joi, 29 octombrie 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !


VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.



                    .

Cu iubire,Maria.

25 de comentarii:

  1. Alertă meteo: lapoviţă, ninsori şi vânt puternic la munte. Se va depune strat de zăpadă.
    https://www.romaniatv.net/alerta-meteo-lapovita-ninsori-si-vant-puternic-la-munte-se-va-depune-strat-de-zapada_542573.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Coronavirus: A fost identificată o mutaţie a virusului SARS-CoV-2 care provine din Spania şi s-a extins în Europa
    https://www.romaniatv.net/coronavirus-a-fost-identificata-o-mutatie-a-virusului-sars-cov-2-care-provine-din-spania-si-s-a-extins-in-europa_542601.html

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 29 Octombrie 2020 la ora 05:03:14 (ora locală a României) s-a produs în GREECE un cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 10km

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria, de ce nu sunt lasati medicii sa vorbeasca, sa spuna ce iad este in spitale? Dulapul nostru in seara asta participa la o teleconferinta video cu ceilalti gogomani din UE. Discuta. Atata pot. Si urmaresc ca la tv cum mor oamenii din tarile lor. Dulapul a zis ca el va discuta despre libera circulatie. Alo, nu e nici un consilier acolo sa-i spuna ca Irlanda e in stare de urgenta, Franta intra vineri in stare de urgenta, Spania e in carantina, Anglia urmeaza, cateva landuri din Germania sunt in carantina. Deci unitatea in ce naiba consta? Unii sunt in stare de urgenta, izolati, reduc simtitor focarele, si RO vrea sa discute despre libera circulatie. Suntem retarzi? Unitate inseamna stare de urgenta PESTE TOT, nu tarile besmetice sa-i infecteze iar pe cei care stopeaza virusul. Cineva sa-i spuna ca a luat-o razna din cauza alegerilor pe care le va pierde cu brio pnl.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce sa vb. 20.07 medicii, ca se fabrica bolnavi de covid pe banda rulanta deoarece se primesc 1000 € de bucata ?

      Si Da, esti retard.

      Ștergere
    2. Medicii au voie sa isi dea cu părerea, sunt lăsați sa vorbească, insa sunt foarte lacomi după bani, sunt in aceeași clica de aceea tac.
      Ai idee ce salarii au?
      Nu sunt obositi ci se intrec sa faca gărzi fiindcă se plătește in această perioada foarte bine. Plus cât câștigă de la cei cărora le fac teste pe usa din dos. Hai ca te-am incuiat!
      Daca ai ști atunci ai tăcea filozofule!!!

      Ștergere
    3. 20.07 nu ti-e rusine sa spui „dulap” unui om care reprezinta atatia romani? Ce-i nesimtirea asta pe capul tau? Ura mocneste in tine, controleaza-ti vorbele ca nu esti pe maidan!

      Ștergere
    4. Il reprezinta ca dulap,adica prin statura,ca idei are putine si fixe,dar, oricum,nu conteaza,poporul asta si-a pierdut moralitatea. Cunosc un roman,nascut aici din parinti basarabeni( veniti de dincolo de Prut) si care spunea: sint mindru ca nu fac parte din neamul asta. Dadea exenple din vecinii lui,care erau in majoritate niste nenorociti( betivi,hoti,lenesi).
      Asa o fi si dulapul,mindru!

      Ștergere
    5. 10.43 de unde stii tu asta? Nu ti-e rusine sa spui minciuni? Vezi sa nu ajungi pe mana lor!

      Ștergere
    6. 11.23 vrei sa spui ca esti un incuiat! Nu cred ca vrei sa fiiacum in pielea medicilor care trateaza de covid, cu toti banii din lume.

      Ștergere
  5. Elvetia de azi a intrat in stare de razboi. Batranii nu mai sunt primiti la ATI. Eutanasiere. Dar romanii sunt autisti. Ei incep campania electorala. Cu prohodul. Bles---ti sa fiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:22 ce suflet negru ai de afirmi ca Elvetia isi eutanasiaza bătrânii și ii faci pe romani autisti că în loc să facă la fel ,ei se pregatesc pt.alegeri ? Ar trebuii să-ți fie scârbă de tine dar ești pe placul dnei Maria!

      Ștergere
    2. 20.22 inchide-te tu in casa si lasa tara sa-si urmeze cursul! Alegerile sunt foarte necesare pentru ca tara trebuie guvernata iar masurile de protectie nu pot fi luate fara legi. Parlamentul nu mai poate vota legi daca ii expira mandatul! CE NU INTELEGI??? Sa-ti fie rusine pentru modul de exprimare! Prededintele nu e „dulap”! Va rog, publicati!

      Ștergere
    3. S-au luat masuri de "protectie", vrei mai multe? Numai de foame nu vom fi protejati!

      Ștergere
    4. 01.26 a fost platit si somaj tehnic celor care au stat acasa, cum am fost si eu. Asa ca nu mai jeli degeaba ca n-o sa mori de foame.

      Ștergere
    5. Se pare ca ti-a placut in somaj

      Ștergere
  6. psd ARE MAJORITATEA IN PARLAMENT. Nu inteleg de ce psd nu voteaza amanarea alegerilor. Dnu Ciolacu, ce asteptati? Veti scadea la alegeri. Doar pt gargara, nu va mai voteaza lumea. Vrem FAPTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce disperat ești anonim 21:00 !😂 Nu-ți pasă nici un pic de români, îți pasa ca psd-ul să poată fura în continuare ! Nici celelalte partide nu sunt cum ar fi bine să fie dar psd-ul a făcut prăpăd!!! Au preluat o țară FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI AU DEVALIZAT O ,AU TRANSFORMAT O ÎNTR-O ȚARĂ DATOARE VÂNDUTĂ, datorii pe care le platim noi, copii nostrii și nepoții noștrii.

      Ștergere
    2. Nu are majoritate in comisia din parlament care trimite legea in plen pentru a fi votata! Daca intram in campanie (Noiembrie), nu va mai putea fi modificata data alegerilor.
      Este grea legislatia pentru unii...

      Ștergere
    3. 09.16 Nu e de vina doar PSD,nu mai faceti politica ieftina aici. Daca va intereseaza politica,un model de guvernare eficienta,insa de pe alta planeta,este prezentat in Cartea Urantia,o carte daruita de spirite oamenilor,cu permisiune de la Dumnezeu. Cautati pe net

      Ștergere
    4. 01.23 ne-ai zapacit cu cartea ta.

      Ștergere
    5. Ai citit ceva,ca sa fii zapacit? Asa te-o fi zapacit si Maria,ce mai cauti pe aici?

      Ștergere
  7. https://www.facebook.com/brustureanu.lavinia/videos/2021454204658687

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru necredinta nu vad si nu-i interesează nimic de cât PUTEREA.
    Aveti răbdare toate la timpul lor.
    Nu va îngădui Dumnezeu și Maica Domnului la infinit.
    Dacă observați toate se intampla in Europa mai mult,oare de ce?
    Pentru a o distruge păcat ca nu sunt uniți.cu adevărat
    Ar trebui să fie uniți toți dar de unde,se asupresc si se trădează si nu au treaba cu poporul lor,nu au nici o treaba.
    Credeti ca daca isi fac bun care si tot felul de adăposturi,scapa?
    Nu fratilor le va darama Dumnezeu pe acelea întâi ca sunt facute pe SUFERINTA oamenilor,pe munca oamenilor,vor pica precum ciupercile.
    Dacă l-ar avea pe Dumnezeu și Maica Domnului nu ar face ce se întâmplă acum.
    Toti vor un loc călduț si bine plătit si atat in rest Dumnezeu cu mila.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere