vineri, 1 ianuarie 2021

UN CUTREMUR MARE,INSPRE RASARIT ! UN CUTREMUR INTENS,VAZUT DIN CER !

                                                 1 Ianuarie 2021,ora 4,44 !


                                    Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina precum un fulger luminos, lumina ce-mi arata spre Rasarit un Cer de ziua,un Cer senin,iar sub Cer,un oras frumos,un oras cu blocuri nu prea inalte,cu vile si case frumoase.

O forţă nevazuta aseaza o oglinda imediat sub Cer,in asa fel incat,vedeam orasul pe care vi l-am descris mai sus,il vedeam in oglinda nevazuta de sub Cer.

Ce vedem sub Cerul liber?

Intregul oras frumos, cum incepe a se clatina putin cate putin,apoi,din ce in ce mai tare si foarte tare.

                           

.
Începuse un Cutremur foarte puternic,un Cutremur asupra intregului oras,dar pe care dezastru il vedeam de sub Cer!
Deci,totul se petrecea aievea,doar ca,vedeam ca intr-o oglinda totul sub Cerul senin.
Dragii mei, din pacate,vom auzi de un astfel de Cutremur mare,un Cutremur care va aduce multe lacrimi si multa suferinta.
Unde anume sau cand se va produce acest Cutremur,eu nu stiu a va spune.
Cu siguranta va intrebati daca am vayut si Cutremurul din Croatia.
Da,l-am vazut cu doar cateva ore inainte de a se produce,dar nu am apucat sa scriu aici pe Blog.
Vedeam camere,cladiri care,se prabuseau precum castelele de nisip.
Dragii mei,sa fim buni si milostivi,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
Cu dragoste,Maria.
Icepuse

23 de comentarii:

  1. R...,am crezut ca ai invatat ceva pe parcursul anului 2020,si chiar m-am bucurat ca pot sa-ti public 2 -3 comentarii cat de cat civilizate.Dar m-am inselat! Tu treci de la o stare la alta,in doar cateva secunde. Ti-ai dat in petec imediat cu un alt Comentariu jignitor,cu alte Comentarii jignitoare.Asadar,ti le-am sters si pe acele comentarii care tocmai le publicasem.Mergi si te cauta,ca nu esti deloc in regula cu sanatatea ta! Imi pare rau sa-ti spun asa,dar din pacate,nimic nu este in regula cu mintea ta! LA MULTI ANI si sa fii sanatoasa,ca eu nu-ti mai public niciun comentariu,fie el veninos sau nu!Esti o egoista,esti o infatuata,esti cel mai rău exemplu care poate exista pentru cineva care ar vrea sa te asculte.Fugi cat mai departe de acest Blog al Lui Dumnezeu,căci nu e pentru tine,nu e pentru tine in starea in care te afli!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blogul lui Dumnezeu nici craciun nu are ce cauta, dna Maria. Asta daca esti corecta. Nu o mai certa pe R caci vorbesti cu o persoana dezechilibrata mintal.

      Ștergere
    2. Oricine poate semna R

      Ștergere
    3. Personajul R trebuie ignorat! Bine i-a zis cineva aici pe blog ca e ala rau in persoana.
      Vorbeste murdar, e un personaj mizerabil, nu are ce sa caute printre oameni. Locul sau e in camasa de forta. Ar fi trebuit sa accepte ajutorul de specialitate din partea psihiatrilor cat inca se mai putea face ceva si mai putea fi ajutata...
      Nu inteleg de ce isi pierde timpul pe un blog crestin unde nu ii este locul. Sa nu isi mai piarda timpul pe aici, sa stea in comunitatea lui de lgbt sau din care apartine, ce vine sa-si piarda timpul pretios pe blog?

      Ștergere

    4. Anonim2 ianuarie 2021, 22:50 R mi-a scris mai inainte cateva comentarii care erau imposibil de reprodus aici.Dar,intr-adevar R are o pb grava si mi-i mila de ea.Se vede ca nu are pe nimeni care sa o ajute! Pacat! Mintea ei a luat-o la vale.Am inteles ca lucreaza inafara.Ma intreb cum face faţă,la vocabularul ei si la gandirea ei afectata grav.

      Ștergere
    5. R face glume,in sinea sa e un artist!

      Ștergere
    6. Daca lucreaza in afara nu este cazul sa denigreze romanii. Nu are nici un drept! Pana si strainii nu o vor ridica in slavi pentru ceea ce face. Cum e in stare sa-si tradeze poporul, cu siguranta ar proceda la fel si cu strainii!
      Sa se duca si sa ne lase toti tradatorii de neam si patrie!

      Ștergere
    7. Nici macar nu recunoaste R si sa accepte ca are o problema grava psihica si sa se trateze.

      Ștergere
    8. La cat de murdar vorbeste e clar ce meserie practica - cea mai veche de pe pamant...

      Ștergere
  2. A-ti spus de cutremur doamna Maria in mesajele anterioare ca vedeti case ,clădiri daramate.
    Ce pot spune de cât BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE DUMNEZEULE,LUMINEAZA MINTEA CELOR RATACITI SI IARTAI CA NU STIU CE SPUN,SATANA AI CONDUCE

    RăspundețiȘtergere
  4. In urmatorii 5 ani nu va fi in România nici un cutremur catastrofal!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact ce spune doamna Maria chiar a ieșit o proorocie in biserica din partea lui Dumnezeu că va clătina pamantul.Aceasta proorocie este de o lună pe YouTube și iată ce s-a întâmplat în Croația.Deci începe să se adevereasca.Tot ce ii de la Dumnezeu ingaduit se va împlini chiar și mesajele doamnei Maria.Sa ne îndreptăm viața ca nu știm când vom pleca de aici.Noi trebuie sa fim împăcați cu Dumnezeu dar și cu oamenii,amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, 16.27! Mare dreptate aveti!

      Ștergere
    2. Da, Pământul se va clătina. Nu am văzut postarea de pe You Tube. În vis un înger mi-a spus:" Vino să vezi ce se va întâmpla cu Pământul". Si am văzut pe un ecran imens cum globul pământesc se cutremura foarte tare. Am avut sentimentul că cutremurul a ținut mult timp. Nu va fi așa curând. Cauza care va provoaca cutremurul nu o cunosc. Cutremurul poate să fie provocat de căderea unui asteroid pe Pământ.

      Ștergere
  6. R este reprezentantul unei puteri asa zis superioare care vorbeste cu circuit inchis, este ca un caine in spatele gardului, ce ar face el daca ar avea liber, Uaw !
    Nu-l mai credeti femeie ca e barbat si lasati-l in pace, va poate face rau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vine prapadul in Vrancea !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. In Vrancea Stancoasa poate

    RăspundețiȘtergere
  9. acum s-a activat zona Buzaului tot la curbura ,linistea inaintea necazului-pamantul se clatina de la inceputuri-ce sa asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  10. care rasarit al EUROPEI SAU A GLOBULUI-asa orientativ!

    RăspundețiȘtergere