luni, 5 octombrie 2020

GATA! VINE !

                                          4 Octombrie 2020,ora 5,17 !


                                     Dragii mei,


În aceasta dimineata,aud un glas care spune doar atat:

                "Gata! Vine!"

Clipa in care , vad inspre Sud- Vest, sub un Cer senin,ca pe un postament ,vad o pasare alb-gri,ce se asemana foarte tare cu o bufnita.Pasarea parea si ea tot ca din piatra.

Din urma pasarii triste ce statea pe 3 picioruse,vad cum apare un peste mare si flamand, miscandu-se prin aer ,ca prin apa.Pestele era foarte agitat si venea cu gura deschisa, gata sa apuce ceva sau pe cineva.Prieteni dragi, ce inseamna aceasta,eu nu stiu a talmaci,dar cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor descoperi noua toate la timpul lor.Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu,ca sa ne dea putere trupeasca si sufleteasca ca sa putem trece cu bine peste toate necazurile vietii.

                              Cu dragoste,Maria.





                                                 



            







                               

16 comentarii:

  1. Creste nivelul oceanic datorita incalzirii globale,multe state ca Banglades,Florida si cimpii joase vor ajunge sub ape iar peste ele vor inota pestii.
    Astazi la Bucuresti vor fi 32 de grade dar verdeata padurilor in loc sa fie ruginie de toamna prevestete dezastrul planetei si vor genera scufundarea unor zone jose de uscat sub greutatea apelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apele nu apasa pe uscat,din contra,se aplica legea lui Arhimede

      Ștergere
  2. I N V A Z I E

    E X T R A T E R E S T R A

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata Vine Seceratorul cu seceratorii la lucru .Incepe CERNEREA ,URGIILE SI TREZIREA ROMANIEI.INCEPE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Doamne ferește, numai la nenorociri vă este gândul.

      Ștergere
  5. Orban suspect de Covid,altii spuneau ca e suspect de Prostie si se sustrage doar, dind din colt in colt,de la USR si Fritzi de la Timisoara si Hantzi de la Sibiu i se trage.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Vine Iisus Hristos! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata vine înseamnă multe lucruri.Sa ne ferească Dumnezeu să nu fie ceva rău.Sa sperăm că e altceva de bine dar totul este hotărât de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. fie ca vei avea de lucru cu cineva in zodia pesti sau cineva in sibolul bufnita sau posibilitatile sint infinite depinde de raspuns depinde ce cauti fie pe google ca cuvinte cheie bufnita si peste (vise,zodiac,simboluri sau altele)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pestele inseama Romania pe cind bufnita este o pasare rapitoare-cineva sau ceva vrea raul tarii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria poate vine ceva de bine și pentru poporul nostru român.
    Sa dea Dumnezeu și Maica Domnului să fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ne gandim la dezastre,ne gandim la Sfanta Biblie,care a ajuns la sfarsit,si incepe cernerea noastra a Romanilor,vom fi primii in lume care vom suferi ca si IISUS HRISTOS,RASTIGNIT PE CRUCE.
    Tavalugul incepe de la Timisoara,si urmeaza toata tara,ca cel promis lumii,pleaca de la Timisoara,Moldova,Bucuresti,sa pregateasca,omenirea pana la Venirea Mantuitorului,pe pamantul Romanesc,unde S-A NASCUT,dar nu a copilarit.
    Toate mesajele scrise de doamna Maria,se vor adeveri,la timpul hotarat de Divinitate.Sa aplecam genunchii la rugaciune,ca mare suferinta ne asteapta,si nici in biserici nu vom mai ajunge sa ne impartasim,mult nu mai este pana la marea suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  12. 17,35 Gresesti pamintul nu sta pe apa ci sta pe un miez topit fierbintesi cu cit e mai ingreunat se lasa in jos fapt constatat la ghetari care prin topire scade greutatea si pamintul urca .
    In cazul acoperirii cu apa sau ghetari fenomenul e invers se lasa in jos in manta.
    Din satelit masurat prin laser se constata si un fenomen lent de lasare a pamintului in zona blocurilor mari din Bucuresti,Constanta Cluj depresiunea Petrosaniului ca in intreaga lume.
    Si mai intervine si schimbarea lenta deocamdata a axei Pamintului si Ecuatorului unde nivelul oceanic e mai inalt pamintul fiind mai bombat la Ecuator cresterea oceanica acolo e mai mare ,deci si tendinta pamintului acoperit cu apa de a se lasa in mantaua topita e mai mare sub greutatea apei -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai avea dreptate daca s-ar umple o depresiune cu apa(formindu-se un lac,care e o greutate suplimentara asezata pe uscat). Daca se scufunda coasta,se usureaza apasarea placii tectonice pe magma. E ca si cind fluxul creste nivelul apei unde un bustean e asezat vertical in apa(se sprijina pe fundul oceanului). Cu cit creste apa,forta arhimedica creste. Cazul invers e cind busteanul sta vertical intr-un lac cu nivel fix si punem apa in partea de sus( scobita ca un lighean).

      Ștergere
  13. Gata! Extraterestrii s-au decis! Fac vaccinul!...

    RăspundețiȘtergere