miercuri, 8 aprilie 2020

MESAJ DIVIN , PE SFANTUL EPITAF !

                    7 -8  Aprilie 2018,ora 1,34 !

    SFANTA  NOAPTE A INVIERII 

                    DOMNULUI  !

                           Dragii mei,


În aceasta noapte ma aflam, ca noi toti de altfel,in Sfanta Biserica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a SFINTEI INVIERI ,a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.

Desi eram in strana si cantam alaturi de Dascal,la un moment dat ,vad în mijlocul Sfintei Biserici de parca as mai fi avut un al treilea ochi deasupra urechii stângi,vad SFANTUL EPITAF cu IISUS HRISTOS mort.
Doresc sa va spun dragilor că SFANTUL EPITAF ,a fost scos in SFANTA BISERICA in Vinerea mare si reprezinta punerea in Mormant a Mantuitorului Hristos.
Credinciosii au putut sa se inchine la Sfantul Epitaf ,pâna la savârsirea DENIEI PROHODULUI din aceeasi seara de Vinerea Mare .
Deci, in Sâmbata INVIERII DOMNULUI ,SFANTUL EPITAF era din nou in SFANTUL ALTAR  pe MASA SFANTA ,înca de Vineri seara.

Image result for EPITAF IMAGINI.

Şi totusi,in MAREA si Sfanta Sâmbata a Invierii Domnului, in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii, in timp ce cantam in strana alaturi de Dascal, intr-o clipă ,am vazut din nou SFANTUL EPITAF pe masa din mijlocul Sfintei Biserici .
O forţă nevazuta dragii mei,scrie cu litere de lumina alba orbitor de stralucitoare ,chiar pe mijlocul Trupului Lui IISUS HRISTOS ,scrie cu litere de mână ,doar patru cuvinte.
Aceste Cuvinte , mi-au dat o putere sufleteasca de nedescris.
Stiu ,ca multi dintre voi veti spune ca ,sunt lipsita de modestie. Dar nu este deloc asa! 
Am obligatia in Faţa MANTUITORULUI HRISTOS, de a scrie tot ce vad si tot ce aud. Si voi face numai asa,chiar daca pe unii cititori îi deranjeaza cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata dragilor, ce a scris Forţa nevazuta  pe Trupul Mantuitorului Hristos:

                 "Maria, esti o corectă !"

                               Image result for EPITAF IMAGINI.


Întotdeauna am cautat fratilor, ca sa nu supăr pe nimeni,ca sa nu nedreptatesc pe nimeni cu absolut nimic ,si asa voi face toata viata mea.
Iar daca aceste sfinte Cuvinte, au apărut scrise chiar pe Trupul Lui Iisus Hristos si-n timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII a INVIERII SALE, atunci ,inseamna ca, nu am trait degeaba pâna acum si nici nu L-am maniat pe DOMNUL meu drag si scump;pe usturatul nostru Mantuitor Căruia ,m-am rugat cu lacrimi toata Saptamana Mare , sa-mi mai dea mie roabei Sale din suferinţa sa,din Pătimirile Sale.
Eu am vazut dragii mei suferinta Lui Iisus, am trait-o live alaturi de El si de călăii Săi. Am plans alaturi de El, am simtit bicele pe pielea mea alaturi de EL, am simtit bataile pe care Le-a primit,lovirile peste faţa Sa sfanta,scuiparile,absolut tot pas cu pas mi-au fost arătate.
Şi ma bucur nespus de mult de faptul ca ,MANTUITORUL imi spune astfel de Cuvinte sfinte; le scrie in mod nevazut chiar pe TRUPUL SĂU intins in Mormant (EPITAF ).
Am prins aripi ,as putea spune; aripi care mi-au dat putere infinita spre a suferi orice si a face orice, pentru ca ,al LUI DUMNEZEU CUVANT sa ajunga la inima si sufletul Semenilor mei,respectiv ai nostri.
Sa nu va indoiti  dragilor nicio clipă de tot ce cititi pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII. Căci,nu de la mine scriu ,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Cu adevarat DUHUL CEL PREA SFANT graieste prin mine roaba Sa !
Cu viaţa mea as plati de va fi nevoie ,numai sa fac VOIA TATALUI CERESC ,a MANTUITORULUI HRISTOS , a DUHULUI SFANT, si- a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA ,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! 
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 





5 comentarii:

  1. nu-i chiar asa -va mai aprindeti ca orice om si nu prea va place sa fiti contrazisa desi unii dintre noi au avut revelatii si ajutor direct de la preoti cu mari daruri sper sa apara mesajul pt ca in lume sunt multi la ora acuala si au fost si in trecut vizionari-FIECARE CU DARUL LUI DAR ADEVARUL E UNUL DUMNEZU

    RăspundețiȘtergere
  2. Se mai aprinde precum Sf.Ioan Botezătorul care propavaduit in Patos si pana la urma tot ce a propavaduit sa împlinit.
    Nu se aprinde doamna Maria se aprinde Duhul Cel Prea Sfânt di omul MARIA anonim 00;47.
    Este un strigăt pentru ca stie ce vine si lumea nu înțelege
    Stie atât cât îi este permis si le vede pe viu si cand lumea care citeste mai si jignesti ce faci?
    Strigi de disperare ca nu se întorc după calea pierderii,vine potop sa zic asa si lumea nu se da la o parte din calea apelor.
    Eu cred cu toata fiinta mea și din tot sufletul meu ca ADEVAR ESTE SI MULT BINE A FACUT CELOR CARE AU INTELES TOT CE FACE DOAMNA MARIA.
    Sa multumim Domnului ca nea dăruit un om cu har divin pentru mântuirea noastră,în fiecare zi cu îndemn la rugăciune,smerenie si bunătate.
    Sa urmam calea și Adevărul.
    Sa nu uitam ca suntem muritori si nu stim cand vine ceasul si ne gaseste nepregătiți,
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cerceteaza Sfanta Scriptura!!! Dumninica este ziua Invierii lui Hristos

    RăspundețiȘtergere
  4. pt MASINCA nu v-am cerut d-stra raspuns-intru pe blog sa aflu si parerea altora iar daca vorbesc de pers cu mari daruri cunoscute de mine inseamna ca stiu multe si omul e slab ca sa primeasca stiri alarmante-de aceea si IISUS n-a vorbit de taine decat cu cei apropiati lui=Apostolii eu nu voi dezvalui nimanui ce stiu pt ca deja s-au si intamplat multe

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar exista si alti revelati unii chiar cu mai multa putere de a purta. Desi in cazul Mariei in revelatii Dumnezeu tine cont si de puterea de a purta oricum mai redusa a cititorilor blogului si de aceea multe mesaje sint vagi metaforice rezumative incomplete ..incit doar unii cei putini scrisi sa le poate deslusi iar pe restul sa ii deranjeze cit mai putin.
    Maria e corecta si e o fire blinda sincera si uneori trebuie incurajata.
    Ea se incadreaza la o anumita categorie de profeti dar daca este sau nu si eschatolog as zice ca e la limita intre a fi si a nu fi ..este doar in masura a cit i s.a dat sa cunoasca pt ca a avut misiunea sa scrie acele carti despre viitorul Romaniei in care mai e loc si de alte completari.
    Nu este eschatolog pt ca nu a citit macar o data doar intreg continutul profetic al Bibliei indiferent de versiune si nici nu studiaza carti grele din domeniu nu cauta sa afle cit mai multe profetii chiar si de alte culte etc .nu le poate deosebi nefiind chiar toate reale nici in forma originala ..nu are alte daruri de cunoastere nici macar darul deosebirii cel real secretizat canonic in privinta descrierii reale ..incit sa le poata deosebi macar asa.
    Incit ea incearca sa suplineasca intelegerea temei eschatologice prin citire de talmaciri de pe net de.a valma protestante ortodoxe catolice care oricum nu e nici una corecta pina la capat.
    Nu sint corecte din mai multe motive in primul rind pt ca nu au darea in vileag si pt ca nu tin cont de toate revelatiile nici macar cele biblice desi mai e si categoria celor tainuite de unele Biserici unele canonic altele nu. Incit talmacirile actuale gresite sint doar pt cei multi nescrisi care nu vor trebui sa creada de data asta ..incit sa fie tinuti la distanta pina la sf secerarilor. Vor iesi deci si alte carti dupa darea in vileag unele care o contin altele care o combat.
    Ea treb sa nu tina seama de reprosurile neintemeiate vadit partinitoare si rautacioase.
    Rolul profetilor este sa primeasca si sa transmita revelatiile iar sinteza si talmacirea e rolul eschatologilor care si ei treb sa fie profeti sau cu minime daruri de cunoastere pt a putea deosebi adevarul de fals inclusiv in talmacire.

    RăspundețiȘtergere