duminică, 11 octombrie 2020

COVID ! A INCEPUT LUPTA CU COVID 19 !

                                               11 Octombrie 2020,ora 5,11!

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

            "Covid !

              A inceput lupta cu Covid 19 !

Apoi,un alt glas intervine si spune:

                Adă bolul la Covid!  

                Amesteca aici si vezi ce substanta este !"

Dragii mei, ce inseamna toate acestea ?Este greu de explicat.

Ceea ce eu pot sa va spun dragii mei, este faptul că ,trebuie sa avem mare grija cu acest Covid. Sa purtam masca in locurile aglomerate si sa ne spalam foarte des pe maini. Acest virus exista,iar acolo unde el isi face cuib, acolo unde gaseste locul slab (imunitatea scazuta),acesta face ravagii.Daca aveti simptome dragii mei, luati legatura cu un medic si nu neglijati.În rest, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca si sa ne ajute ca sa trecem cu bine peste toate incercarile vietii.

                               Cu dragoste,Maria.            

17 comentarii:

  1. 12 judete in stare critica.pe primul loc Bucurestiul urmat de Alba si Vilcea.
    Cel mai imortant dupa masurile preventive sint medicamentele antivirale care blocheaza virusii pentru a se reduce intrarea si multiplicarea lor in celule si care trebue luate foarte repede altfel corpul inta in faza acuta.
    Dintre acestea sint Remsedivir si Deximetazona folosite de Trump,primul a inceput a se fabrica de multe tari ca Ungaria, si care sint scumpe pentru romani dar si lipsesc.
    Asa ca stati in casa, pina apar vaccinurile ai nostri se lupta cu alegerile falsificate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.justitiarul.ro/cum-se-fabrica-mortii-de-covid/

      https://saccsiv.wordpress.com/2020/10/11/video-madalin-ionescu-despre-o-ancheta-de-amploare-peste-90-la-suta-din-testele-pozitive-de-pana-acum-ar-putea-fi-de-fapt-negative/#comments

      Ștergere
  2. Regizorul filmului 'Monarhia Salveaza Romania' spune de Iohannis ca e preocupat de falsificarea alegerilor viitoare ducind la dezastru-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ar fi numit filmul "Monarhia distruge România", pentru că ce a realizat Carol I, Ferdinand I și regina Maria, Carol al-II a distrus, cedând fără luptă lui Hortii și lui Stalin 1/3 din teritoriul național, iar Mihai I a predat țara bolșevicilor, tradandu-si armata prin actul de la 23 August 1944, când în 3 săptămâni (23.08-11.09.1944) rușii au luat peste 100.000 de prizonieri români și a cucerit (eliberat cum spun ei) teritoriul României, fără Ardealul de Nord, fără a trage un foc, doar poate atunci când pradau, violau femei sau se îmbătau.

      Ștergere
  3. craciun, ma faci sa rad: „ai nostri se lupta cu alegerile falsificate”, pai tocmai „ai vostri” le-au falsificat! Cat despre vaccin, cui spui tu sa se vaccineze? Ai vostri spun ca nu trebuie sa ne vaccinam ca se introduc microcipuri, nanoroboti in corp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma, tu ai si greier in cap de purtatul prelungit al mastii si pete mari pe ochi si singur ai spus cacovidui nanorobotel. Pupalaisalpupi pe kwj si sheahta lui de anticrestini kare au interzis accesul in toate locasurile ortodoxe din Romania. Sa- i pupi pana le albesti lokurile askunse. Ma ametatulele!!!!

      Ștergere
    2. Treziti-va! Nu e nici un virus! Spitalele sint lagare de exterminare!!

      Ștergere
    3. 05.07 mie mi se pare ca ala care doarme esti TU!

      Ștergere
  4. ce vi se spune in acest mesaj e ca virusul e facut in laborator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia acum in SUA s-a reusit sa se faca un test sigur care poate face diferenta intre coronavirusul SARCOV2 si gripele obijnuite ,pina acum cel mai bun era considerat Testul rt pcr care da o eroare de 50 procente si pentru care in tara romaneasca a lui Hanti-Struli singura din lume unde suspectii au fost internati FORTAT incalcindu-se CONSTITUTIA iar unii nebolnavi s-au imbolnavit si chiar au murit din spitale.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu totii ar trebui sa dam in judecata ministrul sanatatii, DSPurile, guvernul pt punerea in pericol a sanatatii si a vietii. Stam unii in altii in autobuze, in tramvaie, in metrou, in tren, in avion, in magazine, la institutiile statului, la serviciu, la scoala, la facultate, peste tot. De ce ne infectati voit? Se pune saracia la usa guvernului daca o luna -doua majoritatea care acum umbla pe strazi ar sta in casa? Cei care merg la serviciu sa fie pe strada, in siguranta. Daca ne infectam si eventual murim in urmatoarele luni majoritatea, cine o sa mai plateasca taxe? Sunteti inconstienti? Nici cainii nu or sa va mai voteze !!! Sa ne votam calaii? Din cauza alegerilor, pe care nu vreti sa le amanati, ne IMBOLNAVITI, nerespectand nici Constitutia tarii ? Nu va votam !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nazismul e in floare pe blog, sunt cativa care latra impotriva evreilor tot timpul.

      Ștergere
    2. Si tu ce esti? Avocatul evreilor? Evreii au facut multe prostii pe pamant si isi vor culege roadele lor la Judecata de sfarsit de ciclu cosmic. Pamantul este doar o scoala. Ne învățăm lectiile sau nu ni le învățăm. Evoluam, stagnam sau involuam.
      Problema romanilor este ca s-au molipsit de boala evreilor. Se cred alesi, alearga dupa bani si se ceartă cu Dumnezeu.
      Eu sunt roman. Teoretic, ar trebui sa tin cu romanii si sa inchid ochii cand fac prostii. Dar nu fac asta. Nu tin cu romanii, pentru ca si-au luat nasul la purtare, sunt cumplit de trufasi si trufia este diavolism.
      Nu pot fi si cu Dumnezeu si cu dusmanii Lui Dumnezeu in acelasi timp. Asa ca nu ma fac avocatul nimanui. Si nu judec. Doar constat si privesc prapastia spre care se indreapta acest popor.

      Ștergere
  7. Dintr-un sustinator al pnl si usr am devenit cel mai mare dusman al lor. Sa nu-ti pese de oameni, sa urmaresti cum se infecteaza aproape toti si sa nu opresti pt o luna macar umblatul pe strazi, eu consider ca e o cr-ma. Sper sa ajungeti langa pntcd, caci urati romanii. Vreti sa carantinati orasele rosii doar cand va fi cate un mort in fiecare familie??????? Oamenii sunt needucati, nu respecta recomandarile, militienii sunt in birouri, tara e in haos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lupta cu covid a fost pierduta pana acum insa vin extraterestrii si ne salvează...

    RăspundețiȘtergere
  9. Deocamdata fuherul Hanti-Struli spune ca nu introduce noi restrictii, pentru ca-l intereseaza alegerile cu orice pret inclusiv cu soft clonat falsificat si legalizarea Dictaturi ,pe urma o sa vedem cite statui ale romanilor va mai demola prin Tara ca cele din fata Salii Unirii din Alba Iulia pe care le-a dat jos prin intermediul PNL-evreiesc-craciun

    RăspundețiȘtergere