miercuri, 8 aprilie 2020

VINO DOAMNE IN ROMÂNIA ! VINO DOAMNE ÎN FOCUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !

 17 Februarie 2019,ora 4,19 zori de zi !

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi, aud glas (glasuri) care se roaga fierbinte asa:

                "Vino Doamne, în România !
                Vino Doamne, in Locul de Foc!
                 Vino Doamne in Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Aceste ultime cuvinte fratilor,m-au facut ca sa ma cutremur la propriu.
Glasul nu a spus:
                  Vino Doamne ,in Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Glasul a spus :
   Vino Doamne ,in Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!"
Iata dragilor că ,tot ce eu scriu aici pe Blogul -DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, Foc este !
Asa precum SFANTA IMPĂRTASANIE,care, tot Foc este si arde pe cei care o iau nepregatiti, tot la fel si acest BLOG -DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,FOC este!
                     Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI
Cine batjocoreste,jigneste si huleste scrierile de pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, pe DUHUL CEL PREA SFANT ÎL batjocoreste ,Îl huleste,Îl injura ,Îl jigneste.
Iar Focul îi va arde, atunci cand se vor astepta mai putin.Cu alte cuvinte,DUMNEZEU le va rasplati lor după faptele lor,după Credinta lor,după clevetirile si rautatile lor.
Sa credeti dragilor in toate cate veti citi pe "Focul DUMNEZEU EXISTA -MARTURIIdeoarece,toate sunt de la DUMNEZEU si cu VOIA LUI DUMNEZEU.
Cei care, nu vor sa creada sau nu le place acest Blog,decat sa injure si sa jigneasca ,mai bine le este lor sa se indepărteze si sa nu mai citeasca,decat sa faca pacate impotriva DUHULUI SFANT ,care sunt de neiertat ,atat in aceasta viata,cat si in viata vesnica.
Iata dragii mei, doua fotografii facute in acelasi loc si-n acelasi minut.
1.
Aici nu se observa nimic iesit din comun,pe chipul Mantuitorului.
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare şi interior.

2.
Dar aici, de sub Ochiul stang al LUI IISUS HRISTOS,au iesit 2 râuri de Lumina alba,orbitor de stralucitoare.
Ce spuneti?

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi interior





Sa multumim Lui Dumnezeu 
i Maicii .


Sa multumim Domnului si Maicii Domnului dragii mei, ca ne -a ales pe noi ca Popor român, ca sa traim aceste MARI MINUNI, ca sa ne intareasca in Credinta prin adeverirea lor, prin relatarea lor exact asa cum s-au petrecut.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa facem fapte bune ,fapte de milostenie,sa iertam ca sa fim iertati, sa uitam atat răul pe care l-am facut ,dar si binele.
Astfel, vom dobandi un loc in Imparatia Cereasca. 
Imparatia Cereasca fratilor, nu o primim in DAR! Ci trebuie sa o castigam prin faptele noastre,prin iubirea si Credinta noastra.
Cine nu respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti, cine nu are Credinta si nu-si iubeste Aproapele,acela nu va dobandi nicicand IMPARATIA LUI DUMNEZEU .
Sa cautam IMPARATIA CEREASCA, calcand pe spini si palamizi, sa udam cararea ce duce spre mantuirea sufletului cu lacrimile de smerenie si de pocainta a inimii si sufletului nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                               Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 




Un comentariu:

  1. Asa este doamna Maria.
    Dacă lumea ar urmări pe blocul dv.
    Mărturii Dumnezeu Există și ar vedea ca toate se împlinesc mai devreme sau mai tarziu ar intelege ca aici ADEVAR SI FOC ESTE.
    Păcat ca au toate instrumentele la indemana,calculatoare etc.si pot vedea tot ce spuneti si ar vedea ca toate se împlinesc si nu sa le ia ca pe un fapt divers ar intelege ca adevarat este tot ce scrieti de la Duhul lui Dumnezeu.
    Dar vorba dv.mai degrabă aruncă cu injurii si nulă asupra celui care încearcă prin strădania sa aduca mântuire prin lucrarea Duhului Sfânt.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa nu lase poporul său până la sfârșit in SUFERINTA,sa ne rugam sa potolească mania sa asupra noastra a pacatosilor.
    De si fara suferinta nu este mântuire,nu suntem îngeri ci oameni și fiecare cu păcatele lui dar putem să ne mantuim schimbandu-ne pe cât putem,sa fim mai uniți,mai buni,și mai milostiv.
    Este drept ca acum nici macar nu mai putem sta unii lângă altii,sa ne îmbrățișa nici vorbă,doar cu mintea si cu gândul.
    Doamne Ajuta Poporului Român Creștin
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere