luni, 29 iulie 2019

ASASINII ! ASASINII ! PROTESTE URIASE !


                             29 Iulie 2019,ora 5,40 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezesc multime de glasuri care strigau revoltati ,tot felul de sloganuri,dar cel mai puternic slogan pe care il auzeam ,era acesta: 
                "A-sa -si -nii !
                  A -sa -si -nii!"

Şi vedeam dragii mei, multime de oameni inspre Sud ,Sud -Est, oameni care tineau in mainile lor pancarde cu tot felul de inscrisuri,oameni care era extrem de nemultumiti si de revoltati.
Imagini pentru PROTESTE IMAGINI.
Cel mai tare,rasuna un singur cuvant care era strigat silabisit :
                  "A-sa -si -nii !
                  A -sa -si -nii!"
Dragii mei, din nefericire, ceea de se intampla acum in Romania ,adunate cu cele care s-au mai intamplat,se pare ca s-a umplut paharul amărăciunii,iar Poporul român va iesi in strada la un moment dat.
Sa ne dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,intelepciune ,pace si liniste in tara,si nu in ultimul rand ,incredere si respect in Autorittile Statului Român.
Ca sunt si oameni care gresesc,indiferent de motiv,este normal ca si acestia sa raspunda in faţa LEGII care,este valabila si pentru omul simplu care munceste pămantul cu sapa,si până la cel din varful Statului (inclusiv )care umbla cu mapa.
                           Cu dragoste,Maria.
                           

77 de comentarii:

  1. Ati mai avut mesaje, d-na Maria, cu asa o multime de oameni la Sud, chiar revolutie. Atunci ma gandeam, de ce sa porneasca o revolutie din Sudul Romaniei. Acum a venit raspunsul. Acum intelegem. Suntem in pericol la orice pas in aceasta tara. Poate romanii se vor trezi, in sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria a mai avut un messj ca Marea Revolutie va incepe tot de la Timisoara.

      Ștergere
    2. Si un alt mesaj ca Marea Revolutie va porni dintr-o localitate mica.
      A mai avut un mesaj cu "fug oițele de la Deveselu"...

      Ștergere
    3. Ascultati adevarul si despre Sorina, despre americani,despre Alexandra. Dar ce facem noi!? Ignoranta si vaicareli
      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/29/crima-organizata-conduce-romania-primo-laurentio-meritocratia/

      Ștergere
    4. Vinovate sunt instituțiile statului cangrenat de servicii secrete şi a falşilor magistrați. La TV se minte la greu! Pt.a înțelege adevărul despre RO trebuie să învățăm ceva latină:Veni-Vidi-Vici şi puțină engleză pt.a pricepe în ce 'barcă" ne aflăm PartnerShip-FriendShip-RelationShip. În cazul nostru traducerea ar fi usor diferită -Venit-Văzut-Viciat şi Parteneriat-Prietenie-Relație İntimă :D Aşadar Românismul e de vină întrucât prostia e "Cheia"Statului Corupt! Cazul fetelor dispărute e doar un mic episod manipulat de autorități ce sunt disperate să acopere"afaceri sexuale" în care ar fi implicate prea multe capete. Totuşi pt a vedea tabloul complet să facem apel şi la istorie atunci cand soldații poposeau pe plaiul mioritic apăreau şi bordelurile. Acum trăim epoci "Moderne" unde avem "delivery boy" ca Dincă ce a vrut să se înfrupte"şi el" din "marfa oprită" Dar Apelul Alexandrei le-a explodat fața STS si DIICOT care ştiau exact "fenomenul" E de râsul curcilor cum gloata e păcălită din nou chiar de statul care e dator sa spună adevărul. :D İar Cumpănaşu crede că şefu STS a demisionat din cauza presiunii lui :D
      Dacă Dumnezeu a zis: iubiți adevărul voi la ce dreaku vă închinați? Deci:Singurele meserii de viitor în colonia asta ar mai fi: Sekurist, Moravuri Uşoare, Procuror Falsificator, Judecători Executant, Politician Acoperit şi Aplaudac pe creier spălat...

      Ștergere
    5. Marea Revolutie va incepe tot de la Timisoara,asa cum a spun si baba Vanga,cel promis lumii va pleca de la apus spre rasarit,Moldova,asa cum a spus si indianul care a vizitat Bucovina,ca cel care va pregati omenirea este nascut(a) in Bucovina,este acum in zona Banatului?

      Ștergere
  2. De.acord Dna Maria.sa se facă ordine in tara si dreptate.mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. TOATA FAMILIA astora, a CRIMINALILOR,sa intre la puscarie pentru tainuire. Sunt cazuri in care bestiile, cu siguranta au dat bani si au scapat basma curata, nici macar n-au ajuns sa fie judecati. Ati uitat ca Dan Diaconescu incepuse sa scoata cate ceva la lumina, ca altfel nu stia nimeni de multe intamplari ,,bizare,, de la noi din tara? Pana l-au ,,manjit,, cumva si i-a picat si astuua aura(ca altfel nu-mi explic cum a picat). Daca revine, probail ca se va lasa directionat de sfori ca sa nu mai ajunga de unde s-a intors.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.23 criminalii sunt sistemul
      Ce e cu crema??? Daca Dinca voia s-o omoare NU S-AR FI DUS LA FARMACIE SA-I IA CREMA PT MAINI. DECI E CLAR CA ERA O MARFA
      Ba mincinosule, problema e mult mai grava nu borsala ta. Deci categoric se doreste musamalizarea cazului cu darea vinei in totalitate pe fraierul numit Dinca . Alexandra le-a spus celor de la 112 ca l-a trimis pe criminal la farmacie sa-i cumpere crema pt maini caci avea mainile ranite aceasta fata si ca asa a putut da telefon. Ce rezulta? Caci daca acest "criminal" ar fi vrut sa o omoare nu i-ar fi pasat de mainile fetei, nici macar daca era doar pt el si o viola si apoi o omora tot nu ar fi plecat sa cumpere crema sa o trateze.concluzia: ALEXANDRA ERA O MARFA CARE TREBUIA DATA MAI DEPARTE iar structurile de forta sigur sunt implicate de asta si incearca musamalizarea,tragerea de timp cum ca Dinca ii plimba pe coclauri, etc.https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/29/minore-din-caracal-prostituate-pentru-americanii-de-la-deveselu/

      Ștergere
  4. Tudor Barbu spunea ca a depus impreuna cu Firea in anul 2015 o propunere in parlament pentru o lege de castrare temporara a violatorilor pedofili de copii minori dar legea a fost respinsa in parlament din motiv ca in parlament avem profitori multi de Traficul de carne vie.
    Asta spune TOTUL despre calitatea oamenilor propusi si care ne reprezinta in Parlament.
    Erau citva din ei momiti cu fete si filmati si prin hotelurile de dincolo de Prut cind au fost ca reprezentanti ai tarii la Chisinau-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti o apa si un pamant! Bani sa aiba ca suflet nu le mai trebuie!
    Sa te duci sa-i votezi?are grija sts-ul lui iohanis de bunul mers al numaratorii voturilor.
    La lada de gunoi a istoriei cu acesti criminali asasini !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BEEEEEE....ALEXANDRA l-a trimis pe Dinca sa-i cumpere alifie sa-si trateze ranile !!!!! Daca o omora la ce-ar fi plecat dupa alifie ????? Beeee.... suntem manipulati. Adevarul e cu totul altul!!!!
      Magarii in toate serviciile din Ro se fac fffff multe. Colcaie de mafie. Acesti mafioti din toata tara ( ca toti sunt mana in mana, procurori cu judecatori sristi din caracal si din toata tara)trebuiesc rasi , niciodata sa nu mai fie niciunul in functii . DINCA A PLECAT LA FARMACIE SA-I CUMPERE ALIFIE PT MAINI ALEXANDREI. DACA avea in plan s-o ucida de ce s-ar mai fi dus la farmacie? Daca ar fi avut in plan s-o violeze si s-o omoare de ce s-ar mai fi dus la farmacie??? Deci e clar ca situatia e cu totul alta si fata ERA O MARFA.
      SI daca Alexandra era o clienta fidela acestor personaje care o plateau pt sex iar Dinca era soferul care o transporta ( poate la Deveselu) si apoi i-a venit vreo idee nebunatica si lui Dinca sa se dea si el la Alexandra asa pe moca si ea nu l-a acceptat iar situatia a degenerat fata fiind ranita si prostindu-l pe Dinca sa se duca la farmacie uitand telefoanele prin apropierea fetei( ce chestie si cu telefonul asta, semn ca era o legatura de cunoastere mai veche intre Dinca si Alex?), iar apoi Alexandra sunand la 112 rahatul s-a imprastiat Dinca s-a vazut fortat sa intrebe "SEFII" cum sa actioneze ? Probabil raspunsul a fost sa scape de ea! Sau te descurci,treaba ta! Dinca panicat a actionat intocmai de frica.
      Hai sa fim seriosi : killerul Dinca s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie !!!! Iar acum toata bestializarea asta a lui Dinca ???!!!! Miroase a musamalizare, tipic sistemului mafiot care incearca sa-si ascunda magariile. Noi ii lasam ?????? Sau vrem sa scapam tara asta de mafiotii astia care-s inradacinati peste Ro???!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/29/crima-organizata-conduce-romania-primo-laurentio-meritocratia/

      Ștergere
    3. Anonim 18:58 STS-ul nu inumara voturile !Verifica CNP-ul ca sa nu votezi de 2 ori ! Voturile sunt numarate de Comisia Sectiei de Votare si trecute intr-un Proces Verbal.E simplu si clar.

      Ștergere
    4. 03.13 - somnul ratiunii naste monstri! Lipsa somnului nu este benefica pentru creier. Baga-ti mintile-n cap! Victima era prostituata? Chiar asa deviati de la traseu esti?
      Noi, romanii, avem un talent fantastic sa invinovatim intotdeauna victima. Nu-ti doresc ca o persoana apropiata tie sa devina victima unui dement si oamenii sa o acuze tot pe biata victima, ruda ta in speta, ca si-a cautat-o, ca e curva si lua bani pentru sex sau mai stiu eu ce aberatie.
      M-as rusina daca as avea creierul tau, pe cuvant de om !

      Ștergere
  6. Increderea si respectul se castiga cu sacrificii, cu sudoarea fruntii dar mai ales cu dragoste si RESPECT fata de omul de rand, fata de semen! Cum sa mai ai incredere in... "Atrocitatile Statului Roman"?!! Romanul e bun si increzator din fire, pe cat e de tolerant cu slabiciunile, de aceea asa-zisele autoritati isi permit sa "greseasca" sistematic, cu premeditare! Dumnezeu va lovi si va lovi necrutator, chiar daca, din nou, cativa dintre cei mai buni, dintre cei mai puri sunt (vor mai fi?) sacrificati pentru ca adevarul sa iasa la lumina in toata grozavia, in toata enormitatea lui! E prea mare si diversificata bataia de joc, exceptiile de la regula, prea putine sau prea firave. Oamenii sunt satui de abuzuri de toate nuantele si intensitatile perfectionate in zeci de ani, si tracasati de lipsa de perspectiva. Poporul roman creste niste serpi la san, mari si grosi ca sarpele biblic (daca nu cumva acela era mic copil). Ora trezirii a venit! Pace nu va mai fi pana nu vom schimba toate aceste temelii putrede! De la mentalitatile si obiceiurile care au puit peste poate, sfidand orice urma ancestrala de inteligenta, bun simt, moralitate si spirit civic, pana la cea mai marunta institutie menita sa reprezinte si sa ocroteasca cetateanul dar care, iata, hraneste lipsa crunta de omenie rezultatul fiind - cum altfel? - abrutizarea si crima! Sa adaugam si teama, teama omului de rand (si nu doar a lui) de-a mai lua atitudine, iar de-aici, duplicitatea. Supusenia, lipsa solidaritatii, lipsa reactiilor, iluziile... Nucleul altor si altor abuzuri.
    La nivel de tara totul e politizat, o increngatura infernala de interese de clan si ramificatii ale puterii care merg mult dincolo de granitele Romaniei "violate si transate" la marea arta, in timp ce noi dormim somnul adanc al inconstientei.
    Trebuie sa fim tari si neclintiti in rugaciune in perioada asta! Fara o purificare profunda, fara reconstructie, praful se va alege de noi ca stat, si de menirea noastra. Roata s-a pus deja in miscare; avem datoria sa contribuim (fiecare, acolo unde se afla si prin ceea ce face) la reasezarea tarii pe noi temelii. Suntem intr-o mare cumpana.
    Sa ne rugam ca toata rascolirea pe care Dumnezeu o ingaduie incepand cu momentul de fata, sa nu duca la pierderi de vieti omenesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbe mari,ce temelie visezi,spune ceva concret,daca poti sau daca ai curaj! Zi mersi de ce a fost pina acum si sa ne tina Dumnezeu( sau altii) pe linia de plutire!

      Ștergere
    2. Stai dumneata in gaoacea in care "plutesti" in deriva. Halal curaj! Citeste ceva istorie, poate afli ca tara asta a trait si altceva decat mizeria si indiferenta de-acum. Sau astepti sa te scoata careva de urechi! "Dumnezeu sau altii"...

      Ștergere
  7. Prim-sinistra țării demisia că tu ai păstorit acest dezastru. România este ca dictaturile africane copii, rude și amante angajate la stat și ne mai mirăm de ce nu mai merge nimic în țară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa-si dea demisia,sa vina altii,care mor de ciuda ca nu si-au angajat rudele sau amantele? Stii ce a zis chiorul dupa ce a devenit primar? Ca da afara pe cei vechi si aduce oanenii lui,ca el nu poate sa lucreze cu altii. Si,nu s-a scandalizat nimeni ca e dictatura sau ca si-a angajat fiica la o firma platita de primarie

      Ștergere
    2. Cum de ce sa-si dea demisia ,anonim 21:41 ??!
      Nu e logic ca CINE A GRESIT SA PLATEASCA ?
      Tu vi cu niste minciuni si dezinformari ca ce o sa se intample dupa aia ,ca vine bau-bau si multa abureala ....
      Prim ministra Dancila a dus Statul in situatia ca NU MAI FUNCTIONEAZA si au murit oameni !
      Demisia.

      Ștergere
    3. 19:49, 08:42, esti pe aratura.

      Ștergere
    4. Agentul PSD-ist 18:38 sa ne lase in pace sa nu o uitam pe Alexandra.
      Cine este vinovat din Politie si Guvern sa-si dea Demisia .PSD-ul o sa plateasca relele pe care le-a facut.

      Ștergere
    5. 23:33, SISTEMUL este putred din alte vremuri (nu din prezent), putrziciune cronica provenita si mentinuta din alte guvernari, sa fim seriosi. Astia de acum au preluat un sistem gangrenos, impurtzit de atata puroi, care acum s-a spart si miroase ingrozitor.

      Ștergere
    6. 00:47 Dezinfrmezi sau nu sti ce spui.
      PSD este la putere de 8 ani !Pensionarile anticipate din POLITIE ,Justitie ,Servicii si modificarile legilor justitiei in favoarea infractorilor ,duc la astfel de drame.

      Ștergere
    7. Presupusule Craciun, dumneata dezinformezi. Justitia este gaunoasa si putreda iar cine s-a opus reformarii sistemului justitiar si cine o prefera asa cum este gaunoasa, putreda si corupta este presedintele.
      Magistratii trebuie sa raspunda pentru munca lor si pentru sentintele pe care le dau. Procurorii trebuie trasi la raspundere daca gresesc mai ales cand o fac cu voia.

      Ștergere
  8. A venit timpul SĂ NE LUAM DREPTATEA SI LIBERTATEA MORALĂ ,CA NEAM SI STAT.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau.
    Nimeni nu-i oprea și nimic nu le interzicea să facă asta.
    Când aud atâtea scuze și atâtea judstificări idioate, mâ înspăimânt.
    într-un fel este explicabil.

    Știți câtă școală face un agent de poliție astăzi?

    Zece luni, din care patru luni practică în stradă.
    Deci se duc la școala de poliție și după zece luni, îi îmbracă în polițiști și îi trimit în stradă să ne apere.

    Este inadmisibil. Este încă o rușine mare pentru statul român, pentru instituțiile care permit să se întâmple așa ceva. (...)

    Nu legea este problema aici, ci cei care o aplică și nu o cunosc", a spus Augustin Zegrean.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN CAZUL LUI LEPA ,MASCATII AU INTRAT LA ORA 4:37, IN CAZUL ALEXANDREI AU ASTEPTAT ORA 6:00,DE CE ?
      PT. CA LEPA IMPUSCASE UN POLITIST ,OM DE-AL LOR.
      POLITIA CRIMINALA TREBUIE REFORMATA.

      Ștergere
  10. Pentru Alexandra! Pentru Luiza! Pentru fiecare lacrima varsata de fetele astea, trebuie si se va face dreptate! Poporul nu va uita NICIODATA ce s-a intamplat zilele astea. Moartea/disparitia si chinul indurat de Alexandra(si probabil si de cealalta fata) nu vor ramane fara ecou. A sosit ziua Z pentru Romania, pentru actuala clasa politica! Alexandra, Luiza, daca nu va nasteati in tara asta esuata, acum ati fi trait.... Iertati-ne pe toti... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cate disparitii au fost iar nemernicii nu le-au declarat si nu le iau in seama. Acesti nemernici ne rapesc copiii pentru prostitutie si organe, pe tineri ai alunga din tara iar pe batrani le da o pensie cu care daca-si platesc gaz, curent, si alte dari, trebuie sa faca foame dupa o viata de munca. Acestia ne conduc, mai mergem la vot???ca oricum nu iese ce votam, iese ce vor "altii".
      Dumnezeu cu noi!

      Ștergere
    2. Pai DE CE SA NU IESIM LA VOT MAI DEZINFORMATORULE 22:41 ?! CA SA RAMANA PSD SI VEORICA IN FRUNTEA STATULUI si SA MAI OMOARE VREO COPILA ?

      Ștergere
    3. Clanurile mafiote sub obladuirea lui basescu care dansa cu ei, continua iohanis si toate seviciile sa-i seveasca pe aceste clanuri. Toti se kaka pe ei de frica lor : politie, securisti, sts-isti poate si armata?
      ce stat e asta ? a fost intrebat basescu iar el a raspuns: STAT MAFIOT !
      Astfel se explica evenimentele zilelor pe care le traim!

      Ștergere
  11. 20,04 'CA NEAM SI STAT' condusi de un Alogen traficant de copii votat de NAIVI ,care face pacte pro-Europa cu minoritari impotriva majoritarilor.
    De fapt sintem doua tari rominesti captive minoritarilor urmasi ai lui Ribbentrop -Hitler la noi si Molotov -Stalin dicolo de Prut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta pe google la ,,Implicarea lui Iohannis" si ai sa te convingi ca de fapt tu esti naiva. In interviu matusa copiilor Ana Susan spune clar ca acei copii sunt bine,sunt la casele lor,unul dintre ei este casatorit,avand un baietel si nici nu vor sa auda de Romania.

      Ștergere
    2. Mai 21:40 cine conduce statul roman ? NU ESTE PSD ,DRAGNEA si Veorica LA GUVERNARE ?! CINE COORDONEAZA POLITIA ,NU GUVERNUL ?
      Lasa-ne cu minciunile tale care incearca sa-i apere pe CRIMINALI .

      Ștergere
    3. 08:49, sistemul este unul putred, si nu de pe vremea lui Dragnea sau Dancila. Este o putreziciune veche tare, cu radacini adanci infipte.

      Ștergere
    4. Hai lasa intoxicarile mai agentule 18:40...
      Veorica Criminala, demisia.

      Ștergere
  12. Aoleu 19.49, crezi tu ca rupi ultima frunza si ai distrus buruiana? Nu draguta radacinile sunt adanci si bine infipte .....nu te-ai putut abtine ... PSD e de vina pentru tot ce misca in tara asta . In rest partidele sunt formate doar din ingerasi .Nu pedeapsa cu moartea , la munca cu ei. Sa construiasca autostrazi , sa planteze padurile pe care le-au vandut . Confiscate frumusel averile pana la al saptelea neam, 12 ore munca pe zi cu venit minim din care sa li se opreasca taxe ,impozite , masa. Stapanul vietii este Dumnezeu si nu avem dreptul sa lucram impotriva creatiei Sale. Si apoi cu niste judecatori corupti se pune streangul de gat tot celui nevinovat. Deci exclusa varianta pedepsei cu mortea Nu sunt de acord nici cu blestemul pe copiii lor. Cine a gresit sa plateasca .Si cea mai mare durere pentru ei este sa-i lasi saraci si sa le schimbi condeiul cu sapa sau lopata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte just, asa ar trebui sa fie cum zici tu an.21.40...doar ca acesti nemernici sunt in legatura cu alti nemernici la niveluri inalte care-i protejaza. Asa ca unica solutie....

      Ștergere
    2. anonim 29 iulie 2019, 22:34

      ... inc-o Revolutie !!!

      Ștergere
    3. DA, PSD-ul e de vina pentru tot ce se intampla rau in tara asta. A otravit tot, mintile oamenilor si toate institutiile statului.

      Ștergere
    4. 22:34 UNICA SOLUTIE IESITI LA VOT SA PEDEPSITI CRIMINALII DE POLITISTI ANGAJATI PE PILE !

      Ștergere
    5. 08.51 da de votat se tot voteaza de 30 de ani si...nimic. oricum STS SRI aleg pe cine vor ei,votul nu conteaza. Asadar ce e cu dezinformarea privind iesitul la vot ca asa vor fi pedepsiti. Cine sa-i pedepseasca cand toti fac parte din aceeasi mafie???

      Ștergere
    6. 08:51, CALMEAZA-TE!

      Ștergere
  13. Realitatea este ca nimeni nu este mai presus de lege.
    La cate nenorociri s-a întâmplat și se intampla nu are cum sa nu se revolte lumea.
    Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne dea sanatate si sa ne apere de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MASINCA, iti aduci aminte cand tipai pe aici ca Iohannis blocheaza legile strambate de PSD? Cand urlai indignata impotriva protocoalelor dintre institutiile statului? Si tu esti vinovata de moartea acelor fete pentru ca ai sustinut toate magariile lui dragnea. Daca protocolul cu SRI al MAI ar mai fi fost in vigoare, poate ca acum Alexandra ar fi trait. Iata grozavia minciunilor psd-alde-antena 3-rtv unde a dus, la moartea in chinuri a unor copile de 15 ani. Poate asa constientizati ce ati sustinut atata vreme, un partid monstru, vinovat de moartea unor copile nevinovate. Legile lui dragnea incep sa-si faca efectul nociv.

      Ștergere
    2. Aberezi 23:42 Protocoalele nu apara oameni.
      Nu localizarea a fost problema, intr-un oras precum Caracal in care se stia ca e vb de un service auto si aveau semnalmentele proprietarului se afla in maxim 2h locatia daca se vroia.

      STS nu a excelat dar nu ei sunt de vina ci politia si procuratura. Politia avea date putea merge din casa in casa iar procurorul cere mandat pentru ora 6 pe bune?!

      Nu mai acuza oamenii aiurea...

      Ștergere
    3. POLITIA CRIMINALA.
      In politie se angajeaza numai pe shpaga ,pile si relatii.
      Nu ati vazut politisti de 1,60 metri, care nu aveau ce cauta acolo, DEOARECE NU AU TRECUT PROBA FIZICA ?!
      Politia Romana TREBUIE REFORMATA .

      Ștergere
    4. Mai Denver chiar asa vrei sa ne prostesti in fata ?! Chiar si acum aperi pe Masinca si pe toti cei care au strigat si tipat ca Dragnea vrea binele poporului si Johannis este rau ca nu promulga legile CIUNTITE si MODIFICATE in FAVOAREA INFRACTORILOR ?!
      Tu esti cel mai vinovat pt. ca sustii criminalii din PSD care nu se gandesc decat cum sa se imbogateasca.
      Spui ca asemenea crime se intampla oriunde in lume ca sa aperi PSD ? Crimele facute de Dinca ,PUTEAU FI EVITATE ,dar politia din indolenta nu a facut nimic !
      In alte locuri din lume politia isi face datoria , nu cum este la noi plina de corupti si pedofili.
      Ai uitat mai Denver si Masinca de pedofilul politist din lift ?! Sa-ti fie rusine .

      Ștergere
    5. Vai doamna Maria de ce postati astfel de mesaje pline de injurii si ganduri rele precum al lui Denver ?! Il protejati ? Oare este frumos sa publicati astfel de injuraturi iar pe altii sa-cenzurati ? Mi-ar fi rusine sa ma asociez cu astfel de analfabeti care rostesc numele Domnului in van...
      Denver baiatule se pare ca nu esti credincios si vei primi cea ce meriti.

      Ștergere
    6. denver si trabdafirul, protocoslele sunt necesare pentru obtinerea de informatii la timp ca sa va scape voua viata daca ve-ti fi in pericol vreodata. Nu va duce capul nici cat o gaina. Nu va mai uitati la teveul lui voiculescu ca o sa ajungeti cu creierele spalate definitiv. In timp ce ei fura si nenorocesc copii si familii cu pilosii pusi in functi pe nemeritate, fara competenta necesara, voi le credeti si le imprastiati minciunile care va pagubesc chiar pe voi. Denver, se vede ca maria ghiorghiu inchide ochii la limbajul tau suburban pentru ca ii tii tira. Iata de ce dreptatea umbla cu capul spart pe blogul asta. Dumnezeu nu e cu voi, inselatorilor.Striga la voi sangele copiilor omorati din vina sistemului psd iar voi nimic, tot limba psd-ului o vorbiti.

      Ștergere
    7. 00:46
      Obtinerea de informatii la timp... ma faci sa rad.
      Victima a oferit un nume si un telefon. Politistii au sunat dupa cateva ore la acel numar de unde au aflat adresa corecta. Apoi politia si procurorii au stat ore intregi la adresa corecta.
      Deci nu informatia a lipsit ci lipsa de executie si necunoasterea legii de catre procuror si judecator.

      Procurorul de la Caracal, Cristian Ovidiu Popescu care a oprit interventia fortelor de ordine e din gruparea rezist.

      Ce treaba are Varanul in povestea asta nu am inteles...

      Ștergere
    8. A-ti aparut nenorocitilor de postaci platiti de mafie ca sa laudati protocoalele??? in ce tara din lume mai exista aceste protocoale'
      NICAIERI!! Doar in Romania! sa va fie rusine tradatori de tara si neam!!!

      Ștergere
  14. UNICA SOLTIE, E O REVOLUTIE ADEVARATĂ A NATIUNII ROMÂNE .....nu ca LOVITURA DE STAT DIN 1989.conceputa si aranjata de USA,OCCIDENT SI URSS....

    RăspundețiȘtergere
  15. 23,55 Chiar de ar fi asa,dar nu e asa ti-o spun eu de la sursa din Rasinari ca e Diversiune,Iohannis tot un tradator si Traficant de copii ar fi si asta in orice tip de varianta imaginabila.
    ASA ca lasa Gargara mincinoasa ca pute RAU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.55 esti un postac platit mincinos!!! Macar unul dintre copii si-ar fi facut prezenta intr-un fel sau altul ca sa inchida gura lumi, dar bietii de ei...
      Cat despre iohanis, vede totata lumea "lucru bine facut"

      Ștergere
  16. Drag popor roman daca nu se schimba legea pentru ai pedepsit pe acești asasini de copiii atunci nu le rămîne acestor familii ca sa isi apere copiii decît să părăsească zona Caracal de fapt toate satele din jurul Deveselului unde au fost atîtea dispariții de copiii.sa lase satele goale pustii și sa se mute aceste familii cu copiii lor în alta zona din țară.pacat asta-i ca un război mut fără arme împotriva acestei țărișoare .Da v- a iesi tot romanul în țară pînă la urmă ca nu mai are liniste totul pînă la copiii.cu drag Maria Ghiorghiu.asa sa ne ajute dumnezeu.asa s- a scăpat poporul roman în toata istoria lui de vrăjmașul lui prin lupta prin jertfa curata de lupta.cind nu vom mai putea răbda cristos sa fiti și va vom alunga.amin.un mic citat.din poem românesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 23 -42 de ce sunt vinovată eu?
    Am răpit eu pe cineva?
    Am omorât eu pe cineva?
    Cel care a vrut să facă ceva pentru tara si este mai PATRIOT de cât mulți alții l-au arestat,
    DACA sunt implicați tocmai pe cei care îi susții tu?
    Sigur legăturile acestui criminal in serie se vor afla.
    Sunt anii in care vor iesi toate la iveală.
    Spre deosebire de tine am curajul s-a spun ce gandesc fără să jignesc pe nimeni.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului s-a ajute pe cei care vor DREPTATEA poporului român,pe cei care tin cu adevărat poporul, nu pe trădătorii de neam si de tara.
    Spre liniștea ta anonim tot PSD-UL va iesi la guvernare cu alți oameni.
    O zi binecuvântată la toata lumea.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aparat oameni care au distrus o tara ,un stat iar acum apar victime nevinovate.
      Prin propria ignoranta ,egoism ai contribuit la aceste fapte condamnabile.
      Poate vei invata ceva : sa nu mai crezi minciunile pesedistilor.

      Ștergere
    2. Felicitari Masinca pentru comentariu !!!

      Ștergere
  18. 11 Apr 2019
    Dr. Simona Tivadar, medic de diabet, nutriţie şi boli metabolice, așa cum îi place să se recomande, a răbufnit într-o postare pe contul său de Facebook în care își exprimă tristeţea şi neputinţa în faţa exodului oamenilor capabili şi bine pregătiţi profesional din România către alte țări, în urmă lor, locurile fiind ocupate numai de ciurucuri.

    Dr. Simona Tivadar: 'Ţara e confiscată de ţoape şi infractori. Din popor au rămas ciurucurile, neputincioşii, nişte dinozauri ca mine şi nişte tineri entuziaşti

    1
    ”Asta o să fie una dintre rarisimele mele postări de jale: constat în fiecare zi că sunt contemporană cu dispariţia poporului român, aşa cum îl ştiam eu. Cei mai harnici, mai întreprinzători, mai serioşi şi mai blînzi oameni au emigrat si continuă să plece masiv, de la cel mai bun căpşunar sau dulgher până la cel mai bun medic sau cea mai strălucită minte de savant; e un exod înspăimîntător.
    Ţara e confiscată de ţoape şi infractori şi nu ştiu care e o specie mai dăunătoare. Din popor au rămas ciurucurile, neputincioşii, nişte dinozauri ca mine şi nişte tineri entuziaşti care ţin şandramaua, să nu ne cadă în cap.
    Sigur, actualii conducători nu sunt veşnici. Sigur, în ţara asta bogată şi frumoasă o să vină încet alte neamuri, mai întâi ca să muncească, apoi ca să o asaneze şi să o respecte aşa cum poporul actual nu o face: poate asiatici, poate africani, poate sud-americani, cine ştie? Şi o să existe o altă populaţie, care o să devină un popor în adevăratul sens al cuvântului.
    Aş fi preferat să fiu contemporană cu sfârşitul lumii, măcar era aceeaşi soartă pentru toată omenirea. Aşa, mă uit cu jale cum se zbate în chinurile morţii poporul meu în timp ce alte popoare evoluează spre mai bine, capabile să supravieţuiască istericilor sau ticăloşilor efemeri istoric. Probabil noi am ieşit prea secătuiţi de puteri din dictatură ca să facem faţă unei alte pecingini istorice.
    Sper să se inventeze criogenia în decursul vieţii mele, mi-aş dori foarte mult să mă trezesc peste două-trei sute de ani şi să văd cine populează aceste pământuri. În ceea ce priveşte sfârşitul, nu mai am nici un dubiu. Şi spun asta fără pic de patetism, rece ca un cercetător care studiază un experiment ştiinţific. Cartea de istorie e nemiloasă, va consemna şi felul în care am decăzut şi cauzele pentru care s-a întâmplat asta. Mi-aş fi dorit să nu se întâmple în decursul vieţii mele“, a scris de. Simona Tivadar, pe Faceook.

    RăspundețiȘtergere
  19. Orașe subpământene: Shambala, Posid, Shonshe, Rama, Shingwa, Telos și Dacos

    SCRIS DE
    DEPARTAMENTUL DE INFORMAȚII ROMÂNIA (DIR)
    PE SÂMBĂTĂ, 2 APRILIE 2016PUBLICAT ÎN: ISTORIA OMENIRII
    “Orasele subterane – Lumea din Pamant !
    La 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare catre centrul Terrei * Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui o civilizatie umana mult mai evoluata * Cei care populau Pamantul s-au mutat in subteran acum 100.000 de ani * Un razboi care a avut loc atunci a distrus suprafata Terrei si a creat deserturile * Secretul orasului subteran Agharta * Virgil Armstrong, fost agent CIA, descrie fascinantul univers de sub noi: oameni nemuritori, atmosfera controlata, deplasari cu viteze de 3000 de mile/ora, atlanti si lemurieni, farfurii zburatoare pentru survolarea pamantenilor.....

    RăspundețiȘtergere
  20. http://daniel-roxin.ro/index.php/2019/07/20/eminescu-si-societatea-conspirativa-carpatii-dezvaluiri/


    Eminescu și societatea conspirativă Carpații. Dezvăluiri
    iulie 20, 2019
    by Daniel Roxin
    0 Comment

    Cover-banner-Eminescu

    Eminescu a fost o persoană extrem de incomodă pentru guvernanții din vremea lui și pentru interesele Imperiiilor Austro-Ungar și Țarist în România. Articolele lui au cutremurat în repetate rânduri guvernul de la București, iar vocea lui de patriot român a deranjat extrem de mult puterile străine.

    În consecință, serviciile secrete austro-ungare și țariste au fost mult timp pe urmele sale, iar eliminarea sa din spațiul public a fost rezultatul presiunilor venite din Viena.

    Lupta lui Eminescu pentru o România a românilor și nu pentru una a intereselor străine, lupta lui pentru aducerea Transilvaniei la patria mamă, îl face să se implice în activitățile conspirative ale societății patriotice Carpații…

    Această societate patriotică care, după numai un an și jumătate de la înființare, adunase peste 20.000 de membri plătitori de cotizație și care, conform rapoartelor serviciilor secrete austro-ungare, cumpăra arme, devenise un pericol pentru stabilitatea Imperiului Austro Ungar…

    Pentru mai multe dezvăluiri, vă invit să urmăriți episodul 11 al emisiunii „Istorie Inedită”!

    Daniel Roxin


    RăspundețiȘtergere
  21. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!


    DOAMNE,iarta-ne e noi pacatosiii.DOAMNE,noi spunem ca te iubim,dar pe cei de langa noi care ne gresesc le dorim moartea,am uitat de iubirea TA,pe SFANTA CRUCE cand ai fost RASTIGNIT,TU i-ai iertat si pe cei care ti-au luat viata,iar noi nu suntem vrednici sa chemam in ajutor pe SFANTA TREIME,nimeni in aceasta lume nu poate sa faca dreptate pe pamant,decat:SFANTA TREIME.Poporul ROMAN,nu a inteles ca totul s-a terminat cu partidele politice,DIVINITATEA lucreaza asupra noastra,si cei alesi de SFANTA TREIME,vor veni fara voia noastra.Sa-l urmam pe MANTUITORUL LUMII,si bine va fi asupra noastra.Sa ne unim cu totii in fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cauzele protestelor : incompetenta celor care au fost numiti politic, coruptia endemica din toate institutiile statului, pilele si amantele proptite in functii cheie, decimarea specialistilor, balbaiala si prostia celor care conduc tara asta.
    Un agent de Politie are 10 LUNI DE SCOALA. Din 10 luni de scoala, 4 luni este trimis sa bantuie pe strazi. Cum vreti voi sa ne apere un astfel de personaj?! Voi nu pricepeti ca Militianul care a preluat mesajul Alexandrei nu stia sa foloseasca aplicatia de localizare?! Ca nu a fost capabil sa verifice numarul de telefon de pe care a sunat fata macar pe google? Criminalul avea anunt pe olx ca-si vinde casa...
    Romania este in colaps, noi suntem in pericol in fiecare secunda. Daca, fereasca Dumnezeu, vom fi intr-o situatie de forta majora, trebuie sa ne ajutam singuri...nu avem pe cine sa ne bazam, nu are cine sa ne ajute! Asta este problema noastra, a tuturor care bantuim pe blogul asta!

    RăspundețiȘtergere
  23. 09,35 Pentru aceiasi cauza a Re-Unificarii cu Transilvania au murit Eminescu,Ion Creanga dar si AVRAM IANCU ,de aceia timp de 6 ani s-a OPUS Iohannis amplasarii statuii Lui AVRAM IANCU facuta din donatiile sibienilor care a stat in custodia primariei Sibiu ,la marginea parcului ASTRA din Sibiu linga strada Nicolae Balcescu nr 29 unde e casa furata cu acte false de familia Iohannis.
    Eminescu spunea ca cea mai frumoasa si apropiata limba romana de italiana se vorbeste la Satu Mare motiv pentru care un artist local a facut din bronz un grup statuar de mare valoare artistica ichinat Limbii Romane, dar tot asa de 3 ani a intimpinat opozitie la amplasarea in Romania condusa de Alogenul Iohannis.
    S-au depus cereri oficiale pentru deshumarea si analizarea osemintelor acestor eroi romani,dar sint slabe sanse de aprobare atit timp cit tara e' condusa' de Iohanis urmasul celor care l-au inchis , inebunit,otravit si batut pe Avram Iancu la SIBIU care la eliberarea sa din SIBIU striga;
    ''Nu ma lasati,Nu ma lasati sa ma prinda jandarii nemti''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Trei cutremure astazi in Romania,unul in Vrancea la adincime de 135 km si doua mai mici in Baragan judetele Ilfov si Ialomita de suprafata,dar arata o intensificare a miscarii faliilor,deci pot fi precursori pentru un cutremur mai mare.
    Se revolta si pamintul romanesc ,nu numai oamenii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Cam in acelasi stil cu Avram Iancu striga si Alexandra la telefon la 'politisti' inainte de a fi ucisa de criminali.

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamna Saftoiu scrie si vorbeste, dupa ce a auzit in original convorbirile telefonice, ca ea crede ca anchetatorii incearca cu disperare sa ascunda alte multe persoane si fapte de trafic de persoane de la Caracal si sa le puna in seama unui singur criminal.

    RăspundețiȘtergere
  27. Toți aia cărora nu le-a păsat, si au uitat pentru ce isi ia banii de la bancomat, sunt vinovati de cel putin neglijenta in serviciu , sunt penali si trebuie sa plateasca penal, cat mai repede. Nu înțeleg de ce nu ai fost acuzați, când faptele le sunt clare.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ioan Burculet - Constelatia destinului

    Cazul Caracal... dincolo de aparente... - abordare astrologica

    http://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2019/07/cazul-caracal-dincolo-de-aparente.html

    RăspundețiȘtergere
  29. MASINCA, sa nu dea Dumnezeu sa apelezi vreodata la 112 si sa fii in pericol de moarte! Sa nu dea Dumnezeu!
    O sa strigi:salvati-ma, cu mult drag masinca, dna maria!

    RăspundețiȘtergere
  30. https://3dots.ro/amp/actualitate/cumpanasu-cod-facebook-inregistrari-audio-11991.html

    RăspundețiȘtergere
  31. NHK, un cod transmis cuiva de Alexandru Cumpănașu prin intermediul paginii sale de Facebook?

    30 Iul 2019
    NHK, un cod transmis cuiva de Alexandru Cumpănașu prin intermediul paginii sale de Facebook?
    Autor: MONICA PAVELESCU
    În media, în cursul acestei zile au fost făcute publice înregistrările discuțiilor dintre Alexandra Măceșanu și operatorii de la 112.


    ”A fost o decizie foarte, foarte grea care a aparținut exclusiv tatălui și mamei Alexandrei, cei care i-au dat viață acestui copil. A fost foarte foarte grea această decizie pentru o familie atât de discretă și normală. Sigurul motiv pentru care familia hotărăște să le facă publice este pentru a vedea întreaga țară putregaiul unui sistem criminal și curajul acestui copil incredibil.
    Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE și să fie pedepsiți vinovații iar pentru viitor niciun ticălos din statul roman să nu mai UCIDĂ! Vă rog în numele părinților să trateze toata lumea aceste conversații cu decență și respect. Tatăl și mama Alexandrei INTERZIC oricărei persoane sau mass media să difuzeze vocea Alexandrei!”, scria Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.
    În numele dreptului la informație, mai multe publicații online au publicat aceste înregistrări audio, în ciuda interdicției inițiale a familiei.
    În acest punct al evenimentelor intervine comportamentul bizar al lui Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook, care, într-un interval de timp scurt, a publicat, de trei ori, înregistrarea audio a primei convorbiri a Alexandrei cu operatorul de la 112, ștergând-o de ficare dată și înlocuind-o cu câte o literă: la prima postare a pus K, la a doua H, iar la a treia N - NHK.
    NHK. Reprezintă un cod? Dacă da, ce reprezintă și cui îi este adresat? Întrebări la care doar Alexandru Cumpănașu poate răspunde, în cazul în care contul de Facebook nu i-a fost spart, iar subiectul despre care discutăm să fi fost rezultatul acestei operațiuni, caz în care, cei ce pot oferi răspunsuri sunt cu totul alte persoane.


    NHK sau KHN...

    RăspundețiȘtergere
  32. Sa nu uitam in luna august foarte,foarte, multi romani plecati din tara se intorc in concedii dupa foarte multi ani,vor sa vada tara unde au foarte multe amintiri frumoase din copilarie,si sa-si incarce sufletele cu multa bucurie care o vor primi de la SFANTA TREIME.

    RăspundețiȘtergere