miercuri, 3 iulie 2019

IISUS HRISTOS SI TATAL SĂU IOSIF !


                                        3 Iulie 2019,ora 6,22 dimineata !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune tare rugator asa:

            "Doamne, rostogoleste-TE acum cu Iosif Prea Bunul...!"

Saint Joseph with the Infant Jesus by Guido Reni, c 1635.jpg.

Clipă în care, Îl vad pe Sfantul Iosif, Tatal Lui IIsus Hristos (Tatal adoptiv,fireste)Fiul Lui Dumnezeu, mergand pe o pajiste verde insotit de un Mielusel alb.
Sfantul Iosif era numai el singur cu Mieluselul alb după el ,si mergeau impreuna pe acea iarba verde ,de parca s-ar fi dus intr-un anume loc.
Dragii mei,stim cu totii ca MANTUITORUL va veni din nou pe Pămant ,ca sa judece viii si mortii.Aceasta a doua venire,va fi in Romania Sfanta,in Romania Adevarului Duhului Sfant,in Noul Său Ierusalim.
În Cerul sfant, se fac deja toate pregatirile; sa nu va indoiti niciodata de acest minunat DAR.
Noi suntem oameni cu păcate ,si nu stim a talcui CUVANTUL DOMNULUI .
Ceea ce putem face fratilor, este sa respectam  toate cele 10 PORUNCI, sa ne intarim in Credinta, si nu in ultimul rand , sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului pentru sanatate,pentru pace si mantuire,multumindu-I din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,pentru faptul ca suntem vii si sanatosi si ne bucuram de cei dragi noua.
                         Cu dragoste,Maria. 
  P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307





                      

       







     


7 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Mare este puterea lui Dumnezeu și mare mila pentru noi poporul lui ales.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.trezireainteligentei.ro/nu-suntem-destinati-sa-experimentam-lumea-prin-ochii-unei-masinarii/#more-1871
    Uitati-va la voi insiva. Deconectati-va de la scaune, ridicati-va si uitati-va in oglinda. Ce o sa vezi?, e asa cum Dumnezeu te-a creat. Nu suntem destinati, sa experimentam lumea prin ochii unei masinarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deborah King – Dupa Iisus

    La începuturile bisericii creştine, abilităţile speciale de vindecare şi ritualurile le-au revenit, iniţial, femeilor. După cum îţi poţi imagina, perioada aceasta a fost foarte scurtă. Probabil că după aproximativ un secol de la moartea lui Iisus femeile au fost complet date la o parte. De atunci, numai papei şi episcopi săi li se permitea să folosească aceste puteri, iar preoţii erau aleşi pentru avansare în funcţie de aptitudinile spirituale şi de stăpânirea de sine.

    Dacă ne oprim asupra sensului şi scopului original al sacramentelor, fiecare dintre ele poate fi considerat, în mod evident, un rit iniţiatic conceput special pentru a marca trecerea într-o nouă stare de conştiinţă şi pentru a-i deschide aspirantului următorul nivel de dezvoltare. Când un copil este botezat, el este consfinţit prin apă ca membru al tribului. La prima comuniune, intră în legătură energetică cu fondatorul grupului, Iisus Hristos. Confirmarea este un alt ritual prin care episcopul, înzestrat cu puterea de a aduce printre oameni Sfântul Duh, îl unge cu ulei sfinţit Apoi, dacă alege să fie hirotonisit preot, urcă la nivelul la care poate deveni vindecător, ca şi Cel pe care-L urmează. Până aici, toate bune.

    Din nefericire, la aproximativ trei sute de ani după moartea lui Iisus, clerul s-a rătăcit de la calea lui, membrii lui lăsându-se subjugaţi de propriul ego. Nu uita, mândria este soarta cea rea a fiecărui vindecător! Conducătorii bisericii şi-au pierdut capacitatea de a transmite „sfintele daruri” şi de a vindeca, iar ceremoniile lor au devenit nimic altceva decât ritualuri lipsite de substanţă. Ce simt aceste „daruri” pe care le comemorăm în cadrul sacramentelor? Ele sunt exact aceleaşi abilităţi şi deprinderi pe care le predau eu şi cărora le-am dedicat un capitol în cartea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. După ce s-au scurs între patru sute şi cinci sute de ani de la moartea lui Iisus, biserica creştină a devenit total autocrată şi Stăpânită de nebunia puterii. Ea a scos în afara legii orice vindecător ce nu aparţinea acestei organizaţii şi a executat toţi vindecătorii laici care îndrăzneau să-i încalce regulile. In cele din urmă, s-a decretat ca oricine nu se supunea edictelor ei să fie executat, în baza principiului că acela care nu i se supune unui preot hirotonisit nu i se supune lui Dumnezeu însuşi.

    Pe atunci, lumea europeană era liniară şi strictă. Se renunţase în totalitate la trăirea prin extaz a Divinului. In mare parte ca în zilele noastre, teama era stăpână peste tot. Legătura cu Dumnezeu nu trebuia trăită direct, ci numai prin reprezentanţi aleşi — membri ai clerului. Informaţiile de natură ezoterică despre vindecare erau ascunse în cărţi pe care numai preoţii şi elita aveau voie să le citească.

    Majoritatea acestor cunoştinţe s-a pierdut pentru oamenii obişnuiţi, dar a fost salvată de secte speciale, secrete. Creştinii aveau Templierii şi mănăstirile izolate; evreii aveau Cabala; în lumea islamică, secta sufi purta şi transmitea secretele mistice, în Orient, secretele ezoterice erau păstrate vii oarecum mai uşor, în principal datorită sistemului guru din India şi sistemului monastic din China şi Tibet.

    Umanitatea a trecut de la credinţa în zeii care deţineau atât proprietăţile luminii, cât şi pe cele ale întunericului, ale binelui şi răului — căci acele generaţii Străvechi înţeleseseră principiul unităţii, conform căruia Toate Sunt Una – la credinţa într-un singur zeu, care era numai bunătate şi lumină. (în zilele noastre, îl percepem pe Dumnezeul Vechiului Testament ca pe unul răzbunător, dar acţiunile Lui erau considerate adecvate în contextul acelor vremuri; în consecinţă, şi El era venerat ca Dumnezeu al luminii.) Asta însemna că trebuia să se proiecteze întunericul asupra altor entităţi, care au fost femeile şi natura. Şi lucrurile au rămas aşa. Când oamenii obişnuiţi au căutat să scape de aceste convingeri înguste şi au început s-o venereze pe Fecioara Maria, autorităţile bisericeşti le-au îngăduit s-o facă, dorind să evite confruntarea cu o revoltă de proporţii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe măsură ce acele civilizaţii străvechi au fost cucerite — egiptenii, chinezii, grecii şi romanii, printre alţii —, au fost arse toate bibliotecile ce găzduiau înţelepciunea ezoterică a popoarelor lor, inclusiv cunoştinţe despre efectuarea vindecărilor. Perioada care a urmat, cea a întunecatului Ev Mediu, a fost una în care misterele au fost pierdute pentru toţi, cu excepţia câtorva aleşi, iar ştiinţa şi religia se aflau în tabere diametral opuse.

    Secolele al Xl-lea, al XII-lea şi al XIII-lea din Evul Mediu au dat naştere, de asemenea, Inchiziţiei şi cruciadelor. De Inchiziţie a fost nevoie din pricină că populaţia devenea mai bine educată şi mai îndărătnică, sub domnia strictă a Bisericii Catolice. Regimurile totalitare puteau să scoată oamenii afară din casele lor în toiul nopţii, să-i forţeze să îndure umilirea şi, mai târziu, să-i execute în public. Acest lucru îi determina pe toţi să stea la locul lor, mai ales pe cei care foloseau serviciile unei vindecătoare sau ierburi de leac, ambele total interzise.

    Cu toate acestea, misterele au fost protejate, ascunse vederii, păstrate şi transmise de la maeştri la iniţiaţii societăţilor secrete — grupuri pe care le-am găsit în fiecare cultură pe care am vizitat-o sau am studiat-o. In multe locuri, ritualurile şi practicile erau păstrate vii prin tradiţia orală, aşa cum a fost cazul amerindienilor. De asemenea, mare parte a cunoştinţelor Străvechi erau păstrate în Vedele indiene; ca rezultat, India a avut mereu vindecători şi maeştri spirituali talentaţi.

    La vremea când biserica occidentală a pornit cruciadele, războaiele erau duse împotriva oricui nu era creştin, în special a musulmanilor şi evreilor. Una dintre cruciade a exterminat complet un grup din Franţa care practica o combinaţie de creştinism, sufism, cabala şi venerare a naturii, pentru că le îngăduia femeilor să fie preoţi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Când Europa a intrat în era în care presa de tipărit a făcut cititul şi scrisul mult mai accesibile, reforma protestantă de la începutul anilor 1500 a creat o ruptură în conducerea de un mileniu a Bisericii Catolice. Vestea bună era că această reformă muta fundamentul puterii de la preoţi la mireni. Totuşi, din nefericire, Martin Luther, John Calvin şi colegii lor au susţinut o imagine şi mai austeră a vieţii umane decât aceea împotriva căreia se răzvrătiseră, distrugând în mai mare măsură vindecătorii odată cu ritualurile, balsamurile şi practicile lor. Şi, cu toate că Luther şi Calvin o venerau amândoi pe Maica Sfântă pentru credinţă şi rolul ei ca mamă a lui Iisus, îi dezaprobau în totalitate pe adepţii cultului Maicii Domnului, care o situau la acelaşi nivel de divinitate cu Iisus. Întregul rol al femeii în general şi al femeilor vindecătoare în particular a fost marginalizat şi mai mult pe scena lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa revina la acea credinta si sa aiba incredere in Maica Domnului.

      Ștergere