duminică, 18 octombrie 2020

ULTIMUL EPISOD AL CORONAVIRUSLUI ?ULTIMUL VAL ?

                Noapte de 17 -18 Octombrie 2020,ora 0,15 !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

                  "Asta trebuie sa facem ! Trebuie sa ne facem bine si sa testam ultimul episod din val!"

Dragii mei,iata si vesti bune in ceea ce priveste Coronavirusul.Intotdeauna am sustinut ca acest virus exista,ca trebuie sa avem mare grija si sa ne echipam corespunzator in locurile aglomerate si nu numai.Igiena personala,este prioritara acum cand pandemia nu vrea sa plece.

Dar ,asa cum scriam in alte articole,si nu de la mine scriam ci de la Duhul Cel Prea Sfant,va veni si ziua in care vom putea rasufla usurati si nu vom mai auzi de COVID 19 generatii intregi.

Aveti grija de cei dragi, prieteni.

Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,sa ne fie statornica si fierbinte.

                             Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. in IRAN este al treilea val si cel mai distructiv-au murit in 24 ore peste270 oameni

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana in decembrie va tine acest val de virus.pana la urnele din 6 dec va fi oprit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria, aveti dreptate in tot ceea ce scrieti pe blog. Insa oamenii in majoritate, nu constientizeaza ce li se poate intampla daca se infecteaza. In autobuze, daca 50℅ poarta masca si pe nas. Iti raspund ca nu pot respira daca o tin pe nas sau te injura. Asta e oglinda mediei care in 30ani a bagat in capul oamenilor doar lucrurile negative copiate de afara. Preventie, educatie sanitara, igiena, nu au facut nici medicii, nimeni. Si acum ne imbolnavim ca mustele. Un glob intreg doar asista la ce se intampla. Le pasa doar de bani inca, de "economie", dar nu se intreaba cine va mai munci daca dupa infectare (9 din 10 vindecati raman cu sechele, adica cu boli cronice de inima, de plamani, de ficat, neurologice (aproape legume), psihice) poate vom muri toti dupa 9, 15, 20 luni. Raman cheaguri de sange in artere si vene care pot da accidente vasculare sau infarct oricand. Va spun ce am auzit de la un angajat al salvarii: sunt pacienti care atunci cand tusesc scuipa bucati din plaman. Virusul ataca prima data plamanii fff agresiv, apoi se intinde la toate organele, inclusiv creier si da infectii peste tot. Daca va pasa de sanatatea si viata voastra stati in casa !!!!!!!!! Va iubim dna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stam în casă și murim de foame, nu? Oare chiar nu gândiți?Trebuie să ne trăim viața, cu bune, cu rele, oricum suntem datori cu o moarte și suntem în mâna lui Dzeu și numai în El tb să ne incredem. Frica vine de la diavol, dacă a pus stăpânire pe om, nu mai poate gândi logic,își pierde echilibrul în orice! Nu putem sta sub un glob de sticlă, o viață întreagă! Mai bine, faceți prevenție, crescandu-va imunitatea cu vit D, Zinc și vit C,Echinaceea. Nu vă mai uitați la știrile cu care ne otrăvesc zilnic cu nr crescut din pix. Virusul există dar nu e atât de apocaliptic precum spun ei, promovează frica, panica iar astea scad imunitatea! Există un ulei din 12 plante, pe care eu îl folosesc preventiv dar au fost tratate și pers cu Covid. Intrati pe www.elleoils.com și veți găsi informații despre acest ulei.Va las și un link atașat aici, unde e interviul cu producătorii acestui produs. Sper să vă fie de folos aceste informații. Doamne ajută! https://youtu.be/cutWfEfssbY

      Ștergere
    2. Anonim 00.46, trăiți cum vreți dar nu dați sfaturi la alții pentru că s-ar putea să greșiti. Cu o lună înainte să înceapă toată această nebunie am primit în vis un sfat:" Protejati-vă?" Nu am știut ce înseamnă și în ziua aceea nu am ieșit din casă de fricä să nu-mi se întâmple vreun accident. Când a început să se discute despre criza Covid 19 în lume, mi-am adus aminte de sfatul primit în vis. Deci, Dumnezeu ne ajută dar și noi suntem datori să facem ceva și să ne ferim de contaminare, cât stă în puterile noastre. Multa sănătate va doresc!

      Ștergere
    3. Chiar si pe vremea molimelor erau scoase raclele cu sfintii pe strazi si credinciosii veneau si se insanatoseau sau se rugau pentru binele poporului.
      Viata mergea mai departe si atunci si NU s-a imbolnavit nimeni daca s-a atins de racla sfanta!!!!!!!

      Ștergere
    4. Mai ales atunci,in Evul mediu.

      Ștergere
  4. Citesc acum o stire de la o agentie de stiri: in Sua intr-o familie au murit 8 persoane. Nu e de gluma: nu iesiti pe strada decat daca e urgenta. Nimeni nu va poate salva decat voi insiva. In spitale e jale mare. Stati acasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred asta,raspindesti povesti

      Ștergere
    2. 21.30 daca nu crezi realitatea de sub ochii tai inseamna ca esti retardat. In jurul tau mor oameni si tu tot nu crezi! Tu esti din neamul Tomei necredinciosul?

      Ștergere
    3. Ba da, este de adevărat. Am văzut și eu la CNN.

      Ștergere
    4. 21.30 in jurul meu au fost multi bolnavi si nu a murit nimeni,i...dutele!

      Ștergere
  5. Nu vor mai fi generatii,aceasta generatie e ultima cand va reveni Domnul Iisus Hristos cu ostile ceresti sa judece viii si mortii si sa trimita pe fiecare vesnic in Rai sau iad dupa faptele fiecaruia dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea cred ca sunt vesti bune, pfizer deja produce pe banda rulanta vaccinul corona. Oricum dupa cum spun ei masca si distantarea vor ramane.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Ajuta doamna Maria sa fie bine sa scăpăm de acest covid.
    Multă sănătate și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un cutremur neobişnuit a avut loc, duminică dimineaţă, în Muntenia, Ialomiţa. Seismul a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter.

    Potrivit INFP, cutremurul s-a produs duminică, la ora 11:08:10, în Muntenia, Ialomița. Seismul a avut o magnitudine de 3.0 şi a avut loc la adâncimea de 15km-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de curând se va depasi pragul de 6000 de morți, iar la inceputul lunii decembrie 7000, astfel vad ca la inceputul anului anului viitor se va depasi cifra de 8000. Deci pana la primăvara vad ca pandemia nu va incetinii, nu va tine cont de alegerile din decembrie, poate de cele de la anul...

    RăspundețiȘtergere
  10. Vom auzi de alti covrigi, nu am nici o grija

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.09 ai grija, cine ia virusul in deradere o va pati rau de tot!

      Ștergere
    2. Magdalena vezi sa nu ti se prinda „covrigul” de gat! Au mai ras si altii si acum sunt la 2 metri sub pamant. Prostia si ignorata costa scump!

      Ștergere
  11. De data asta, tare as vrea sa cred ceea ce scrii! Deja au murit prea multi oameni, au fost distruse prea multe familii! Ani la rand, cand vedeam in jurul meu atata nedreptate, hotie, minciuna, ma intrebam retoric "oare cat ne mai suporta Dumnezeu"?! Se pare ca acum platim pretul pentru greselile noastre, ale tuturor, si sper sa ne fi invatat lectia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au mai murit f. multi oameni si din cauza altor boli.
      Pana acum nu se faceau publice numarul nou-nascutilor si numarul celor decedati.

      Ștergere
  12. Multumesc de sprijin! Singura nu pot aduce schimbarea. Nu ma lasa sa postez impotriva celui care minte ca daca testezi, ai cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un consiloer declara ca se incearca evitarea carantinarii Bucurestiului. Dar evitarea imbolnavirilor nu se incearca? Nu va pasa de sanatatea si viata noastra? Cu cine o sa mai faceti bugetul tarii daca toti vom ajunge legume cu probleme neurologice si bolnavi cronici? Va pasa de PIB, de taxe, de patronii de restaurante si hoteluri dar nu dati 2 bani pe cei care intradevar muncesc! Ajungeti ca pntcd, cri----lor.Ne puneti sanatatea si viata in pericol (art Cod penal)

    RăspundețiȘtergere
  14. Fiți binecuvîntata de Maica Domnului toată viața Dna. Maria

    RăspundețiȘtergere
  15. Da v0m minca produs european,covrigi de Buzau de la doamna Masinca,si 'gogosi' cit cuprinde de la Hanti-Struli Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Dna Maria inca o data ati avut dreptate si se adeverește, pandemia a fost in ultimul val. Pandemia deja de astăzi este in scadere, doar 2466 cazuri in ultimele 24 de ore-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. https://youtu.be/6_ssm7C2h2g este un link către astrologul Cristina Demetrescu la emisiune "Voi cu Voicu" in care spune că al 3-lea val scade in intensitate pe 20 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai, nu asta a spus ci ca pe 20 decembrie se termina cu cuadratura malefica de planete, se incheie un ciclu.Anul 2020 este un an al stagnarii. Progresul incepe dupa 20 dec.iar vindecarea va incepe in mai-iunie anul viitor si de abia in 2022 se va sfarsi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Oho! sunt buni covrigii de Buzău
    La zile de post dimineata cu ceai.🤣🤣

    RăspundețiȘtergere