luni, 5 octombrie 2020

CINEVA DIN VARFUL STATULUI, IMBRACAT LA COSTUM NEGRU SI FOARTE INGRIJORAT !

                                        5 Octombrie 2020,ora 6,19 !

                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata, vad o Sala mare precum cea a Guvernului sau a Parlamentului ,o Sala goala la prima vedere.

Numai ca, pe scena, sprijinit de spatarul unui scaun impunator,in picioare fiind,sta cineva din varful Statului care avea acum asezat Pardesiul pe un alt scaun,un Pardesiu negru ,iar cu mainile ,acest om din varful statului batea cu degetele in spatarul scaunului.Era o miscare a degetelor de foarte mare ingrijorare.

Privea negru de ingrijorare spre Sala goala si nu mai avea rabdare si batea cu degetele in spatarul scaunului.

Dragii mei, daca am citit pe expresia fetei acestui om, o asa mare ingrijorare, atunci,putem fi siguri ca ceva ni se coace,ni se pregateste.

Ce anume?Eu nu stiu a va spune. Cine este barbatul de la varf de Stat,haideti ca nu e greu de ghicit.

                                    Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Nu exista scena la Guvern sau la Parlament dar existta la Cotroceni,cel negru ar fi Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Orban el este capul rautatilor chiar daca este un prefacut tot se teme ce este mai rau chiar si Iohanis este ingrijorat caci dumnezeu este cu ochii pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu o treime din cazuri noi de coronavirus,peste 500,Bucurestiul obligat sa apeleze la spitalele din tara,urmat de Iasi si Cluj.
    Urmarile alegerilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i usor rolul,nici cind esti independent

    RăspundețiȘtergere
  5. KLAWS DETRONAT CU PARDESIUL PREGĂTIT SĂ PLECE.....PARLAMENT GOL REPREZINTĂ ELIMINAREA LUI DE LA CONDUCEREA STATULUI....

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate că asta vă doriți dna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine stie ce i se ordonă lui Iohanis sa mai aplice poporului român și nu cred cai place.
    Òri ne da stare de urgență din nou.
    Sa avem nădejde in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ca sa supravegheze asupra noastra.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.luju.ro/l-am-adus-pe-iohannis-la-judecata-pe-7-octombrie-incepe-la-inalta-curte-procesul-6-case-in-care-piccj-a-musamalizat-plangerea-penala-facuta-de-lumea-justitiei-impotriva-sotilor-carmen-si-klaus-iohannis-maestrul-catalin-dancu-intra-la-rupere-pentru-a-demas

    Poate intr-un final statul recupereaza banii de la jigodia asta votata de 2 ori de romani pentru motive care mie imi scapa. Nimic nu-l enerveaza mai mult pe martalogul asta decat pierderea banilor si mai ales pierderea privilegiilor de care acum profita maxim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.52 de la dragnea, tariceanu, dancila, ponta, ghita, badalau, firea, oprisan etc. cand se vor recupera prejudiciile? Dar de la cei cu pensii specioale din parlament cand se vor recupera prejudiciile? Ca dna Maria ne-a explicat doar, ca aceia isi ,merita pensiile. Ma intreb, ce fapte de vitejie or fi facut? O amarata ca Handic nu are dreptul la pensie speciala ca se chinuie la 80 de ani cu un fiu cu handicap sever.

      Ștergere
  9. Buna seara oameni buni,va multumesc din suflet ptr.ajutorul primit!Azi ,cu toata rusinea apelez dinn nou la bunavointa dumneavoastra!Am lemne ptr. maxim o saptamana si e zona friguroasa,seara trebuie putin foc!As vrea sa cumpar un stanjen de lemne.Am incercat sa suplimentez imprumutul dar,nu s-a apribat!.?Rata o termin in luna martie.Apelez din nou la bunavointa dumneavoastra!Claudiu a facut azi noapte febra mare,a facut o infectie urata!De medicamente nici nu se pune in discutie!Cine poate rog din suflet sa ma ajute! Imi cade tare grey,sa apelez din nou! D-na .Maria mi-a permis sa posteź!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.44, daca are infectie poate sa faca febra de la orice infectie. Nu trebuie sa aiba covid... Doamne! Mare Ti-e gradina!
      Febra se poate face si de la un abces dentar, de la enterocolita, de la o tensiune crescuta, de la furuncul, raceala clasica (obisnuita), etc etc etc etc etc
      Pot fi atatea alte cauze. Nu trebuie sa fie covid.
      In plus, cei cu covid pot bine-mersi sa nu faca febra sau sa fie ASIMPTOMATICI!

      Ștergere
    2. 16.12 de unde stii tu ce are? Te-ai gasit tu sa dai exemple! I-ai facut tu test ca sa zbieri pe aici ca nu are? Esti penibila etc,etc,etc,etc...

      Ștergere
  10. De frica Coronavirusului Iohannis face prin videoconferinta Strategia nationala de aparare,el care voia alegeri cu orice pret si spunea, ca si Trump, ca e o simpla gripa.
    Dar de spionajul cibernetic vaca nu ii e frica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, tu esti cel care a spus ca e o simpla gripa, nicidecum Iohannis! De ce minti, nerusinatule?

      Ștergere
  11. Oare cine va fi rapus sau demis de coronavirus? Sa fie un președinte? Sa fie un ierarh?...

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde au dispărut toti doctorii, asa zisi binevoitori, ca au salarii foarte mari.?.?.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu va mai fie frica de covid nu este acest virus atât de tare pe cât îl fac politicul si mass-media
    Nu am vazut un spital cu bolnavi cu arătau la chinezi.
    De ce nu arată pentru ca sunt goale,sunt pentru covid dar bolnavii de cancer de alte boli mor pe capete si sunt dati morți de covid.
    Vino Doamne si fa dreptate poporului român creștin de pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei bolnavi de alte cauze mor cu zile desi ar avea mari sanse de vindecare doar pentru ca nu sunt tratati, internati pe motiv ca spitalele non-covid sunt asa-zis "suport covid".
      Ce inseamna "suport covid"? Sa ajuti covidul sa faca mai multe victime pentru ca cei bolnavi de altceva (inima, ficat, rinichi, diabet etc.) NU pot fi tratati pe motiv ca spitalele sunt "suport covid"???
      Medici, fiti medici si nu va lasati pacientii sa moara cu zile!

      Ștergere
    2. 22.23 mai, femeie! In fiecare zi la DIGI TV arata pe cei cu covid din spitale de la ATI, cei care au mastile acelea cu ventilatoare puse pe cap si care respira din greu. Numai ca tu n-ai cum sa vezi daca casti gura la antena 3 sau RTV in permanenta.
      Este vorba de locurile de la terepie intensiva, nu de paturi obisnuite! Stiu doctori care lucreaza in spitale suport covid si care spun acelasi lucru, CA NU MAI SUNT LOCURI! Ai priceput sau trebuie sa-ti desenez?? Faci niste afirmatie de o prostie crasa! Ai mare grija ca prostia se plateste in cele din urma!

      Ștergere
  14. 21,57 Elena Udrea,buzoianca,acum pe canal D TV;''Puteti sa-mi puneti catuse la miini,dar nu ma puteti impiedica sa spun ADEVARUL''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, daaa, elena udrea e un adevarul in persoana! :)))))))))))))))))))))

      Ștergere
  15. 21,57 Elena Udrea va ramine in Istorie printre altele pentru ca a finantat dezgroparea cetatii Alba Carolina din Alba Iulia si asfaltarea drumului Orastie-Sarmizegetuza si Transalpina intre Gorjul lui Brincusi si Alba lui Avram Iancu.
    Despre simpatia voastra Iohannis se pare ca va ramine in istorie pentru ca nu a dorit amplasarea statuii lui Avram Iancu facute din donatiile sibienilor ,pe domeniul public dintre casele 'lui 'din Sibiu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, elena ta va ramane in istorie ca una dintre nenumaratii hoti ai aceste tari. Ai uitat cate mii de euro dadea pe o geanta de firma? De unde avea banii astia? Dar daca nu te duce capul, asta e!
      Trebuia sa cumperi tu statuia si sa o pui la tine in curte. Acum nu mai aveai nicio obsesie, erai fericit! :)))))))))))))))

      Ștergere
  16. 23,54 Nu e vorba numai de statuie ci si de casele hotului de case Iohannis si nu sint doar 7 sint mult mai multe dar voi vedeti numai ce va comvine pentru stiti voi ce, pentru unele case la vedere are proces in 21 octombrie la Curtea Suprema de Justitie unde era salvatoarea lui Stanciu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. craciun, Iohannis nu e hot si tu stii bine asta,. Daca vrei hoti cauta la PSD, ALDE,UDMR, partidul lui Ponta, ghita etc. Sau ai orbul gainilor???

    RăspundețiȘtergere
  18. 23,16 Nu numai hot de case ci si de spatii comerciale si de masini cu fostul director de la TURSIB care a fost sinucis acum 5 ani in cea de-a doua sa casa,si de copii cu canadianul Lalande cel de pe lista internationala de traficanti de organe-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.12 si casele de luna si de pe soare, de pe venus etc.!

      Ștergere
  19. 23,36 Si la Miami,Miami unde va fugi Iohannis lasindu-va cu ochi-n soare epoletilor. dupa ce a dat ordin sa demonteze statuile din fata Salii Unirii din Alba Iulia prin PNL Evreiesc.-craciun

    RăspundețiȘtergere