marți, 13 octombrie 2020

ANAFURA DE LA SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA , CEA MAI TARE DE PE PĂMANT !

                                                  Imagini pentru CUVIOASA PARASCHEVA.


                         Noapte de 21 -22 Octombrie 2018,ora 2,44 !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,abia daca atipisem,ca ma trezeste un glas care spune ceva uimitor de frumos si de sanatos pentru sufletul fiecaruia dintre noi.
Dar mai intâi ,vedeam in faţa ochilor inchisi,interiorul MITROPOLIEI IASI si pe SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA in RACLA -I SFANTA.

Imagini pentru CUVIOASA PARASCHEVA.

Sfanta Biserica era plina de credinciosi care,stateau frumos la rand ca sa se inchine la SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IASI.
După ce se inchinau,mergeau spre stanga unde se afla VASUL sfant cu SFANTA ANAFURA, pe care o luam pe nemancate dimineata după ce ne-am facut Rugaciunea,apoi se inchinau la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                              Imagine similară.

În timp ce credinciosii luau ANAFURA din VASUL sfant,aud glas divin care spune asa:

        "Cea mai tare ANAFURA, de pe Pămant,este Anafura de la Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi !"

Iata fratilor,un loc cu adevarat SFANT in care, PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI voiesc ca noi sa cunoastem unde este cea mai SFANTA si cea mai tare ANAFURA in intarirea CREDINTEI ,in curatirea sufletului,aici la noi in ROMANIA la MITROPOLIA IASI unde se afla cu adevarat SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA .
Sigur,avem SFANTA ANAFURA peste tot in SFINTELE BISERICI din ROMANIA si din Lume.
Dar aici la IASI,la MITROPOLIA IASI,SFANTA ANAFURA are puteri vindecatoare pentru Suflet.
Sa mergem fratilor la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA si in cursul anului,nu numai de ZIUA SFINTEI cand ,este extrem de aglomerat si nu se poate sta decat cel mult 5 secunde ca sa te poti inchina.
Sa ne bucurm fratilor, ca suntem Poporul ales de BUNUL DUMNEZEU pentru Cea de-a Doua Venire a Fiului Său pe Pămant, si mai ales pe Pămant romanesc.
Sa ne bucuram ca ROMANIA va fi al DOILEA NOU IERUSALIM  si GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, pentru fiecare clipă pe care o traim alaturi de cei scumpi si dragi sufletului nostru,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Voi, cei care sunteti suparati ca nu puteti merge la moastele Sf.Parascheva, nu uitati cuvintele lui Isus "Credinta ta te-a vindecat"!
    De asemenea, va rog sa analizati cu atentie urmatorul citat din Corinteni (6,19-20:"Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant, care locuieste in voi, si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri? (....) Proslaviti dar pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu".
    Purtati masca, respectati distanta fizica, respectati regulile si in felul acesta veti respecta "cuvantul lui Dumnezeu"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-ai mai trintit-o,masca e de la Dumnezeu! Inca de la facerea omului microbii au fost prezenti,fara ei organismul nu functioneaza,ei valorifica si elimina rezidurile si celulele moarte din corp,asa cum se intimpla si in natura.

      Ștergere
  2. Nu masca,distantarea,termoscanarea,vaccinarea si ciparea sunt Voia si Cuvantul Lui Dumnezeu,ci sunt ale lumii,ale diavolului!

    RăspundețiȘtergere
  3. @13 octombrie 2020, 11:07
    pentru ca pareti a fi evlavios, se spune corect asa: Domnului Nostru Iisus (cu doi de I) Hristos!
    Da, bine citati, ca trupul si duhul nostru sunt ale lui Hristos
    suntem chip si asemanare cu Hristos, chip deplin (fara masca adica nu no-name) si tindem spre asemanare cu Hristos
    pentru ca va place adevarul, referitor la duh, ar fi bine sa-i atentionati pe cei care ne-au restrans abuziv dreptul de a ne inchina in duh si adevar la Moastele Sfintei Cuvioase Paraschiva; poate parerea dumneavoastra conteaza. Sa nu uitati, va rog, ca Sfanta Cuvioasa Parascheva va asteapta si pe dumneavoastra sa-i cereti si sa va dea ajutorul de care aveti sau veti avea nevoie. Cu drag, in Hristos Domnul, iertati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am afirmat ca sunt evlavioasa, ca merg la biserica, merg la moaste, tin posturi, etc, pentru ca as fi mintit. Am dat cele 2 citate pentru a va ajuta sa ganditi cu creierele voastre, bazandu-va pe cele scrise in Biblie, sa nu va mai lasati manipulati si transformati in masa de menevra!

      Ștergere
    2. Elena-13 oct 13;14 La numele lui Isus apar in romana doi de 'i' din pricina pronuntiei grecesti. In greaca, Isus se scrie:"Ιησούς" pe litere: IESOUS. E se pronunta aproape ca un 'i' iar OU se pronunta 'u'. Asa ca nu e un pacat de moarte daca cineva scrie cu un singur 'i', pentru ca pana la urma, noi spunem 'Isis" si nu "I-i-sus" La fel, cuvantul 'Cristor" se scrie in greaca "Χριστός"-prima litera este un 'h' gutural- un 'c/h' mai din gat, nu este un 'h' curat, De aceea este la fel de corect sa spui Hristos sau Cristos. Pana la urma, acesta este un nume pamantesc, nu ceresc, astfel ca sunt multi evrei Ioshua ori spanioli-Jesus. Si ei fac pacat de moarte? E aceeasi poveste cu Avraam sau Abraam- diferenta este o litera identica dar daca are un punct in interior se citeste 'b' iar fara punct se citeste 'v'. Asadar, atunci cand facem observatii altora de la inaltimea "credintei' noastre, poate ar fi bine sa stim si ceva carte. Iar daca tot ne cerem iertare, atunci sa o facem cu umilinta adevarata si nu admonestand pe altii.

      Ștergere
    3. Sfanta Paraschieva sa ne aiba in grija si sa ne binecuvanteze pe toti! Sa ne lumineze mintile si sa ne faca sa vedem adevarul limpede.

      Ștergere
    4. Magdalena,se poate ca numele Isus sa provina din Yahve?

      Ștergere
  4. Fiecare om simte in adâncul sufletului dorinta de a fi la locul unde se afla sfinții lui Dumnezeu.
    Avem credința,avem icoanele sfinților dar omul simte o dragoste nemărginită de a fi acolo unde sunt sfinții.
    Nimeni nu are voie să ne ingradeasca credința și libertatea.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc si Sf. CUVIOASA Parascheva sa ne apere și să ne binecuvinteze pe noi pe toți.
    Iaca maine este zi SFANTA dar îngrădită.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Ai grija DOAMNE de poporul tau si binecuvinteaza moștenirea Ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim cretin 11:07 ,, cuvântul lui Dumnezeu,, pentru mintea ta îngustă este purtați masca și respectați distanțarea fizică? Masca se poartă și distanțarea fizică de când erau 30 de cazuri pe zi și de la atâta purtat de mască s-a ajuns la 3000 de cazuri pe zi și tot purtând masca se va ajunge la 10000 de cazuri pe zi. Indivizii ăștia care se ocupă de pandemie,paranghelie au afectat creierul de ceva larve de nu observă că măsurile lor sunt ineficiente și că sunt doar niște imbecili care se cred importanți? Ca de altfel și gibonii de genul anonim 11:07 care aplaudă și repetă ca papagalul măsurile ineficiente (vezi Nr de cazuri în creștere) ale grupului de înmormântări strategice și a cioclilor Iohannis, Arafat și Tătaru. Apropo este sărbătoare la bișnițarul cioclul sinistrul sănătății că își vinde măștile că a dat lege să se poarte și pe stradă și când mănânci . Ce dracu o mai mermeliți atâta dați mă lege să ne baricadăm toți în casă ne băgăm sub pat și așteptăm să treacă covidul că de altceva nu sunteți în stare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.57 astia pe care dta ii critici sunt bine platiti ca sa faca propaganda asta de 2 bani. La nemti am vazut un fluturas de "salariu " cu aproape 400 euro primiti pt mascarada facuta pe internet. Eu zic sa ii ignoram, ii lasam sa isi vanda sufletul pt 30 de arginti si noi cu ale noastre si cu Dumnezeu inainte.

      Ștergere
  6. Anonim 21:57 esti mult mai cretin/ă decât amonimul 11:07 dar dna Maria ți-a publicat comentariul pt.că ai scris pe placul ei ,chiar dacă ai scris ,,Ce dracu " !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar tu 21.57 cum de nu esti afectat de ,,larve"" ?
    p.s. nu mai pomeni numele raului, il construiesti...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata dreptate ai 21-56 asa este
    Am zis sa nu mai contrazic pe nimeni,dar asa este.ai mare dreptate.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. oricum anafora de la cuvioasa Parascheva nu poate inlocui impartasania

    RăspundețiȘtergere