vineri, 2 octombrie 2020

STEAUA ROMANIEI NE VA FI ADUSA INAPOI !

 

1 Octombrie 2020,ora 5,19 !
Dragii mei,

Tot in acaesta dimineata ,aud un glas care spune asa:
"Asta are PNL si PSD ! 
Ură pe noi ! 
Asta are,ura pe noi si ne va aduce Steaua Romaniei inapoi !"
Dragii mei,ma voi abtine ca sa comentez !
Va las pe voi dragilor !
  Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. Poate steaua neo-marxismului,Dictatura veche adusa de casta evreilor contra poporului roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria chiar nu inteleg,acest mesaj.
    Dacă este în ghilimele ce vrea sa spuna?
    Ca PNL si PSD ne iubește?
    Eu asa inteleg acest mesaj.
    Fie ca Pacea si iubirea sa birueasca ura.
    Bine este a locui frații împreună.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să înmoaie cu iubire inima celor care ne conduc si tuturor românilor.Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unul decit sa traiesc in balamucul care este astazi in tara "DA" as prefera sa vina comunistii inapoi la putere ca aia au facut multe in tara asta si au mai fost si patrioti, este adevarat nu toti ci doar unii. Da sa vina comunistii "DAR" cu oameni triati profesional CA ACOLO SA GRESIT. DE CE TREBUIA NEAPARAT CA TOATE POSTURILE DE CONDUCERE DIN TARA SA FIE CONDUSE DE OAMENI INROLATI IN PARTID, ca si acum de altfel? Nu dom`le posturile de conducere inclusiv din guvern trebuiesc ocupate de oameni calificati in ce fac-meseriasi tati nu politicieni, adica neica nimeni trecut prin scoli si prin viata precum gisca prin apa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se ridica coroana Romana.Steaua este Luceafarul si Coroana regala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regalitatea nu se mai întoarce, comunismul poate! Nu va mai faceți iluzii.

      Ștergere
  5. Ordinul național „Steaua României” este cel mai vechi ordin național; a fost creat în 1864 de Cuza Vodă și a fost acordat în acea perioadă într-un număr redus. După proclamarea independenței (1877), Carol I înființează acest ordin prin legea votată în 10 mai 1877. A fost abrogat în 1948 și reînființat în decembrie 1998.[1] Au fost stabilite 5 grade pentru acest ordin: cavaleri, ofițeri, comandanți (comandori), mari ofițeri, mari cruci. Ordinul Steaua României este cea mai înaltă distincție oferită de statul român.

    RăspundețiȘtergere
  6. Regalitatea Romaniei se intoarce.Hai cu monarhia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu va avea grijă de Romania și îi va pedepsii cu sabia Lui pe cei care se îndoiesc de puterea Sa.-Caci cuvântul lui este sfint și va face după voia Sa.

    RăspundețiȘtergere
  8. pnl lea oferit putere deplina la usr de a incalca legea in care sint implicati si nu vor recunoaste nimic,pt a distruge orice urma de umanitate si noi prostimea vom avea de suferit din cauza unor incompetenti pt ca se cred dumnezei dar dumnezeu nu iarta si le va da ceea ce merita, stiam ca ceva se va intimpla din nainte pt ca nu le pasa de poporul roman si vor platii intro buna zi pt faptele lor-tineti minte ca nimeni nu se joaca cu dumnezeu pt ca anumiti politicieni nu au invatat nimica inclusiv procurorii. Vor mai urma si alte "surprize" ceeea ce nu am voie sa le spun( ex: carantinarea totala a romanie- leau fost dejucate acest plan)si veti afla adevarul din alta parte chiar de la victor ponta sau de la anumiti oameni care vor aduce dovezi.PMP au fost trasi pe sfoara chiar de cei de la pnl-usr care leau furat din voturi. by R.L.

    RăspundețiȘtergere
  9. Comunismul e viitorul,sau pieirea. Dar nu comunism cum a fost

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristoiu; Iohannis e inebunit sa faca majoritatea incit nu va lasa piatra pe piatra din stat si din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  11. pt 2 oct 08:40-TOATE MONARHIILE CAD si dumneata le doresti-intreb-ce a facut monarhiile pt popoare?-va spun eu-supunere ,legi pt ei ,mai ales rezervele lor in bogatii imense-vedeti in ce lux traieste ELISABETA2 A UK-fac si ei putine daruri celor saraci si batranilor in rest HOTIE ASCUNSA

    RăspundețiȘtergere
  12. Si 'tavalugul' de la Timisoara a sosit noul primar Fritz al Timisoarei cetatean german si consilier personal al presedintelui Germaniei,deci drum liber progresistilor neo-marxisti LGBT-isti si anti-crestini sprijiniti si de Hantzi de la Sibiu,alias Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere