vineri, 26 iulie 2019

INFIORATOR S -A ADEVERIT ! PERICOLUL URIAS DE PE STRAZI ! CRIMINALUL A FOST PRINS !


                            Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 3 zile,un articol cu titlul :

Acum 3 zile - PERICOL URIAS PE STRAZI ! ... În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care intreaba cu uimire: "Unde, pe strazi ? De pe strazi ? .... 
Va multumesc din inima tuturor celor care,mi-ati amintit de acest articol cu: PERICOL URIAS PE STRAZI !
Dar iata dragilor ,si articolul meu complet:

                                               23 Iulie 2019,ora 14,56 !
                                Dragii mei, 
În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care intreaba cu uimire:
                 "Unde, pe strazi ?
                      De pe strazi ?
Iar un alt glas spune:
                Pericol  urias !"
După care , glasul se pierde.
Dragii mei, eu nu stiu ce se va intampla pe strazi si unde anume.
Dar daca in MESAJ, ni se spune ca este PERICOL urias,atunci asa va fi din păcate.
Sa ne rugam Lui Dumnezeu Prea Bunul,si Maicutei Domnului ,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii,ci sa ne ierte si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.
Şi din nefericire,Pericolul urias de pe strazi s-a concretizat prin Crimele de la CARACAL,crime comise de un maniac,de un obsedat,de un (nu-mi gasesc cuvintele pe care sa le pot reproduce aici) nemernic si-un criminal in serie.
Acest monstru cu chip de om, lua fete la ocazie, spunandu-le ca le va duce acasa la ele.
Dar in final,monstrul cu chip de om,le ducea acasa la el, le viola ,le chinuia,le batea si-apoi le ucidea .(Cuvantul "maniac" ,mi-a fost dictat de un glas din Cer,din dreapta mea)

Iata ce sfarsit cumplit au avut aceste fete,luate de "de pe strazi " asa cum se spune in Mesaj,erau sechestrate si duse la el acasa.
Iata fratilor tragica Informatie:

Descoperire terifiantă a polițiștilor astăzi, în curtea unui bărbat din Caracal – în urma percheziției au fost descoperite cadavrele a două fete.
BUCUREȘTI, 26 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Polițiștii au efectuat, în cursul zilei de astăzi, trei percheziții, într-un dosar de lipsire de libertate.
În gospodăria unui bărbat în vârstă de 65 de ani, cunoscut drept George Pocicu, au fost descoperite cadavrele a două fete
DUMNEZEU sa le odihneasca sufletelul in 

IMPARATIA SA si sa fie precum INGERII in

 CERURI !
Imagini pentru lumanari.
Iata si monstrul cu chip de om care, se pare ca are o lunga lista de monstruozitati,de crime la activ:
Imagini pentru caracal criminal in serie
Primele informații arătau că fata a fost înjunghiată, iar rămășițele celei de-a doua au fost găsite în niște butoaie din curtea omului.
Poliția Română a trimis la fața locului o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și a Institutului Național de Criminalistică, informează libertatea.ro

Ipoteză horror: victime tranșate și arse

Medicii legiști urmau să preleve probe pentru a verifica dacă rămășițele umane sunt ale unei adolescente de 15 ani, căutată de două zile.
Anchetatorii au ajuns la locuința bărbatului folosindu-se de datele GPS de pe telefonul uneia dintre fete.
Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu 
au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ele se întorceau de la Caracal acasă și, după ce au urcat în mașinile de ocazie, nu au mai fost văzute vreodată.
Mihaela a dispărut pe 14 aprilie, iar Alexandra, miercuri, 24 iulie 2019.
Cea din urmă fată ar fi sunat ieri la 112 pentru a cere ajutor și ar fi descris locul în care se afla ținută captivă.
Anchetatorii au cerut date de la Serviciul de Telecomunicații Speciale care a identificat aria în care s-ar fi aflat tânăra.
La primele adrese nu s-ar fi găsit nimic, susține antena3.ro
Abia la a patra adresă, pe care oamenii legii au percheziționat-o în această dimineață, l-au găsit pe mecanicul auto George Dincă, zis și Pocicu. Aici, oamenii legii au făcut o descoperire macabră: rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine.
Una din ipotezele luate în calcul de anchetatori este aceea că victimele ar fi fost tranșate și arse.
Gheorghe Dincă se află în custodia polițiștilor.
Revenim cu detalii despre acest caz de-a dreptul cutremurător.

Acum 3 ore - Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției unei tinere din Caracal. Curtea ...

VIDEO. Posibil criminal în serie. Dezastrul găsit de polițiști la casa suspectului din Caracal




casa criminal Caracal 260719 (14)
Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris în casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției unei tinere din Caracal. Curtea bărbatului, suspectat de crime în serie, este ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, bucăți de mobilă și gunoaie.
Totodată, a fost găsit și un butoi în care au fost identificate rămășițe umane și bijuterii, aspect confirmat și de polițiști.
Suspectul în vârstă 66 de ani din Caracal a fost dus la audieri.
Volume 90%
Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat trei locații greșite.
„Minora a făcut un apel prin 112 către cei de la STS, prin care a spus că a fost sechestrată de un bărbat. Cei de la STS ne-au transmis o arie în care ar fi fost minora și trei locații. Colegii mei au efectuat trei percheziții în urma cărora nu au fost identificate probe și nici minora, iar în urma lor colegii de la Operațiuni Speciale au intervenit, au efectuat activități specifice în urma cărora au ajuns să facă de dimineață o percheziție la domiciliul unui bărbat, în urma cărora au descoperit mai multe rămășițe ce par a fi de natură umană”, a spus Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.
Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri. Bărbatul locuia într-o hală dezafectată și este mecanic auto.
Perchezițiile la locuința mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină.
De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.
Asadar dragii mei, trebuie sa avem mare 

grija cand facem autostopul,in ce masina 

ne urcam si langa cine ne urcam .

Mai bine mai asteptam, chiar daca ne 

grabim, asteptam autobuzul.

Îmi doresc din tot sufletul, ca

AUTORITATILE sa faca lumina in acest 

terifiant caz,iar criminalul sa nu mai iese 

nicicand din puscarie.

Acolo sa-i cada oasele !

                 Cu lacrimi si cu durere in 

suflet,Maria.

42 de comentarii:

  1. Doamna Maria este înfiorător ce s-a întâmplat acelor copile.
    Nu pot s-a nu fiu revoltată de durerea prin care au trecut aceste fetițe,DOAMNE asta nu este om este un diavol,un sadic,nu pot sa nu ma gandesc prin ce chinuri au trecut aceste copile.
    Ac3ste legi care nu se mai pun in practica,ca cineva blochează tot.
    Hai ca este nepoata -ului Cumpanasu dar dacă ești un om mai necăjit se mai uita cineva s-a faca ceva?
    Uciga-l Sfântă Cruce de demon ca nu poti să-i spui om.
    S-a nu mai iasa din pușcărie,pe viață sa primească pedeapsa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandru Cumpanasu a spus ca miine va depune plingere la parchet pentru modul cum nu s-a implicat Politia pentru evitarea omoririi de 'taximetristul'neautorizat a rudei sale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata prostie si incompetenta in tara asta ! Cati tampiti sunt pusi in posturi cheie , vor doar salarii speciale si drepturi , obligatii zero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus pensii speciale.....

      Ștergere
    2. Serviciile romanesti au bugete mai mari decat serviciile din Germania sau Franta. Avem cel mai mare nr de sri-şti la 100.000 de locuitori. Serviciile au mancat toti banii tarii cand acei bani puteau fi investiti in fabrici spitale autostrazi care creau locuri de munca. Inutil platim. Platim niste mafioti. Desfiintate serviciile. Redus nr de sristi si bugetele reduse drastic. Maxim 1000 sristi.mai mult nu avem nevoie. Pt ce platim mafia numita procuratura !!!!???? Miliarde de euro anual irosite inutil. Cate s-ar face in tara asta cu acei bani??? Huoooo mafiei.

      Ștergere
    3. Prostia si ignoranta urlă si rage in Ro dar romanii stau la tv si comenteaza in loc sa iasa in strada sa dea jos mafia ce s-a instalat in Ro din 89 incoace
      https://saccsiv.wordpress.com/2014/01/22/sistemul-supravegheaza-nu-salveaza-a-fost-creat-impotriva-cetatenilor-nu-pentru-cetateni-iata-ce-ne-demonstreaza-reactia-sa-in-urma-accidentului-de-avion-din-apuseni/


      sistemul-supravegheaza-nu-salveaza-a-fost-creat-impotriva-cetatenilor-nu-pentru-cetateni-

      Ștergere
    4. S-a zis ieri la tv ca anual dispar peste 7000 persoane si nu se mai stie nimic de ei. Inseamna in jur de 700 pe luna. Un nr imens. Ce se intampla cu aceste persoane ??? Trafic de organe ??? Daca da nu are cum sa existe fara sprijinul serviciilor . E foarte dubios

      Ștergere
  4. Tatal fetei a recunoscut hainele ficei sale si bijuteriile la locuinta 'taximetristului'care zilnic facea curse la Craiova si Slatina .

    RăspundețiȘtergere
  5. S-au trezit politrucii in frunte cu Iohannis sa faca gargara electorala pe singele fetei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, un nu prilej sa se cocoțate plavanul pe cadavre, ipocrit ul!

      Ștergere
  6. Dupa ce tatal a reclamat la politia Caracal disparitia fetei,seful politiei la luat de acasa si l-au dus la doua adrese si acesta a fost pus sa sparga pe raspunderea lui cele doua usi ca daca fata e cu vreunul va platii el daunele.Ha-ha,

    RăspundețiȘtergere
  7. Lăsați că instituțiile statului erau ocupate cu altele puneau bețe în roate unei familii care legal dorea să iasă din țară cu copilul înfiat legal. Se fabricau scenarii de vânzători de organe pe televiziunile de circ iar lumea stătea cu gura căscată și ochii bulbucați,, ne fură dom'le copii,,. În timpul ăsta un dezaxat sub nasul lor macelărea niște copile. Treziți-vă bă că sunteți terminați de corupție și prostie,instituțiile sunt doar cu numele,totul este un putregai corupt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai dispari cu gargara ta,
      http://www.justitiarul.ro/elitele-mondiale-sunt-implicate-in-traficul-uman-pentru-pedofili-satanisti-si-sacrificiile-umane-ale-arsistocratilor-nu-va-grabiti-cu-eticheta-fake-news-mai-intai-cititi-ii/

      Ștergere
  8. O DISPARITIE A UNEI FEMEI SAU A UNEI FETE ??? POSIBIL SA FIE INGROPATA IN CIMITIR !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/05/o-disparitie-unei-femei-sau-unei-fete.html

    Oare are legatura cu Caracalul?

    RăspundețiȘtergere
  9. sa nu fie cu suparare, dar dintr-un mesaj gen
    "pericolul de pe strazi"
    nu se intelege absolut nimic de catre nimeni
    de la pericol pe strazi la ce s-a intaplat e diferenta de la cer la pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.16

      Daca nu ar fi stat la autostop si nu s-ar fi suit in masina unui necunoscut , nu s-ar fi intamplat nimic.
      Da, pericol e pe strazi, in scara blocului, in lift, pe trecerea de pietoni etc.

      Ștergere
    2. 22.50 sa-i multumesti lui dragnea pentru pericolul de pe strazi.

      Ștergere
    3. 02.23 Dragnea un adevarat OM si patriot pentru aceia a fost inchis. El vroia sa schimbe legile pe care pruna cu ciolos le-au facut intr-o noapte, a dat legea politiei pe care ioha nu o mai promulga, ioha gigi contra care asta face de 5 ani totul impotriva guvernului si a romanilor.
      Va treziti voi postaci platiti sa faceti valuri?desigur ca doar sunteti bine platiti ca procurorii, politistii, securistii, politicienii toti dusmanii nostri ai oamenilor de rand. Se vede in televiziune pe toate posturile ce faceti si cu ce va ocupati. Dumnezeul vostru este banul ca suflet in voi nu exista! Rusine!

      Ștergere
  10. Cică te apără statul român și înghite milioane de euro

    RăspundețiȘtergere
  11. Injectia letala pentru criminali si violatori , scaunul electric , asta trebuie . Ceausescu ii baga la munca pe camp si la Canal cu lanturi la picioare , acum stau cazati in dormitoare prin puscarii cu sala de ping pong, forbal, 3 mese pe zi , munca usoara la croitorie si bucatarie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:48cu injecția letala e f.simplu,safaca pușcărie pe viata, în rest nu-ți fa griji, au grija de el colegii.

      Ștergere
    2. 22.48 - foarte corect. Dar gandeste-te ca acum cateva luni cei de aici erau de acord cu amnistia si gratierea. S-au revoltat la Referendum, ca e o prostie, se arunca bani aiurea. Nu, oameni buni, nu s-au aruncat bani aiurea. Din pricina coruptiei endemice din sistem s-a ajuns aici, din cauza unor incompetenti numiti in functii doar prin spagi, coruptie, politica, nepotism.
      Cei de aici s-au mai revoltat si pe protocoalele SRI si au fost declarate ilegale. Daca ar mai fi fost in vigoare protocoalele, Politia apela imediat la SRI si aia le spuneau locatia rapid si cu exactitate de cativa metri deoarece au aparatura performanta si specialisti.
      A fost ciuntit Codul Penal si Codul de Procedura...politistilor si procurorilor le este frica sa intervina brutal pentru ca risca sa fie cercetati de Sectia Speciala. Acum 5-6 ani, cu localizarea facuta de sri si fara frica unei potentiale anchete care sa-i vizeze pe cei implicati ( procuror, judecator, politisti ), s-ar fi intervenit imediat dupa apelul telefonic.
      Acum intelegeti ca oamenii sunt manipulati si se revolta fara sa stie implicatiile masurilor politice incoerente, nejustificate si intotdeauna in favoarea delincventilor.
      Toate aceaste masuri mai putin bune, luate de politicieni in ultimii ani, ne afecteaza pe noi, cetatenii.
      Credeti-ma ca stiu exact ce spun, lucrez in domeniu si sunt capabila sa analizez cu acuratete o lege.

      Ștergere
    3. 02.19 voi astia care cica sunteti de prin sistem numai ilegal vreti sa lucrati !!! Pe protocoale secrete ilegale si coduri penale cu legi interpretabile si neconstitutionale, cu probe masluite, cu TEHNICA DE INTERCEPTARE NEOMOLOGATA ADICA ILEGALA, TOATE DOSARELE care au la baza INTERCEPTARI sunt NULE PT CA-S ILEGALE, tot dar absolut tot ce a facut procurorimea SRI judecatorimea si politicul din 89 incoace a fost sa RUINEZE TARA, SA O TRANSFORME INTR-O TARA IN CARE CETATENII NU AU DREPTURI,LIBERTATI, practic sunt niste sclavi si mai ai tupeul jegos sa te cateri pe morti sa afirmi ca protocoalele ilegale erau necesare in cazul acestui criminal ???!!!! De asta voi toti astia din sistem n-o sa va faceti bine in veci, o mentalitate virusata stricata mafiota in VECI NU VA MAI PUTEA FI SCHIMBATA DE ASTA SISTEMUL INTREG SI TOTI TRADATORII DE NEAM SI TARA DIN SISTEM TREBUIESC DATI AFARA , IN PUSCARIE LE E LOCUL CA DE 30 DE ANI AU DISTRUS TARA, CU ATATEA DREPTURI SI ABUZURI Facute de catre mafia numita justitie impreuna serviciile au alungat aproape 10 milioane de romani in afara . Romanii au plecat caci stiu ca nu au ce face in propria tara,iti faci o afacere vin mascatii pe tine cu vrajeala de evaziune fiscala si alte inventii d-ale lor,cu probe masluite.
      De asta Ro sub ocupatia institutiilor de forta si a mafiei( de 30 de ani) nu se va face bine niciodata ci doar mai rau va fi. Asadar solutia este scaparea de sub dominatia institutiilor de forta. Ajunge cate miliarde de euro platim anual acestor paraziti, tradatori de neam si tara. Este timpul sa se construiasca si in Ro, sa fie libertate, pace prosperitate si nimic din toate aceste nebunii si crime nu vor mai fi posibile. Este timpul schimbarii romanilor

      Ștergere
    4. Ai perfecta dreptate! Ne-au alungat tinerii din tara iar cu restul fac ce vor ei. Doamne pana cand???

      Ștergere
    5. An.02.19 esti un postac platit a celor cu bani multi!! Total eronat ce vorbesti, la toate televiziunile se vorbeste altceva. Rusine voua!!!

      Ștergere
  12. Mai oameni buni, oare pana când mai asistam la faptul că ni se fura copii de sub nas, ni se maceleresc fetele sub ochii instituțiilor statului, ăștia ar trebui cu toții scoși din scaune și din fotolii, luati cu parul, până când or sa înțeleagă faptul ca ei sunt acolo sa ne slujească noua ci nu invers,chiar ma gândeam ce soluții am avea, daca noi toți romanii din tara am lua atitudine împotriva mafiei și serviciilor secrete,acești incompetenți nu ne ar mai omori copii, nu ar mai putea fura, nu ar mai putea face jocul intereselor străine, dar noi dormim..... Și dormim...

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul e ca pentru Sorina copilul exportat cu mascati si procuror pentru penal au mobilizat masini cu mascati ,dar pentru salvarea fetei care vorbea cu ei la telefon nu le-a pasat si motiveaza ca nu au vrut sa incalce legea cum au calcat-o in cazul Sorinei.
    Pe cind pentru cei care-l critica pe Iohannis traficantul de copii din fruntea tarii se pun imediat procurorii in functiune si cei cu mijloacele tehnice sa-i urmareasca zi si noapte secunda de secunda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Ceva categoric nu a fost in regula cu organizarea aceea de mascati pt Sorina!! Cine a cumparat procuratura si serviciile pt a organiza rapirea fetitei ???! Cand a fost vorba de o crima s-a lasat cu nepasare !!! Mafia numita justitie si servicii trebuie desfiintate . Create altele cu oameni drepti,corecti,nu tradatori de neam si tara,mafioti

      Ștergere
    2. Da...Pentru un copil au facut abuz de putere. Pentru un criminal s-au dovedit ca sunt niste păpădii sfioase ce stau pe la usi asteptand sa moara fata. Efectele șpăgii date la examene. In toate domeniile! Inclusiv la Teologie!!
      Universitățile particulare au scos pe banda cretinozauri. Cretinozaurii sunt printre noi. Bine platiti. Vrei sa distrugi un popor? Distruge educatia. Si familia! Specialistii vechi mor de batranete, tinerii nu mai sunt bine formati. Poporul doarme si asteapta sa vina Iisus sa-i faca ordine in tara. De parca Iisus ar fi un jandarm! Un angajat platit din banii din buget si e sluga crestinilor!
      Ati alergat dupa moaste si fala, sclipici? Acum treceti la treabă! Pana acum a fost circ! Acum, realitatea ingropata sub sclipici crestinesc, dac, masonic, new age, reiki, yoga si ce secte or mai fi prin Romania, erupe ca un vulcan din strafundurile sub care a fost ingropata. Si pute realitatea! Pute a răutate, crimă, sange, coruptie!

      Ștergere
    3. Ai dreptate Maria Aurelia!!!!

      Ștergere
    4. Ai dreptate Maria Aurelia!!!!

      Ștergere
    5. Procurorii lui ioha, ei sunt la putere fac ce vor in tara lui papura voda!

      Ștergere
  14. ,,Ghinionul'' lor ca mecanicul asta bolnav n-a fost, ce sa vezi, vreun eliberat, sa fi vazut atunci tamtam si legi si,,indignari'
    Eu propun arestarea tuturor mecanicilor-soferi de peste 60 de ani concomitent cu un premiu medalie ceva operatorilor 112 si tuturor celor abilitati sa rezolve acest gen de cazuri.
    Ru si ne !

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandru Cumpanasu spune ca ieri a mai disparut o fata in Craiova,alaltaeri una in Iasi si acum citeva zile doua la Calarasi.
    Nu e de mirare, o intreaga industrie de export de copii demna de o tara condusa de un traficant de copii ca Iohannis cel cu 'Ghinionul' cu atitea case furate prin falsuri si minciuni in care presa a identificat si devoalat contributia mafiei celor din sistemul de forta al statului.
    Acum ca au vindut toata industria si resursele naturale Cozile de topor fac trafic si export de carne vie.
    Atentie la copii nostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. Cu atata ramanem ca comentam iar cand comentariile deranjaza vine unu din astia bine platiti si ameninta
      Dumnezeule vino odata la ei!!!

      Ștergere
  16. Cumpanasu si Basescu mai vorbea despre fabrica de idioti pe banda rulanta, cu Doctorate plagiate de la Facultatea Alexandru Ioan Cuza din Baneasa,despre care presa a facut si o statistica partiala pentru ca autoritatile sint paralizate in a lua vre-o masura.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu stiu care e obiceiul locului,dar acei oameni simpli,dar cu familii,gospodarii,oameni la locul lor,cum au lasat niste copii,mai ales niste fete aratoase,sa ia masini de ocazie?Au mizat pe oricine de pe drum?Evident,acesta e un monstru,imbracat cu haina unei victime,un dezaxat.Dar puteau fi alti soferi gata sa profite de aceste fete.Mai mult,s-a spus ca se duceau sa scoata bani de la bancomat,deci mai veneau si cu bani.Ce-o fi fost in capul parintilor?Nu se cere un minim de prudenta?

    RăspundețiȘtergere
  18. Cei din Caracal vorbesc despre retea de trafic de organe,iar Monica Tatoiu vorbeste de Trafic de persoane si la nivelul Bucurestiului tinut la secret pentru ca sint implicati procurori si politisti cu functii inalte.
    Numarul copiilor disparuti pentru care nu s-a aflat nimic au trecut de 500.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dinu Georghe din Caracal intreaba pe Iohannis cum poate sta linistit in excursie?
    Altii ii reproseaza tot lui Iohannis ca astia sint procurorii pe care i-a promovat cu Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Comunicatul de la IML confirma resturi descoperite in casa 'Taximetristului' sint de natura umana,o susa de la procuratura vorbeste si de gasirea unui corp uman carbonizat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dancila i-si da cu stingul in dreptul spune ca vrea referendum pentru a face legi cu pedepse mai aspre.

    RăspundețiȘtergere