vineri, 9 octombrie 2020

AU TRECUT 20 DE ZILE,DE CAND NU MAI ESTI INTRE NOI ! ZBOR LIN SPRE CERURI,IUBITUL MEU SOŢ SI PRIETEN AL SUFLETULUI MEU !

 

În 10 Octombrie 2020, ora 8,30 dimineata ,la BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL DE MIR din Tecuci, va avea loc SFANTA SLUJBA A PARASTASULUI de 9 si 20 de zile ,după care,vom merge la mormant!
DUMNEZEU sa te ierte sotul meu drag si iubit, si sa te odihneasca in randul dreptilor Săi !

Vei fi vesnic in inima ,si-n sufletul nostru!

           

.
 
AVOCAT -Mihail Ghiorghiu - Tecuci !
DUMNEZEU sa te odihneasca in pace,iubitul si sotul meu drag !

Maica Domnului sa-ti ocroteasca sufletelul sub Aripile Sale !

Te vom iubi vesnic !

Dragii mei,

Va intrebati si pe buna dreptate dragii mei,daca mi s-a aratat moartea sotului meu.

Da,ieri noapte il vedeam in patul de Spital,era strans gramajoara,cu pieptul dezgolit si pe partea dreapta culcat.Era palid,nu misca,dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru,in noaptea trecuta.

Asa a fost VOIA LUI DUMNEZEU !!!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „Dă-mi Crucea Ta, lisuse Bun, S-o duc cu-a Τα putere, Nu mă lăsa să cad în drum, Dă-mi pace, mângaiere Căci numai Tu le știi toate, Tu știi ce-mi este de folos, Ridică-mă genunchi şi-n coate, Nu mă lăsa să zac pe jos!”

Ai plecat Iubirea vietii mele,si nu am apucat sa ne luam ramas bun!!! Te-am iubit si te voi iubi vesnic !

       .
   


Astazi 19 Septembrie in zori ,a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu sot si tata a doi copii ,Avocat Mihail Ghiorghiu !

Scumpul si dragul meu sot,abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura!
Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata ! Te-am iubit si te iubesc ca in prima zi de cand ne-am cunoscut!
Iti multumesc iubitul meu drag,sotul meu scump,prietenul meu de suflet,tatal la copiii nostri,iti multumesc din inima din suflet
pentru IUBIREA infinita pe care mi-ai daruit-o,pentru fericirea pe care am trait-o impreuna.
Îi multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca mi te-a lasat 33 de ani in care ,am impartit si bucurii si tristeti. Ti-ai dorit ca sa ma ai timp sa realizezi multe lucruri,dar nu ai mai apucat.
Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie facusem planuri ca sa sarbatorim ziua mea de nastere,dar ai plecat prea devreme suflet drag si iubit!
M-ai lasat singura pe drumul vietii plini de spini si palamizi.
Tu ai fost si esti singura mea iubire,a vietii mele.
Zbori lin spre Ceruri iubirea vietii mele!Ne vom intalni in Ceruri,atunci cand Dumnezeu va hotarâ! 
Dragul meu si iubitul meu sot si prieten te-am iubit si te iubesc ca in prima zi cand ne-am cunoscut!
Cand ai plecat,nu am apucat macar sa-ti dau o imbratisare! Te-am rugat ca sa te intorci acasa sanatos,iar tu m-ai privit trist,ti-ai sters o lacrima si nu mi-ai raspuns! Viata mea de acum incolo,va fi numai in Rugaciune pentru sufletelul tau bun si iubitor,numai râuri de lacrimi si de dor ! 
DUMNEZEU sa te ierte si sa te odihneasca in pace,jumatatea sufletului meu,iubirea vietii mele! 
Iti multumesc pentru toata iubirea pe care mi-ai daruit-o,iti multumesc pentru cei doi copii frumosi ai nostri ,pe care mi i-ai daruit si carora,deja le este dor de tine si curg rauri de lacrimi pe obrajii lor.Cu cine se mai joaca nepotica noastra? Tu erai "fratiorul "ei, Bunelul ei.Ce o sa-i spun cand o sa vada ca nu mai vii acasa?Ne doare tare plecarea ta iubitul meu sot!
P.S.
Sotul meu a facut Stop Cardio respirator si mi s-a spus ca avea cancer la plamani si la ficat,desi ,niciodata nu a fumat si nu s-a plans.Dar,a fost trecut la COVID 19 de Spitalul Oblu din Iasi,sectia Covid 19,neurochirurgie in conditiile in care,nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA mare,puls accelerat si o bronsita cronica,dar si un Diabet usor,fara insulina. Iar pentru mine este extrem de dureros.Nici macar nu pot sa mi-l ingrop crestineste!
Dragii mei, doresc ca sa va asigur ca, dupa inmormantare voi fi din nou prezenta 24 din 24,pentru a scrie al Lui Dumnezeu Cuvant si al Maicii Lui Dumnezeu, pentru voi toti cei care iubiti BISERICA LUI HRISTOS ,pentru voi cei care, iubiti pe IISUS HRISTOS,pe SFANTA TREIME ,pe MAICA DOMNULUI cu toti Sfintii din CERURI!
Nu voi lasa nimic si pe nimeni, ca sa ma doboare si sa renunt la a-I sluji Lui Hristos si Maicii Lui Dumnezeu!Mai mult(daca se poate spune asa) IL IUBESC acum pe DOMNUL si pe MAICA LUI DUMNEZEU si SFINTII SĂI!
                          Cu iubire si cu pretuire,
                              Maria Ghiorghiu!


13 comentarii:

  1. Dumnezeu să-l odihnească doamna Maria.
    Iar pe dv.sa va întărească stiu este greu.
    Cu mare drag si inca o data Dumnezeu săi odihnească pe toți și pe noi in pocainta ne primește.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunul Dumnezeu in atotstiinta Sa sa va mangaie, sa va dea tarie si incredintare in purtarea Sa de grija atotcuprinzatoare, stiind ca pe acest pamant suntem vremelnici si ca orice lucrare in numele Domnului cu dragoste si jertfelnicie nu ramane fara ecou si fara rasplata in vesnicie! Odihna lina sotului d-voastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Durerile de acest fel, greu pot fi alinate. Dar suferinta lui a fost ca o ultima curatare de pacatele acestei vieti, ca o spalare pentru a intra in haine albe pe poarta cerului. Sane bucuram pentru el si sa speram pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.digi24.ro/video/un-asteroid-de-dimensiuni-mari-va-trece-foarte-aproape-de-pamant-1381229
    ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam de asteroidul din 2026. De ce nimeni nu confirma?
      Oculta mondiala ascunde asa de bine acest fapt?

      Ștergere
  5. Il pomenim pe sotul Dumneavoastra, Mihail, cat de des putem. E numit si la candela mereu aprinsa din casa noastra. Dumnezeul sa-l ierte si sa-i aseze sufletul in randul dreptilor. Si pe Dumneavoastra, Doamna Maria, pe copii si nepotica, sa va daruiasca cu sanatate si putere multa. Suntem alaturi de Dumneavoastra asa cum si Dumbeavoastra sunteti mereu alaturi de noi. Va iubim si va imbratisam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri 3500 imbolnaviti de coronavirus.
    PNL Evreiesc in frunte cu Cretinul,pardon am vrut sa scriu crestinul reformat progresist Iohannis a oprit scoaterea moastelor de la Iasi de Sfinta Paraschieva dar a inghesuit peste 8 milioane de romani la urne intr-o singura zi,cind o putea face in 2-3 Zile.
    Doar interesul lor ii preocupa si boicotarea crestinismului ca Iohannis la Referendumul pentru familia crestina ca si a celor batrini carora le-a furat din pensiile mici conform Curtii Constitutionale,pentru a majora pe cele speciale ale 'Castei Evreiesti si a cumpara primari si parlamentari cu 50 000 euro fiecare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa, cred cu tărie ca a plecat într-o lume mai buna! Multa sănătate și putere sa treceți cu bine peste toate greutățile vieții, D-na Maria!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc ca v-ati facut pomana cu anti-paraziticul respectiv! Ieri la pranz am inceput, azi dimineata am gasit primul specimen in scaun.
    Era si de asteptat! La noi gunoiul se pastreaza cu sfintenie noaptea in casa. Daca e aruncat afara, trebuie pusa punga noua si cum sa pui punga noua pana nu e plina cea veche? E risipa!
    In concluzie, cu un pic de incapatanare, bani nu se arunca pe fereastra si gunoiul unde sa stea si el daca nu in casa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Du.nezeu sa-l odihnească în pace! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu sa va dea multa putere si sanatate pt ca este greu pierdere a jumatatii dvs si a oricarui persoana care ii pleaca jumatatea mai ales cind in familie sa traieste in pace intelegere si iubire dar cred ca in viata fiecaruia ori cit de bine ar trai la despartire sint si multe regrete pt ca " poate se putea si mai bine" dar se stie ca perfectiune nu se poate este in viata nimanui, va doresc multa sanatate si sa fim.tari pt ca nimeni nu poate trai vesnic .dar se pute ca sa stea mai multi ani aici cu noi. Dar voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria va doresc multa sanatate si putere sa puteti merge inainte pt misiunea pe care o aveti si pt noi toti .Dar va mai rog sa ne spuneti nu lati va i vazut pe domnul Mihai dupa ce a plecat pt ca dvs puteti vedea mai mul ca noi. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere