luni, 5 octombrie 2020

SFANTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS ,SCALDATA IN NEGRU INTUNERIC !

                                            5 Octombrie 2020,ora 6,09 !


                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata, treaza fiind,stateam in pat cu ochii inchisi.Si astfel ,imi apare in faţa ochilor inchisi un dreptunghi negru la vertical,iar in mijlocul dreptunghiului negru a iesit ca din intuneric o Sfanta Cruce din aur cu suprafaţa usor bombata.

.
Sfanta Cruce pulsa precum o inima.Iesea din negrul dreptunghiului la suprafaţă ,apoi se scufunda din nou,si tot asa incontinuu.
Totul se petrecea la doar 2-3 metri inaltime, faţa de locul in care eram eu.
Vazand o asemenea mare Minune, imi aud glasul sufletului meu care spune asa:
"Te iubesc Sfanta Cruce a Lui Hristos !"
În aceasta clipa dragii mei, vad cum Sfanta Cruce iese din nou din dreptunghiul negru,dupa care,a intrat la loc pentru totdeauna.
Dragii mei, sa ne inchinam Sfintei Cruci a Mantuitorului nostru Iisus Hristos,s-o iubim cu inima si cu sufletul,s-o cinstim purtandu-o la gatul nostru,in casa noastra si astfel vom fi ocrotiti de tot necazul si de tot raul.
Faptul ca aici era intr-un dreptunghi negru,in negru intuneric,ne duce cu gandul ca ne asteapta vremuri tulburi.Dar,cu iubire,cu Credinta si cu dragoste,vom trece cu bine peste toate;vom fi puternici sufleteste si trupeste.
Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Stiu din visele anterioare ca va apare o persoana in Romania care va pregati tara Mantuitorului lumii pana la a doua venire a sa,iar alaturi de ea era un barbat inalt intr-o locuinta inchisa cu multi oameni care plangeau cu lacrimi in genunchi.Sa fie oare prunca Sapte ? Sa inceapa minuni? Ce credeti despre acest lucru ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vom fi inundati de uraciunea pustiirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum spune Biblia, din pacate si antihristul trebuie sa vina pe pamant, si-n vremea lui, toate cele sfinte, vor fi calcate in picioare. Va fi dezastru pe pamant, nu stiu sau nu inteleg exact, daca Biblia spune ca inainte va veni Domnul nostru Iisus Hristos, si-si va lua oamenii...Dumnezeu sa ne ajute, sa ne ncroteasca si sa ne ierte. Rau va fi daca in vremea antihristului, vom fi pe pamant, vai de cei ramasi pe pamant...

    RăspundețiȘtergere
  4. O întrebare am de ce crucea Lui Iisus Hristos este diferită de cele două relegi ortodoxia patru piroane și catolici trei piroane unde este adevărul și cine poate lumina adevărul un sâmbure de neadevăr sa destrămat omenirea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU CRUCEA ESTE DIFERITA, CI SEMNUL CRUCII, FAPTUL CA NOI NE FACEM SEMNUL CRUCII DIFERIT, NU INSEAMNA CA SE SCHIMBA CRUCEA, CRUCEA DOMNULUI ESTE ACEEASI, NOI NE INCHINAM DIFERIT DIN DIVERSE MOTIVE. CITITI ARTICOLUL ACESTA: De ce ortodocşii şi catolicii îşi fac cruce diferit. Ce simbolizează acest semn
      Semnul crucii, pe care creştinii îl fac în diferite locuri şi cu diferite ocazii, simbolizează mărturisirea lor de credinţă. Crucea reprezintă Sfânta Treime, una în fiinţă, dar cu trei persoane: Tatăl, Fiul şi Duhul/Spriritul Sfânt.

      Conform Învăţăturii de credinţă ortodoxă, răsăritenii fac semnul Crucii astfel: „se îndoaie înăuntru şi lipim de podul palmei drepte degetul mic şi inelarul, apoi împreunăm vârfurile degetelor gros, arătător şi mijlociu de la aceeaşi mână şi cu ele astfel împreunate ne însemnăm pe frunte, pe piept, pe umărul drept şi pe umărul stâng.”

      În momentul în care creştinii ortodocşi fac semnul Sfintei Cruci sun cuvintele: „În numele Tatălui...” ne însemnăm pe frunte; când zicem: „Şi al Fiului” ne însemnăm pe piept; când zicem: „Şi al Sfântului Duh”, ne însemnăm pe umărul drept întâi şi apoi pe cel stâng; şi încheiem zicând: „Amin”.

      Catehismul Bisericii Catolice arată că un creştin „îşi începe ziua, rugăciunile şi activităţile, făcând semnul crucii, « în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Spirit. Amin »”. Creştinii apuseni fac semnul crucii diferit faţă de ortodocşi, prin ducerea mâinii de la umărul stâng la cel drept, nu invers, ca la ortodocşi.

      Această modificare a direcţiei semnului crucii a intervenit în Biserica catolică în secolul al XIII-lea, conform datelor orthodoxwiki.org. Decizia a aparţinut Papei Inocent al III-lea, fiind luată după ruperea celor două Biserici (Marea Schizmă - anul 1054): cea de Răsărit şi cea de Apus. Trecerea mâinii de la stânga la dreapta simbolizează şi trecerea omului de la păcat spre mântuire.

      Semnul crucii a intrat în tradiţia Bisericii Creştine îmediat după Cinzecime, mometul întemeierii Bisericii. Este un semn folosit în cadrul cultului, dar era şi unsemn de recunoaştere al creştinilor între ei, în perioada când erau persecutaţi.

      „Făcând semnul Sfântei Cruci, mărturisim credinţa în Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Cel răstignit pe Cruce, şi credinţa într-un Dumnezeu în trei ipostasuri. Într-adevar, când facem semnul Sfântei Cruci, rostind numele celor trei ipostase: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, mărturisim un singur Dumnezeu în trei feţe dumnezeieşti; iar semnul Crucii ne aduce aminte că Fiul lui Dumnezeu, făcut om, ne-a mântuit răstignindu-Se pe Cruce”, se mai arată în Învăţătura de Credinţă Ortodoxă.

      În viaţa de zi cu zi, creştinii fac semnul crucii atunci când se roagă, când trec pe lângă o biserică, dar şi ca o formă de rugăciune către Dumnezeu la diferite ocazii (de exmplu, atunci când încep o activitate sau pleacă la drum).

      Ștergere
  5. Anonim 18;23 este bine să-l întrebați pe cel care a schimbat de la ortodoxie la catolicism,pe Vicarius Fili Dei.
    El este cel ce a schimbat ce am spus mai înainte.

    RăspundețiȘtergere
  6. 16.58 nu ar trebui sa vina , dar lumea vorbeste mai mult de antihrist decat de Hristos , ca si cum l-ar astepta. Mai bine sa devenim iubitori ai aproapelui nostru ca antihrist nu poate locui in iubire si pace .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam sa vina naparca si sa se duca dupa 3,5 ani de domnie, ca apoi sa ramanem cu Iisus
      Ce rost are pacea atata timp cat pe lumea asta se intampla atatea lucruri infioratoare? Umbla dracii pe pamant ca acasa la mama lor..
      Tu vrei sa spui ca Apocalipsa a fost scrisa degeaba si ca acel care ascria-o(Sf.Ioan) a gresit numai pt ca tu zici ca nu ar treb sa vina?

      Ștergere
  7. sf cruce este lumina si nu poate veni din INTUNERIC-va rog publicati

    RăspundețiȘtergere