marți, 6 octombrie 2020

OAMENII,OZN -URILE SI EXTRATERESTRII !

          5                                     5 Octombrie 2020,ora 6,19 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare.

Astfel, vad un oras inspre Rasarit sub un Cer de seara.Pe strazile orasului respectiv,vad multime de oameni speriati,oameni de toate varstele.

Dragilor, asa cum fugim cu totii din calea cutremurelor sau a inundatiilor,asa fugeau oamenii de pe strazi.

Se imbulzeau,tipau ,priveau in toate partile speriati.De sus,foarte aproape de capetele lor, se vedeau lumini de toate culorile,lumini precum cercurile concentrice.

.     
.
Aceste lumini multicolore erau extrem de stralucitoare si se roteau pe o suprafaţă imensa in ordinea acelor de ceasornic,dar, in aer; deasupra multimii speriate.
Dragii mei, ceea ce vedeam ,parea a fi o invazie extraterestra,chiar daca nu vedeam OZN -urile,vedeam multiplele Cercuri concentrice multicolore care se roteau cu o viteza uluitoare,deasupra multimii inspaimantate.
Noi stim deja dragii mei,ca Prietenii nostri extraterestri ne-au promis ca ne vom vedea faţă catre faţă.Se pare ca acest moment este tot mai aproape,dar,sa nu ne fie teama,deoarece ,nu vin cu ganduri rele ,ci vin numai cu ganduri salvatoare pentru intreaga omenire.
Cu dragoste,Maria.
   

62 de comentarii:

  1. Invazia extraterestra era profetit de cineva ca in noiembrie sau decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, adică invazia pământenilor! Mai degrabă un război aerian pe undeva in lume! La câteva zile mai apare un mesaj de la ET, poate pentru că acest tip de mesaj este foarte comentat.

      Ștergere
  2. Am respect pentru toate formele de viata dar sa-mi fie cu iertare nu-mi doresc i invazie extraterestra....vine unu ...vin toti si nu mai scapi de ei..sa ramana la ei acasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietenii d-tale ,Nu ai noștrii!Când faceți această afirmație ,să țineți cont de opinia a 99% din oameni cărora le repugnă acești demoni.Sufletul omului îndumnezeit e legat de Sfânta Treime,Maica Domnului,sfinți și îngeri,nu de...demoni!Respectati-ne opinia și nu ii considerați "prietenii noștrii"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred in extraterestri. Sfintii Parinti o spun Clara: extraterestrii sunt demoni...

      Ștergere
    2. Extratereștrii sunt demoni
      Parintele Cleopa așa a spus.

      Ștergere
    3. Sunt demoni care pacalesc multi oameni, asta e, fiecare crede ce vrea. Dumnezeu e cu cei care Il cauta si iubesc.

      Ștergere
  4. Au venit sa aduca leacul pentru coronavirus?!?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Extraterestrii l-au vindecat pe Tramp?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este chiar asa de simplu, VA FI foarte greu de acceptat realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajută, eu sunt nerăbdător să ne întâlnim, de când mă știu citesc despre OZN-uri și extratereștri!👍👍
    PS.nu pot fi mai răi decât oamenii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sus ai scris ca sunt demoni și nu crezi în ei, aici mai jos ai scris ca ești nerăbdător să-i întâlnești, ce sa mai înțelegem?!

      Ștergere
  8. L-as sa vina,macar fac putina ordine pe aici pe pamint,apoi unii se vir mai cuminti macar,ca prea se cred buricul amintului....si oamenii vor gindi altfel deja dupa ce vor vedea ca mai exista inafara de noi,si altii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fie foarte clar :EXTRATEREȘTRII NU NE SUNT PRIETENI !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt la fel de rai ca oamenii rai. Sunt intraterestri si fac experimente pe sclavii care ii aduc in lumea de la suprafata. Vi-i meritati. Le-ati deschis portile spre voi, sa vina la voi. Nu la noi toti. Asta invocati, asta sa aveti! Nu se poate si cu Dumnezeu si cu demonii in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vin sa ne vindece de ce ne-au îmbolnăvit semenii noștri,
    Vin sa ne salveze de la pieire,sa ne ajute,cu ce a distrus omenirea,arme,rachete,arme,nucleare
    Sa vina sa le topească armele și rachetele
    Cred în ce spune doamna Maria.
    Cred în ce spune doamna Valentina oarbă de la Iași ca aceste entități vin sa ne ajute.
    Marile puteri ale lumii care aruncă numai haine,și mâncare ar putea hrăni câteva țări sărace dar nu o fac,și spuneți că extratereștri sunt răi?
    Acești oameni sunt răi,vor sa fim slugile lor,ne-au îmbolnăvit,ne-au sărăcit ne-au vandut,etc
    Va spun ca ne vor mai departe ținuți sub control dar este un Dumnezeu,Dumnezeu Creatorul Cerului și Pământului A Tuturor celor Văzute și Nevăzute asa ca sa nu ne temem,sa avem credința și dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Am citit si in carti sf de venirea acestor ființe care sunt de mai multe feluri acum cum orandueste Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nota 10 pentru comentariu.In sfarsit o pwrsoana inteleapta.

      Ștergere
    2. Efectul Coandă a topit armele rușilor in 1968 cand au dorit să ne invadeze, nu extraterestrii tai... Ai ramas in urma si blocată pe extraterestrii. Citește Biblia si Tragedia Veacurilor si vei afla mai multe. Lasă - i pe extraterestrii! Tu nu ai auzit de Domnul nostru Isus Hristos? Citește de el in Biblie și vei afla totul!

      Ștergere
    3. Masinca, în ce cărți ai citit?

      Ștergere
  12. Nimeni nu poate evolua forțat. De fiecare depinde evoluția comuna .

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca vin . Vin sa distruga tot .

    RăspundețiȘtergere
  14. Daaa, de ce credeti multi din voi ca Dumnezeu ne-a facut doar pe noi in universul asta vast? Dumnezeu a facut si face in continuare ceea ce crede el de cuviinta, in nici un caz ce vor unii si altii. De asemenea nu este dator nimanui cu vreo explicatie. Ne-a inzestrat cu tot ce trebuie sa aflam cite ceva din ceea ce a facut el dar noi in loc sa luam aminte la asta facem arme cit mai multe si mai sofisticate sa ne omorim intre noi in loc sa invatam sa convietuim si sa facem lucruri utile care sa ne usureze si sa ne infrumuseteze viata pe care o traim. Oameni buni, viata aici este o scoala, un test pe care trebuie sa-l trecem daca vrem sa ajungem in lumile inalt educate ale lui Dumnezeu. Cine nu trece testul ramine blocat aici in spirit si cind se va termina cu planeta se va termina si cu aceste spirite ramase blocate care se vor rataci in universul asta mare

    RăspundețiȘtergere
  15. Sfinții Părinți spun foarte CLAR: extratereztrii sunt DEMONI, dna Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care sfinti parinti,unde si cind au zis asta? Vorbesti din auzite la radio sant?

      Ștergere
    2. Numai Pr. Cleopa a spus ca ET sunt demoni, în rest nimeni. Dar mi se pare primitiv sa crezi asta. Știți ca exista biserici cu picturi vechi (câte or mai fi) in urma renovarilor) cu OZN-uri pictate?!

      Ștergere
    3. Toate bisericile au et pictati pe pereti. Sfintii sint et antici(cum se zice pe Discovery). Aura lor este o casca de cosmonaut

      Ștergere
  16. Posibil să fie și specii rele și altele mai bune,însă mă îndoiesc că nu au anumite interese.

    RăspundețiȘtergere
  17. Unknown te contrazici.mai devreme ai zis ca extraterestrii sunt demoni mai jos scrii ca abia astepti sa vina !!Care e parerea personala despre extraterestrii??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am obs.si la alte postări ale Mariei, ca acest Unknown comentează aiurea, acu zice una, apoi se răzgândește și scrie altceva, poate are dubla personalitate, săraca!!!

      Ștergere
  18. sa ne punem nadejdea in OZN-uri sau in DUMNEZEU?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nădejdea în Domnul care a creat fiinţe în tot Universul, iar noi cred că suntem ultima creaţie!

      Ștergere
    2. Extraterestrii, daca sunt cu intentii bune, nu vor interveni in destinul omenirii decat daca le pune in pericol propria lor siguranta. Omenirea are karma ei pe care trebuie sa si-o arda singura. Numai Dumnezeu are puterea de a sterge karma unei planete si asta nu fara repararea raului facut deja de cei in cauza prin iertare, iubire si pocainta. Ei stiu ca nu au voie sa intervina in creatia lui Dumnezeu pentru ca ar schimba viitorul care este scris deja.De ce credeti oare ca un sinucigas nu mai ajunge sa se mantuiasca? Pentru ca si-a schimbat traiectoria si a iesit din joc incalcand legea lui Dumnezeu si a Universului. Iar dincolo nu-si va afla linistea nicicand.

      Ștergere
  19. 18.23 pai daca ai scris si despre praf si despre Forta cu litere mari e clara parerea ta ! Si atunci de ce mai scri, experimentezi ?
    Nu mai santeti pedepsiti doar en gros ci si en detail

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci, esti un pic speriat retinut momentan lasi sa treaca valul ascutindu ti coltii este ? o sa trece ti voi inaintea valului; macar de-ati schimba dar nu puteti este ?

      Ștergere
  20. Auzi cică extratereștrii sunt demoni,sa mori de ras nu alta.Extraterestrii sunt după cum spune și numele ființe care trăiesc în afara Pământului adică pe alte plabete,viața extraterestra e foarte probabil sa existe și asta științific o zic,ce demoni visați ?Numai demoni aveți în cap.

    RăspundețiȘtergere
  21. Poate acestia vor aduce fetele rapite , nu se mai stie nici daca mai traiesc macar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.16 esti cumva fiul lui craciun? Ca prea esti obsedat de subiectul asta. Cum sa vina extraterestrii sa aduca fetele rapite, de unde stii tu ca sunt rapite si nu moarte?

      Ștergere
  22. 7 oct 19:47-asta-i parerea ta ,eu sunt cretin dar ii intreb pe cei de pe blog ca sa-mi fac o impresie si iata rezultatul-JUDECI fara a cunoaste persoana-pedepsele nu le da decat CREATORUL care a dat sens vietii desi EL nu se joaca cu destinele creatiei -multumit?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cum ar fi daca tot ce stim despre Dumnezeu si creatie ar fi o poveste EXTRATERESTRA,itrebarea este CINE SUNTEM NOI,se pare ca EXTRATERESTRII sunt aici dinaintea noastra,credeti ca ISUS a fost om ca noi toti,

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce nu spune ceva in Biblie despre ET,ca sunt ce sunt,de unde vin,exista sau nu,ori cineva a scos pasajele alea ca sa credem doar ce vor unii despre creatie,sa faca din noi niste sclavi,sa ne dirijeze cum vor,oamenii sunt o creatie a EXTRATERESTRILOR,insusi Isus este extraterestru,faptul ca traea ca un om nu insemna ca nu avea puteri supranaturale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,biblia e de la et( ingerii domnului erau oameni de pe alta planeta si au luat de neveste femei de pe Pamint. Copiii lor erau semizei si nu uriasi. Uriasii erau roboti pe post de bodyguarzi pentru firavii et.

      Ștergere
    2. Pentru anonimi 15:15 si 18:25. Voi povestiti filme SF. Nu ati citit Biblia si nici epistolele Sf Apostol Pavel. Daca le-ati citit, nu ati inteles nimic.

      Ștergere
  25. Daca extraterestrii doreau sa intervina in istoria omenirii, ar fi intervenit demult. Nu o vor face nici acum pentru ca pot sa ne viziteze si fara tam-tam. Doar o fac din preistorie. Vezi documentarele cu extraterestrii antici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ET au intervenit si intervin si acum,fara a se lasa vazuti,sar parea ca asa zisele inventii ale oamenilor in special cele tehnologice, sunt date de ET ca sa ne ajute sa evoluam mai rapid

      Ștergere
  26. Doamna Maria animalele au si ele suflet ca si oamenii?si daca au ce se intampla dupa moarte? Poate primiti raspuns,sa ne spuneti si noua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca oamenii aveau suflet,scria despre asta in biblie,dar nu scrie. Din contra,scrie ca oamenii nu sint mai presus decit animalele.

      Ștergere

    2. 🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    3. 8 octombrie 2020, 15.34, logic ca oamenii si animalele au suflet! Oricare fiimta vie are suflet!
      Se spune ca animalele, pasarile au Raiul lor si dupa moarte merg in Raiul animalelor.
      De ce se spune despre unii semeni ca "au sau nu au suflet"?!?! Pentru ca exista suflet la orice fiinta vie.

      Ștergere
    4. Daca e logic,denonstreaza. E plina biblia de vorbe goale,de ce nu se spune despre lumea de dincolo? Pentru ca lumea de dincolo este o planeta locuita de zei,care sint oameni si mor si ei,rai sau iad nu exista

      Ștergere
    5. 11 octombrie 2020, 07.05, zeii nu mai exista, erau un basm. Nu exista zei, ci doar un Dumnezeu Intreit, adica Tatal, Fiul si Duhul Sfant!

      Ștergere
    6. 07.05, cum sa ti se demonstreze?!?!? Ce aberatii spui acolo...
      Iti propun urmatorul experiment: daca incer i sa-ti tii respiratia mult timp vei muri. Acea respiratie reprezinta sufletul care se spune ca are circa 2 grame.

      Ștergere
    7. Daca-mi tin respiratia, nu mai iese sufletul! Fa tu experientul asta, daca crezi ca exista suflet si ajungi in rai

      Ștergere
  27. 15.15 Ai dreptate ce era scris in Biblie despre extraterestri a fost scos si nu erau doar fragmente ci Carti intregi cum este ;Cartea lui Enoch' descoperita de englezi in Egipt si tradusa de ei
    Dar si acum mai exista fragmente in Biblie unde vorbeste de nasterea
    uriasilor din incrucisarea lor cu femeile de pe Pamint ,unul dintre motivele distrugerii Sodomei si Gomorei din cauza ca incrucisarea a fost considerata nereusita si daunatoare omului.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ET sint mai scunzi ca oamenii,de unde sa iasa copii mai inalti si fara minte? Uriasii erau roboti biologici,creati special mai inalti,ca sa inspire respect,dar nu aveau multa minte,ca nu trebuiau sa divulge secretele stapinilor. Cum spune in biblie,Dumnezeu putea sa ne faca perfecti,adica roboti biologici,care respecta strict niste reguli( nu se plictisesc de munca,nu se cearta intre ei,isi iubesc creatorul dar nu sint capabili de idei proprii,de schimbare)

      Ștergere
    2. Habar nu ai, ai scris sa te afli în treaba! Uriașii au apărut în urma împerecherii Îngerilor căzuți cu fetele pământenilor!!!

      Ștergere
    3. Ce s-a intimplat cu ingerii cazuti?

      Ștergere
    4. Sunt IT intraterestri, reptilienii!

      Ștergere
  28. la 8 oct 01:44 rectific-sunt crestin

    RăspundețiȘtergere
  29. Realitatea:

    https://www.aliatiiumanitatii.org/

    https://www.newmessage.org/ro/


    versus

    Basme si manipulari religioase sau de alt fel.


    O minte limitata si controlata prin frica si manipulare nu poate accepta niciodata realitatea.

    Scopul acestor "prieteni" extraterestrii este altul decat visati voi, cand veti realiza ca ati fost manipulati va fi prea tarziu.

    Adevaratii prieteni extraterestrii ai civilizatiei umane nu vor intervenii niciodata in viata pamantenilor sub nicio forma.
    Nicio civilizatie extraterestra benefica nu intervine in dezvoltarea altei civilizatii mai putin dezvoltate cum este cea de pe Terra.

    Extraterestrii care sunt prezenti pe Terra in momentul asta nu ne sunt prietenii.

    Nu va costa nimic sa mai cititi si altceva decat carti cu povesti.

    Realitatea este dincolo de parerile si credintele voastre.

    RăspundețiȘtergere
  30. 11 oct 07:07-sinceritatea se dovedeste prin fapte,da sunt crestin si responsabil pe ce spun

    RăspundețiȘtergere