vineri, 2 octombrie 2020

VOM MERGE IN RAI CU TOTII ! ASA NE GRAIESTE DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI !


                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:

                    "Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, ne va duce pe toti in Rai, ca sa ne plangem nedreptatile noastre."
                                                     Imagine similară    
Da fratilor, multe nedreptati ni se fac in aceasta viata. Dar de vom avea Credinta si Iubire faţă de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,iubire faţă de Aproapele nostru, cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va asculta durerea noastra,Rugaciunea noastra, si ne va duce in Rai.
Sa ne rugam pentru aceasta dragilor, si niciodata sa nu deznadajduim !
Sa DARUIM IUBIRE fratilor,pana si celui mai aprig dusman al nostru,deoarece,acesta va avea mustrari de constiinta din pricina rautatii lui ,si din pricina bunatatii noastre pe care noi i-o daruim.
                                Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cred ca,cel putin in Romania,doar 0,000001% dintre cetateni vor ajunge in Rai!!!

      Ștergere
  2. Ca sa mergem in rai inseamna ca cineva ne ia pacatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca pe Tramp l-a parasit norocul; pe de alta parte sant socat, imbolnavirea celui mai puternic om din lume, plecand de la considerentul ca raceala zisa covid nu exista sant convins ca exista niste atacatori reali, mai puternici decat cel mai puternic, posibil Extraterestri !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. da si vrajmasul sta la cotitura!-asa ca cine este vrednic ajunge in rai

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca merfem sa ne plangem, nu cred ca vom ramane acolo. Mai degraba este prevestirea unei catastrofe cu multe victime

    RăspundețiȘtergere
  6. D.na Maria, dezinformarea, ascunderea adevarului, promovarea incompetentilor in posturi pt care ar trebui sa ai habar sunt nedreptati mari. Observam ca oamenii nu stiu sa folosesca masca de protectie. Nici varstnicii, nici tinerii. O tin pe gura. Media nu a aratat si nu a vorbit despre lucrurile importante. Si apoi se mira ca a crescut nr celor infectati. Sunt filmulete in autobuze si ne arata cum sa ne spalam pe maini. Dar cum sa folosim mastile, nimic. Nici macar un caz, de unde a luat cineva virusul, nu ni se explica. Din autobuz/tramvai/tren, din mancare, de la scoala, de la serviciu, din restaurant, de pe nisip pe plaja ? Nici un DSP, nici media nu comunica aceste lucruri f importante si pe care le asteptam din martie. De unde LUAM virusul ??? De asemenea nu se vorbeste de sechelele grave cu care se ramane. Sunt doar cateva articole in presa din care aflam ca 9 din 10 bolnavi raman cu sechele (grave). A spune adevarul si a sti cum sa ne ferim si ce sa facem nu inseamna a crea panica, asa cum crede media. Spuneti adevarul la tv si vom sti sa ne aparam. Inca exista oameni care mai cred ca aceste simptome asemanatoare cu gripa ale covidului insemna gripa. Inca nu se intelege cat de contagios e acest dublu virus. Si ca poti ramane, dupa "vindecare" leguma, cu miocardita cronica la inima, cu pierderea memoriei, cu virusul in tubul digestiv sau in creier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult stimate 8.08 daca Maria publica si tu citesti iti raspund eu la marea-ti dilema-de unde seia virusul-
      E foarte simplu ;; Din metrou, sau autobus, sau de la munca pe santir- Exact ca si in cazul lui Donald Trump ( si nu mumai )
      Eu am stiut initial si am observat ulterior ca Nimeni care in mod sigur ,,,,Respecta Regulile'' Nu, repeet, Nu scapa !
      Tu daca nu erai handi cum esti, nu numai tu, voi in general,observati ca Johanis la Conseil del Europe a stat singur singurel zile in sir Fara Masca ! Prietenii stiu de ce.
      Pana si zmeii Orban cel magyaresc si Erdogan padisahu cel tataresc la un moment dat si au pus masca !!!
      Asadar dragi Caini, cu sau fara botnite, pe camd veti crede ca latratul trebuie sa devina obligatoriu ? Eu de pe acum va spun, am spray cu piper pt.momentul in care veti ataca.
      Mars !

      Daca nu publici cel.Maria te deplang.

      Ștergere
    2. E foarte simplu de explicat.Totul e terorism cu înaltă tehnologie. Oculta mondială au făcut pact și și-au vândut sufletul.Slugile lor își trimit demonii și se conectează la mințile persoanelor de care se pot lipsi.Dacă nu-i oprește Dumnezeu și nici acele victime nu au legătură cu El și nici păcatele iertate, atunci acele entități malefice îi atacă, îi umple de boli grave și îi omoară.Totul face parte din planul de nimicire a omenirii. Apoi din cauza multor pandemie,treptat oamenii nu mai au voie să iasă din case și nu vor mai avea încotro decât să accepte vaccinul lui Bill Gates.Vedeți mărturii pe YouTube: Nanoboții și tehnologia 5G & Mărturie francmason grad 33 & Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic & Mărturia președintelui din Hrană.

      Ștergere
    3. & Mărturia președintelui din Ghana(mie mi-a apărut HRANA în loc de GHANA și am observat după ce am apăsat pe "Publicați".

      Ștergere

    4. Contaminat este o suprafata, un spatiu unde se afla virusul in cantitate in care daca e preluat de corpul tau produce boala. Necontaminat este steril, loc unde nu se afla microbi - virusi, bacterii, etc.
      De aceea se cere sa te speli pe maini pentru ca iesind din casa ta esti in jungla. Nu poti stii daca punand mana pe ceva, atingand chiar si fara intentie ceva, ca nu te-ai contaminat. A fost cineva inaintea ta cu microscopul sa spuna "aici e sau nu microbul"? Ai vazut tu pe careva dezinfectand? Nu poti stii.
      Te protejezi atunci pentru ca ai inteles ca altfel te expui.
      Alcool de cel putin 70% iti dezinfecteaza mainile, mai slab adica in combinatie cu alte chestii, nu.
      Sechele grave sunt si ele numai ca cea mai neplacuta stare e cea in care nu mai misti deloc adica mort/moarta. Ce sa faci tu? Pazeste-ti propria piele! Iar daca te-ai infectat, incearca sa nu mori! Iar daca esti in casa, te izolezi de ceilalti daca ii iubesti. Ei te vor lua in ras dar tu faci cum iti spune constiinta de copil al parintilor tai.
      Covid -19 este o viroza respiratorie care poate da complicatii pana la moarte dat fiind faptul ca nu exista leac.
      Pentru ca Suntem totalul de constiinte pe Terra, da, Suntem mai prosti si mai tampiti decat eram cand nu incepuse pandemia. Uitam mai mult, gandim mai putin rapid, uitam sa ne dezinfectam, uitam sa fim oameni chiar, cumparam hartie igieni ca sa nu ramanem cumva nestersi la fund pentru ca asta au facut pentru noi parintii cand eram mici.
      Respectati-va parintii! Respectati-i si pe cei mici ca sa creasca si ei frumos!

      Ștergere
    5. Au spus ca se ia pe calea aerului si de pe suprafetele atinse de cei infectati.

      Ștergere
  7. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, pentru a ne plange nedreptatile, intr-adevar. Dar nu pot ajunge toti in Rai si va spun de ce cred eu asa: cineva dracuie permanent cand vede pe altcineva daca citeste un acatist si il blesteama (exemplu concret!). Vi se pare normal sau demn, just ca acea persoana care face numai voia celui rau sa ajunga in Rai?
    Poate ajunge in Rai la Judecata de Apoi doar ca sa vada ce a pierdut. Pentru ca fiecare merge la Judecata de Apoi si i se prezinta Raiul si iadul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul era la Dunkin Donuts. Am luat oj, coke si un muffin cu afine. De data aceasta nu i-am mai spus nimic bolnavului din Casa Alba. Azi incep o noua slujba.

    RăspundețiȘtergere
  10. La câtă SUFERINTA este doamna Maria in lume,doar BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne mai aline durerea,atât
    Ma gandesc la toata viata mea sa zic asa,numai munca si multa durere după cei dragi,este greu,nu vreau sa va necajesc cu SUFERINTA mea sufletească care nu trece,dar sunt sigura ca ma înțelegeți cel mai bine.
    Acum totul duce la mântuirea sufletului,doar prin SUFERINTA.
    Ma rog Bunului Dumnezeu și Maica Domnului să ne dea putere și tărie sa putem trece peste toate încercările acestei vieți.
    Am sa zic si eu ca părintele CLEOPA Dumnezeu să-l odihnească
    Mancanear Raiul sa ne Mănânce.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat! Prin suferinta se zice ca fiecare se mantuieste. Iar Dumnezeu nu ii da nimanui mai mult decat poate sa duca. Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa depasim cu bine obstacolele vietii si cand va veni vremea sa ne vedem (sper!!!) cat mai multi in Rai. Pentru ca si Dumnezeu are nevoie in "armata" Sa de cat mai multi oameni buni, care sa faca fapte bune si sa ajunga in Rai.

      Ștergere
  11. Azi vad pe o placa de inmatriculare a unei masini 07 BEA sau BEA 07 care inseamna ca urmeaza ultimii 7 ani de testare finala a omenirii de catre Elohim,Iehova Dumnezeu,7 ani in care dreptii vor bea mania diavolului,iar pacatosii vor bea mania Lui Dumnezeu,dupa care timpul de proba va deveni vesnic,adica fiecare ne vom lua rasplata vesnica in Rai sau pedeapsa vesnica in Iad,in functie de bunatatea,pocainta,sfintenia fiecaruia dintre noi sau in functie de rautatea,necuratia si viclenia fiecaruia,fiecare va primi vesnic dupa rodul bun sau rau pe care il aduce acum,insa mai ales in acesti ultimi 7 ani de Necaz al lui Israel si a intregii lumi,in care vom intra in maxim cateva luni de zile!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveti mare grija,nu trebuie sa vina antihrist pt ca semnul fiarei sa fie implementat,orice e taiat sau introdus sau marcat izotopic in piele vaccin sau termoscanare sau cip,microcip e semnul fiarei,si chiar si daca e precursor tot nu trebuie luat,pt ca e ca un drog,te invata sa te supui diavolului,incetul cu incetul,e bine sa tregem linie chiar de acum de la termoscanari,marcari cu izotopi,eu am tras linie de la termoscanari in viata mea,nu m-am lasat termoscanat si nu ma las termoscanat cat voi trai,masca recunosc,mai port de sila,de scarba in unele locuri,pt ca n-are legatura ad-literam cu semnul fiarei,pt ca poate fi data jos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toti care se supun termoscanarii vor accepta sa fie vaccinati.

      Ștergere
    2. A se vedea articole despre marcarea izotopica (termoscanare si altele!):
      https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://blacktopics.files.wordpress.com/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjonLn55JrsAhXCBhAIHb00A5EQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2s9aJDGGNDXQTxMNFteG5C

      Ștergere
    3. Au introdus microcipuri si in documentele personale (cartile de identitate, pasapoarte etc.), chiar daca oamenii nu au dorit...

      Ștergere
  13. Masca inseamna ca intri un clubul iluminati,al celor ce fac ritualuri satanice,si trebuie avut grija,eu repet,o port uneori in unele locuri,dar o port in batjocura,adica de fatada,pt ca trebuie ironizati cei din sistem,care-si bat joc de noi si se supun ocultei modiale!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt curios sa aflu de la acel fost srist , ce mesaj le da colegilor sai si noua tuturor celor manipulati. Ma gandesc la faptele lui bune pentru tara si care au fost oprite de superiorii sai. Acest om deosebbit are toata dragostea mea, pentru ca spune Adevarul. Pa,pa.Tai, tai.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da de unde. Cum sa mergem in rai cu totii?,? Pai si violatori, betivi, hoti etc??? Or sa ajunga f putini oameni in rai!antihristul isi ia partea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din mesajul dat d-nei Maria se intelege ca pentru a "ne plange nedreptatile noastre" se va merge in Rai. Acum e clar ca nu toti vor ajunge in Rai: cei care nu fac Voia lui Dumnezeu nu au cum sa ajunga in Rai.

      Ștergere
  16. Și în iad atunci cine mai merge?
    Absolut toți suntem vrednici de Împărăția Cerurilor?!
    Interesant...

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce a facut Dumnezeu rai numai pentru ai lui,iar pe noi ne-a lasat sa ne furam caciulile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine te împiedică să trăiești corect, să faci si tu parte din oamenii lui Dumnezeu si sa ajungi in rai. Îți doresc succes!

      Ștergere
  18. Raiul exista si este o planeta locuita de ingerii lui Dumnezeu,cei care au facut copii cu fiicele omului. Sint si 8 mii de paminteni acolo,din cei care au fost mai buni,cit au trait pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  19. Raiul exista si este o planeta locuita de ingerii lui Dumnezeu,cei care au facut copii cu fiicele omului. Sint si 8 mii de paminteni acolo. Isus a aratat cum se ajunge acolo,dar putini stiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care au făcut copii cu fiicele oamenilor, sunt îngerii căzuți. Asa au apărut uriașii!!!

      Ștergere
    2. Da, Raiul exista dar în plan spiritual și nu material. Calea spre Rai ne-a aratat-o Domnul Iisus- Sa bei paharul pe care l-a baut Domnul și să-ți iei crucea și să-L urmezi.

      Ștergere
  20. Celor care vor accepta soarta si nu se vor teme de moarte vor primi dupa voia Sa a lui Dumnezeu binecuvantarea meritata iar cei care se indoiesc de puterea lui vor fi sacrificati pt pacatele lor,caci vor primi ceea ce merita.Niciodata sa nu va indoiti de bunatatea Lui-raspunsul veti primi la mometul oportun sub diverse forme(pe net la tv la biserica sau semne sau ginduri) ps: nu am incredere in voci care manipuleaza adevarul decit in dumnezeu by R.L.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dumnezeu nu „graieste” ca nu e moldovean din Tecuci.

    RăspundețiȘtergere
  22. slaba speranta ca in vremurile acestea salbatice sa mergem in rai

    RăspundețiȘtergere