi CERUL şi Pământul, în timp ce acel om, era slobozit de diavol şi privea îngrozit la toate câte diavolul i-a arătat, şi la toate nenorocirile pe care le aducea cu el, URAGANUL  CATRINA. 
Dragii mei, să nu vă lăsaţi ispitiţi de cumplitul diavol, ci să-l ardeţi cu RUGĂCIUNI CURATE şi cu SFANTA CRUCE, de care să nmu vă lipsiţi niciodată.
                         Cu dragoste, Maria

2 comentarii:

  1. Uraganul Katrina a fost declansata cu tehnologia HAARP. Si drept dovada aceasta masinarie a fost creata de insusi Diavolul care la baza conducerii sta Iluminati. Iata povestea unui fost membru Iluminati. TEHNOLOGIA HAARP. Este adevărată. Pot să vă asigur. Aparatura este găzduită în întregime într-un buncăr, care este sub apă, în Oceanul Pacific. Această mașinărie a fost dezvoltată în anii 1980, și a fost folosită pentru prima dată la sfârșitul anilor nouăzeci. Această mașinărie are capacitatea de a crea orice dezastru natural pe care Illuminati doresc să-l creeze. Uraganul Katrina a fost un produs al tehnologiei HAARP. Uraganul a fost folosit ca o diversiune. În timp ce zona a fost în haos, iar atenția a fost deturnată peste tot, inginerii au fost trimiși să pregătească deversarea petrolului în Golf. Pot să vă asigur că Illuminati sunt capabili să elibereze mai mult petrol în Golf. Tehnologia HAARP nu este controlată de vreo țară unitar; este controlată și utilizată în mod colectiv. Cutremurul din Haiti a fost produs de HAARP. Nu toate evenimentele sunt relevante sau importante, unele sunt doar teste, altele sunt chiar greșeli. Fiți siguri însă că, odată ce este nevoie de un dezastru natural, dezastrul poate fi generat, precum și regizat și poate avea orice efect este necesar.

    RăspundețiȘtergere