miercuri, 7 octombrie 2020

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS HRISTOS,VEGHEAZA ASUPRA NOASTRA A TUTUROR !

                                                   5 Octombrie 2020,ora 23,54 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, ma gandeam ca sunt tare singura si ca vor fi tare lungi serile de iarna fara sotul meu drag si iubit.

In aceasta clipa dragii mei, O vad pe Maica Lui Dumnezeu cu Pruncul Iisus in brate, O vad cu ma priveste cu iubire si cu dragoste divina,imi zambeste impreuna cu Pruncutul Iisus,spunandu-mi fara de cuvinte: 

            "Iata,suntem aici! Nu esti singura !"

M-am rusinat de gandul singuratatii la care tocmai cugetasem si am cerut iertare.Asa este ! Nu sunt si nu suntem singuri ! Dumnezeu si Maicuta Domnului este cu noi si intru noi!

Asa arata Maica Domnului cu Pruncul IISUS,ca in Iconita de mai jos:

                         

.
Dar,asa e firea noastra omeneasca! Gresim cu gandul,cu fapta si intram repede in panica.Acum insa dragilor,nu mai plang! Ma rog pentru sufletul sotului meu,ca sa fie scos la lumina Invierii Lui Hristos.
Daca am vorbit cu sotul meu de cand a plecat la Ceruri? Da ! A venit azi dimineata si in asta seara,si mi-a aratat ce haine sa-i dau azi de pomana.Mi-a spus ca nu are haine ca sa se imbrace,deoarece,l-au bagat intr-un sac de nailon si asa l-au pus in sicriu.Fireste,i-am dat imediat de pomana ,nu am mai asteptat 40 de zile care se implinesc in jurul datei de 24 octombrie.I-am dat tot de la sosete pana la geaca si sapca.Si cand am vazut in aceasta seara ca isi dorea o anume camasa si pantaloni,i le-am pregatit pentru maine,ca sa lşe dau si pe acestea.Sotul meu dragilor, nu credea in nemurirea sufletului sau in parastase.Si iata acum, bucuros vine si-mi cere ce are nevoie.
Prieteni dragi, pretuiti pe cei dragi inimii voastre,căci nu se stie cat timp îi mai avem langa noi.Spuneti-le cat îi iubiti si cat de mult va este dor de ei.Cine stie?Poate fi pentru ultima data cand le spuneti aceste cuvinte frumoase.
Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu sa va întărească și Maica Domnului asa este nu suntem singuri dar este greu fără stâlpul casei. Nu avem ce face de aproape 4 ani nu mi se usucă ochii de plâns.
    Soțul meu ma protejează de acolo de unde este
    Stiu ca la iubit Dumnezeu de la luat la el,era credincios și milostiv.
    E greu de cei care rămân în urmă le duc dorul,un dor care macină pe dinăuntru.
    Am trăit 30 de ani și nu-i gasesc nimic rau care ar fi facut,sa pot sa trec mai ușor, nu a fost foarte iubitor si bun.
    Ce sa va zic BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului săi odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește.
    Sa va ajute Dumnezeu și Maica Domnului să treceți cu bine peste aceasta incercare sa va dea sanatate si putere doamna mea scumpă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Doamna Maria ! Trebuie sa-i prețuim pe cei dragi si nu numai ,trebuie sa le si aratam dragostea noastra , atat timp cat suntem cu ei. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dragă Nicu! Să nu-i mai ignoram pe cei care ne iubesc cu adevărat și să nu ne mai lăsăm influențati de cei care ne sugerează ideea că "nu-i de casă", "nu-i de treabă" etc.

      Ștergere
  3. Iisus nu mai este prunc de mii de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim8 octombrie 2020, 23:01 IISUS HRISTOS este in acelasi timp si Prunc,si OM si DUMNEZEU ! IISUS este ceea ce voieste EL sa fie! Dar te asigur ca este si PRUNC acolo Sus in Ceruri si este alaptat de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA! Asa lucreaza DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Eu iti spun altfel fata de doamna Maria. La Dumnezeu trecutul, prezentul si viitorul exista deodată. Mai departe tragi singur concluziile.

      Ștergere