joi, 15 octombrie 2020

POPULATIA LUMII S-A REDUS CU 50 % !

                                          15 Octombrie 2020,ora 22,09 !


                                   Dragii mei,


În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

                "Populatia lumii s-a redus la....!

Clipa in care,vad un barbat care intra bucuros pe o usa,iar pe mana sa stanga avea o cifra rosie.Aceasta era :

                 50% !

Si aud din nou:

                Populatia lumii s-a redus la 50%!"

Prieteni dragi,din nefericire,aici se vrea ca sa se ajunga .Miliardarii lumii nu maim incap de oamenii in varsta,de bolnavi, de oamenii saraci.

Vor sa puna capat acestor categorii sociale,asa precum,ar sterge cu buretele o tabla.

Cum vor face aceasta?

Scoţand din laboratoarele lor secrete,tot felul de virusi si de boli despre care s-a crezut ca au disparut pentru totdeauna.Nu e nevoie de un razboi cu bombe si rachete.Ci vor elibera in atmosfera tot felul de virusuri care vor omorâ miliarde de oameni.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu ingaduie o astfel de nenorocire si sa-i opreasca pe cei care vor raul aproapelui său.

Sa-l imploram pe Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi,ca sa vina cat mai repede in Noul Său Ierusalim ,in Romania Adevarului Duhului Sfant!

                                     Cu dragoste,Maria.

52 de comentarii:

  1. Cine-i mai controlează pe cei mai mari ai lumii?? Fac ce vor iar din această pricină mor oameni nevinovati, fie ei săraci, bolnavi cronic sau abandonati !! Nu au găsit ei leac pt Hiv ,Leucemie, Cancer si au vaccin pt Covid !! Pe cine cred ei ca mint sau cât?? Sănătate multă tuturor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi!
      Extraterestrii ne-au tradat!
      Au plecat fara sa ne ajute! Fara sa ne dea leacurile pentru aceste boli! Se vede ca nu ne vor binele si nu sunt creștini, sunt unealta diavolului!?!?

      Ștergere
  2. Ce bn ar fi fost daca Dumnezeu i-ar sterge dp fata pământului pe acesti masoni nenorociti. Si am trai si noi in liniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi fost daca nu ati fi fost oi manipulate si ati fi trecut la treaba. Dumnezeu nu este internetul...Internetul este controlat tot de ei. E somniferul care va determina sa va credeti mari luptatori si curajosi, iar voi nu ati avut curaj sa iesiti si sa manifestati nici impotriva rapirii fetelor pentru prostitutie.
      Diavolul are putere pentru ca voi il investiti cu putere. Prin vot si lipsă de manifestare a Lui Dumnezeu pe pamant.
      De cate ori ati văzut pe strada un pui minuscul de pisica si ati intors capul prefacandu-va ca sunteti orbi? Fiind de fapt orbi la suferinta altor copii decat ai vostri si ai altor copii, ai altor animale. Omul este tinut in stadiu de animal de catre masoni. Daca au bani si distractie, oamenii adorm. Si orbesc. Apoi, plang ca Dumnezeu nu-i rade de pe pamant pe masoni. Sunt stapanii vostri. Stapani de sclavi si asta este pentru ca sunteti lasi, tradatori, alegeti corupti si alte metehne romanesti. Pe care le vede si Dumnezeu pentru ca El nu e orb.
      Stiti bine ca daca ati Iubi, Iubire ati primi. Dar nu iubiti. Urați. De cand va studiez pe internet, nu ati avut alta grija decat ca vin refugiatii peste voi. Si saraciti, va iau pamanturile si distrug crestinismul. Sau sa va ingrijorati ca vine cutremurul si muriti, ori sa va certati pe cine are dreptate intre Iohannis si PSD-isti. Niciunii nu sunt cu Dumnezeu. Sunt cu buzunarele lor si contrurile lor bancare.
      Saraci sunteti deja si nimic din Romania nu va apartine. Pamanturile nu vi le munciti, iar refugiatii sunt oameni ca si voi, scosi de razboiul ocultei din casele lor.
      Iar daca sunteti crestini pana in adancul inimii, de ce va temeti de cei de alte religii?
      Nu va pot determina sa Il tradati pe Hristos.
      Pentru ca deja L-ati tradat din lasitate.

      Ștergere
    2. Da-mi-l mie puiul de pisica? Il vreau eu.

      Ștergere
    3. Am eu pisoi,daca vrei!

      Ștergere
    4. Ziceam ca ne putem intalni la Newberry Library. Miercuri si Sambata am drum prin zona.

      Ștergere
    5. Altcineva de asemeni are o pisicuta de dat; de o vrea cineva este numar de contact in mesaj:

      https://www.facebook.com/photo?fbid=2522023041429386&set=a.1760235850941446

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Xp_nffBhqKs Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!Si legat de articol,pot reduce si chiar controla-monitoriza populatiaa si cu vaccinul anti corona,pe langa calamitati si metodele cu virusi pe care le-ati mentionat pt uciderea oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu numai bolile ci si dezechilibrele climatice vor genera mari inundatii ale cimpiilor joase cele mai fertile prin topirea ghetarilor la pierderi de vieti si un nou echilibru planetar inclusiv al populatiei prin criza alimenelor.
    Mai nou tarile fac rezerve MARI de cereale a caror pret creste,deci si costul vietii ca si al terenurilor,deci nu mai vindeti pamintul strainilor-craciun de cereale a caror pret creste deci si costul vietii
    Iar mi-au umblat ticalosii in calculator.




    RăspundețiȘtergere
  5. Să înceapă cu ei,miliardarii lumii, care sunt ei înșiși la o vârstă înaintată, să ne dea un exemplu și să-și pună unghia-n gât. Să se eutanasieze, așa ar scăpa lumea de acești bătrâni scelerați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se cred vesnici? Cred ca vor mosteni pamantul? Pentru ce fac atata rau intregii lumi????? Vor ajunge sa arda in focurile vesnice ale gheenei!

      Ștergere
  6. Criza alimentara va creste si face foarte rentabila Falsificarea Alimentelor ca de exemplu;Piinea cu creta,Ulei de masline facut doar din falsificarea celui de floarea soarelui colorat care e de 10 ori mai ieftin ,dca si pinea cu creta obtureaza vasele de singe blocind alimentarea celulelor si Moartea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine face asa ceva NU va avea parte de acei bani manjiti, castigati din asa ceva!

      Ștergere
    2. Cine face asa ceva NU va avea parte de acei bani manjiti, castigati printr-o asemenea metoda criminala!

      Ștergere
  7. Iohannis a primit premiul' OTTO Cel Mare'.
    Ii placeee ca lui.... Ceausescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Înseamnă că pierde Trump 😥

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca e asa,de ce ne mai obliga sa purtam masca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa mai omoare prin dioxid de carbon sau prin alte probleme de sanatate alte milioane de oameni din intreaga lume!

      Ștergere
  10. Recent am visat-o pe nașa mea, a murit saraca cu mulți ani în urma. Urma sa i duc flori de 8 Martie dar am ajuns sa le pun pe mormânt :( Și parca stăteam toți la masa și și a făcut apariția dar o veneam sus : tanara, frumos îmbrăcată cu parul lung și coafat ...fata luminata cu chipul ei radia. Dansa și se bucura cu mulți oameni lângă . Mama zicea: dar nu a murit ? Tata: nuuu a venit sa ne arate ca existe viata după moarte. E bine sa i visam? Am nevoie de ceva sau doar vin sa ne viziteze offfff :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au nevoie să-i dați de pomana, dacă se servea de pe masa cu ceva și chiar dacă nu! Spun asta pt.ca și eu am visat o mătușa draga mie, care a venit tot asa când noi-familia stăteam la masa în curte(masa plina cu de toate) ea a venit repede, în graba a luat din toate și a fugit repede pe poarta. Eu am strigat-o și ii tot spuneam :stai cu noi, stai cu noi....dar a plecat, în graba, cum a și venit de altfel!

      Ștergere
    2. Nu aveam mancare pe masa doar stăteam la povesti când și a făcut apariția . Pentru mine a fost ciudat sa o văd tanara va dați seama ca nu știu cum arata pe atunci . Cred ca aveți dreptate cu pomana toată dimineata am scăpat lucruri din mana .

      Ștergere
    3. De cele mai multe ori, sau mereu, nu știu sigur, asa ii visam pe cei plecați la Dumnezeu, tineri! Asa am visat-o eu pe mama mea!

      Ștergere
    4. Cand visez dintre cei morti din familia mea ca rad si danseaza stiu ca in max 1an cineva se va duce. Nu vreau sa va aperii, poate ca la dvs are alta insemnatate. Dati de pomana ca nu are ce sa dauneze

      Ștergere
  11. Sa nu uitam de asteroidul din 2026...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de unde ai informatii despre asta?sau aberezi si tu?

      Ștergere
    2. Daca teoria ca purtam masca din cauza asteroidului este adevarata, purtam masca acum ca nu se stie cind pica.

      Ștergere
    3. De ceva timp tot spuneți că în 2026 cade un asteroid. De unde știți data? Vi s-au descoperit in vis sau ați citit pe undeva pe net? V-am pus întrebarea ptr. chiar mă interesează și nu intetionez să vă ironizez. Mulțumesc anticipat.

      Ștergere
  12. După ce pica asteroidul in 2026 va fi intuneric total 1000 de km la nord si 1000 km la sud de cercul meridian , pe toată circumferința pământului. Cu cat distanta este mai mare de această zona, intunericul se disipeaza.
    Urmează apoi o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde știi,ai văzut filmul sau ai citit cartea?😆

      Ștergere
  13. Rugați-vă sa fie PACE in lume. Rugați-vă sa nu cada asteroidul in 2026 la granita Turciei cu Iranul Irakul si Siria. Sa mulțumim tuturor guvernelor din lume pentru ca ne pregătește și ne obișnuiește cu ce va fi in urmatorii ani. Sa ne obișnuim cu purtatul măștii fiindcă intre 2026 și 2042 o vom folosii de nevoie.
    Dumnezeu sa ne lumineze mintea la toti!___

    RăspundețiȘtergere
  14. Scrie in Pedalionul Bisericii ca omenirea va pieri de otravă
    Am citit de copil si nu am uitat.
    O zi binecuvântată tuturor.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti tu sigura de ce spui? Padalionul ortodox este un fel de Cod Penal pentru preoti si credinciosi si in el sunt scrise canoanele care sunt date acestora pentru pacatele savarsite.

      Ștergere
    2. Mai degraba cod civil

      Ștergere
  15. In anii urmatori vor aparea/reaparea diverse boli care vor afecta populatia ajungandu-se chiar la multi morti.
    -fost ofiter SRI-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si lumea nu va mai crede si nu se vor mai lua masuri

      Ștergere
  16. Unii zic că vine asteroidul în 2026 și trebuie să ne slăbim sistemul imunitar de pe acum,să luăm oxigen cu porția.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa nu uitam ca daca coreenii vor reusi sa faca rachete care sa loveasca si coasta estica a SUA atunci vor putea bombarda toata zona locuita a Globului, inclusiv Europa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu si Necuratul au mai multe nume pe care le stiti si voi care va vor amagii cu tot felul de promisiuni desarte,dar nu uitati ca este cineva mult mai puternic ca ei care are puterea infinta precum "bunicii vostrii" care stiu totul despre viata si vau dat inteleptciunea cuvenita, nu sint eu autostiutor sa le stiu pe toate,pt ca totul are un inceput si un sfirsit.Totul depinde de Voi daca vreti sa aveti o viata civilizata Tot ce trebuie o Schimbare Totala pt a avea o lume Noua si fara manipularii mincinoase care poate distruge orice suflet.Adevarul va iesii la suprafata chiar daca va place sau Nu intro buna zi chiar daca stiti sau Nu.Sint costient de de actiunile mele chiar daca acest comentariu va fi sters sau Nu.Nu voi da mai multe amanunte pt ca se stiu aceste lucruri pe net sau in media online chiar de la oameni de stiinta si numai.Singurul Truc pt a va salva este Promisiunea pe care o faceti dar ceea ce nu stiti voi se hranesc cu suferinta si slabiciunile sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hanti -Struli Iohannis spunea despre Stefan Cel Mare ca a r fi fost incorect ca a ocupat in Transilvania Ciceul si Cetatea de Balta de pe Tirnave,dupa mintea lui de Alogen care vrea distrugerea patriotismului National si a Traditiilor Romanesti pe care le saboteaza el dezmembrind statuile Marilor Romani din fata Salii Unirii din Alba Iulia si celei a lui Avram Iancu din Sibiu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Joia neagra in Europa peste 7 milioane de infectati

    RăspundețiȘtergere
  21. Un nou ierarh infectat?!?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Iisus spune ,,fie voua dupa credinta voastra..”

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi pare rau sa te contrazic 16,28 dar esti departe
    Pedalionul Bisericii este scris in chirilica are coperțile din lemn si 5kg.
    Am avut ocazia să-l citesc si crede-mă că ce spune in el se intampla azi.

    RăspundețiȘtergere
  24. ANONIM 5-vazatorul in DUH si duhovnicul meu spunea asa acum 25-27 ani----sa stiti ca necazurile pe lume vor fi mari-dupa dezmembrarea UE bancile vor strange toti banii si vor da drumul la moneda unica pe tot globul -asa vor avea control folosind tehnologii noi de amprentare- daca nu va supuneti lor va vor obliga sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  25. tot ANONIM 5 spunea duhovnicul -RUGATIVA ZILNIC SA NU TRECETI PRIN FOAMETE care ii impinge pe unii sa intre fortat in case-sa nu va opuneti ca sa nu fiti ucisi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine o sa moara de foame,cei ce intra in case sau cei jefuiti?

      Ștergere
  26. 18 oct 21:35-se spune ca in foamete cei care au si o coaja de paine vor fi jefuiti-ironia nu-si are rostul sunt multi care au trecut prin foametea din 1946-1947 e greu de suportat

    RăspundețiȘtergere
  27. 18 oct 21:36-esti depasit de vreme- o sa vezi cu ochii dezastrul si poate nici atunci nu vei crede

    RăspundețiȘtergere