miercuri, 18 septembrie 2013

IARNA , VA VENI MAI REPEDE ANUL ACESTA !

                                            Bună  seara, dragilor !

Mi-aş fi dorit să vă dau nişte veşti mai bune, să vă spun că o să ne mai bucurăm de multe zile calde, dar cu doar două zile în urmă, în zori de zi,am văzut cu ochii închişi, cum iarna , a venit brusc, şi a acoperit tot ce era verde şi frumos, aşa cum îi stă bine toamnei.
Deci, mă vedeam în SFÂNTA BISERICĂ, şi când am ieşit afară, după terminarea SLUJBEI SFINTE, vedeam cum, deşi erau copacii verzi şi flori înflorite, cald şi frumos, când am intrat în SFÂNTA BISERICĂ, iar când am ieşit, afară ningea de nu se vedea om cu om. 
În trăirea mea, eram foarte uimită, cum de aşa devreme, a venit iarna. Afară,CERUL avea o culoare roşiatecă ,ca un Apus de Soare.
Deci, să nu ne lăsăm cu aprovizionarea pentru iarnă, până în ultima clipă, pentru că, iarna va veni prea devreme în acest an.
Să mergem şi la SFÂNTA BISERICĂ, şi să mulţumim LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieşte, în fiecare clipă a vieţii noastre. 
                         Cu dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. Şi a venit iarna, pentru câteva zile în octombrie, iar acum în 2014, la sfârşitul lunii ianuarie vine iarna furioasă ,pentru că îi pare rău că a zăbovit atât de mult. Las să vină, că este nevoie de apă, pentru pământ.

    RăspundețiȘtergere