luni, 16 septembrie 2013

S.U.A .! ÎN AMERICA SE VA PETRECE CEVA !

                      AMERICA, VA  TRECE  PRIN CEVA  GREU                                                        DE  TRECUT  !

                                         15  Septembrie  2013 , zori de zi !

Dormeam ,şi brusc mă trezeşte o lumină puternică şi astfel ,văd UN CER de noapte albastra, transparenta, şi aud GLASURI multe, care spun ceva referitor la Americani.
Glasurile spuneau aşa :

             "AMERICANII ! AMERICANII !
              UN  CRUCIŞ  PE  CARE  SĂ - L TREACĂ  AMERICA !
               AVEŢI  VREUN  CRUCIŞ , PE CARE  SĂ - L TREACĂ  AMERICA "???

Iar în următoarea clipă, glasurile dispar, ca un ecou.
La puţin timp însă, aud din nou GLAS, care spune aşa :

               "AM  TRAS  UN  HILAN !
                UN  HILAN , ÎNSEAMNĂ  A  TRAGE  CEVA  DIN  MARIN  "!

Cred că în cazul de faţă , este vorba tot de ceva rău, pentru S.U.A, fiind vorba de nave submarine, după mine. Nu ştiu exact, dar aşa după tonul de satisfacţie a Glasului, nu putea să fie ceva de bine, aceste cuvinte, acest cuvânt HILAN, care mi-a fost şi tradus de acelaşi glas, că ar însemna ceva tras din marin. 
                                                  Dragii mei, 
Cu siguranţă, cineva pe undeva , pune un gând rău  pentru SUA, şi din nefericire ceva se va întâmpla, şi nu ceva bun.Veţi vedea ! Urmăriţi evenimentele ce vor avea loc în SUA, şi vă veţi aminti de cele ce am scris eu, aici pe BLOG, cuvinte ce nu-mi aparţin, ci sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT !
Cum să prevenim acest lucru ? Nu ştiu! Chiar nu ştiu! Eu am scris exact cuvintele pe care le-am auzit, dar mai pot adăuga că, acele GLASURI, se sfătuiau între ele, că au pus la cale mai multe, dar nu am apucat să scriu toate, pentru că mă trezisem, exact la cuvintele de mai sus, şi am putut să notez imediat.
Sunt sigură dragii mei, că aţi urmărit filmul american cu MEDIUM, unde acea doamna blonda, am uitat cu o chema, se trezea şi nota ca şi mine, ceea ce vedea şi auzea. Voiam să vă spun că, filmul a fost inspirat din realitate, pentru că eu, chiar aşa trăiesc toate, precum este făcut acel film. Fireşte ,este doar un  film, iar eu trăiesc realitatea ce este arătată, exact ca în film. M-a uimit şi pe mine acel film, şi mă bucuram că eu trăiesc asemenea lucruri cu toată fiinţa mea, şi că acel film era inspirat din realitate, ceea ce înseamnă că, mai sunt oameni ca mine, dar nu au curajul de a mărturisi, se ruşinează. Le este teamă de ce ar spune lumea. Mie nu-mi este teamă de oameni, ci numai de DUMNEZEU, ca să nu-L mânii cu păcatele mele.
La nimeni nu ar trebui să le fie teamă, de  ce ar spune lumea, dacă ÎL mărturisim pe HRISTOS.
Cine este mai mare decât DUMNEZEU? Nimenea !
Dragii mei, văd că mă urmăriţi şi din SUA, dacă aţi putea lua legătura cu cineva dintre autorităţile americane, ca să fie mai vigilenţi, ar fi minunat, şi s-ar putea evita o eventuală nenorocire.
                               Cu preţuire şi dragoste, Maria


                             

Un comentariu:

  1. Şi ceea ce am scris aici, s-a adeverit a doua zi !
    Citiţi articolul cu...S-A ADEVERIT ! SUA !, din 16 septembrie 2013, şi CREDEŢI ÎN DUMNEZEU ŞI ÎN TOATE MINUNILE SALE, pe care le face prin oameni.
    Cu draoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere