sâmbătă, 10 octombrie 2020

NOUA ZEELANDA !CUTREMUR PUTERNIC !

                                                          10 Octombrie 2020,ora 13,55 !


                                   Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior tot despre Cutremur,aud un glas care spunea asa:

             "Cutremur puternic ,in Noua Zeelanda!"

După care,glasul nu mai continua.

Prieteni dragi, eu nu stiu daca acest Cutremur care se va produce in Noua Zeelanda ,va fi acelasi cu acela din articolul anterior,in care,nu stiu unde sau cand se va produce.Ati vazut ca sunt si situatii in care mi, se spune si Tara in care se va produce un Cutremur.

Dupa cum vedem,Cutremurele sunt din ce in ce mai dese si mai intense.

Nu avem cum sa ne aparam,decat prin Rugaciune curata catre Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa ne tina sanatosi,sa ne intareasca in Credinta si vom fi bine.

                                  Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.
    https://www.incorectpolitic.com/dovada-irefutabila-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.01 inceteaza sa mai raspandesti asemenea mizerii conspirationiste. Nu ai nicio dovada si faci jocul Rusiei.

      Ștergere
    2. Anonim 21;53 din ce surse prostesti te informezi? Rusii au botnita si nu sufla unul in front. Mare e gradina ta, Doamne! Cat despre mizeriile conspirationiste, da, exista, dar nu din partea pe care o apostrofezi. Parerea mea este sa nu mai comentezi pe acest bloc, nu cumva sa te infectezi.Asta pentru ca vreau sa iti salvez viata.

      Ștergere
    3. Nu mai spune,o sa-ti dai seama cind se termina covidul si vin alte lucruri....!!!

      Ștergere
    4. Ia asculta aici ;ce zice asta...https://youtu.be/Iu5MgVAf-AY

      Ștergere
    5. Dar tu,ce dovada ai sa acuzi Rusia? Rusia e un stat mafiot,cum sint mai toate,nu te mai agita. E dreptul fiecaruia sa creada orice,problema cu covidul e ca ni se baga pumnul in gura,nu ai voie sa comentezi daca esti de alta parere,desi statisticile spun altceva si vedem ca realitatea e alta.

      Ștergere
    6. 21.53 poarta masca, fa vaccinul ca in curand o sa apara si lasa-i pe altii sa decida pt ei, ca doar nu-i comunism sau dictatura, ca tot acuzi pe altii ca-s cu rusii

      Ștergere
    7. Anonim 21:53, ce stii dumneata despre "jocul Rusiei"?? Priveste mai intai sub propriul nas, evident, dupa ce-ti dai jos masca.

      Ștergere
    8. 04.24, "Asta", cum ii zici tu, zice foarte bine!

      Ștergere
    9. Alooo, magdalena si ceilalti de sub ea, ca nu pot sa spun altfel, respectarea reguluilor NU ESTE FACULTATIVA SAU DUPA PAREREA UNUIA SAU ALTUIA,Voi astia cu „parerea mea” puneti in pericol viata celorlalti. Nu aveti voie sa nu respectati regulile de protectie date de medici. QNu sunteti voi mai avizati ca ei. Iar acum suntem i8ntr-un razboi hibrid derulat de Rusia, pentru ca nu poate ataca din cauza scutului de la Deveselu, recurge la medote oculte cum ar fi dezinformarea. Clar???

      Ștergere
    10. Magdalenoooo, ai dreptate, cand citesc ce scrii tot asa imi vine sa-ti spun:maaare ti-e gradina, doamne!
      Te-ai nascut ieri?

      Ștergere
    11. Ia te uita cum se dau de gol conservele rusesti de pe blog! Au sarit toti in frunte cu Magdalena sa ne convinga ca Rusia nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

      Ștergere
    12. 23.01 si cei de sub el,Magdalena v-a zis bine,nu mai intrati pe aici,oricum nu invatati nimic si nici voi pe altii,iar religia nu va intereseaza

      Ștergere
  2. In Noua Zeelanda a mai fost un cutremur foarte puternic, acum cativa ani. In plus, acest teritoriu nu mai este ce a fost. Masurile cele mai inumane au fost luate intre timp, mai ales de cand este prim ministru o femeie (exemplu-legea avortului care permite sa declari avortat un copil nascut viu la 9 luni. Nu spun motivul acestei legi este hidos)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi,are un motiv( poate acela care era si in Sparta). De ce nu ne spui? Ca are o logica?

      Ștergere
    2. Numerosi membrii de virf ai Ocultei s-au refugiat la proprietatile lor super-luxoase si izolate din Noua Zeelanda.Fortele Galactice ale Luminii sunt pe urmele lor si toti criminalii Ocultei vor fi "vaporizati" impreuna cu servitorii si lacheii lor!!!Veti auzi de cutremure puternice.Ele se vor produce cit de curind atunci cind bombele super-puternice vor exploda in subteranele Ocultei...Si nu numai in Noua Zeelanda ci pe intreaga planeta Terra!!!In curind.

      Ștergere
    3. Abia astept sa vad ca nu se va intimpla nimic!

      Ștergere
    4. 12.18 :)))))))))))))))))))))))

      Ștergere
  3. Azi a fost cutremur intr-o zona nespecifica in Romania,dar cutremurele mari din zona opusa Romaniei de pe Glob ca Noua Zeelanda dau replici mici si in Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu această țară doamna Maria,săi apere,este groaznic ce se întâmplă pe pământ în ziua de azi.
    Dar asa cum spuneti si doar rugăciunea si credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ne mai salvează.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc si sa va ajute Dumnezeu și Maica Domnului să treceți cu putere peste toate încercările Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=i522zsedfGw&feature=share&fbclid=IwAR2SzUFUzneT7labyRvlJuUEJb6SfIKbLle5aov2dgo7pq4l7krEcg_LXAU

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum de nu vi se spune si unde mai sunt acum si fetele rapite ? De ce Divinitatea face un mister cu viata acestora .?

    Fetele acestea sunt nenorocite pe viata , de un an de zile au intrat in pamant si nici ca se mai stie ceva despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt arse.
      Basescu a mai aruncat ceva lumina in caz ca era de groaza cand s-a intrat la Dinca in curte si aseau ramasite de nu se stie ce.
      Mie mi-a harait creierii pe partea cealalta.
      Asa groaza si infiorare eu n-am pomenit vreodata. Dar mi-am zis: nu se poate, oricat ar fi de groaznic, m-am nascut, trebuie ca sa fi fost ceva pozitiv in aceasta nastere.
      Doar asa mi-am pastrat mintile in cap. M-am nascut si nu sunt eu vinovata de crima lui Dinca.
      Apoi m-a apucat nebuneala de-a dreptul ca aveam si eu un tricou lung si galben.
      Apoi au venit detaliile despre faptul ca a avut un accident de masina si ca are cicatricea la tampla, adica are demon de la accident. Acela a morat fetele, nici nu s-a uitat la ele cand le-a ars.
      Dinca trebuie exorcizat, nu scapat. Trebuie scos demonul din el.

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu face ghicitorie. Traim intr-un ocean informational si fiecare dintre noi putem avea vise premonitorii, viziuni mai mult sau mai putin inselatoare...
      Voi vreti un Dumnezeu care sa va tina intr-o cutie, in deplina siguranta, feriti de toate problemele si care sa va spuna la fiecare pas ce aveti de facut? Ar fi ca si cum un profesor v-ar sufla la examen raspunsurile corecte desi stie ca nu ati muncit ca sa treceti examenul. Daca priviti in urma, la toti anii trecuti care reprezinta viata voastra de pana acum, o sa va dati seama ca greutatile v-au ajutat sa nu uitati de Dumnezeu.
      La bine, omul uita.
      Satulul nu crede flamandului.
      Stateam de vorba in parc cu o doamna.
      Despe hotia politicienilor.
      Imi zice:" Nu zic, poate daca as ajunge acolo sus, si eu as fura. Dar nu chiar atat!"
      Asa zice fiecare ajuns sus. Ca ia numai putin din miere. Colegul lui de partid sau somn parlamentar ia si el putin. Vin si rudele lor si-si revendica tainul de miere.
      Si uite asa...urmasii au ramas fara tara, slugile hotilor si mai mari, si mai lacomi de din afara țării. Șobolanii s-au incuibat in stup, au furat toata mierea, au dat afara albinele si au adus in stup muște. Care bazaie dar miere nu fac.
      Ce gandire nesanatoasa este asta, sa crezi ca ai voie sa furi daca ajungi sus?
      Proastele metehne ale unui popor, daca nu sunt vindecate, duc poporul de râpă.
      Cand Dumnezeu ne-a lasat niste legi, le-a lasat ca sa nu degeneram, sa nu cadem in intuneric, in ghearele demonilor.
      Parvenitii nostri politicieni, noii ciocoi ai timpurilor moderne, au ajuns cu labele in stupul cu miere. S-au dedulcit la bine si nu mai au empatie fata de cei saraci. Au uitat de Dumnezeu si trag cruci de forma la biserici, de ochii electoratului.
      Suferinta fetelor rapite atarna greu pe sufletele lor. Dar, fiind reci din cauza lăcomiei pentru bani si putere, nu se gandesc la problemele altora. Sunt incapabili sa se puna in pielea unei mame care se gandeste ca fata ei este abuzata, torturata, drogata.
      Poporul fiind oglinda conducatorilor devine la fel: nepasator la suferintele celorlalti, lacom de bani si distractie. Asa lucreaza satana: corupe, ademeneste, da bani si fura suflete.
      Toata istoria este un lung sir de crime si abuzuri. Este suficient sa cititi Biblia ca sa va dati seama ca prin putini oameni a lucrat Dumnezeu pe pamant. Nu a avut prin cine sa lucreze decat prin profeti si sfinti. Restul? Masa de oameni adormiti care se tem sa ia atitudine sau sa schimbe ceva in jurul lor. Aceasta masa adormita este masa manipulata prin care oculta isi face jocurile.
      Citiți "Mitul peșterii". Istoria se repeta.

      Ștergere
    3. Divinitatea nu intervine nici daca ne cade un asteroid in cap,dar pentru doua fete care nu au fost cuminti. Nu e o dovada ca nu exista Dumnezeu,chiar e varianta buna sa nu intervina,omul trebuie sa se descurce singur. Totusi,exista marea framinteala,marea indoiala

      Ștergere
    4. R, 02.10, dar ce sa scoti din acel dinca daca el chiar este cel rau? Doar trimis in iadul de unde a venit...

      Ștergere
    5. 05.53, nu este normal sa furi nimic, intr-adevar! Ce daca esti sus? Cu atat mai mult trebuie sa fie patrioti, iubitori de tara si de neam, si sa dea exemple pozitive incepand chiar cu ei si sa nu fure!

      Ștergere
  7. 10 oct 22:48-dar te intreb cum de nu se stie nimic nici astazi se fiica lui ALBANO?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mark Twain; 'Daca votul nostru ar putea schimba ceva,nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam'.
    Se potriveste bine la alegeril organizate cu orice pret in plina pandemie de cei care au cumparat deputati cu cite 50 000 de Euro din banii furati de la pensiile mici conform hotaririi Curtii Constitutionale de anul trecut si pe care Orban refuza sa-i restituie celor mai amariti pensionari romani -craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 22,48 Dinca declara acum ca numai un prost ar putea crede ca fetele puteu fi arse in Butoi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Erupe vulcanul?!?! In curând un vulcan puternic erupe

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru Maria Ghiorghiu ce se intampla cu cei care ajung in spitale.
    https://m.youtube.com/watch?v=xEj6EE1GZRA

    RăspundețiȘtergere
  12. 22,48 Se zice ca Alexandra Macesan a dat telefon din Turcia spunind ca a fost vinduta pe aur-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se zice ca le-a rapit unul caruia ii zice craciun din Sibiu.

      Ștergere
  13. 23,07 Comfunzi, Altfel il cheama pe traficantul de copii din Sibiu pentru canadianul Lalande ,cel aflat de pe lista internationala de traficanti de organe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.36 Mai craciun, nici limba romana nu o cunosti, de cand se spune „comfunzi”? Esti conserva ruseasca plantata aici ca sa dezinformeze? Cati bani iei, spune drept, tradatorule!

      Ștergere
    2. Dar tu nu judeci ca mai tasteza omul si pe linga? Te faci de ris!

      Ștergere
  14. 22,10 Dupa parerea romanilor Tradatori sint cei care-l apara pe Hanti-Struli Demolatorul statuilor romanilor din fata Salii Unirii din Alba Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  15. NOUA ZEELANDA se confrunta cu seisme mari pt ca este pe cercul de foc al PACIFICULUI-ce sa ne miram de cutremure sunt zilnic pe tot globul!

    RăspundețiȘtergere
  16. doamna Maria va urez spor cu folos la vizionare clipurilor.s-a adeverit exact.Dumnezeu a baut din acea apa cu samanta...
    https://arhanghelmihailanonymousilseparatio.blogspot.com/2021/03/4-martie-20214-march-2021realitateun.html

    RăspundețiȘtergere