vineri, 2 octombrie 2020

EXTRATERESTRII PUN UMARUL LA CONSTRUCTIA CLADIRILOR !

            5                                      2 Octombrie 2020,ora 5,11!

                                    Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata dragilor un OZN urias din care au coborât mai multi prieteni de-ai nostri,adica,Extraterestrii.

.
Erau gri deschis,cenusii,nu aveau mai mult de 1,20-1,30 ! Erau simpatici si in numar mare,gata sa -si continue munca la care tocmai veniseră alaturi de ceilalti frati ai lor ,care munceau de zor la inaltarea unei cladiri din boltari de-ai lor,nu de-ai nostri facuti cat sa tina pana la tencuit.

Prieteni ,vedeam inspre Rasarit cum o intreaga echipa de omuleti cenusii,muneau cot la cot  la inaltarea unei cladiri uriase.Foloseau ceva ce semanau f bine cu ce folosim noi,dar nu erau la fel.Erau tot un fel de boltari gri,putin mai mici decat pe cei care ii stim si pe care îi folosim.Erau mai mici la lungime,dar si la inaltime.
.


Cum aratau cu adevarat atat cei care munceau cat si cei care abia veniseră ca sa-i schime sau sa-i ajute?

Asa cum am spus,erau cenusii,aveau circa 120/130 metri,capul alungit,chipul de om,asa ca al nostru,erau diferiti intre ei la chip, ochii îi dadeau de gol ca sunt extraterestri, adica,erau negri alungiti si luciosi de parca erau dati prin miere de albine.De la distanta,pareau ca niste oameni obisnuiti care ridica o cladire.De aproape insa, chipurile lor alungite erau din carne si oase, erau umane, bratele erau ale lor,adica,de extraterestri.

M-au vazut ca eram si eu acolo si-i priveam ,si chiar s-au bucurat si mi-au zambit.

Da! Extraterestrii se bucura,râd asa ca noi,doar ca ,ei sunt foarte inteligenti si stiu ca sa se bucure de lucruri mici,de viata.Noi oamenii,nu stim ca sa ne bucuram de lucrurile marunte si esentiale! Vrem mai mult si mai mult, iar la un moment dat,plecam(asa ca sotul meu)pe neasteptate si mai ales pe nepregatite.

Circa 2 minute a durat totul,apoi totul s-a intrerupt!

Dragii mei,sa nu va indoiti niciodata de toate cate am scris despre Extraterestri si despre toate.Toate se vor adeveri in timp.

Unii spun asa:de ce sa credem in extraterestri?Noi credem in Dumnezeu!Corect,pana la un punct! Toti credem (sau asa ar trebui)in Dumnezeu! Pe extraterestri,trebuie doar ca sa-i acceptam ,deoarece,sunt tot CREATIA LUI DUMNEZEU!Atat!!

                                                 Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Poate mai are nevoie Iohannis de o casa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. SUBITA ,, imbolnavire" a cuplului prezidential Melania si Donald Trump a pus pe ganduri seviciile secrete din intreaga lume si in special pe cel rusesc si cel... chinezesc.
    In realitate cei 2 soti Trump se afla adapostiti in buncarul de sub Casa Alba, iar de acolo pot parasii oricand Washingtonul prin zecile de tunele subterane..
    Sa fie vorba de FIRST CONTACT... si anume de o
    INVAZIE EXTRATERESTRA preconizata de NASA a avea loc cat de CURAND..?!
    ,,,, Oare sonda chinezeasca trimisa pe Luna si apoi pe Marte sa fie cea care a declansat preconizata
    I N V A Z I E Extraterestra?

    RăspundețiȘtergere
  3. Știri pe surse,, Deși se laudă că are două vaccinuri, Rusia dresează câini pentru depistarea pasagerilor cu covid-19 în aeroporturi,, Vaccinul nu depistează virusul bă tembelule! Presa românească o adunătură de cretini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum poate un vaine sa-i detecteze pe cei cu covid si, mai ales, pe cei asimptomatici???!?!?

      Ștergere
    2. Si cum poate un caine sa-i detecteze pe cei cu covid si, mai ales, pe cei asimptomatici???!?!?

      Ștergere
    3. Poate! Nu cunoșteți de câte lucruri surprinzătoare sunt capabile animalele. V-au spus la școală că sunt animale fără rațiune, care se bazează doar pe instinct. Cine a spus asta nu-i cunoaște și nu i-a studiat. Animalele ne înțeleg limba noastră, ne aud gândurile, ne percep sentimentele noastre, ne stiu și bolile, prevăd dezastrele și cutremurul și câte altele. Nu subestimați animalele si ele sunt creația lui Dumnezeu și ele au suflet și rațiune.

      Ștergere
  4. 22.34 vai de mintea ta sloboda! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Astia sunt chinezi, nu extraterestri

    RăspundețiȘtergere
  6. ET vor sa construiasca o ambasada pe Terra,dar nu-i primeste nimeni( i-a refuzat si Basescu). Nu-i ciudat ca nici un sef de stat nu a incercat,sa vedem daca e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  7. micii cenusii care au contactat si alte persoane sunt VASALII reptilienilor asa ca cei adevarati sunt inalti ,blonzi sau bruneti cu chip uman si sunt in vesnic conflict cu ceilalti-binele si raul asa spun toti cei contactati

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu n-a zis sa te inchini extraterestrilor. Si nici sa-L faci gelos.
    Dragostea mea nu e impartita. E toata precum spune in porunci “cu tot sufletul si din toata inima”. Am fost ferita de ispita extraterestrilor intinsa in fata de chiar existenta unei manastiri unde nu se inchinau extraterestrilor.
    Cel mult pot spune ca daca martienii nu se potolesc, venusienii vor gasi metode prin care sa n-ajunga niciodata sub influenta iubirii. Vor muri prosti exact asa cum au si venit pe Marte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai ma copii, am avut o " intalnire" nocturna cu griirasii,din care am aflat ca ei controleaza majoritatea oamenilor prin frica. La noi sunt interesati de aurul monoatomic si de fete pentru procreere.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da nu suntem singurii creați de DUMNEZEU iar guvernele cel mai mari ale lumii prin serviciile secrete știu aceast lucru și într-adevăr ei sunt printre noi de mult timp și își vor face prezența și oficial împotriva multora care ascund în acest moment acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat ar vrea unii sa ne tina departe de aceste ființe extraterestre până la urmă vor veni.
    Ne va împărtăși din știința lor și vor VINDECA boli,vor face multe lucruri pe care noi nu le cunoastem.
    Cum sa le pară bine celor care fac medicamente pe bandă rulantă și ei toata viata dar nu te faci bine.
    Vor ajunge cărțile de știință și cele de filozofie la gunoi de aceia caută cei mai mari sa ne inducă frica spaima de ei.
    Cred ca ce spune doamna Maria este adevarat si mai spune si doamna Valentina de la Iași la fel țineți cont aceasta doamna este oarbă dar vede mai bine de cât vedem noi dar cu ochii minții
    A fost întrebată dacă ar dori să mai vada cu ochii firești,a raspuns:NU niciodată.
    Este firesc noi ne-am invatat cu semeni noștri este greu dar sa ne aducem aminte la ce ne-a spus doamna Maria si totul va fi bine.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce treabă au extratereștri cu noi?
    Sa ne lase în pace , sa stea in banca lor ca nu au fost capabili sa faca un vaccin sa scapam de coronavirus. Ar trebui să le fie rușine! Sa plece la ei! Ei nu sunt prietenii noștri. Au venit sa fure de la noi. Nu ii mai satura Domnul si pe ăștia. Mai bine citiți Biblia si Tragedia Veacurilor unde este scris clar....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista mai multe planete locuite. La 1 an lumina exista o planeta unde oamenii au ajuns la cel mai ridicat nivel stiintific. Pe planeta lor(se numesc elohim) a aterizat o nava straina,fara echipaj,unde era toata stiinta unei alte civilizatii et,mai avansata decit ei si care a colonizat planeta lor,cu mii de ani in urma. Atunci elohim au inceput sa-si caute parintii,dar nu au gasit nici o planeta cu o civilizatie mai avansata ca a lor,insemnind ca creatorii au disparut. Atunci elohim si-au dat seama ca orice civilizatie va dispare,oricit de avansata ar fi si au luat decizia sa lasa urmasi,colonizind trei planete,una din ele fiind Terra. De la elohim vine numele Alah.( sursa: o carte scrisa de un om care a fost contactat de elohim si care au explicat biblia)

      Ștergere
  13. Tragedia veacurilor? 22,56
    Aceasta carte nu este ortodoxă de ce nu citim noi Sf.Scriptura?
    Religia adevarata ortodoxă lăsată din moși strămoși
    Lasati-ne cu Turnul de Veghe și Tragedia veacurilor.
    Sa vorbim de Sfântă Evanghelie in care găsim tot cuvântul lui Dumnezeu și Maica Domnului și nu în ultimul rând a Apostolilor.
    Doamne Ajuta, o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai EGWhite nu are treaba cu biblia. Face parte din tabara new age.

    RăspundețiȘtergere
  15. In legatura cu indemnul unora care ne indeamna sa citim carti
    de tipul " Profetia de pe Thiaoouba" sau "Design inteligent"? Nu ati inteles ca sunt carti SF si nu fapte reale. Le-am frunzarit si eu si am ramas socat ca extraterestii erau asa de inapoiati, ptr. ca nu au dat mai multe informatii decat cele pe care le gasesti pe net. Socant a fost ca Biblia este interptretata de un extraterestu, exact ca un pastor sectar si la final esti sfatuit sa practici Yoga. Chiar asa ne cred prosti autorii cartilor, incat sa credem ca extracterestii practica Yoga. Asa ca atentie ce cititi! Analizati bine inainte sa credeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca "Intelligent Design" implica existenta lui Dumnezeu, a unui Creator inteligent.
      Cartea lui Darwin, "Originea Speciilor", scrisa in urma studiilor sale respectand metoda stiintifica a facut multa valva la timpul ei. Asa mica si glorioasa cum o vezi, https://www.raptisrarebooks.com/images/47719/on-the-origin-of-species-by-means-of-natural-selection-or-the-preservation-of-favoured-races-in-the-struggle-for-life.jpg, a reprezentat exact gandirea stiintifica scapata de sub cenzura bisericii.
      Cartea lui a pus problema creatiei prin studiul variatiilor ce apar in diferite populatii intr-un habitat bine delimitat.
      Deschizi si acum orice atlas zoologic si gasesti in interiorul sau copacul filogenetic al speciilor.

      Nu exista extraterestri. In stiinta nu este admis un cuvant daca nu are o baza stiintifica si nu respecta metoda stiintifica.
      Daca vrei sa ma convingi de existenta lor, trebuie sa vii cu dovezi. Nu ai dovezi ale existentei lor. Nu se accepta dovezile nebunilor de la casa de nebuni. Acelea nu sunt dovezi ca isi bat cuie in cap sau ca mananca sticla.

      Ștergere
    2. Anonim 01.15, "R" din titulatura vine de la secta raelieană? Cartea " Inteligent Design" este biblia lor. Restul este cancan.

      Ștergere
  16. Tragedia Veacurilor scrisa de Ellen G. White este o carte adventista pe care nu o recomand crestinilor ortodocsi. Acum vreo 25 de ani in urma, un pocait m-a prostit sa o cumpar, jurand ca el este ortodox si cartea este ortodoxa. Dupa primele pagini mi-am dat seama ca este carte de la sectari, pentru ca scria impotriva Sf. Cruci, a icoanelor si a bisericilor ortodoxe. Pe mine nu m-a putut sminti, pentru ca am credinta puternica, dar cei neavizati s-ar putea insela. Atentie la ce cititi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Citiți "Cărarea Împărăției" opera Părintelui Arsenie Boca!❤️🙏

    RăspundețiȘtergere
  18. R 1 01-15 zici ca nu exista extraterestrii?
    Atunci cum explici acele mărturii ale oamenilor care au văzut aceste ființe?
    OZN-urile?
    Aproape toți am văzut aceste nave extraterestre.
    Semnele lăsate în lanurile de grâu,de porumb,dacă oamenii de știință ar cerceta aceste urme lăsate ar fi mai buni dar nu spun sunt conduși de bani si putere.

    RăspundețiȘtergere
  19. pt 3 oct 14:25-si ti-au vorbit pe limba ta GRIIASII-sau prin telepatie-telepatule!

    RăspundețiȘtergere
  20. extraterestrii nu ajuta omenirea decat pentru recompensa-ei cauta ceva ce le trebuie lor vom vedea

    RăspundețiȘtergere