marți, 30 iulie 2019

TSUNAMI ??? INUNDATII APOCALIPTICE ,ORE ÎN ŞIR !

                                                  30 Iulie 2019,ora 13,45 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune :

                   "Tsunami !
Iar un alt glas ,intreaba cu mare teama:
                 Tsunami?
Si aud din nou:
                Inundatii grave,ore în şir !"

Clipă în care dragilor, vad inspre Apus o apa uriasa,care venea cu repeziciune si acoperea totul in calea sa.

Imagini pentru INUNDATIIImagini pentru INUNDATIIImagini pentru INUNDATIIImagini pentru INUNDATII.
Dragii mei, daca va fi sau nu Tsunami,vom vedea.
Dar gravele INUNDATII ,care se vor produce ore în şir conform Mesajului,vor face multe victime.
Unde anume se vor produce sau cand ,eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu ,este faptul că, asa se va intampla precum mi s-a grait.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                              Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Va fi tsunami in Caracal !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi tsunami in politie, procuratura, dicot, sts...
      Pe cand legea cu raspunderea magistratilor????

      Ștergere
    2. Tsunami in toata Romania!

      Ștergere
  2. Adina Alberts declara ca fetele sunt scoase din tara . cititi!


    https://ciao.ro/chirurg-estetician-despre-cazul-fetelor-disparute-la-caracal-stiti-cati-bani-produce-o-fata-de-calibrul-acesta-pe-zi-50-000-de-euro-zi-cred-cu-tarie-ca-sunt-in-viata/?utm_source=Cancan+HP2&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi simtamant interior l-am avut si il am si eu... Stiu si cei mari probabil acest lucru dar ...dar...acum totul se vede si se aude in tv.
      Toti o apa si un pamant. Asa ca dragi romani treziti-va!!!

      Ștergere



  3. În perioada aceasta, o “gaură coronală” este pe punctul de se îndrepta direct pe Pământ, iar în acelaşi timp un alt eveniment cosmic va avea loc: o Super Lună neagră. Coincidență sau dezastru cosmic în devenire?

    „Primul dintre fluxuri este de așteptat să ajungă pe 1 august 2019, fiind urmat de alte două fluxuri, pe 4 august 2019. Activităţi tulburente geomagnetice și, probabil, unele furtuni magnetice minore sunt posibile în jurul acestor date.” – spune site-ul Spaceweather.com, care a avertizat că trei deschideri mari în corona solară – aura de plasmă care înconjoară Soarele – au loc în această săptămână. Este ceva care să ne sperie? Teoretic da, deoarece găurile coronale sunt breşe ale câmpului magnetic al Soarelui, care permit norilor uriași de plasmă să izbucnească. Dacă această gaură se îndreaptă direct spre Pământ, ea nu ne va ucide, dar poate provoca furtuni geomagnetice solare. Acest lucru ar putea afecta centralele electrice, liniile de transmisie, antenele de telefonie mobilă.

    Din fericire, furtunile geomagnetice nu sunt la fel de severe ca ejecţiile de masă coronală care pot produce dezastre şi mai mari, aruncând planeta într-un adevărat Ev Mediu.

    Acum, să ne referim la “Super Luna neagră”. Ce este ea? “Super Luna” nu e un termen ce vine din astronomie, ci din astrologie. Astrologul Richard Nolle ne explică termenul de “Super Lună” astfel: “O Lună plină sau nouă care se va afla în cel mai apropiat punct faţă de Pământ. Pe scurt, Pământul, Luna şi Soarele sunt toate aliniate, Luna fiind cea mai aproape de Pământ”.

    Cât despre termenul de “Lună neagră”, acesta se foloseşte atunci când fenomenul astronomic de “Lună nouă” apare de două ori în aceeași lună. Aşadar, în seara aceasta, pe 31 iulie 2019, vom avea o “Super Lună neagră” (adică din nou apare o lună nouă, în luna iulie, iar aceasta este cel mai aproape de Pământ).

    Există vreo legătură între găurile coronale şi Super Luna neagră? Teoretic nu, dar cine ştie câte legi neştiute ascunde Universul nostru. Important e să fim optimişti şi să cerdem că nu se va întâmpla nimic zilele acestea…

    RăspundețiȘtergere
  4. Ghetarii se topesc.N.si S Angliei se vor scufunda.La polul N se vor aprinde 3"focuri"(posibil vulcani?)Va ninge in Sahara si multe alte schimbari caci:"Pamantul se spala,se curata,se primeneste"(mes. divin)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt planuri din exterior de producerea unui cutremur puternic pe 4 August în Marea Neagra puțin după ora 14. Acel cutremur poate provoca un tsunami puternic pe litoralul nostru. Ma rog sa poată fi oprit acel plan. Zi binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  6. Ori vine un cutremur mare si se produce un tsunami ori ceva se va intampla cu polii magnetici ai pamantului si multe orase se vor scufunda din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria, am lucrat in Italia mai multi ani intr-o Fabrica unde erau africani, cosovari, romini albaneji si italiani. O colega albaneza a povestit , ca la ei cind ai venit soldati americani su facut prapad cu FETELE tinere, erau sechestrate violate iar parintii care se opuneau erau chiar uccisi la fel si FETELE dupa venirea serio erau terorizata pt ca soldati le considerau ca pe niste sclave care erau obligate sa faca toate placerea acelor soldati care mai tot timpul erau beti , EU m-am ginditi ca Alexandra putea di dusa la comanda lor là deveselu , sau cine stie unde la comanda si cu ajutorul excrocilor satanisti

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu a pomenit nimeni de gaura neagra din Calea Lactee, care se apropie de sist. Solar. Om scapa si din asa ceva, cu Mila Domnului

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA FIE CU NOI CU TOTI.
    POSIBIL UN CUTREMUR MARE DOAMNA MARIA DE SE FORMEAZA TSUNAMII,S-AU ERUPE VULCAN CEVA, ORICE AR FI ESTE TOT DE RAU.
    DOAMNE FII CU NOI CU TOTI.

    RăspundețiȘtergere