miercuri, 24 iulie 2019

TENSIUNI MARI INTRE ROMANIA SI BULGARIA !


                      23 Iulie 2019,ora 6,12 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

                 "Pe timpul catre Bulgaria ,sunt nori de Tensiune intre noi si români.

Dragii mei, din păcate, asa precum ne spune Mesajul,se pare ca vom avea si probleme cu vecinii nostri bulgari. Din ce cauza se vor isca aceste tensiuni,eu nu stiu a va spune. 
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,bucurii,pace si liniste in tara si in lume.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.











 


                 


                    

17 comentarii:

  1. pai bulgarii sunt slavi si au fost supusii rusilor-posibil sa iasa din UE si sa revina la prietenii lor-asadar conflictele pot interveni-asa cum a spus ARSENIE BOCA 3 tari ne vor invada intr-o noapte-vecinii nostri!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fereasca-ne Dumnezeu de prieteni,ca de dusmani ne aparam singuri.

      Ștergere
  2. Da,si eu asta deduc,din mesaj,ca anonim 23.04;rusii si ungurii deja nu ne sint prieteni,bulgarii mai urmeaza si se aseamana cu ce a zis Arsenie Boca....

    RăspundețiȘtergere
  3. o fi pentru resursele din m.Neagra,inclusiv cele arheologice ale uni oras

    RăspundețiȘtergere
  4. dar de incendiul din Portugalia-nimic?

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.lovendal.ro/wp52/exclusiv-secretul-intunecat-al-bisericii-catolice-in-inima-vaticanului-se-afla-o-cladire-ce-seamana-cu-o-reptila-exista-vreo-legatura-cu-extraterestrii-reptilieni/

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.trezireainteligentei.ro/jiddu-krishnamurti-este-dumnezeu-o-inventie/#more-2295

    Ce ai spune dacă nu ai fi fost condiţionat de religia ta, de temerile tale; ce ai spune despre Dumnezeu? Desigur, Dumnezeu este o minunată investiţie – puteţi predica despre Dumnezeu şi puteţi face mulţi bani – cum fac unii.

    Intrebare: Tu crezi în Dumnezeu?

    Krishnamurti: Fie pui această întrebare din curiozitate să afli ce cred eu, fie doreşti să descoperi dacă există Dumnezeu. Dacă eşti doar curios, firesc nu există niciun răspuns, dar dacă vrei să afli tu însuţi dacă există Dumnezeu, atunci trebuie să abordezi această cercetare fără prejudecăţi; trebuie să abordezi asta cu o minte proaspătă, nici cu credinţa, nici cu necredinţa.

    De-a lungul veacurilor omul a căutat ceva dincolo de el însuşi, dincolo de bunăstarea materială – ceva ce numim Dumnezeu sau realitate, sau o stare atemporală, ceva ce nu poate fi perturbat de nici o circumstanţă a gândirii sau a corupţiei umane. Şi, negăsind acest ceva fără nume, căutându-l dintotdeauna intr-o mie de nume, el a cultivat credinţa – credinţa într-un mântuitor sau într-un ideal.

    Cum poate mintea, care este atât de condiţionată, care este modelată de mediu, prin cultura in care ne naştem, a găsi ceea ce nu este condiţionat? Cum poate o minte care este mereu in conflict cu ea însăşi a găsi ceea ce niciodată nu este în conflict? Deci, în această investigare, căutarea nu are nicio semnificaţie. Ceea ce are sens şi semnificaţie este dacă mintea poate fi liberă – liberă de frica, liberă de toate luptele mărunte, egoiste, liberă de violenţă, şi aşa mai departe. Poate mintea, mintea ta, să se elibereze de toate acestea? Aceasta este adevărata investigare, şi când mintea este cu adevărat liberă, numai atunci este capabilă, fără nicio iluzie sau amăgire, să se întrebe dacă există sau dacă nu există ceva care este absolut, adevărat, care este atemporal, incomensurabil.

    Nu “lumea cealaltă” este importantă, ci faptul că eşti in această lume. Tu eşti această viaţă de invidie, violenţă, iubire efemeră, ambiţie, frustrare, frică: şi de asemenea eşti dornic să scapi de toate acestea şi să mergi spre ceea ce numeşti “cealaltă lume”, permanenţa, sufletul, atman. Dumnezeu, şi aşa mai departe. Fără înţelegerea acestei vieţi, făra a fi liber de invidie, de plăcerile şi durerile ei, celălalt tărâm este doar un mit, o iluzie, un ideal inventat de o minte speriată care caută securitatea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Credinţa ta în Dumnezeu îţi oferă experienţa a ceea ce tu numeşti Dumnezeu. Vei experimenta întotdeauna ceea ce crezi, şi nimic altceva. Şi asta invalidează experienţa ta. Creştinul va vedea fecioare, îngeri şi pe Hristos, iar hinduşii vor vedea divinităţi similare intr-o extravagantă pluralitate. Musulmanii, buddhiştii, evreii şi comuniştii sunt la fel. Credinţa condiţionează tot ceea ce presupune o dovadă proprie. Nu este important ceea ce crezi, ci doar să nu ai deloc credinţe. De ce ai avea credinţe? Deoarece exista frica, nesiguranţa vieţii, frica de necunoscut, absenţa securităţii in această lume aflată într-o continuă schimbare?

    In India oamenii sunt condiţionaţi într-un fel: ei cred in diferiţi zei. In Europa ei cred intr-un anumit Dumnezeu, în fiul lui Dumnezeu, in Absolut, şi aşa mai departe. Dar exista oameni care niciodată nu au auzit de Hristos şi zic: “Cine este acesta? Dumnezeul meu este mai important decât acest om”. Deci totul depinde de condiţionările voastre. Mulţi nu văd asta. Atunci când mintea este liberă de această condiţionare, ce este Dumnezeu? Deci, de aceea, omul din frica lui, din extraordinara sa singurătate şi deznădejde, spune că trebuie să existe ceva care să-l protejeze – imaginea tatălui pe care o venerează. Deci omul îl creaza pe Dumnezeu.

    A fi teist sau ateu, pentru mine ambele sunt absurde. Dacă ai şti ce este Adevărul, ce este Dumnezeu, nu ai fi nici teist, nici ateu, deoarece in această conştientizare credinţa este inutilă. Deci, pentru a-l descoperi pe Dumnezeu sau Adevărul, mintea trebuie să fie liberă de toate obstacolele care au fost create de-a lungul secolelor, bazându-se pe nevoia de auto-protecţie şi securitate.

    Sadhu i-a spus lui Krishnaji: “Domnule, de paisprezece ani m-am dedicat meditaţiei, dar nu sunt capabil a obţine samadhi. Am practicat meditaţia, dhyana, dar nu am fost capabil sâ-i pătrund adâncimile. Aş putea face asta? Aţi putea să-mi spuneţi care sunt obstacolele?”

    Krishnaji i-a cerut să descrie tipurile de practici meditative pe care le-a urmat. După ce l-a ascultat, el a spus: “îţi dai seama că încă urmăreşti să dobândeşti? Deschide-ti pumnul. Nu este nimic de dobândit.”

    Pentru câteva minute Sadhu a rămas tăcut. Apoi el s-a ridicat şi s-a prosternat înaintea lui Krishnaji, care apoi i-a cerut să mai rămână un pic. După un timp Sadhu a spus: “Domnule, vreau să vă mai pun o întrebare. Este oare impactul personalităţii tale, care mi-a oferit această experienţa? Aceasta se datorează gurugripa dumneavoastră? (graţia gurului)”

    Krishnaji a răspuns: “Ştiam că o să pui această întrebare. De aceea te-am rugat să mai rămâi un timp. Asta nu înseamnă a dobândi ci a renunţa. Eliberează-ţi pumnul. Lasă totul.” El s-a oprit pentru un moment după care a spus. “Este din nou mintea care pune această întrebare? Ai fost prins in ea din nou. Te-am scos din ea, dar te-ai întors din nou la ea. Dacă eşti ferm pe această poziţie şi dai drumul la tot. “aceasta” va veni. “Aceasta” va veni nu pentru că tu o vrei, doar va veni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apoi doamna Maria dușmani pe poporul roman sunt mulți,si ne mai facem si singuri,este o vorba;Cu vecinii este bine sa te ai ca frații, si sa stiti ca este adevarat te ai bine iti sare in ajutor la orice problema.
    Cu mult drag doamna Maria si Dumnezeu și Maica Domnului s-a ne apere de rau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bateti cimpii acolo sus este Bunul Dumnezeu si ne asteapta unul cite unu sa ne dea imparatia sa precum a promis Fiul Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
  10. Recititi mesajul , si o sa va dati seama cine e pus la pers. I plural.
    Mai mult nu zic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Probleme de poluare create de Romania, praful de la foste exploatari de carbune a produs numeroase imbolnaviri de cancer. Problemele sunt vechi, autoritatile romane nu au facut nimic pt a le rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da cineva in tranzit spre Bulgaria vor creea probleme prin Romania,probabil slavi rusi , ucrainieni, polonezi sau turci

    RăspundețiȘtergere
  13. Autoritatile romane a interceptat pe Dunare un vas cu armament rusec neautorizat si retinut conform normelor pentru Serbia printre care si citeva amfibii.Asta o fi cei 'in drum spre Bulgaria'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. sarbii tot slavi sunt-n-au fost primiti in UE si acum probabil se aliaza cu rusii-avem vecini buuuuni!

    RăspundețiȘtergere