miercuri, 14 octombrie 2020

SA AJUTAM PE CEI MAI NECAJITI DECAT NOI ! LUMINA FAPTELOR BUNE !

  Dragii mei,

Stiu,cu totii avem probleme financiare si altfel de necazuri.dar sa fim ferm convinsi ca ,undeva in lumea asta mare,sunt persoane mult mai necajite decat noi,care,nu au bani pentru o paine,pentru medicamente sau pentru lemne ca tot vine anotimpul rece.

M-au rugat aceste persoane cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet,ca sa le mai public mesajul trist,ca poate cineva îi va putea ajuta in necazul lor.

Si pentru a nu supara pe nimeni din cei care m-au rugat ca sa le fac cunoscut necazul lor, i-am unit pe toti in acest articol.Voi publica numele,necayul pe scurt, telefonul persoanei si Contul bancar.

Voi incepe cu dna Maria Handic care m-a rugat sa va spun ca nu are deloc lemne,iar acolo unde dna locuieste,deja este foarte frig.

Cont:

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iata nr de tel al dnei HANDIC: Telefon : 0725646379.

2.

Elena Floristean ,mamica bolnava de cancer si cu baiatul de 18 ani,care are nevoie de o operatie urgenta.Iata nr de tel al Elenei:

                              TEL.0787677895 !
Haideti sa fim uniti si s-o ajutam pe Elena cum putem si cu ce putem!Dumnezeu ne va rasplati fiecaruia după faptele noastre.
Cont in Lei la BCR :
RO36RNCB0240107732190001
Iar mai jos dragii mei,avem Contul in Euro pentru Elena Mihaela Floristean:
Cont in Euro BCR:

RO79RNCB0240107732190003.

3.Doinita Luca,mamica vaduva cu un copil,are nevoie de ajutor ca sa-si acopere o camera din chirpici de pamant,căci,se prabuseste.
Iata:
Iata dragii mei, Telefonul si Contul Doinitei.
Cine doreste sa o sune, îi va face un mare bine,atat ei cat si copilasului ei.
     Telefon :
                   
               0722993003.
               COD IBAN :
             RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621
          Raiffeisen Bank.

                          Doinita Luca !
Prieteni dragi,haideti sa ne deschidem inima si sufletul si sa dam dupa puterea noastra,cate o mana de ajutor acestr familii necajite.
Va multumesc din inima si din suflet,si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
4.

4000 DE EURO ,COSTA O VIATA ? DIDINA NE ROAGA CA S-O AJUTAM SA TRAIASCA ,PENTRU COPILASII SĂI !

                                                    Prieteni dragi,

Astazi 23 August 2020,mi-a scris Didina cateva randuri care m-au impresionat pana dincolo de lacrimi.
Didina are cancer,o boala nemiloasa si necrutatoare.A fost operata de mai multe ori,iar acum se afla de 3 luni intr-un spital privat din Bucuresti pentru un tratament cu chimioterapie,deoarece,in spitalele de Stat nu se fac internari,nici macar pentru bolnavii de cancer care fac chimioterapie,motivul fiind COVID 19,in timp ce bolnavii care au contribuit o viata la asigurarile de sanatate, mor cu zile acasa.Pe Didina o asteapta acasa 3 copilasi cu varste cuprinse intre 4 ani si 13 ani !
Pentru ca o noua interventie chirurgicala sa poata fi facuta,Didina mai are nevoie de inca o luna de chimioterapie,tratament care o costa in jur de 20.000 LEI sau in jur de 4000 de euro.Didina nu are acesti bani, iar intreruprea tratamentului cu chimioterapie presupune amânarea interventiei chirugicale la ficat si intestine,iar aceasta i-ar pune viata intr-un real pericol.
                             Aceasta este DIDINA ,mamica a 3 copilasi frumosi de 4,9 si 13 ani ,copilasi carora le este dor de mamica lor si ne roaga plangand ca s-o ajutam pe mamica lor sa traiasca si sa-i creasca mari!
                     Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi interior.
Didina m-a rugat ca sa mai public inca o data necazul ei, si astfel,poate gasim oameni cu suflet si cu Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului ,care s-o ajute financiar sa termine tratamentul cu chimioterapie,după care,sa se poata interveni chirurgical.
Didina are deja pe burtica 2 pungi (una ptr intestinul gros si o alta ptr intestinul subtire),despre care m-a rugat sa nu vorbesc.Dar avand in vedere urgenta prin care trece aceasta mamica tanara,m-am gandit ca sa evidentiez si acest aspect trist din viata Didinei.Daca Didina va aduna cei 20000 lei sau cei 4000 de euro,la interventia chirurgicala care va urma după chimioterapie,medicul chirurg îi va repara intestinul gros si intestinul subtire, si astfel,Didina nu va mai sta cu 2 pungi pe burtica,va fi si ea un om fara grija de a schimba pungile la circa o ora sau doua ore.

        Dragii mei, pentru un om cu putere financiara,nu este mare deloc aceasta suma de 20000 lei.Dar,va implor eu in numele Didinei si pentru cei 3 copilasi mici pe care îi are si o asteapta acasa,haideti sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe DIDINA ca sa stranga suma de 20000 lei sau de circa 4000 de euro.                                             
Contul Didinei, este cel afisat imai jos:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 



Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze Darul si pe cei dragi inimii si sufletului vostru.DARUL vostru pentru Didina sa vi-l intoarca inzecit,insutit,prin sanatate si bucurii divine.
                   Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.
                                        

Un comentariu: